Labai rimti žiūronai, kokie Lietuvoje kainuotų kelis šimtus €: „Galiu patvirtinti, kad šių žiūronų optika absoliučiai švari ir nėra jokių defektų, užpildyti azotu, todėl galima naudoti ir sudėtingomis sąlygomis, o kokybė yra aukščiausio lygio - už tokią kainą tiesiog idealūs variantai“ („Svbony“ žiūronų apžvalga, Video)  ()

„Aš jau turėjau įsigijęs vieną Svbony kompanijos monokuliarą ir esu juo labai patenkintas. Tad net neabejojau, kad įsigijęs dar vieną Svbony monokuliarą ir žiūronus taip pat liksiu patenkintas šių produktų pagaminimo kokybe ir funkcionalumu. Iškart galu patvirtinti, kad jų kokybė yra lygiai tokia pati gera, kaip ir vietinėse parduotuvėse parduodamų produktų, o štai kaina kur kas mažesnė.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apžvalgininkas iškart atkreipia dėmesį, kad ir pirkėjai, įsigiję šiuos „Svbony“ kompanijos monokuliarus ir žiūronus, apie juos atsiliepia labai teigiamai.

„Kone visi šiuos prietaisus giria ir tik keletas pirkėjų jiems duoda mažiau nei 5 žvaigždutes. Matyt jiems pasirodė, kad siunta keliavo per ilgai.“

Speciali akcija

„Svbony“ monokuliaras „SV49 13x50 Monocular​“:

  • Aliexpress - 30,63 €;
    • 45 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Svbony“ žiūronai „SV47 Binoculars​“:

  • Aliexpress - nuo 49,87 €;
    • 46 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Aš iš šio pardavėjo perku jau ne pirmą kartą ir esu labai patenkintas kaip supakuojamos prekės, geromis kainomis ir tai, kad produktai atkeliauja per dvi savaites.“

„Svbony“ žiūronai

Pasiūloje yra kelių variantų žiūronai. Apžvalgininkas įsigijo 10x42 variantą, kas reiškia, jog šie žiūronai vaizdą priartina 10 kartų ir objektyvo skersmuo yra 42 mm.

„Šie žiūronai atkeliauja labai gerai supakuoti ir dėžutėje rasime naudojimosi instrukciją (anglų ir kt.), žiūronų laikymui skirtą dėklą.

Pagamintas iš poliesterio, pagrindinis užsegimas priklijuojamas. Viduje yra ir užsegama tinklinė kišenėlė.“

„Dar pakuotėje turime medžiagos skiautę, skirtą nuvalyti žiūronų optikai. Taip pat turime dirželį, kuris pritvirtinamas prie pačių žiūronų. Taip juos galime patogiai pasikabinti ant kaklo.

Patys žiūronai yra plastikinio korpuso, su gumine danga, kad būtų patogiau laikyti. Taip pat turime okaliarus bei objektyvus saugančius dangtelius.

Objektyvai čia yra 42 mm skersmens, o okuliarai 19,5 mm.“

„Šie Svbony žiūronai aprūpinti Bak4 prizmėmis ir jos yra geresnės nei Bak7. Tokie žiūronai užtikrina geresnę ir ryškesnę matomo vaizdo kokybę.“

„Svbony žiūronai yra užpildyti azotu, kas reiškia, jog juos galima naudoti ir sudėtingomis sąlygomis.

Jie yra atsparūs vandeniui bei rūkui – IPX7 standartas, kas reiškia, jog šiuos žiūronus galima panardinti ir į 1 metro vandens gylį.

Tai yra rimti žiūronai, o ne tik skirti stebėti spektakliui, sėdint galinėse eilėse.“

„Mano įsigyti Svbony žiūronai sugeba vaizdą priartinti 10 kartų, kampinis regėjimo laukas siekia 5,8 laipsnius, o linijinis regėjimo laukas: 101 m / 1000 m, palaikomas fokusavimas ir žiūronus galima lankstyti taip, kad būtų jums patogu pro juos žiūrėti abejomis akimis.

Kai kurie manęs vis klausia ar žiūronų optika gera, ar nematyti kokių trūkumų? Galiu patvirtinti, kad šių žiūronų optika absoliučiai švari ir nėra jokių defektų.“

„Svbony“ monokuliaras

„Pakuotėje rasime naudojimosi instrukciją anglų kalba, dėkliuką monukuliarui ir jam skirtą poliesterio dirželį bei medžiagos skiautę, nuvalyti optikai. Yra ir okuliarą bei objektyvą saugantys dangteliai.“

„Monokuliaras čia turi 50 mm skersmens objektyvą ir sugeba vaizdą priartinti iki 13 kartų; kampinis regėjimo laukas siekia 6,5 laipsnius; o linijinis regėjimo laukas: 114 m / 1000 m.

Kaip ir žiūronai, taip ir šis Svbony monokuliaras yra užpildytas azotu, atsparus vandeniui bei dulkėms.“

„Okuliaras čia yra 20 mm ir optika čia taip pat yra absoliučiai švari ir be jokių defektų. Beje, okuliaras turi reguliuojamą žiedą ir su juo yra labai sklandžiai bei patogiai reguliuojamas fokusavimas.

Kaip ir žiūronų atveju, taip ir šis monokuliaras turi okuliarą dengiančią minkštą gumą, tad prie akių įrenginiai liečiasi minkštai, o ne pačiu kietu korpusu.“

„Bendrai, abiejų prekių pagaminimo kokybė yra aukščiausio lygio, kaip ir demonstruojamų galimybių. Už tokias kainas, tai yra idealūs variantai.

