TOP 10 savaitės perkamiausių: tiesiog šluojamas fantastiškos kainos langų valymo robotas iš Ispanijos sandėlio, paskutiniai „Dreame V10 Boreas“ likučiai ir perkamiausias laikrodis su EKG jutikliu ir iš Ispanijos sandėlio (Video, 2020 m. 18 savaitė)  ()

- Langų valymo robotas „IFREED“ (iš Ispanijos sandėlio)

- Rankinis dulkių siurblys „Xiaomi Dreame V10 Boreas“ (iš Čekijos sandėlio)

- Puikios išvaizdos išmanusis laikrodis, su deguonies kiekio matavimu ir EKG jutikliu - „LEMFO S20“ (iš Ispanijos sandėlio)

- Plaukų kirpimo mašinėlė „Xiaomi ENCHEN“

- „Xiaomi Mijia Amazfit Antelope“ sportiniai batai

- Išskirtinai populiarūs, gerai vertinami ir lietuvių perkami sportiniai batai - „BONA“

- Populiariausi virtuviniai peiliai „XITUO“

- „Deko“ suktuvas (iš Čekijos sandėlio)

- Belaidės ausinės „Tronsmart Spunky Beat“ (iš Lenkijos sandėlio)

- Perkamiausias vidutinės galios ozonatorius su laikmačio funkcija


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Perkamiausias langų valymo robotas - iš Ispanijos sandėlio „IFREED“: juos šluoja kaip karštas bandeles

101.29€ | 16 % nuolaida, iš Ispanijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (291 vertinimai)

Pavasaris - tvarkymosi metas. Šiuo metu yra iš skirtinai populiarūs langų valymo robotai, o kai pasiūlymas iš Europos sandėlių ir už tokias kainas, nekeista, kad šis pasiūlymas tampa savaitės perkamiausiu.  „IFREED“ siūlomas iš Ispanijos sandėlių, bet svarbiausia - jį atsiųs visiškai nemokamai. Variantas tikrai labai geras, tad pasiūlymai tirpsta akyse - Ispanijos sandėlyje jų kiekis labai nedidelis, o pasiūla visai Europai. Atsižvelgiant, jog tai sezoninė prekė ir labiausiai perkama pavasariais, labai maža tikimybė, kad šiais metais Ispanijos sandėlys sulauks papildymo. 

Akylesni skaitytojai turbūt gerai atsimena, kad prieš keletą dienų rašėme apie „Prainskel“ langų valymo robotą, kuris buvo siūlomas iš Ispanijos sandėlio, o pirkėjai iš Lietuvos juo labai džiaugėsi.

„Prainskel“ su siuntimo išlaidomis iš Ispanijos kainavo vos 117 € ir jis buvo akimirksniu iššluotas - dabar jį atsisiųsite tik iš Kinijos sandėlio. 

Ir jei tai buvo vienas geriausių pasiūlymų, tai „IFREED“ langų valymo robotas yra dar patrauklesnis variantas ir ko gero, net rekordiškai geras. Jis taip pat siūlomas iš Ispanijos sandėlių, bet svarbiausia - jį atsiųs visiškai nemokamai, o galutinė kaina dar mažesnė nei „Prainskel“ atveju. 

Pirkėjai iš viso pasaulio, tame tarpe ir Lietuvos, labai teigiamai vertina „IFREED“ langų valymo robotą ir tai, kad juo yra taip paprasta naudotis bei jis savo darbą atlieka labai kokybiškai.

Robotas yra pakankamai išmanus ir jame yra įdiegtos DI technologijos, leidžiančios robotui aptikti langų rėmą bei kitas kliūtis ir taip pasirinkti optimalią judėjimo trajektoriją.

„IFREED“ langų valymo robotą galima naudoti ant pačių įvairiausių paviršių: langų, dušo kabinų, plytelių, medienos ir panašių paviršių.

Gamintojas tvirtina, kad šis langų valymo robotas gali dirbti vos ant 1 mm storio stiklo.

Verta pažymėti, kad šis langų valymo robotas dirba prijungtas prie elektros tinklo ir, kaip jau yra įprasta su tokiais įrenginiais, turi saugos lyną.

Robotas turi ir bateriją, tačiau jos energija yra naudojama tik tais atvejais, kai nutrūksta elektros tiekimas.

Tokiais atvejais robotas sustoja vienoje vietoje ir laikosi prisisiurbęs prie paviršiaus. Tad nutrūkus elektros tiekimui, jis nenukris.

