TOP 5 geriausi pasiūlymai savaitės pradžiai: sumažintos kainos geriausiems išmaniems laikrodžiams iki 40€, iš EU sandėlių, 50€ pigiau nei Lietuvoje siūlomas „Xiaomi Mi Robot 1C“ ir populiarusis „Xiaomi Bobot WIN3060“ tiesiai iš Lenkijos (Video, 2020 m. 19 savaitė)  ()

- 41 % nuolaida išmaniajam laikrodžiui „L5“

- 38 % nuolaida išmaniajam laikrodžiui „KSUN KSR709“

- 51 % nuolaida robotui dulkių siurbliui „Xiaomi Mi Robot 1C“ (iš Čekijos/Lenkijos/Prancūzijos sandėlių)

- 45 % nuolaida barzdaskutei „Xiaomi Mijia MSN“

- 25 % nuolaida langų valymo robotui „Xiaomi Bobot WIN3060“ (iš Lenkijos sandėlio)


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Labai gera kaina išmaniajam laikrodžiui „L5“

25.97€ | 41 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (1469 vertinimai)

Nuostabi kaina ir Amazfit Stratos išvaizda pakerėjo nemažai pirkėjų visame pasaulyje, tame tarpe ir Lietuvoje.

Neįtikėtina „Xiaomi Amazfit Stratos“ kopija ir dar ilgiau laikanti baterija – „iš išvaizdos beveik viskas tas pats, tik kainuoja 6 kartus pigiau“: turbūt vienas geriausių laikrodžių už tokią kainą (L5 apžvalga, Video)

„Iki 40 eurų tai geriausia, ką galima surasti: trumpai tariant – aš šį laikrodį pasilikau sau“ („Lemfo L5“ išmaniojo laikrodžio apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2020 05 05

  • AliExpress - 25.97€
    • labai gera kaina
    • 41 % nuolaida
    • 2.44€ už siuntimą į Lietuvą

Kuo jis ypatingas? Tą sužinosite šioje apžvalgoje: 

„Vienas iš mano Youtube kanalo prenumeratorių parašė laiškelį ir klausia: „Ei, bičiuli, ar matei šitą stebuklą iš Kinijos? Išmanusis laikrodis atrodo gryna Amazfit Stratos kopija, o kainuoja keletą eurų“. Kaip didelis Stratos fanas, tiesiog negalėjau susilaikyti neišbandęs naujojo išmanaus laikrodžio.“

„Po galais, čia tikrai Stratos kopija. Tik pasižiūrėkite, kaip šis pigus kiniškas laikrodis atrodo. Vizualiai tai lygiai toks pats, kaip ir puikiai žinomas Amazfit Stratos.

Taip pat pakuotės viduje rasime magnetinį įkroviklį ir naudojimosi instrukciją – „pastarasis dalykas pravers tiems, kuriems tai bus pirmasis išmanusis laikrodis. Be to, čia yra ir QR kodas, kurį nuskaitę galėsite į iOS bei Android įrenginį atsisiųsti programėlę.“

Apžvalgininkas jau senokai naudojasi „Amazfit Stratos“ išmaniuoju laikrodžiu ir jis niekaip negali atsistebėti, koks „L5“ yra į jį panašus – „tik pažiūrėkite, atrodo lyg tai būtų vienodi laikrodžiai.

Žinoma, tai yra skirtingi išmanieji laikrodžiai ir štai nugarėlėje Stratos laikrodis turi daugiau įkrovimo kontaktų, tad jo magnetinis įkroviklis laikosi tvirčiau.

Taip pat abiejų laikrodžių korpusai pagaminti iš anglies pluošto, tačiau L5 yra truputėli storesnis.

L5 šone irgi yra du valdymo mygtukai bei tarp jų įrengtas žibintuvėlis (ko neturi Stratos laikrodis aut. past.), o laikrodžių dirželiai yra praktiškai identiški, net negaliu jų atskirti. Gamintojas puikiai padirbėjo.“

„Manęs per visą šį laiką daug klausinėjo apie šį laikrodį ir dabar pabandysiu jums visiems atsakyti į esminius klausimus.