Ir žinoma pasižiūrėkite, kaip gi šie prietaisai dirba praktikoje.“

„Svbony“ žiūronų ir monokuliaro bandymai

Testavimai prasideda nuo 5:00 min.

„Pirmiausiai su monokuliaru 13 kartų priartinau už 1,6 km esantį objektą ir keista tai, kad gyvai visas matomas vaizdas yra absoliučiai švarus ir aiškus. Bet žvelgiant per telefono kamera jau matyti kraštuose toks išplaukęs vaizdas.

Kaip bebūtų, tai telefono kameros problema, o ne monokuliaro. Per jį matomas vaizdas ryškus ir švarus.

O štai koks vaizdas matomas, žvelgiant per žiūronus (5:55 min.). Atleiskite už drebinamą vaizdą. Deja, bet neturiu trikojo, ant kurio galėčiau pritvirtinti šiuos žiūronus, tad filmuoti telefonu kas yra matoma pro žiūronus nėra lengviausia užduotis.

Žiūronai čia jau už 1,6 km esantį objektą priartina 10 kartų, o ne 13, tačiau vaizdas vis tiek išlieka labai detalus ir turint galvoje, kad pro juos bus žiūrima dviem akimis – efektas dar įspūdingesnis.

Ir čia jokiomis kameromis ir telefonų filmavimais to neperduosi. Tiesiog reikia patiems išbandyti tokius žiūronus ir pamatyti ką jie sugeba.“

Toliau apžvalgininkas pademonstruoja su šiais įrenginiais užfiksuotus objektus – už 2 km esantį kaminą ir už 27 km esančią skulptūrą – ir kaip atrodo padarytos šių objektų nuotraukos (6:50 min.).

„Dar kartą primenu, kad gyvai vaizdas yra kur kas švaresnis ir nėra jokio išplaukimo, kurį sugeneruoja mano telefono kamera.

Bendrai, monokuliaras už 2 km esantį kaminą labai stipriai priartina. O jei dar papildomai įjungiu ir telefono kameros x2 priartinimą, tai išvis galima kone to kamino plytas skaičiuoti.“

„Su skulptūra, esančia už 27 km, vaizdas jau nėra toks įspūdingas ir atsiranda vaizdo nešvarumų 7:24 min.

Tačiau turint galvoje, kad tai yra už 27 km objektas ir vis tiek galima įžiūrėti pagrindinius jos bruožus – manau, kad rezultatas net labai neblogas.

Su žiūronais (7:52 min.) vaizdai taip pat yra labai kokybiški. Daug detalumo, vaizdo ryškumo. Viskas yra puiku. Kokybė labai gera.

Ir jei jums pasirodė, kad vaizdas su monokuliaru ir žiūronais atrodo vienodas, tai jums iš tiesų pasirodė. Štai čia galima įžvelgti jų skirtumus (žiūrėti žemiau pateiktą nuotrauką aut. past.).

Matyti, kad monokuliaras visgi yra stipresnis. Na, jis juk ir palaiko 13 kartų priartinimą, o žiūronai 10. Tad ir detalumo yra daugiau žvelgiant su monokuliaru.“

„Štai dar vienas bandymas ir kitas už 2 km esantis kaminas (8:43 min.), už 4,7 km esanti statula (9:18 min.), už 2,4 km atstumo esantis daugiabutis (9:55 min.).“

Apžvalgininkas dar nusprendė pademonstruoti, ką gi būtų galima įžiūrėti iš šių nuotraukų, jei jos būtų perkeltos į kompiuterį ir vaizdas dar papildomai priartintas bei tuo pačiu patikrina ar tikrai šie įrenginiai priartina tiek kartų, kiek nurodo gamintojas (10:22 min.).

„Po mano skaičiavimų gavau, kad monokuliaras priartina 12 kartų, tačiau atsižvelgiant į paklaidas ir tai, kad dar naudojausi telefonu, kas papildomai iškreipia galutinius skaičius, gamintojas sako teisybę, jog šis monokuliaras vaizdą priartina 13 kartų.

Su žiūronais gaunu 10,5 kartų priartinimą, o gamintojas nurodo 10. Tad ir čia viskas yra gerai. Tiesą sakant, Svbony pasižymi kokybiškais produktais ir dar nei karto nėra taip nutikę, kad nurodomi skaičiai neatitiktų realybės.

Apibendrinęs galiu pasakyti, kad Svbony produktai yra labai verti dėmesio. Tokios kokybės įrenginiai vietinėse parduotuvėse kainuoja ženkliai brangiau.

Jau ne kartą ir ne du išbandžiau Svbony produktus ir esu jais labai patenkintas. Taip pat yra gausybė ir patenkintų pirkėjų atsiliepimų, tad Svbony žiūronai ir monokuliarai labai kokybiški.“

Speciali akcija

„Svbony“ monokuliaras:

  • Aliexpress - 30,63 €;
    • 45 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

​Lietuvoje labai panašūs monokuliarai kainuoja 109 €.

 

„Svbony“ žiūronai:

  • Aliexpress - nuo 49,87 € (apžvalgininkas įsigijo 10x42 mm versiją, kuri kainuoja 61,12 €);
    • 46 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

​Lietuvoje labai panašūs žiūronai kainuoja 197 €.

Populiariausia „Svbony“ produkcija

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(6)
(-2)

Komentarai ()