Jis užtikrina net 5600Pa prisisiurbimo jėgą, tad prie paviršių laikosi puikiai.

Na, o pats valdymas vyksta su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu ir ant pačio roboto korpuso esančiu įjungimo mygtuku. Naudojimasis yra daugiau nei paprastas.

Išvaizdus, kokybiškai pagamintas ir gerai savo darbą atliekantis langų valymo robotas.

Pirkėjai juo yra labai patenkinti bei tvirtina, kad šis išvaizdus „IFREED“ robotas per 4 minutes sugeba sutvarkyti 1 m2 plotą, kas tokioje kategorijoje yra puiku.

Šį langų valymo robotą jau yra įsigiję virš 650 pirkėjų, turime virš 220 atsiliepimų ir itin aukštą 4,9 balų įvertinimą.

Pirkėjai iš Lietuvos tvirtina, kad jis atkeliauja labai greitai, be jokių papildomų mokesčių ir dirba puikiai.

Tik rekomenduojama per daug valomų paviršių nedrėkinti, kad robotas nepradėtų nuo jų slysti. Reikia išlaikyti balansą ir po keleto bandymų jau žinosite kiek reikia užpurkšti valymo skysčio.

Štai keletas patenkintų pirkėjų padarytų „IFREED“ langų valymo roboto nuotraukų: 1 foto2 foto3 foto4 foto5 foto6 foto ir kaip atrodo nevalytas langas ir po to, kai jį nuvalo „IFREED“ - 7 foto.

2. Iš Čekijos sandėlio tikras flagmanas - rankinis dulkių siurblys „Xiaomi Dreame V10 Boreas“

223.06€ | 27 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (999 vertinimai)

„Dreame V10 Boreas“ visada buvo vienas perkamiausių rankinių siurblių, bet dabar pagal kainą jam tiesiog neliko alternatyvos. Dvi paskutines savaite be konkurencijos buvo perkamas dvigubai pigesnis „ILIFE H70“, bet visą pasiūlą tiesiog išlavė - neliko nei Lenkijos, nei Kinijos sandėliuose, o paskutiniai vienetai iš Ispanijos į Lietuvą nesiunčiami. Tas pats nutiko su naujausiu „Xiaomi Dreame XR Premium“. Tad tie, kas dar abejojo, ar imti „ILIFE H70“, ar kur kas galingesnį, bet brangesnį „Xiaomi Dreame XR Premium“, ar labai panšų „Dreame V10 Boreas“, greitai apsisprendė ties pastaruoju - tiesiog neliko alternatyvos. 

2020 metų hitas ir pirmosios apžvalgos: praktiškai išbandė AliExpress itin populiarų „Xiaomi Dreame V10“ belaidį dulkių siurblį - „Dyson analogas, tik kur kas pigesnis“ („Xiaomi Dreame V10“ apžvalga, Video, iš Čekijos sandėlio)

Tai nieko keisto -  „Dreame V10 Boreas“ yra fantastiškai populiarus rankinis siurblys ir jei pasitaiko iš Europos sandėlio, automatiškai patenka į savaitės perkamiausių TOP 10. Jo pasiūla irgi ne begalinė - tokiais tempais greitai neliks ir jo.  Tai tikras flagmanas be kompromisų , kaip ir galima tikėtis iš „Xiaomi“ kompanijos, pasižymi puikiais dizaino sprendimais, aukščiausia pagaminimo kokybe ir labai gerais techniniais parametrais.

„Dreame V10 Boreas“ yra kompaktiškas, lengvas belaidis dulkių siurblys. Jo siurbimo galia siekia net 22000Pa ir talpios 2500 mAh talpos baterijos užteks net valandai laiko.

Žinoma, viskas priklausys nuo pasirinkto siurbimo režimo: pastarųjų yra 3.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „Dreame V10 Boreas“ palaiko 5 lygių filtravimo sistemą, dėl kurios oras yra išfiltruojamas iki 99,99 proc.

Plius, dėl specifinės konstrukcijos, prieš išleidžiant išvalytą orą, jis praeina pro variklį ir taip jį aušina.

Gamintojas pabrėžia, kad dėl galingo siurbimo ir nesiveliančios pagrindinės siurbimo galvos, „Dreame V10 Boreas“ yra labai tinkamas valyti kiliminei dangai.

Pakuotėje taip pat yra daugybė papildomų ir lengvai keičiamų antgalių, tad su „Dreame V10 Boreas“ siurbliu galima lengvai išvalyti kietas grindis, kiliminę dangą, baldus, ir net itin sunkiai pasiekiamas vietas.

