TOP 10 savaitės perkamiausių iš Kinijos turgelio: masiškai perkama naujiena iš Lenkijos sandėlio - „ILIFE H70“, populiariausia plaukų kirpimo mašinėlė „Xiaomi ENCHEN“ ir super populiarūs poliarizuoti akiniai nuo saulės „KINGSEVEN“ (Video, 2020 m. 17 savaitė)  ()

- Naujos kartos belaidis dulkių siurblys „ILIFE H70“ (iš Lenkijos sandėlio)

- Plaukų kirpimo mašinėlė „Xiaomi ENCHEN“

- Populiariausi akiniai nuo saulės „KINGSEVEN“

- Ypatingai populiarūs, masiškai perkami ir labai stilingi akiniai nuo saulės „BARCUR“

- Rankinis dulkių siurblys „Xiaomi Dreame V10 Boreas“ (iš Čekijos sandėlio)

- Langų valymo robotas „IFREED“ (iš Ispanijos sandėlio)

- Perkamiausias vidutinės galios ozonatorius su laikmačio funkcija

- Milžiniškos 50 000 mAh talpos išorinė baterija

- Daugybę dizaino apdovanojimų laimėjusi daugkartinio naudojimo naudojimo „Xiaomi“ apsauginė kaukė su oro vožtuvu

- Žvėriškos duomenų perdavimo spartos ir nuostabios kainos WiFi maršrutizatorius - „Xiaomi Redmi Router AC2100“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Fantastiškai populiarus, iš Lenkijos sandėlio naujos kartos belaidis dulkių siurblys „ILIFE H70“

113.08€ | 40 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | 5 balai iš 5 (135 vertinimai)

„ILIFE H70“ - tai įspūdingai populiarus, tikras prėjusios savaitės hitas. Šis naujos kartos belaidis dulkių siurblys su 21kPa siurbimo galia, dviem siurbimo režimais, ilgai tarnaujančia baterija, tiesiog milžiniška atliekų dėžute ir daugybe kitų privalumų buvo perkamas masiškai - savaitės pradžioje Lenkijos sandėlyje buvo keli šimtai vienetų, dabar belikę vos 13. Už tokią kainą ir dar su nemokamu siuntimu iš Lenkijos, tai tiesiog įspūdingas pasiūlymas ir panašu, kad per kelias dienas neliks nei vieno modelio. 

Lietuvių giriamas naujos kartos, net 21 kPa galios „ILIFE H70“ belaidis dulkių siurblys dabar iš Lenkijos sandėlio siūlomas vos už 100€, pristatomas per 6 dienas (Video)

Naujausias AliExpress bestseleris - tiesiog masiškai šluojamas naujausias „ILIFE H70“ rankinis siurblys: kuo jis toks ypatingas, ką sako pirmieji pirkėjai (Video, Pirkėjų atsiliepimai, iš Lenkijos sandėlio)

„ILIFE H70“ yra visai neseniai rinkoje pasirodęs produktas ir pirmieji pirkėjai juo yra labai patenkinti. 

Ir iškart į akis krenta tas faktas, kad vos 100 eurų kainuojantis belaidis dulkių siurblys pasižymi net 21kPa siurbimo galia.

Tokioje kainų kategorijoje, tai yra tikra retenybė ir dažniausiai tokią siurbimo galią užtikrinantys belaidžiai dulkių siurbliai kainuoja ženkliai brangiau.

Negana to, „ILIFE H70“ palaiko du siurbimo režimus, kas taip pat yra labai pravartu.

Ant korpuso esančiais mygtukais galima pasirinkti standartinį arba maksimalų režimą: atitinkamai siurbimo galia yra 10kPa ir 21kPa.

Taip bus galima rinktis siurbimą pagal konkrečią situaciją, valomą paviršių ir atliekų kiekį.

O kadangi pakuotėje yra daugybė skirtingų antgalių, su šiuo siurbliu galima išvalyti ne tik visų namų kampelius, bet ir automobilį.

Dideliu privalumu pirkėjai laiko ir „ILIFE H70“ turimą motorizuotą pagrindinę siurbimo galvą. Ji lengvai pasukama įvairiais kampais ir tai leidžia dar geriau surinkti atliekas.

