Didysis balandžio AliExpress išpardavimas ir geriausi pasiūlymai su mažiausiomis kainomis iki gegužės 1 d.: fantastiškai pigus „Amazfit GTS“ klonas, mažiausia kaina 20000 mAh talpos išorinei baterijai, rekordinė kaina „Xiaomi Dreame V10 Boreas“ (Video, 2020 m. 18 savaitė)  ()

- 50 % nuolaida išmaniajam laikrodžiui „COLMI P8“

- 54 % nuolaida išmaniajam laikrodžiui „Zeblaze HYBRID“

- 46 % nuolaida 20000 mAh talpos išorinei baterijai su greituoju įkrovimu „KUULAA“

- 27 % nuolaida rankiniam dulkių siurbliui „Xiaomi Dreame V10 Boreas“ (iš Čekijos sandėlio)

- 55 % nuolaida robotui siurbliui su žvėriška 3000Pa siurbimo galia ir giroskopo navigacija - „LIECTROUX C30B“ (iš Ispanijos/Prancūzijos sandėlio)

- 50 % nuolaida elektriniam dantų šepetėliui „Oclean X“ (iš Lenkijos sandėlio)

- 58 % nuolaida „Deko“ suktuvui (iš Čekijos sandėlio)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Beveik mažiausia kaina išmaniajam laikrodžiui „COLMI P8“

17.80€ | 50 % nuolaida4.9 balai iš 5 (2611 vertinimai)

Pasižiūrėjus į „COLMI P8“ išmanųjį laikrodį galima pagalvoti, jog čia matome prieš kelis mėnesius pristatytą „Amazfit GTS“ modelį. Tačiau taip nėra. Nors vizualiai ir daugeliu techninių aspektų „COLMI P8“ yra analogiškas „Amazfit GTS“ (Amazfit GTS apžvalgos ir aprašymai), tačiau pastarasis modelis kainuoja bent 6 kartus brangiau.

Kaina

Tikrinta 2020 04 29

  • AliExpress - 17.80€
    • tai beveik mažiausia kaina
    • 50 % nuolaida
    • 2.47€ už siuntimą į Lietuvą

„COLMI P8“ yra ženkliai pigesnis, kompaktiškesnis ir turintys didžiąją dalį tų pačių funkcijų. Taip pat pasiūloje galima rinktis iš skirtingų spalvų modelių, kas daugeliui tikrai patiks.

Taigi, „COLMI P8“ turi 1,4 colių dydžio spalvotą ir į prisilietimus reaguojantį ekraną. Taip pat šone yra įtaisytas papildomas valdymo ratukas.

Silikoniniai dirželiai yra standartinio dydžio bei keičiami, tad čia kiekvienas galėsime pasirinkti ir naudoti tokį dirželį, koks asmeniškai yra pats mieliausias.

Didelis pliusas yra ir tai, kad „COLMI P8“ yra visiškai atsparus vandeniui ir atitinka IPX7 standartą. Tad su juo nebaisus ir netikėtai užklupęs lietus.

„COLMI P8“ nuolat seka širdies ritmą ir gali išmatuoti kraujo spaudimą bei deguonies kiekį kraujyje, taip pat seka miego kokybę, skaičiuoja nueitus žingsnius bei atstumą, palaiko 7 sporto režimus - tarp kurių yra bėgimas, važiavimas dviračiu, futbolas, krepšinis ir kt. - informuoja apie gautus pranešimus bei skambučius, praneša apie orų prognozę, gali nuotoliniu būdu valdyti telefono kamerą ir kt.

Šis šaunus išmanusis laikrodis suporuojamas su iOS ir Android įrenginiais Bluetooth 4.0 ryšiu ir palaiko DaFit išmaniąją programėlę. Jau vien šiame šauniame ekrane „COLMI P8“ pateikia daug išsamios ir vizualiai labai patrauklios bei gerai suprantamos informacijos, tačiau jos programėlėje yra dar daugiau. Palaikomos anglų, rusų, lenkų, ispanų ir kt. kalbos.