Pirmiausiai, fantastiška L5 baterija. Aš ją per šias 3 savaites įkroviau tik vieną kartą. Jei Stratos vienu įkrovimu man dirba 5 dienas, tai L5 baterijos užtenka kur kas ilgesniam laikui.

Ir man išmanaus laikrodžio baterijos tarnavimo laikas yra labai svarbu. Kuo jis ilgesnis tuo geriau. Taip, žinoma, visokie ten Apple Watch savininkai sakys, kad mes jau pripratome įkrauti laikrodį kasdien ar kas dvi dienas.

Sveikinu. Pripratote. Bet tik ne aš. Man reikia, kad laikrodžio baterija tarnautų bent savaitę laiko ir aš iškeliavau savais reikalais. Visai neketinu su savimi tampytis įkrovimo laidų.“

„Ekranas L5 yra fantastiškos kokybės. Neįsivaizduoju kokia čia matrica, bet už tokią kainą tai jau tikrai ne Amoled ar Super Amoled. Gal čia ir IPS matrica, kas yra dar geriau – ji reikalauja mažiau baterijos energijos.

Ekrano atvaizdavimo pasirinkimai yra ganėtinai normalūs ir standartiniai. Tiesa, jų čia keisti programėlėje nėra galimybės, kaip tą galima daryti su Mi Band 4 apyranke, Stratos ir kitais Amazfit išmaniaisiais laikrodžiais.“

„Kalbant apie laikrodžio galimybės, tai jis matuoja širdies ritmą, sudegintas kalorijas, nueitą atstumą ir t.t.

Yra chronometras, laikmatis, nuotolinis muzikos valdymas, Alipay – tiesa, šitas dalykas veikia tik Kinijoje. Bendrai, L5 turi visas funkcijas, kurias ir turi turėti išmanusis laikrodis.“

„L5 programėlė yra paprastesnė už to paties Stratos, tačiau visai simpatiška ir paprasta. Žinoma, Xiaomi sukuria geresnes ir išsamesnes programėles, tačiau ir L5 yra visai gera. Esminę informaciją tikrai matysite ir galėsite pasirinkti iš kokių programėlių gauti pranešimus į L5 laikrodį bei t.t.

L5 galima valdyti muziką, bet tai veikia kitaip nei Stratos laikrodyje. Į Stratos laikrodį įkėliau muzikos, palikau telefoną namie ir išbėgau su belaidėmis ausinėmis ir Stratos laikrodžiu pabėgioti.

Turint L5 laikrodį, reikės šalia savęs turėti ir išmanųjį laikrodį, kuriame ir gros muzika.

Tačiau L5 turi įdomią savybę – žibintuvėlį. Aišku, nepagalvokite, kad čia kažkoks fantastiškai ryškus žibintuvėlis, bet per šias 3 savaites kartą jis jau man pagelbėjo.

Buvo naktis ir man reikėjo automobilyje pasišviesti. Galvoju pasiimsiu žibintuvėlį ir iškart atsiminiau, kad sau ant riešo juk turiu tokį (L5 laikrodyje) ir žinote, jis tikrai pagelbėjo. Ekstremaliose situacijose toks dalykėlis tikrai pravers.“

„Bendrai, už tokius pinigus, tai yra netgi labai neblogas išmanusis laikrodis. L5 yra labai geras, ryškus ir toks sultingas ekranas. Viskas matosi kuo puikiausiai.

L5 atrodo, kaip Stratos ir niekas neatspėtų, jog tai yra keletą kartų pigesnė alternatyva. L5 atrodo, kaip Stratos, ant rankos riešo laikosi taip pat, kaip Stratos, baterija yra geresnė už Stratos ir kainuoja kokius 6 kartus mažiau, nei Stratos.