Taip pat joje yra įdiegti šviesos diodai, kurie pravers tais atvejais, kai reikės išsiurbti grindis po baldais ir lovomis. Dėka jų bus geriau matyti kur dar reikia išvalyti, o kur jau yra švaru.

Akivaizdus „ILIFE H70“ privalumas yra ir jo plaunamas filtras. Tereikės jį išimti iš siurblio, nuplauti po tekančiu vandeniu, išdžiovinti ir vėl įdėti atgal į siurblį.

Toks gamintojo sprendimas yra labai praktiškas ir leidžiantis pirkėjams sutaupyti pinigų. Tiesiog nereikia pirkti naujų filtrų.

Pirmieji pirkėjai pažymi ir tai, kad „ILIFE H70“ turi tiesiog milžiniškos talpos atliekų dėžutę - net 1,2 litrų.

Tai reiškia, kad vienu kartu bus galima darbuotis dar ilgiau ir nereikės taip dažnai jos ištuštinti. Beje, tą padaryti yra labai lengva. Tereikia atlenkti dėžutės apačioje esančią rankenėlę ir visos atliekos iškris į šiukšlių kibirą.

Galiausiai, „ILIFE H70“ baterija. Čia turime 2500 mAh talpos nuimamą bateriją, tad nėra būtina prie įkroviklio nešti viso siurblio.

Kalbant apie baterijos tarnavimo laiką, tai jos užtenka iki 40 minučių. Jei pasirenkamas 10kPa siurbimo režimas - jos užteks 40 min., o jei 21kPa - 15 min. Vienu įkrovimu bus galima išvalyti 200 m2 plotą. Tokioje kainų kategorijoje netgi labai geri rezultatai.

Pačią bateriją įkrauti užtrunka apie 5 valandas ir šiuo klausimu „ILIFE H70“ per daug nuo konkurentų nesiskiria. Deja, bet kol kas belaidžių dulkių siurblių baterijų įkrovimo laikas yra toks, koks yra.

Pažymima ir tai, kad „ILIFE H70“ siurblys yra lengvas (2,3 kg), manevringas, patogus naudoti, dirba ganėtinai tyliai (iki 78 dB) ir puikiai susiurbia atliekas nuo įvairių paviršių.

2. Pati perkamiausia plaukų kirpimo mašinėlė „Xiaomi ENCHEN“

13.19€ | 40 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (19 vertinimai)

„Xiaomi ENHCEN“ yra labai šauniai bei stilingai atrodanti plaukų kirpimo mašinėlė, o pagal populiarumą jai neprilygsta jokia kita kirpimo mašinėlė iš Kinijos turgelio. Jos populiarumas itin iššaugo per karantiną - kirpiklos uždarytos, o turėti namuose tokį dalyką tiesiog išsigelbėjimas. Galima apsikirpti tiek patiems save, tiek vaikus, tėvus ar net draugus. 

„Čia jums ne koks pigus niekalas, o puiki plaukų kirpimo mašinėlė už fantastišką kainą“ („Xiaomi ENCHEN Boost“ apžvalga, praktinis testavimas, Video)

Ji yra 43 x 164 mm išmatavimų, sveria 142 gramus, valdoma vieno mygtuko paspaudimu ir įkraunama su pakuotėje esančiu C-tipo USB laidu.

„Xiaomi ENHCEN“ turi 600 mAh talpos bateriją, kurią įkrauti užtrunka iki 2 valandų. Geras dalykas ir tas, kad ant kirpimo mašinėlės korpuso yra baterijos indikatorius, tad visada žinosite kiek dar likę energijos.

Pati nano-keraminė kirpimo galva skleidžia vos 55 dB triukšmą, yra nuimama bei plaunama. O taip pat lengvai keičiama jos padėtis, tad plaukų kirpimo diapazonas siekia 0,7 - 21 mm, tad su šia kirpimo mašinėle galima susitvarkyti ir su gana ilgais plaukais.

Plaukų kirpimo mašinėlė palaiko išmaniąją ESM sistemą, kuri apima greitą mašinėlės varikliuko veikimą, apsaugą nuo įstrigusių plaukų, baterijos įkrovimo apsaugą ir efektyvų veikimą.