Išties šaunus ir labai išvaizdus išmanusis laikrodis, kurio įkraunamos baterijos energijos užteks savaitei laiko. Puikus pasirinkimas ieškantiems išvaizdaus, funkcionalaus ir pigaus išmanaus laikrodžio, tačiau situaciją reikia vertinti blaiviai - techninių ir programinių galimybių prasme tai nėra identiška „Amazfit GTS“ kopija. Panaši, bet tikrai ne analogiška. 

2. Labai gera kaina išmaniajam laikrodžiui „Zeblaze HYBRID“

25.87€ | 54 % nuolaida | 4.7 balai iš 5 (303 vertinimai)

„Zeblaze HYBRID“ - labai simpatiškos išvaizdos ir puikios kainos sporto laikrodis, kurį išbandęs apžvalgininkas iš karto atsisakė „Amazfit Pace“.

Kelis kartus pigiau, bet dar geriau nei „Amazfit Pace“. „Nuostabi kokybė, klasikinės išvaizdos ekranas, baterijos užtenka net savaitei laiko, o kainuoja mažiau nei 30€“. („Zeblaze HYBRID“ apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2020 04 29

  • AliExpress - 25.87€
    • labai gera kaina
    • 54 % nuolaida
    • 3.01€ už siuntimą į Lietuvą

Pagrindiniai mano kriterijai renkantis išmanųjį laikrodį yra gebėjimas tiksliai skaičiuoti nueitus žingsnius, miego kokybės sekimas, žadintuvas ir informavimas apie pranešimus.

Ir visą tai šis HYBRID modelis turi. Be to, šis laikrodis turi įprastą valdymo mygtuką ir bent jau man – tai yra didžiulis privalumas.

Pliusai: nuostabi kokybė – per šiuos du mėnesius aš ne kartą trinktelėjau šį laikrodį į metalinius paviršius, o kiek kartų įvairų trinktelėjimų ir brūkštelėjimų patyrė išgaubtas stiklas, jūs net neįsivaizduojate. Ir nieko – laikrodis atrodo puikiai.

Klasikinės išvaizdos ekranas ir išmaniosios funkcijos. Ir jei pasirinksite juodos spalvos modelį, aplinkiniai net nesupras, jog dėvite išmanų laikrodį.

Baterija – Zeblaze jos užtenka savaitei laiko ir tai yra toks pats rezultatas, kaip ir Amazfit Pace atveju. Tuo metu esu nuolat įjungęs Bluetooth ir naudojuosi visomis laikrodžio funkcijomis, tad savaitė yra geras rezultatas.

Jei laikrodis nenaudos visų išmaniųjų funkcijų, tada baterijos užteks iki 3 metų.

Minusai: įkroviklis nėra magnetinis ir jei skubate – ne visada tiksliai pataikote laikrodį padėti ant įkroviklio ir jo kontaktų.

Po visiško laikrodžio išsikrovimo vėl reikės suporuoti su telefono programėle ir iš naujo nustatyti laiką bei datą, nes kitu atveju bus rodomi neteisingi rezultatai.

Gauti pranešimai yra rodomi ekrane, bet tik jų siuntėjas. Pace laikrodyje galima matyti ir patį tekstą, tačiau Zeblaze laikrodyje tas ekranas yra ženkliai mažesnis ir nebūtų kur tilpti tam tekstui.

Bendrai, esu labai patenkintas Zeblaze HYBRID išmaniuoju laikrodžiu. Jis puikiai pakeitė mano turėtą Amazfit Pace ir dėl savo klasikinės išvaizdos atrodo dar šauniau.“

3. Mažiausia kaina 20000 mAh talpos išorinei baterijai su greituoju įkrovimu „KUULAA“

23.01€ | 46 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (39 vertinimai)

„KUULAA“ yra kompaktiška - 14,5 x 6,7 x 2,8 cm - ir gana lengva - 368 g - išorinė baterija. Ji savo korpuse turi microUSB, C-tipo USB jungtis ir Lightning, per kurias ir yra įkraunama bei 3 USB jungtis, per kurias yra įkraunami išmanieji telefonai, planšetiniai kompiuteriai ir kiti prietaisai.