3. Puikios išvaizdos išmanusis laikrodis, su deguonies kiekio matavimu, EKG jutikliu ir iš Ispanijos sandėlio - „LEMFO S20“

17.62€ | 25 % nuolaida, iš Ispanijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (59 vertinimai)

„LEMFO S20“ yra išskirtinės išvaizdos išmanusis laikrodis, pasižymintis labai įdomiomis savybėmis ir šią savaitę tai neabejotinai perkamiausias laikrodis iš Kinijos. 

Pirmiausiai dėmesį patraukia programinės sąsajos grafinė aplinka - ji iš tiesų įspūdinga, labai gražiai realizuota ir šia prasme laikrodis iš karto išsiskiria iš daugelio konkurentų.

Po to akį užkabina EKG, deguonies kiekio kraujyje ir 24/7 širdies ritmo matavimai.

„LEMFO S20“ yra išmanusis laikrodis ir palaiko 11 skirtingų sporto režimų: bėgimą, kopimą į kalnus, važiavimą dviračiu, darbą su treniruokliais, plaukimą ir kt.

Šis išmanusis laikrodis yra atsparus vandeniui ir atitinka IP68 standartą, tad nebijo vandens.

„LEMFO S20“ yra pagamintas iš kokybiškų medžiagų ir jo dirbtinės odos dirželis yra keičiamas.

Ekranas yra spalvotas, 1,4 colių įstrižainės, 240 x 240 raiškos, kas tokioje kainų kategorijoje yra labai gerai.

O labiausiai žavi šio išmanaus laikrodžio gebėjimas 7/24 režimu sekti širdies ritmą ir kitus fizinės veiklos rodiklius.

„LEMFO S20“ taip pat gali išmatuoti kraujo spaudimą, deguonies kiekį kraujyje ir EKG (padaryti elektrokardiogramą).

Tokioje kainų kategorijoje tai yra tikra retenybė. Tiesa, už tokią kainą didelio tikslumo tikėtis neverta, bet buitiniam naudojimui to turėtų visiškai užtekti. O visus matavimų rezultatus geriausia bus peržiūrėti išmaniojoje programėlėje.

„LEMFO S20“ palaiko Bluetooth 4.0 techninį sprendimą ir susietas su išmaniajame telefone esančia programėle suteiks dar daugiau privalumų.

Taip pat galėsime tiesiai į laikrodį gauti pranešimus apie skambučius ir gautas socialinių tinklų žinutes.

Galiausiai reikia paminėti ir tai, kad „LEMFO S20“ seka miego kokybę ir turi 240 mAh talpos įkraunamą bateriją.

Pastarosios užtenka iki 10 dienų, bet viskas priklauso nuo to, kaip intensyviai bus naudojamas „LEMFO S20“ išmanusis laikrodis.

Be to, verta pažymėti ir tai, kad laikrodis palaiko įvairias kalbas, tarp kurių yra anglų, rusų, lenkų ir kt. Laikrodis rodo orų prognozę, galima nuotoliu būdu valdyti telefono kamerą, muzikos grotuvą ir t. t.

4. Pati perkamiausia plaukų kirpimo mašinėlė „Xiaomi ENCHEN“

12.77€ | 41 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (29 vertinimai)

„Xiaomi ENHCEN“ yra labai šauniai bei stilingai atrodanti plaukų kirpimo mašinėlė, o pagal populiarumą jai neprilygsta jokia kita kirpimo mašinėlė iš Kinijos turgelio. Jos populiarumas itin iššaugo per karantiną - kirpiklos uždarytos, o turėti namuose tokį dalyką tiesiog išsigelbėjimas. Galima apsikirpti tiek patiems save, tiek vaikus, tėvus ar net draugus. 

„Čia jums ne koks pigus niekalas, o puiki plaukų kirpimo mašinėlė už fantastišką kainą“ („Xiaomi ENCHEN Boost“ apžvalga, praktinis testavimas, Video)

Ji yra 43 x 164 mm išmatavimų, sveria 142 gramus, valdoma vieno mygtuko paspaudimu ir įkraunama su pakuotėje esančiu C-tipo USB laidu.

„Xiaomi ENHCEN“ turi 600 mAh talpos bateriją, kurią įkrauti užtrunka iki 2 valandų. Geras dalykas ir tas, kad ant kirpimo mašinėlės korpuso yra baterijos indikatorius, tad visada žinosite kiek dar likę energijos.