Ne ką mažiau patogu ir tai, kad mašinėlė yra valdoma vieno mygtuko paspaudimu ir palaiko du plaukų kirpimo greičius: Standartinį ir Turbo.

„Xiaomi ENHCEN“ šauniai atrodanti, funkcionali ir dabar dar už puikią kainą parduodama plaukų kirpimo mašinėlė, kuri leis sutaupyti nemažai pinigų.

Pirkėjai tvirtina, kad ši plaukų kirpimo mašinėlė atrodo puikiai, yra lengva, patogi naudotis, tyliai ir labai kokybiškai dirba. Vienas iš pirkėjų neslėpdamas emocijų teigia - „Aš ją išbandžiau ir esu sužavėtas. Ši Xiaomi plaukų kirpimo mašinėlė nuostabi.“

3. Masiškai šluojami populiariausi akiniai nuo saulės „KINGSEVEN“ su UV-400

8.59€ | 66 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (13252 vertinimai)

Kiekvieną pavasarį sparčiai aktyvėja prekyba akiniais nuo saulės, o šiais metais be konkurencijos šluojami „KINGSEVEN 725“ akiniai. Galybė pirkėjų iš Lietuvos šiais akiniais yra labai patenkinti ir tvirtina, kad jie yra pagaminti iš aukščiausios kokybės medžiagų ir yra labai gražūs.

Taigi, šie akiniai nuo saulės turi aliuminio rėmelį su lanksčiomis akinių auselėmis, kurios padengtos silikonu. Vien pliusai.

Be to, turime ir silikonines nosies pagalvėles, tad akiniai nespaudžia nosies ir juos dėvėti yra malonu.

Žinoma, svarbiausia akinių dalis yra lęšiai ir čia turime poliarizuotus saulės akinius. Štai kokie jų privalumai:

  • Nuima akinančius atspindžius nuo horizontalių paviršių;
  • Matomos natūralesnės spalvos;
  • Mažiau pavargsta akys, ypač daug vairuojant; 
  • Turi 100 % apsaugą nuo pavojingų UV spindulių.

PASTABA: Poliarizuotų saulės akinių nederėtų palikti ant tiesioginių saulės spindulių ir negalima palikti tokioje vietoje, kuri veikiama tiesioginių saulės spindulių šaltinių bei drėgnoje vietoje. Sūrus jūros vanduo taip pat gali sugadinti poliarizuotus akinių lęšius.

Labai svarbu: ant akinių nuo saulės reikia ieškoti ženklų UV-400 arba CE. Šie užrašai reiškia, kad akiniai apsaugo mūsų akis nuo UV spindulių, kurių bangos ilgis yra iki 400 nanometrų. Tokiu būdu Jums bus užtikrinama 100 % apsauga nuo žalingų UV spindulių ir šie akiniai tokią apsaugą užtikrina.

Šie akiniai žymimi ženklu UV-400, tad nuo UV spindulių jie apsaugo. 

Pirkėjai iš Lietuvos ir viso pasaulio nenustoja girti šių akinių už jų tvirtumą, dėvėjimo patogumą, lęšių kokybę ir puikią kainą: 1 foto, 2 foto, 3 foto.

4. Ypatingai populiarūs, masiškai perkami ir labai stilingi akiniai nuo saulės „BARCUR“

11.01€ | 59 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (6108 vertinimai)

Antri pagal populiarumą Kinijos turgelyje - akiniai nuo saulės „BARCUR“. Tai pagrindinis „KINGSEVEN“ konkurentas AliExpress parduotuvėje. Aliuminio-mangano rėmelis, silikoninės nosies pagalvėlės, UV-400 standartas ir poliarizuoti lęšiai su antirefleksine danga.