Kaina

Tikrinta 2020 04 29

  • AliExpress - 23.01€
    • tai mažiausia kaina
    • 46 % nuolaida
    • 1.88€ už siuntimą į Lietuvą

Gamintojas teigia, kad įeinanti elektros srovė ir įtampa siekia iki 12V/1,5A, o išeinanti - kitų prietaisų įkrovimui naudojama - taip pat 12V/1,5A.

Čia tik svarbu pabrėžti, kad kai vienu metu prie šios išorinės „KUULAA“  baterijos yra prijungti du ar trys įrenginiai, tuo metu nebus galimybės juos įkrauti greituoju būdu.

Svarbu paminėti ir tai, kad „KUULAA“ išorinė baterija yra aprūpinta visa gausybe įvairių apsaugų: nuo per didelės įtampos, elektros srovės, trumpo jungimo, perkrovimo ir kt.

Ir kaip jau galima buvo suprasti, puikaus dizaino „KUULAA“ išorinė baterija savo korpuse turi ryškiai šviečiantį LCD ekraną, kuriame matysime, kiek gi yra likę baterijos energijos ir koks palaikomas įkrovimas. Labai praktiškas ir protingas gamintojo sprendimas.

4. Iš Čekijos sandėlio, mažiausia kaina rankiniam dulkių siurbliui „Xiaomi Dreame V10 Boreas“

225.42€ | 27 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (990 vertinimai)

„Dreame V10 Boreas“ yra fantastiškai populiarus rankinis siurblys ir jei pasitaiko iš Europos sandėlio, automatiškai patenka į savaitės perkamiausių TOP 10. Tai tikras flagmanas be kompromisų, kaip ir galima tikėtis iš „Xiaomi“ kompanijos, pasižymi puikiais dizaino sprendimais, aukščiausia pagaminimo kokybe ir labai gerais techniniais parametrais.

2020 metų hitas ir pirmosios apžvalgos: praktiškai išbandė AliExpress itin populiarų „Xiaomi Dreame V10“ belaidį dulkių siurblį - „Dyson analogas, tik kur kas pigesnis“ („Xiaomi Dreame V10“ apžvalga, Video, iš Čekijos sandėlio)

Kaina

Tikrinta 2020 04 29

  • AliExpress - 225.42€
    • iš Čekijos sandėlio
    • tai mažiausia kaina
    • 27 % nuolaida
    • nemokamas siuntimą į Lietuvą

„Dreame V10 Boreas“ yra kompaktiškas, lengvas belaidis dulkių siurblys. Jo siurbimo galia siekia net 22000Pa ir talpios 2500 mAh talpos baterijos užteks net valandai laiko.

Žinoma, viskas priklausys nuo pasirinkto siurbimo režimo: pastarųjų yra 3.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „Dreame V10 Boreas“ palaiko 5 lygių filtravimo sistemą, dėl kurios oras yra išfiltruojamas iki 99,99 proc.

Plius, dėl specifinės konstrukcijos, prieš išleidžiant išvalytą orą, jis praeina pro variklį ir taip jį aušina.

Gamintojas pabrėžia, kad dėl galingo siurbimo ir nesiveliančios pagrindinės siurbimo galvos, „Dreame V10 Boreas“ yra labai tinkamas valyti kiliminei dangai.

Pakuotėje taip pat yra daugybė papildomų ir lengvai keičiamų antgalių, tad su „Dreame V10 Boreas“ siurbliu galima lengvai išvalyti kietas grindis, kiliminę dangą, baldus, ir net itin sunkiai pasiekiamas vietas.