Pati nano-keraminė kirpimo galva skleidžia vos 55 dB triukšmą, yra nuimama bei plaunama. O taip pat lengvai keičiama jos padėtis, tad plaukų kirpimo diapazonas siekia 0,7 - 21 mm, tad su šia kirpimo mašinėle galima susitvarkyti ir su gana ilgais plaukais.

Plaukų kirpimo mašinėlė palaiko išmaniąją ESM sistemą, kuri apima greitą mašinėlės varikliuko veikimą, apsaugą nuo įstrigusių plaukų, baterijos įkrovimo apsaugą ir efektyvų veikimą.

Ne ką mažiau patogu ir tai, kad mašinėlė yra valdoma vieno mygtuko paspaudimu ir palaiko du plaukų kirpimo greičius: Standartinį ir Turbo.

„Xiaomi ENHCEN“ šauniai atrodanti, funkcionali ir dabar dar už puikią kainą parduodama plaukų kirpimo mašinėlė, kuri leis sutaupyti nemažai pinigų.

Pirkėjai tvirtina, kad ši plaukų kirpimo mašinėlė atrodo puikiai, yra lengva, patogi naudotis, tyliai ir labai kokybiškai dirba. Vienas iš pirkėjų neslėpdamas emocijų teigia - „Aš ją išbandžiau ir esu sužavėtas. Ši Xiaomi plaukų kirpimo mašinėlė nuostabi.“

5. „Xiaomi Mijia Amazfit Antelope“ sportiniai batai

29.76€ | 33 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (355 vertinimai)

Perkamiausi sporto bateliai iš Kinijos turgelio. „Panaudota prancūziška guma, labai gerai prilaiko koją ir toks lengvumo jausmas – tarsi bėgčiau su šlepetėmis, apkaustytomis šarvais. Šiandien jums viską papasakosiu apie Xiaomi sportinius batelius, kurie yra skirti būtent bėgiojimui. Tai jau penkta sportinių batelių pora iš plataus Xiaomi asortimento ir šįkart 100 proc. galiu juos rekomenduoti visiems, kurie planuojate užsiimti sportine veikla.“

„Už tokią kainą – tiesiog nėra alternatyvos. Su šiais bateliais yra nerealiai malonu bėgioti“: štai ką apie „Mijia Antelope“ sako apžvalgininkas po pusės metų nubėgęs virš 50 km („Xiaomi Mijia Amazfit Antelope“ apžvalga, Video)

„Taigi, nevyniosiu į vatą ir iškart pereisiu prie Xiaomi Mijia Amazfit Antelope.

Aš su šiais sportiniais bateliais jau nubėgau 50 km ir tikrai turiu ką pasakyti. Tad štai, 10 pagrindinių faktų, kuriuos turite žinote apie šiuos batelius.“

Kaina

„Taip, šis aspektas yra labai svarbus ir Xiaomi sportinių batelių kaina yra labai patraukti. Jie kainuoja vos 30 eurų. Čia ne kaina, o tiesiog gamintojo dovana.

Pasižiūrėjus ką panašaus į „Xiaomi“ sportinius batelius siūlo tie patys „Adidas“ ir kiti žinomi gamintojai, tai net neverta kažką ir daugiau komentuoti. „Xiaomi“ čia laimi į vienus vartus.“

2. Sportinių batelių spalvų pasirinkimas

„Man labai patinka, kai gamintojas siūlo įvairių spalvų derinių sportinius batelius ir šiuo atveju taip pat galime rinktis tokios spalvos Xiaomi batelius, kokie asmeniškai yra patys gražiausi.

Čia gali ir merginos išsirinkti norimos spalvos sportinius batelius. Aš pasirinkau oranžinės spalvos.“

3. Batelių svoris

„Pagaliau turime tikrai lengvus sportinius batelius. Vienas Xiaomi batelis sveria 326 gramus ir tai yra normalus rodiklis.

Žinoma, Nike ar New Balance bateliai svers kokiais 60 gramų mažiau, bet ir pastarųjų funkcija yra kitokia – užtikrinti maksimalų bėgančiojo greitį.

Tuo tarpu Xiaomi bateliai skirti tiek bėgiojantiems, tiek ir bendrai mėgstantiems sportuoti lauke bei salėje.“

4. Galima įdėti sekimo lustą

„Į šiuos Xiaomi batelius galima įdėti specialų lustą, kuris fiksuos jūsų bėgimą (9,92 eurai).