Antirefleksinių dangų privalumai:

  • Eliminuoja nepageidautinus šviesos atspindėjimo reiškinius ir dėl to kylančius optinio signalo nuostolius, todėl į akį patenka beveik 100 % šviesos;
  • Sumažina informacinius triukšmus (migleles, šešėlius ir pan.), todėl matome lengviau, mažiau apkraunant smegenis bei akis, taip pat vairuojant automobilį ir dirbant kompiuteriu – užtikrina geresnį matymo kontrastą;
  • Užtikrina geresnį lęšio skaidrumą, jie atrodo beveik visiškai skaidrūs;
  • Hidrofobinis sluoksnis esantis antirefleksinės dangos elementas apsaugo nuo rasojimo ir drėkinimo;
  • Antirefleksinės dangos yra pakankamai atsparios pažeidimams ir leidžia lengvai palaikyti lęšio švarą, kurios taip pat turi oleofobinį, antistatinį sluoksnius bei papildomą specialų kietą sluoksnį.

Dėl visų šių savybių ir neįtikėtinai žemos kainos šie „BARCUR“ akiniai nuo saulės ir yra tokie populiarūs.

Pirkėjai iš Lietuvos tvirtina, kad nors prekės ir reikėjo palaukti, bet tas laukimas tikrai buvo to vertas.

Kokybė akinių aukščiausio lygio ir absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos „BARCUR“ akiniams nuo saulės duoda maksimalų 5 balų įvertimą: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

5. Iš Čekijos sandėlio tikras flagmanas - rankinis dulkių siurblys „Xiaomi Dreame V10 Boreas“

245.27€ | 21 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (964 vertinimai)

„Dreame V10 Boreas“ yra fantastiškai populiarus rankinis siurblys ir jei pasitaiko iš Europos sandėlio, automatiškai patenka į savaitės perkamiausių TOP 10. Tai tikras flagmanas be kompromisų , kaip ir galima tikėtis iš „Xiaomi“ kompanijos, pasižymi puikiais dizaino sprendimais, aukščiausia pagaminimo kokybe ir labai gerais techniniais parametrais.

2020 metų hitas ir pirmosios apžvalgos: praktiškai išbandė AliExpress itin populiarų „Xiaomi Dreame V10“ belaidį dulkių siurblį - „Dyson analogas, tik kur kas pigesnis“ („Xiaomi Dreame V10“ apžvalga, Video, iš Čekijos sandėlio)

„Dreame V10 Boreas“ yra kompaktiškas, lengvas belaidis dulkių siurblys. Jo siurbimo galia siekia net 22000Pa ir talpios 2500 mAh talpos baterijos užteks net valandai laiko.

Žinoma, viskas priklausys nuo pasirinkto siurbimo režimo: pastarųjų yra 3.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „Dreame V10 Boreas“ palaiko 5 lygių filtravimo sistemą, dėl kurios oras yra išfiltruojamas iki 99,99 proc.

Plius, dėl specifinės konstrukcijos, prieš išleidžiant išvalytą orą, jis praeina pro variklį ir taip jį aušina.

Gamintojas pabrėžia, kad dėl galingo siurbimo ir nesiveliančios pagrindinės siurbimo galvos, „Dreame V10 Boreas“ yra labai tinkamas valyti kiliminei dangai.

Pakuotėje taip pat yra daugybė papildomų ir lengvai keičiamų antgalių, tad su „Dreame V10 Boreas“ siurbliu galima lengvai išvalyti kietas grindis, kiliminę dangą, baldus, ir net itin sunkiai pasiekiamas vietas.

6. Perkamiausias langų valymo robotas - iš Ispanijos sandėlio „IFREED“

102.92€ | 16 % nuolaida, iš Ispanijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (249 vertinimai)

Dar vienas itin populiarus robotas už fantastiškai gerą kainą.  „IFREED“ siūlomas iš Ispanijos sandėlių, bet svarbiausia - jį atsiųs visiškai nemokamai. Variantas tikrai labai geras, tad neabejotinai, jis bus išpirktas per kelias artimiausias dienas - Ispanijos sandėlyje jų kiekis labai nedidelis, o pasiūla visai Europai. Atsižvelgiant, jog tai sezoninė prekė ir labiausiai perkama pavasariais, labai maža tikimybė, kad šiais metais Ispanijos sandėlys sulauks papildymo. 

Pirkėjai iš viso pasaulio, tame tarpe ir Lietuvos, labai teigiamai vertina „IFREED“ langų valymo robotą ir tai, kad juo yra taip paprasta naudotis bei jis savo darbą atlieka labai kokybiškai.