5. Iš Ispanijos/Prancūzijos sandėlio, mažiausia kaina robotui siurbliui su žvėriška 3000Pa siurbimo galia ir giroskopo navigacija - „LIECTROUX C30B“

186.86€ | 55 % nuolaida, iš Ispanijos/Prancūzijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (4097 vertinimai)

Pirkėjams labai patinka, kad už tokią patrauklią kainą jie gauna išvaizdų, funkcionalų ir itin galingą robotą dulkių siurblį.

Super populiarus robotas dulkių siurblys iš AliExpress - išbandė kaip siurbia, plauna ir kaip valdomas: „jei ne valdymas balsu, sakyčiau, kad pardavėjas prašo per mažai, nei jis iš tikrųjų yra vertas“ („LIECTROUX C30B“ apžvalga, Video, iš Italijos/Ispanijos sandėlių)

„Tai net nejuokinga - jei nesate silpnų nervų, pažiūrėkite, kokį neįtikėtiną purvo kiekį surinko šis robotas siurblys nuo kas savaitę valomo kilimo“. Išbandė turbūt galingiausią Aliexpress robotą siurblį už fantastišką kainą („LIECTROUX C30B“ apžvalga, Testai, Video, iš Italijos/Ispanijos sandėlių)

Išbandė 3000Pa galios „LIECTROUX C30B“ siurblį - kainuoja pigiau, bet siurbia dar geriau nei Xiaomi, dirba tyliau, itin patogios keičiamos talpos, bet turi ir trūkumų („LIECTROUX C30B“ apžvalga, Video, iš Italijos/Ispanijos sandėlių)

Kaina

Tikrinta 2020 04 29

  • Aliexpress186.86€
    • iš Ispanijos/Prancūzijos sandėlių
    • tai mažiausia kaina
    • nemokamas pristatymas.

„LIECTROUX C30B“ palaiko net 3000Pa siurbimo galią, kas tarp robotų dulkių siurblių yra labai aukštas rodiklis.

Be to, šis išmanus įrenginys palaiko ne tik sausą siurbimą, bet ir grindų plovimą.

Jis turi 600 ml talpos atliekų dėžutę ir 350 ml vandens talpą. Jos yra pritvirtinamos atskirai.

Kaip ir dera išmaniam robotui, taip ir „LIECTROUX C30B“ puikiai orientuojasi aplinkoje, susidaro virtualų patalpų žemėlapį ir sistemingai išvalo kambarį.

Robotą galima valdyti su išmaniajame telefone įdiegta programėle ir matyti valymo žemėlapį, nurodyti draudžiamas zonas, valymo režimus, sudaryti valymo tvarkaraščius ir taip toliau.

Pirkėjams taip pat labai patinka, kad „LIECTROUX C30B“ turi kokybišką HEPA oro filtravimo sistemą, tyliai darbuojasi, pats sugrįžta prie įkrovimo stotelės, o 2500 mAh baterijos energijos užtenka iki 1 val ir 40 min.

Kaip ir dera kokybiškam robotui dulkių siurbliui, „LIECTROUX C30B“ yra aprūpintas visa gausa daviklių, todėl jis saugiai važinėja po kambarį, nesitranko į baldus, nenukrenta nuo aukštų paviršių - kaip laiptų - ir sistemingai išvalo kambarį.

Pirkėjai šiuo robotu dulkių siurbliu yra labai patenkinti ir jam skiria net 4,9 balų įvertinimą. Už tokią kainą, tai yra turbūt vienas geriausių robotų dulkių siurblių visoje rinkoje.

6. Iš Lenkijos sandėlio, mažiausia kaina elektriniam dantų šepetėliui „Oclean X“ - beveik 20€ pigiau nei Lietuvoje

46.86€ | 50 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio + dovana (2 vnt. šepetėlio antgalių) | „Oclean X“ specifikacijos

„Oclean X“ - tai modernus, funkcionalus ir stilingas elektrinis dantų šepetėlis. Šis įrenginys turi 0,96 colių spalvotą ekraną, 800 mAh bateriją ir itin patogią įkrovimo stotelę, tačiau privalumai čia nesibaigia.