Tokį dalyką palaiko ir Nike bateliai, kuriuos išbandžiau, tačiau po metus trūkusių bandymų galiu pasakyti, kad nors ir įdomus dalykėlis, bet man atrodo beprasmis.“

5. Batų padas

„Šįkart esu visiškai patenkintas šių batų padais ir esu įsitikinęs, kad Goodyear padai laikys ilgus metus.“

6. Apgalvota kiekviena smulkiausia detalė

„Xiaomi labai gerai apgalvojo kiekvieną detalę ir kojos šiuose bateliuose laikomos labai tvirtai ir saugiai. O juk tai ir yra svarbiausia, kai daug judame ir atliekame įvairių judesių kojomis.

Netgi toks oranžinis atspalvis veikia tarsi atšvaitai, kas tikrai pravers bėgiojant lauke.

Šiuos batus sudaro net keletas skirtingų sluoksnių. Išorinis audinys išlaiko batų formą, o giliau turime vandeniui atsparų sluoksnį, tad batai išlieka sausi.

Tad galite bėgioti ir lietui lyjant. Tik, žinoma, specialiai lįsti į dideles vandens balas aš vis tiek nerekomenduoju.

Prabėgęs 50 km galiu užtikrinti, kad kojos šiuose batuose kvėpuoja. Tai yra faktas.“

7. Batelių raišteliai

„Tinkamo ilgio bei storio, tad bėgimo metu jie nesimaišo ir nėra absoliučiai jokios tikimybės netyčia ant jų užlipti.“

8. Batelių dydžiai

„Šis aspektas džiugina kiek mažiau. Tų, kurių pėdos yra ilgesnės nei 285 mm – galite šiuos batus užmiršti.

Na, kaip. Galima įsigyti maksimalią 285 mm batų versiją ir greičiausiai sugebėsite savo kojas į šiuos batus įkišti, bet bėgti su jais nebus patogu.

Tad prieš pasirenkant batų dydį, gerai išsimatuokite savo pėdas ir tada jau pagal gamintojo pateiktą dydžių lentelę – išsirinkite reikiamo dydžio batus.“

9. „Tai yra pirmieji Xiaomi bėgimo bateliai“

„Xiaomi ir anksčiau jau siūlė įvairių batelių, skirtų bėgimui, bet šis modelis iš tikrųjų yra skirtas tokiai veiklai.

Ankstesnių Xiaomi modelių aš negalėjau rekomenduoti tiems, kurie juos naudos būtent bėgiojimui. O dabar švaria sąžine tokiems žmonėms galiu rekomenduoti Xiaomi Mijia Amazfit Antelope.

Be to, didelis privalumas, kad su šiais batais galima drąsiai bėgioti absoliučiai bet kokiu paviršiumi. Ar tai būtų asfaltas, ar nelygus kelias, gruntas ir t.t.

Ir toje pačioje sporto salėje su šiais Xiaomi sportiniais batais bus labai patogu sportuoti.“

10. Batų pagaminimo kokybė

„Jau užsiminiau, kad bateliai pagaminti iš kvėpuojančio audinio bei padas padengtas Goodyear polimerinės dangos pagrindu.

Viduje turime ir labai kokybišką vidpadį. Vasaros metu su šiais batais nėra karšta, o žiemos metu galima užsimauti storesnes kojines ir taip keliauti į lauką.

Na, o minkšta batų vidinė dalis yra tiesiog nuostabus dalykas. Kojos yra labai maloniai apgaubiamos ir tuo pačiu laikomos tvirtai.

Kad suprastume kokios kokybės yra batų vidus – gamintojas išplatino vaizdo įrašą, kuriame matome kaip iš 10 metrų aukščio paleidžia kiaušinį ir jis, atsitrenkęs į šią medžiagą, nesudūžta (5:00 min.).

Žavinga. Ir žinote, aš jais tikiu.“

Galutinis verdiktas

„Apibendrinimas bus labai trumpas. Už tokią kainą – tiesiog nėra alternatyvos.

Su Xiaomi Mijia Amazfit Antelope galima bėgioti, užsiimti sportiniu ėjimu ir kitomis sporto šakomis.

Labai didelis privalumas, kad dėka ERC technologijos, pagrindas yra amortizuojantis, tad sugeriami smūgiai ir paskirstomi per visą batų pagrindą. Su šiais bateliais iš tikrųjų yra nerealiai malonu bėgioti.

Tokį rezultatą gali pasiekti tik 10-15 kartų daugiau kainuojantys žinomų kompanijų sportiniai bateliai.

Aš šiuos sportinius batelius naudoju pusę metų bei jau nubėgau 50 km ir jais esu labai patenkintas.