Robotas yra pakankamai išmanus ir jame yra įdiegtos DI technologijos, leidžiančios robotui aptikti langų rėmą bei kitas kliūtis ir taip pasirinkti optimalią judėjimo trajektoriją.

„IFREED“ langų valymo robotą galima naudoti ant pačių įvairiausių paviršių: langų, dušo kabinų, plytelių, medienos ir panašių paviršių.

Gamintojas tvirtina, kad šis langų valymo robotas gali dirbti vos ant 1 mm storio stiklo.

Verta pažymėti, kad šis langų valymo robotas dirba prijungtas prie elektros tinklo ir, kaip jau yra įprasta su tokiais įrenginiais, turi saugos lyną.

Robotas turi ir bateriją, tačiau jos energija yra naudojama tik tais atvejais, kai nutrūksta elektros tiekimas.

Tokiais atvejais robotas sustoja vienoje vietoje ir laikosi prisisiurbęs prie paviršiaus. Tad nutrūkus elektros tiekimui, jis nenukris.

Jis užtikrina net 5600Pa prisisiurbimo jėgą, tad prie paviršių laikosi puikiai.

Na, o pats valdymas vyksta su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu ir ant pačio roboto korpuso esančiu įjungimo mygtuku. Naudojimasis yra daugiau nei paprastas.

Išvaizdus, kokybiškai pagamintas ir gerai savo darbą atliekantis langų valymo robotas.

Pirkėjai juo yra labai patenkinti bei tvirtina, kad šis išvaizdus „IFREED“ robotas per 4 minutes sugeba sutvarkyti 1 m2 plotą, kas tokioje kategorijoje yra puiku.

Šį langų valymo robotą jau yra įsigiję virš 650 pirkėjų, turime virš 220 atsiliepimų ir itin aukštą 4,9 balų įvertinimą.

Pirkėjai iš Lietuvos tvirtina, kad jis atkeliauja labai greitai, be jokių papildomų mokesčių ir dirba puikiai.

Tik rekomenduojama per daug valomų paviršių nedrėkinti, kad robotas nepradėtų nuo jų slysti. Reikia išlaikyti balansą ir po keleto bandymų jau žinosite kiek reikia užpurkšti valymo skysčio.

Štai keletas patenkintų pirkėjų padarytų „IFREED“ langų valymo roboto nuotraukų: 1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto ir kaip atrodo nevalytas langas ir po to, kai jį nuvalo „IFREED“ - 7 foto.

7. Perkamiausias vidutinės galios ozonatorius su laikmačio funkcija

40.41€ | 31 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (166 vertinimai)

Šiuo metu tai populiariausias dezinfekcijos įrenginys ir pats populiariausias ozonatorius tarp visų, esančių Kinijos turgelyje. Pasiūloje yra 3 įrenginių variantai: vieno ozono išeiga per valandą yra 5 gr., kito 10 gr, o galingiausio - net 24 gr.. Pastarasis taip pat šiek tiek galingesnis - 120 W.

Kurį rinktis? Abu daro tą patį, generuoja ozoną, tačiau galingesnis generatorius tą daro greičiau, tad didesnėms patalpoms jis yra tinkamesnis pasirinkimas.

Abu modeliai prijungiami prie 220V elektros tinklo ir turi laikmačius: galima nustatyti nuo 5 iki 60 minučių darbo laiką.

Tai yra labai gerai: įjungėte generatorių ir nustatytam laikui išėjote iš kambario. Tuo metu nerekomenduojama būti patalpoje. Baigus generatoriui darbuotis, jis pats išsijungs.

Kiek laiko reikia naudoti ozono generatorių, kad kambarys būtų tinkamai dezinfekuotas?

Rekomenduojama 20 m2 metrų plotui šį įrenginį su 10 gr. galingumu naudoti nuo 10 iki 20 minučių, o 24 gr. įrenginiui pakaks ir 10 min. To pilnai pakanka. Ir šią procedūrą reikėtų per savaitę laiko atlikti 2-3 kartus.