Manau, kad išmanusis laikrodis už tokią kainą ir dar su visomis šiomis fizinės veiklos stebėjimo galimybėmis ir papildomomis funkcijomis, kaip žibintuvėlis ir muzikos valdymas, yra labai geras pasirinkimas.“

2. Labai gera kaina išmaniajam laikrodžiui „KSUN KSR709“

17.97€ | 38 % nuolaida | 4.5 balai iš 5 (2 vertinimai)

„KSUN KSR709“ korpusas yra cinko lydinio, o keičiamas dirželis iš silikono. Pasiūloje laikrodį galima rinktis iš įvairių spalvų modelių.

Kaina

Tikrinta 2020 05 05

  • AliExpress - 17.97€
    • labai gera kaina
    • 38 % nuolaida
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą

Taip pat pirkėjai pažymi, kad šis laikrodis palaiko išmaniąją programėlę ir yra suporuojamas tiek su Android, tiek ir su iOS operacinėmis sistemomis dirbančiais įrenginiais. Palaikomos įvairios kalbos (anglų, rusų, lenkų ir kt.)

„KSUN KSR709“ informuoja apie gautus skambučius, žinutes, socialinių tinklų pranešimus, primins, kad metas pajudėti ir t.t.

Tačiau labiausiai stebina tas faktas, kad toks pigus išmanusis laikrodis ne tik 24/7 režimu matuoja širdies ritmą, bet tuo pačiu sugeba išmatuoti kraujo spaudimą ir deguonies kiekį kraujyje. Tikra retenybė tarp tokios kainos išmaniųjų dėvimų įrenginių.

Pirkėjams taip pat labai patinka ir ryškus bei į prisilietimus gerai reaguojantis 1,22 colio dydžio „KSUN KSR709“ ekranas.

Šis išmanusis laikrodis seka miego kokybę, skaičiuoja sudegintas kalorijas, žingsnius, nueitą atstumą, palaiko 3 sporto režimus (bėgimą, važiavimą dviračiu ir kopimą į kalnus), rodo orų prognozę ir nuotoliniu būdu valdo telefono kamerą.

Galiausiai, jis ir atsparus vandeniui. IP67 standartas reiškia, kad „KSUN KSR709“ nebijo vandens, nors su juo plaukioti ir nederėtų. Toks reitingas reiškia, kad laikrodis nebijo netikėtai užklupusio lietaus ir galima drąsiai plautis rankas, nuo riešo nenusiėmus „KSUN KSR709“.

3. Iš Čekijos/Lenkijos/Prancūzijos sandėlių ir 50€ pigiau nei Lietuvoje - robotas dulkių siurblys „Xiaomi Mi Robot 1C“

194.36€ | 51 % nuolaida, iš Čekijos/Lenkijos/Prancūzijos sandėlių„Xiaomi Mi Robot 1C“ specifikacijos

Naujasis „Mi Robot 1C“ dabar siūlomas už labai gerą kainą ir iš EU sandėlių - pristatys labai greitai ir jokios rizikos dėl mokestių. Ši naujiena atkreipė daugelio pirkėjų dėmesį, nes yra ženkliai plonesnis, palyginus su ankstesniais modeliais. Dabar „Mi Robot 1C“ yra vos 8,1 cm storio, tad jam kur kas lengviau palįsti po įvairiais baldais ir išvalyti grindis. Prie šio roboto lieknumo prisidėjo ir tai, kad jo viršuje nėra lazerinio atstumo matuoklio (LDS), kaip ankstesniuose modeliuose. Be to, verta pažymėti, kad „Mi Robot 1C“ pasižymi net 2500 Pa siurbimo galia, tad to turėtų užtekti kokybiškai išvalyti kiliminę dangą.

Kaina

Tikrinta 2020 05 05

  • AliExpress - 194.36€
    • Iš Čekijos/Lenkijos/Prancūzijos sandėlių
    • 50€ pigiau nei Lietuvoje
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą
  • Lietuvoje - 243.99€

Prieš rinkdamiesi naują robotą dulkių siurblį, tikriausiai pagalvojate, kad geriau robotas siurbtų grindis ir galėtų jas išplauti.

Tad „Mi Robot 1C“ turi įmontuotą elektrinį vandens rezervuarą ir su gerai žinoma „Xiaomi Home“ programėle galima kontroliuoti vandens padavimą ant roboto dugno pritvirtintos mikropluošto plaušinės.