„Oclean X“ prieš „Soocas X5“: kuo jie tokie išskirtiniai, kuo skiriasi, kuo panašūs, kurį iš jų verta įsigyti ir kodėl tam dabar pats geriausias metas

Tai yra daugiau nei elektrinis dantų šepetėlis, tai tikras odontologas namuose. Kuo toks geras „Oclean X“, kaip veikia jo spalvotas ekranas ir ką tokio suteikia „Oclean“ programėlė? (Apžvalga)

„Didžiulė baterija, absoliučiai atsparus vandeniui, 0,96 colio OLED ekranas ir 32 dantų valymo pasirinkimai - aš jį išbandžiau praktiškai ir taip, tai aukščiausia kokybė už labai gerą kainą“ („Oclean X“ apžvalga)

„Manau, kad Oclean X ir SOOCAS X5 yra ne tas pats“. Praktiniai įspūdžiai išbandžius naujausią „Xiaomi SOOCAS X5“ elektrinį dantų šepetėlį („Xiaomi SOOCAS X5“ apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2020 04 29

  • AliExpress - 46.86€
    • iš Lenkijos sandėlio
    • tai mažiausia kaina
    • dovana - 2 vnt. antgalių
    • nemokamas siuntimą į Lietuvą
  • Lietuvoje - 67.39€

Kartais gali pasirodyti, kad paprasčiausių prietaisų nebėra kur tobulinti. Kaip galima pagerinti paprastą elektrinį dantų šepetėlį? Pasirodo, tai tikrai įmanoma - anonsuojamas „Oclean X“ yra visu žingsniu priekyje.

Pavyzdžiui, šis šepetėlis turi 0,96 colių spalvotą TFT ekraną. Kam jis? Jame pamatysite valymo laiką, baterijos įkrovą ir net neišvalytos burnos ertmės dalį procentais. Šį rodiklį „Oclean X“ apskaičiuoja remdamasis integruotu giroskopu, kuris seka naudotojo judesius. Ekranas taip pat leidžia labai patogiai pasirinkti vieną iš 32 intensyvumo lygių - dantis valysitės tiksliai taip, kaip norite.

„Oclean X“ naudoja ypatingai tankiai „Dupont“ šereliais apgyvendintas galvutes. 3D dizainas ir net 40000 kartų per minutę vibracija užtikrina, kad dantys bus labai švarūs. „Oclean X“ tikrai yra naujos kartos atstovas - kiti gamintojai privalės atkreipti dėmesį į šio šepetėlio galimybes.

„Oclean X“ turi tris režimus - valymo, balinimo ir masažo. Sudėkite tai su 32 intensyvumo lygiais ir suprasite, kiek daug pasirinkimų jums suteikta. Programėlė dar siūlo ir daugybę planų, kurie leidžia gerinti savo burnos higienos įpročius ir kaupti taškus už gerą dantų valymąsi.

Visas „Oclean X“ korpusas atitinka IPX7 standartą. Tai reiškia, kad visą prietaisą galima plauti po vandens srove, nesibaiminant pakenkti elektronikai. 

Įprastai apie šepetėlių baterijų įkrovimo būdus net nėra ko pasakoti, tačiau „Oclean X“ turi ypatingą stotelę. Ją galima padėti ant vonios kambario spintelės ar ant kriauklės krašto, tačiau ją taip pat galima tvirtinti ir prie sienos. „Oclean X“ turi magnetinę jungtį, kuri leidžia šepetėlį apskritai patraukto nuo horizonatlių vonios kambario paviršių.