Toks daiktas ypač pravers įsigijus naujų baldų, kurie skleidžią dažų, nuodingų formaldehidų kvapus bei kasdieniams atvejams: pernešite daiktus iš parduotuvės, sudėsite į sandėliuką, paleisite ozoną, paskui ateisite, išvėdinsite, o daiktai jau dezinfekuoti. 

Neliks jokių specifinių ir kenksmingų kvapų bei bus sunaikinti visi virusai, bakterijos, pelėsio sporos, cheminės ir kitos kenksmingos medžiagos.

Toks daiktas taip pat labai tinka dezinfekuoti maisto produktus, vandenį, panaikinti automobilių apmušalų valiklių ir ant garintuvo bei automobilio oro kondicionieriaus susikaupusiems kvapams. Panaudojimo galimybės labai plačios.

Štai kelios labai šiuo įrenginiu patenkintų pirkėjų padarytos nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

8. Milžiniškos 50 000 mAh talpos išorinė baterija

17.68€ | 41 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (115 vertinimai)

Itin populiari išorinė baterija su milžiniška talpa. Žinoma, realybėje 50 000 mAh nėra, bet visų baterijų reali talpa mažesnė nei deklaruojama. Nežiūrint to, jos talpa visitke bus rekordiškai didelė. Išorinės baterijos yra labai naudingi daiktai ir ypatingai ilgose kelionėse. Štai ši net 50 000 mAh talpos baterija taps nepamainomu pagalbininku mėgstantiems keliauti ir turistauti.

Geriausia yra tai, kad ši išorinė baterija turi LED ekranėlį, kuriame matysime kiek yra likę energijos. Taip pat yra LED žibintuvėlis pasišviesti ir visos reikalingos jungtys: USB, microUSB, C-tipo bei Apple įrenginiams dedikuota jungtis.

Vadinasi su šia išorine baterija įkrausime praktiškai bet kokį įrenginį. Vienu metu galima įkrauti iki trijų įrenginių ir maksimalūs įkrovimo rodikliai yra tokie: iki 5V/2,1A.

Baterijoje yra įdiegtos įvairios apsaugos: nuo perkrovos, trumpo jungimo, per didelės įtampos ir t.t., tad ja naudotis yra absoliučiai saugu.

Pirkėjai šia išorine baterija yra labai patenkinti ir tvirtina, kad vietinėse elektronikos parduotuvėse panašios 50 000 mAh talpos baterijos kainuoja 100 eurų, o čia prašoma vos 16 eurų, tad variantas yra tiesiog puikus: 1 foto, 2 foto, 3 foto.

9. Daugybę dizaino apdovanojimų laimėjusi daugkartinio naudojimo naudojimo „Xiaomi“ apsauginė kaukė su oro vožtuvu

18.60€ | 34 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (15 vertinimai)

Perkamiausia „Xiaomi“ apsauginė kaukė, laimėjusi bagalę tarptautinių apdovanojimų ir pasižyminti unikalisi sprendimais. Tai yra išskirtinė veido kaukė savo dizaino prasme - jos išorė sudygiuota daugybe skylučių ir jos skirtos kvėpavimo palengvinimui pro išorinį sluoksnį. Oras iš karto patenka į keičiamą filtrą, nebereikia jo traukti per išorinę kaukę. Tuo pačiu, pro šias skylutes džiovinama filtrų išorė - žmogus visada iškvepia drėgną orą ir tai drėkina filtrą ir kaukę. 

Tai tokie paprasti, bet įdomūs sprendimai atkreipė daugybės ekspertų dėmesį ir ši kaukė laimėjo tarptautinius IF, ReddDot, Good Design apdovanojimus. 

Deja, nėra skirtingų dydžių, bet kaukė turėtų priglusti prie veido kontūrų labai gerai. 

Keičiamas „Xiaomi AirPOP“ kaukės filtras atitinka PM2.5 standartą ir įvairias iki 2,5 mikrometrų dydžio daleles „Xiaomi AirPOP“ kaukė puikiai sulaiko. Taip pat ir iki 0,3 mikrometro dydžio bakterijas.

Bendras kaukės efektyvumas siekia daugiau kaip 97 proc.

Kalbant apie pačio filtro naudojimą, tai jį galima naudoti nuo 8 iki 10 valandų – jis yra lengvai keičiamas – o pati kaukė jums tarnaus 12 mėnesių.

