„Tai tiesiog ultra geras variantas: IPX5, Bluetooth 5.0, aptX, 4 val. tarnaujančios ausinių baterijos, kokybiškas garsas, nemokamas pristatymas iš Lenkijos sandėlio – ar žinote geresnį variantą už tokią kainą?“ („Tronsmart Onyx Neo“ apžvalga, Video)  ()

„Pilna visokių mažai žinomų ir populiaresnių tinklaraštininkų apžvalgų, kuriose teigiama, kad šios ausinės nevertos dėmesio, bet jas jau įsigijo 9 tūkst. pirkėjų ir tai tik oficialioje Aliexpress parduotuvėje. O kur dar kitos internetinės parduotuvės ir skaičiai rodo, kad žmonės jas ir toliau perka masiškai. Kodėl? Išsiaiškinkime drauge. Bus įdomu.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Šiandien aš jums papasakosiu apie Tronsmart Onyx Neo belaides ausines.

Ši kompanija tiesiog štampuoja ausines ir kone kiekvieną mėnesį turime po naują modelį. Ir visų jų pagrindiniai bruožai yra maksimalios techninės specifikacijos už neįtikėtinai žemą kainą.

Tronsmart Onyx Neo kainuoja vos 22,44 € ir aišku čia nerasime ANC technologijos, valdymo gestais ar automatinio muzikos sustabdymo, kai ausinės išimamos iš ausų, bet vistiek jos perkamos tūkstančiais vienetų. 

Tokiais dalykais pasižymi aukščiausios klasės TWS ausinės, tačiau jos ir kainuoja dešimtimis kartų daugiau.

Tronsmart Onyx Neo palaiko naująjį Bluetooth 5.0 techninį sprendimą ir aptX, kuris, mano asmenine nuomone, atidirba labai gerai.“

„Pradedant nuo pradžių, tai Tronsmart Onyx Neo pakuotė yra standartinė šiai kompanijai. Tvirto kartono, išvaizdi ir su išsamia informacija.

Viduje naudojimosi instrukcija, ausinės su dėkliuku, atsarginės ausinių pagalvėlės ir C-tipo USB įkrovimo laidas.

Dėkliukas plastikinis ir be ausinių sveria 34 gramus, o kiekviena ausinė sveria po 3,8 gramus.

Dėkliuke ausinės laikosi labai gerai ir jas iš ten iškratyti yra itin sudėtinga. Dėkliuko baterija įkraunama tik su C-tipo USB laidu ir belaidžio įkrovimo čia nėra.

Dėkliuko dizainas yra paprastas ir nieko įmantraus. Jo bateriją nuo 0 iki 100 proc. yra įkraunama per 2 valandas. Ant dėkliuko yra tik vienas šviesos indikatorius.

Bendrai, dėkliukas pagamintas kokybiškai. Tvirtas ir paprastas.“

„Pačios ausinės pagamintos kokybiškai, tik tos jų pagalvėlės man nepatinka. Aš jau išbandau nebe pirmas Tronsmart TWS ausines ir visose jose yra ta pati problema – ausinių pagalvėlės.

Man jos nepatinka ir netinka mano ausims. Gal čia tik mano problema, nežinau. Bet man jos nepatinka ir aš uždedu kitų ausinių pagalvėles. Tad bėda kaip ir visai menka.

Ausinės valdomos jas liečiant ir taip galima pilnai valdyti muziką, garsą, atsiliepti, nutraukti pokalbį bei iškviesti balso asistentą.“

„Ausinės prie telefono prijungiamos momentaliai ir telefone galima matyti kiek dar yra likę baterijų energijos.

Be to, šias ausines galima naudoti abi arba po vieną. Čia jau kam kaip patogiau ir priklausomai nuo situacijos.“

„Bluetooth 5.0 veikia labai gerai ir ausinės prie OnePlus 7T Pro telefono yra prijungiamos žaibiškai. Galiu su ausinėmis nuo telefono nutolti per dvi pastato sienas ir signalas išlieka stiprus.

Jei garso lygis 100 proc – ausinių baterijų energijos užtenka 4 val. ir tai nėra gerai, nes gamintojas žada 7 val.

Dėkliuko baterijos užteks šias ausines pilnai įkrauti dar 3 kartus.

Beje, ausinės atitinka IPX5 standartą, tad su jomis galima sportuoti ir nebijo lietaus. Dėkliukas tuo nepasižymi.

Tronsmart Onyx Neo palaiko aptX, ACC ir SBC muzikos kodavimo sprendimus.“

„Kalbant apie dėvėjimo patogumą, tai po trijų dienų bandymų galiu pasakyti, kad ausinės yra patogios.

Jas galiu nešioti ir po dėvima kepure. Jos neiškrenta. Jutiklinis paviršius yra gana didelis, aplinkui spalvas keičiantis žiedas, tačiau jis greitai nustoja mirksėjęs.

Ausinės dirba labai gerai ir nepastebėjau, kad žaidžiant žaidimus ar klausantis muzikos Youtube būtų kažkokia delsa (4:25 min.).

Garso lygis geras ir jo pilnai užtenka, tačiau mikrofonai nuvylė. Štai pavyzdys (4:53 min.).“

„O kokia bendra garso kokybė?

Kaip tokioje kainų kategorijoje, tai labai gera. Tiesiog puikūs žemi tonai, geri vidutiniai ir aukšti. Kitaip tariant, puikios ausinės kasdieniniam naudojimui, o jei esate melomanas, vistiek žiūrėsite tik į 10 kartų brangesnius modelius.

Minusai?

Neaišku kiek gi tos energijos yra likę dėkliuke – iš to vieno šviesos indikatoriaus nieko nesuprasi. Labai jautrus jutiklis prisilietimams ir didelėms ausims jos netinka.

Apibendrinant, rekomenduoju. Jei ieškote sau pirmųjų belaidžių į ausis įstatomų ausinių, tada Tronsmart Onyx Neo yra puikus variantas.

IPX5, Bluetooth 5.0, aptX, 4 val. tarnaujančios ausinių baterijos, kokybiškas garsas, nemokamas pristatymas iš vietinio sandėlio – tai yra ultra geras variantas.“

Speciali akcija

„Tronsmart Onyx Neo“ belaidės TWS ausinės:

  • Aliexpress22,44 €;
    • 76 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio;
    • nemokamai pristatys per 2-5 dienas.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(5)
(-4)

Komentarai ()