„Oclean X“ viduje slypi 800 mAh baterija. Nepaisant to ekrano, kuris tikrai pasisavina mažytę dalį energijos, šios baterijos sukauptų resursų turėtų pakakti maždaug mėnesiui. Tai šį šepetėlį daro patraukliu keliautojams. Padeda ir tai, kad „Oclean X“ svoris siekia tik 99,9 gramus.

7. Iš Čekijos sandėlio, mažiausia kaina „Deko“ suktuvui

25.10€ | 58 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.6 balai iš 5 (10945 vertinimai)

Neabejotinai perkamiausias suktuvas iš Kinijos. Galima rinktis iš 12V, 16V bei 20V modelių ir su skirtingų baterijų skaičiumi - tad komplektas su baterijomis kainuoja mažiau nei 50 € ir tai yra puikus pasiūlymas.

„Aš nesitikėjau tokio kokybiško daikto iš Kinijos – puikus variantas“: praktiškai išbandė populiariausią 20V „Deko“ suktuvą - kainuoja neįtikėtinai pigiai, tačiau be problemų įsuka ir 150mm varžtus, ir gręžia 5mm metalą („Deko“ suktuvo apžvalga, testai, Video)

Kaina

Tikrinta 2020 04 29

  • Aliexpress – nuo 25.10€
    • iš Čekijos sandėlio
    • tai mažiausia kaina
    • nemokamas pristatymas.

Apžvalgininkas iškart atkreipia dėmesį, kad galima pasirinkti skirtingus „Deko“ suktuvo variantus.

Atkreipkite dėmesį, kad jų tipų yra nuo 12V iki 20V, su papildomais akumuliatoriais, dėklu ir netgi grąžtais.

„Aš pasirinkau 20V suktuvą su jam nešioti skirtu dėklu, dviem akumuliatoriais ir, paskaitęs atsiliepimus, nusprendžiau papildomai nepirkti grąžtų. Pirkėjai teigia, kad jie nėra labai kokybiški.“

„Kalbant apie patį suktuvą, tai jis palaiko du greičius: 350 ir 1350 aps.; maitinamas 1,5 Ah ličio jonų akumuliatoriumi. Jis yra kokybiškas, įkraunamas su pakuotėje esančiu standartiniu įkrovikliu, ir įkrauti jį užtrunka apie 40-45 minutes.

Abu akumuliatoriai atkeliauja įkrauti, tačiau vieną jau iškrovėme išbandydami šį suktuvą ir tuo pačiu testuodami įkrovimo greitį.“

„Šis aparatas man patinka. Už tokią kainą jis atrodo labai neblogai. Tikiuosi, kad jį dar naudosime ilgai ir laimingai.

Suktuvas yra patogus, kompaktiškas, nesunkus, geras balanso lygis.

Išbandžiau jį ir su mediena, ir su metalu, ir jis viską daro kaip priklauso. Kaip matėte, jis turi baterijos apsaugą nuo per didelio krūvio. Ir čia viskas tvarkoje, taip ir turi būti su tokiais suktuvais.

Ličio baterijos nemėgsta perkrovų ir jei nebūtų apsaugos, ji tiesiog gali sprogti. Tad visose ličio baterijose yra apsaugos. O štai nikelio-kadmio baterijose to nėra ir nuo perkrovų jos tiesiog pradeda išsikrauti.

Kalbant apie metalo gręžimą, tai visi grąžtai ėjo puikiai. Žinoma, normalus žmogus su tokiu suktuvu tikrai negręš 5 mm storio metalo, bet mes čia tiesiog norėjome išbandyti DEKO galimybes.

Ir įprastai gręžiant iki 2 mm storio metalą, šis suktuvas dirbs nuostabiai.

Vertinant bendrai, aš nesitikėjau tokio kokybiško daikto iš Kinijos. Gera pagaminimo ir surinkimo kokybė, kur reikia yra padengta guma, tad patogu laikyti, patogus suktuvo laikymo dėklas, gerai tarnaujanti baterija ir bendras suktuvo veikimas. Likau maloniai nustebintas.“

 




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(2)
(2)

Komentarai ()