Kaukė atspari vandeniui, tad su ja galima drąsiai sportuoti lauke. Taip pat kaukę galima plauti rankomis ir štai šis apžvalgininkas ja yra patenkintas.

10. Žvėriškos duomenų perdavimo spartos ir nuostabios kainos WiFi maršrutizatorius - „Xiaomi Redmi Router AC2100“

36.94€ | 20 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (95 vertinimai)

Tai neabejotinai perkamiausias maršrutizatorius iš Kinijos turgelio. „Redmi AC2100“ maršrutizatorius, kurio matmenys yra 259 x 176 x 184 mm, yra stačiakampio formos su skylutėmis viršuje ir apačioje, kad būtų lengviau išsklaidyta šiluma.

„Maršrutizatorius tiesiog ugnis — užteks didžiuliam namui be jokio stiprintuvo, apie butus net nėra ką kalbėti. Gailiuosi tik vieno — kad anksčiau neįsigijau Xiaomi Redmi AC2100“ („Xiaomi Redmi AC2100“ apžvalga, Video)

„Čia turime ne tik maršrutizatorių, bet ir WiFi signalo stiprintuvą, o prijungus daugiau nei 20 prietaisų jis nė nejaučia apkrovos“ - išbandė labai galingą, žvėriškos spartos naująjį maršrutizatorių „Redmi AC2100 Router“ („Redmi AC2100 Router“ apžvalga, Video)

„Redmi AC2100“ taip pat turi 6 didelio stiprumo (5 dBi) kryptines antenas ir 6 kanalų didelio našumo signalo stiprintuvą.

Išorinėje „Redmi AC2100“ dalyje yra keli šviesos diodų būsenos indikatoriai, gale yra įjungimo mygtukas ir 1 WAN bei 3 LAN lizdai.

„Redmi AC2100“ maršrutizatorius turi 2-ųjų branduolių procesorių ir kiekvieno jų darbinis dažnis siekia 880MHz.

Taip pat verta pažymėti ir tai, kad čia turime 128MB vidinę talpyklą, tad toks derinys užtikrina, jog prie „Redmi AC2100“ maršrutizatoriaus galime prijungti iki 128 skirtingų įrenginių.

Be to, „Redmi AC2100“ yra integruotas dvigubos juostos „WiFi“ ryšys, todėl jis veikia tiek 2,4 GHz (300 Mbps), tiek 5 GHz (1733 Mbps) dažnių juostoje ir maksimaliai gali pasiekti iki 2033 Mbps.

Tarsi to nepakaktų, naujasis „Redmi AC2100“ turi „Beamforming“ - naują technologiją, galinčią automatiškai nustatyti prijungtų įrenginių vietą, kad signalas sustiprėtų kiekvieno iš jų kryptimi.

Ir dar reikia pažymėti, kad „Redmi AC2100“ prie 5 GHz palaiko 4x4 MU-MIMO technologiją, o tai reiškia, kad „Redmi“ maršrutizatorius užtikrina sklandesnę žaidimų ir vaizdo duomenų perdavimo patirtį.

Kaip ir galima tikėtis iš „Xiaomi“ kompanijos, šis „Redmi AC2100“ maršrutizatorius palaiko išmaniąją programėlę, su kuria galima valdyti maršrutizatorių ir į išmaniųjų įrenginių tinklą sujungti namuose turimus prietaisus.

Be to, su programėle nuolat gausime programinius atnaujinimus bei įspėjimus, kad tinklas yra perkrautas ar susidūrė su rizikos veiksniais.

Palaikomi saugos lygiai ir taip galima blokuoti jums neatpažįstamus prietaisus, papildomai apsaugoti kiekvieną namuose esantį prietaisą nuo kibernetinės atakos bei atlikti kitus, saugumą didinančius veiksmus.

Galiausiai galima reguliuoti interneto turinį ir taip apsaugoti vaikus nuo žalingos informacijos.

Labai galingas, išvaizdus, geros kainos ir puikiai pirmųjų pirkėjų vertinamas „Redmi AC2100“ maršrutizatorius.




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(0)
(0)
(0)

Komentarai ()