Mane sekantys ir apžvalgas žiūrintys žmonės puikiai žino, kad tai yra nebe pirmi Xiaomi bateliai, kuriuos išbandau, bet tai yra pirmas kartas, kai juos galiu drąsiai rekomenduoti mėgstantiems bėgioti.“

6. Išskirtinai populiarūs, gerai vertinami ir lietuvių perkami sportiniai batai - „BONA“

20.78€ | 54 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (1648 vertinimai)

Pavasarį suaktyvėja sportinių batelių prekyba - pats laikas vis daugiau laiko praleisti lauke. Šie būtent ilgiems pasivaikščiojimams ir bėgiojimui skirti „BONA“ sportiniai batai yra labai populiarūs tarp pirkėjų: virš 2 600 užsakymų, 1 600 atsiliepimų ir itin aukštas 4,9 balų įvertinimas.

Pirkėjai džiaugiasi, kad pasiūloje yra įvairių spalvų sportinių batų - nieko ryškaus ir labai rėkiančio. Kukliai stilingi sportiniai batai.

Verta pažymėti ir tai, kad šie sportiniai batai turi specialiai bėgimui pritaikytą pagrindą bei visą koją tvirtai laikantį dizainą. Be to, batai yra kvėpuojantys, kas ne ką mažiau svarbu.

Šie batai papildomai amortizuoja ir kojos tarsi pačios atšoksta nuo paviršiaus. Taip jos mažiau pavargsta ir mėgstantiems ilgus pasivaikščiojimus bei bėgiojimą ar tiesiog per dienas daug laiko praleidžiant „ant kojų“ - tai yra didelis privalumas.

Pirkėjai iš Lietuvos rekomenduoja prieš renkantis batų dydį, gerai išsimatuoti savo pėdas ir pasižiūrėti į pardavėjo pateiktą dydžių lentelę. Taip sužinosite kokio tiksliai batų dydžio jums reikia.

7. Populiariausi virtuviniai peiliai „XITUO“

6.82€-62.74€ | 50 % nuolaida4.8 balai iš 5 (6390 vertinimai)

Šią savaitę „XITUO“ peilei buvo be konkurencijos - tai yra puikios kokybės ir išvaizdūs virtuviniai peiliai, kuriems puikių atsiliepimų negaili ir pirkėjai.

Galima įsigyti vieną virtuvinį peilį, kelis ar net visą rinkinį, tai yra - 7 skirtingus peilius. Šefo peilį, duonai skirtą pjauti peilį ir kt.

Pirkėjai džiaugiasi, kad „XITUO“ peiliai yra pagaminti iš aukščiausios kokybės 7Cr17 plieno, atsparūs korozijai, o rankenos yra medinės, gražiai dekoruotos ir neslystančios.

Už tokią kainą, tai yra puikus pasirinkimas, praversiantis virtuvėje.

8. Iš Čekijos sandėlio „Deko“ suktuvas

24.83€-48.09€ | 58 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.6 balai iš 5 (10909 vertinimai)

Neabejotinai perkamiausias suktuvas iš Kinijos. Galima rinktis iš 12V, 16V bei 20V modelių ir su skirtingų baterijų skaičiumi - tad komplektas su baterijomis kainuoja mažiau nei 50 € ir tai yra puikus pasiūlymas.

„Aš nesitikėjau tokio kokybiško daikto iš Kinijos – puikus variantas“: praktiškai išbandė populiariausią 20V „Deko“ suktuvą - kainuoja neįtikėtinai pigiai, tačiau be problemų įsuka ir 150mm varžtus, ir gręžia 5mm metalą („Deko“ suktuvo apžvalga, testai, Video)

Apžvalgininkas iškart atkreipia dėmesį, kad galima pasirinkti skirtingus „Deko“ suktuvo variantus.

Atkreipkite dėmesį, kad jų tipų yra nuo 12V iki 20V, su papildomais akumuliatoriais, dėklu ir netgi grąžtais.

„Aš pasirinkau 20V suktuvą su jam nešioti skirtu dėklu, dviem akumuliatoriais ir, paskaitęs atsiliepimus, nusprendžiau papildomai nepirkti grąžtų. Pirkėjai teigia, kad jie nėra labai kokybiški.“

„Kalbant apie patį suktuvą, tai jis palaiko du greičius: 350 ir 1350 aps.; maitinamas 1,5 Ah ličio jonų akumuliatoriumi. Jis yra kokybiškas, įkraunamas su pakuotėje esančiu standartiniu įkrovikliu, ir įkrauti jį užtrunka apie 40-45 minutes.

Abu akumuliatoriai atkeliauja įkrauti, tačiau vieną jau iškrovėme išbandydami šį suktuvą ir tuo pačiu testuodami įkrovimo greitį.“

„Šis aparatas man patinka. Už tokią kainą jis atrodo labai neblogai. Tikiuosi, kad jį dar naudosime ilgai ir laimingai.

Suktuvas yra patogus, kompaktiškas, nesunkus, geras balanso lygis.

Išbandžiau jį ir su mediena, ir su metalu, ir jis viską daro kaip priklauso. Kaip matėte, jis turi baterijos apsaugą nuo per didelio krūvio. Ir čia viskas tvarkoje, taip ir turi būti su tokiais suktuvais.

Ličio baterijos nemėgsta perkrovų ir jei nebūtų apsaugos, ji tiesiog gali sprogti. Tad visose ličio baterijose yra apsaugos. O štai nikelio-kadmio baterijose to nėra ir nuo perkrovų jos tiesiog pradeda išsikrauti.

Kalbant apie metalo gręžimą, tai visi grąžtai ėjo puikiai. Žinoma, normalus žmogus su tokiu suktuvu tikrai negręš 5 mm storio metalo, bet mes čia tiesiog norėjome išbandyti DEKO galimybes.

Ir įprastai gręžiant iki 2 mm storio metalą, šis suktuvas dirbs nuostabiai.

Vertinant bendrai, aš nesitikėjau tokio kokybiško daikto iš Kinijos. Gera pagaminimo ir surinkimo kokybė, kur reikia yra padengta guma, tad patogu laikyti, patogus suktuvo laikymo dėklas, gerai tarnaujanti baterija ir bendras suktuvo veikimas. Likau maloniai nustebintas.“

9. Iš Lenkijos sandėlio masiškai perkamos, su labai geru reitingu ir apžvalgininko giriamos belaidės ausinės - „Tronsmart Spunky Beat“

24.73€ | 68 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | 4.8 balai iš 5 (11435 vertinimai)

Savo populiarumu „Tronsmart Spunky Beat“ belaidės ausinės tikriausiai prilygsta ir mums gerai žinomoms „Redmi AirDots“ ir neabejotinai, tai yra pačios geriausios ausinės 2020 metais už tokią kainą. 

„Garso kokybė tokia, kokios dar iki šiol nesu patyręs - jos turėtų kainuoti bent dvigubai brangiau“: štai ką apžvalgininkas sako apie masiškai perkamas „Tronsmart Spunky Beat“ belaides ausines („Tronsmart Spunky Beat“ apžvalga, Video)

„Už tokius pinigus – tai yra kažkas nenormalaus. Fantastiškas rezultatas!“. Masiškai perkamas „Tronsmart Spunky Beat“ ausinės palygino su „Haylou GT1“ ir „QCY“ ausinėmis - tiesiog triuškinantys skirtumai („Tronsmart Spunky Beat“ apžvalga, Testai, Video, iš Lenkijos sandėlio)

Štai „Tronsmart Spunky Beat“ ausines jau įsigijo virš 22 000 pirkėjų, kurie paliko virš 11 000 atsiliepimų ir turime itin aukštą 4,8 balų įvertinimą. Labai geri rezultatai belaidėms ausinėms.

Pirkėjai iškart vardija ausinių privalumus ir „Tronsmart Spunky Beat Bluetooth 5.0 TWS“ ausinės aprūpintos Qualcomm lustu ir palaiko aptX, AAC, SBC muzikos kodavimo technologijas bei Qualcomm® DSP & cVc™ 8.0 triukšmo pašalinimo technologijas.

Tiesą pasakius, tokioje kainų kategorijoje tai yra labai retas atvejis, kad belaidės TWS ausinės galėtų pasigirti tokiomis pažangiomis technologijomis.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „Tronsmart Spunky Beat Bluetooth 5.0 TWS“ aprūpintos naujausiu Bluetooth 5.0 technologiniu sprendimu ir yra suderinamos su išmaniaisiais telefonais bei kitais įrenginiais.

Jas taip pat galima naudoti po vieną arba iškart abi; turi specialų dėkliuką, kuris veikia ir kaip įkrovimo stotelė (350 mAh). 

Gamintojas teigia, kad vos per 5 minutes ausines įkrausime tiek, kad šios energijos užteks muzikos klausytis visą valandą. Bendrai energijos užteks klausytis muzikos 7 valandas, o su papildoma įkrovimo stotele - iki 24 valandų.

Įdomus momentas, kad ši įkrovimo stotelė savo korpuse jau turi integruotą laidą su A-tipo USB jungtimi, o pakuotėje papildomai dar yra ir C-tipo USB laidas. Tad įkrovimo stotelę galima įkrauti dviem būdais.

„Tronsmart Spunky Beat Bluetooth 5.0 TWS“ yra lengvai valdomos (prisilietimais bei pasitelkus balso asistentą), šauniai atrodančios ir nebrangios belaidės ausinės, kurios dar ir atsparios drėgmei (IPX5 standartas).

Už tokią kainą būtų sunku rasti geresnį pasirinkimą ir štai ką sako jas išbandęs apžvalgininkas:

„Tronsmart sukūrė tikrai puikias belaides ausines, kurios tarp vartotojų tapo labai populiarios. Daugybė užsakymų ir teigiamų atsiliepimų Aliexpress parduotuvėje bei išsiplėtusios diskusijos 4PDA tinklalapyje.

Šių ausinių sėkmę nulėmė ir tokie privalumai, kaip: ganėtinai žema kaina, aukštos kokybės įkrovimo dėkliukas, C-tipo įkrovimo jungtis, kompaktiškos ir patogios dėvėti ausinės, ganėtinai gera garso kokybė ir, žinoma, aptX palaikymas.

Taip pat yra labai gerai, kad pačiame dėkliuke yra integruotas įkrovimo laidas, tad jo nereikia nešiotis atskirai.

Reikšmingų trūkumų šios ausinės tiesiog neturi. Nebent tik paminėčiau tą faktą, kad kairioji ausinė kažkodėl išsikrauna greičiau nei dešinioji ir bendrai norėtųsi, kad ausinės vienu įkrovimu darbuotųsi ilgiau. O taip – labai geras pasirinkimas.“

10. Perkamiausias vidutinės galios ozonatorius su laikmačio funkcija

47.26€ | 18 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (272 vertinimai)

Ozono generatoriai - viena geriausių dezinfekcijos įrangų. Priminsime, kad ir Lietuvos mokslininkai siūlo aktyviai naudoti ozoną: tai gali gerokai padėti kovoje su COVID-19. Ozono generatorių galima įsigyti ir Lietuvoje, bet kai pamatysite kainų skirtumą, suprasite, kodėl taip perkamas šis modelis iš Kinijos.  Šiuo metu tai populiariausias dezinfekcijos įrenginys ir pats populiariausias ozonatorius tarp visų, esančių Kinijos turgelyje. Pasiūloje yra 3 įrenginių variantai: vieno ozono išeiga per valandą yra 5 gr., kito 10 gr, o galingiausio - net 24 gr.. Pastarasis taip pat šiek tiek galingesnis - 120 W.

Kurį rinktis? Abu daro tą patį, generuoja ozoną, tačiau galingesnis generatorius tą daro greičiau, tad didesnėms patalpoms jis yra tinkamesnis pasirinkimas.

Abu modeliai prijungiami prie 220V elektros tinklo ir turi laikmačius: galima nustatyti nuo 5 iki 60 minučių darbo laiką.

Tai yra labai gerai: įjungėte generatorių ir nustatytam laikui išėjote iš kambario. Tuo metu nerekomenduojama būti patalpoje. Baigus generatoriui darbuotis, jis pats išsijungs.

Kiek laiko reikia naudoti ozono generatorių, kad kambarys būtų tinkamai dezinfekuotas?

Rekomenduojama 20 m2 metrų plotui šį įrenginį su 10 gr. galingumu naudoti nuo 10 iki 20 minučių, o 24 gr. įrenginiui pakaks ir 10 min. To pilnai pakanka. Ir šią procedūrą reikėtų per savaitę laiko atlikti 2-3 kartus.

Toks daiktas ypač pravers įsigijus naujų baldų, kurie skleidžią dažų, nuodingų formaldehidų kvapus bei kasdieniams atvejams: pernešite daiktus iš parduotuvės, sudėsite į sandėliuką, paleisite ozoną, paskui ateisite, išvėdinsite, o daiktai jau dezinfekuoti. 

Neliks jokių specifinių ir kenksmingų kvapų bei bus sunaikinti visi virusai, bakterijos, pelėsio sporos, cheminės ir kitos kenksmingos medžiagos.

Toks daiktas taip pat labai tinka dezinfekuoti maisto produktus, vandenį, panaikinti automobilių apmušalų valiklių ir ant garintuvo bei automobilio oro kondicionieriaus susikaupusiems kvapams. Panaudojimo galimybės labai plačios.




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(1)
(0)

Komentarai ()