Kaip jau ir užsiminėme, „Mi Robot 1C“ nepalaiko lazerinio atstumo matavimo (LDS), kas robotų dulkių siurblių pasaulyje laikoma pažangiausia technologija.

Tai, kaip „Mi Robot 1C“ juda po kambarį? Ir kaip jis sugeba palaikyti žemėlapio piešimą ir „no-go“ zonas?

„Mi Robot 1C“ orientuotis aplinkoje padeda dvigubas giroskopo jutiklis, kuris dirba drauge su VSLAM algoritmu (Visual Simultaneous Localization and Mapping), leidžiančiu sukurti virtualų patalpų žemėlapį.

Su tokia sistema dirba ir „Xiaowa“ robotai dulkių siurbliai, kuriuos išleido „Roborock“ kompanija. O kadangi jie gamina robotus su „Xiaomi“ prekės ženklu, tai ir naujajame „Mi Robot 1C“ turime jau išbandytą technologiją.

Dar viena įdomi „Mi Robot 1C“ savybė, kuria, beje, pasižymi ir „Mi Robot 1S“, kad viršuje turi juodą objektyvą – „TOF“ jutiklį.

Pasinaudoję šiuo jutikliu, robotai dulkių siurbliai tiksliau nustato kur yra durys, praėjimai ir taip gali geriau orientuotis kambaryje.

Žvelgiant techniniu požiūriu, robotas dulkių siurblys išmatuoja atstumus, pasitelkęs TOF ir tranzitinio laiko metodą (greitis + atstumas).

Optinis jutiklis yra prietaisas, kuris pasinaudoja šviesą, kad aptiktų objektus, ir jo nereikia painioti su kameromis.

Tad tie, kurie išsigandote išgirdę „objektyvas“ ar „optinis jutiklis“, galite būti ramūs – šie robotai tikrai nefotografuoja, nefilmuoja ir nedaro nieko panašaus.

Pasinaudojęs savo šonuose turimais jutikliais, „Mi Robot 1C“ nesitranko į kambaryje esančius baldus ir geba pats grįžti prie įkrovimo stotelės.

Taip pat „Mi Robot 1C“ robotas apačioje turi jutiklius, kurie jį apsaugo nuo kritimo iš aukštai, pavyzdžiui, nuo laiptų.

„Mi Robot 1C“ turi keturių branduolių „CortexTM-A7“ procesorių ir geba įveikti iki 2 cm aukščio kliūtis – solidūs parametrai.

4. Mažiausia kaina barzdaskutei „Xiaomi Mijia MSN“

36.26€ | 45 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (35 vertinimai)

„Taip tyliai dirbančios barzdaskutės aš dar neturėjau. Skuta labai gerai. Korpusas pilnai dengtas guma, tad ja yra labai patogu laikyti rankoje, o skutimo galva atrodo išvis futuristiškai. Aš esu išbandęs ne vieną barzdaskutę ir ši Xiaomi Mijia MSN man labai patiko.“

„Ši barzdaskutė tiesiog ugnis. Stilingas daiktas kiekvienam vyrui“ („Xiaomi Mijia MSN“ apžvalga, Video)

Kaina

Tikrinta 2020 05 05

  • AliExpress - 36.26€
    • mažiausia kaina
    • 45 % nuolaida
    • 4.69€ už siuntimą į Lietuvą

Apžvalgininkas teigia, kad tai yra viena naujausių „Xiaomi“ elektrinių barzdaskučių ir ji atkeliauja išvaizdžioje pakuotėje: priekyje yra pavaizduota pati barzdaskutė, o jos nugarėlėje surašytos techninės specifikacijos.

Viduje rasime pačią barzdaskutę, jos baterijos įkrovimo laidą, peiliukų valymui skirtą šepetėlį, maišelį barzdaskutei ir naudojimosi instrukciją.

„Iškart atkreipiu dėmesį, kad ši Xiaomi barzdaskutė yra šiek tiek didesnė už kitus kompanijos modelius: 169 x 59 mm ir sveria 211 gramus.

Xiaomi Mijia MSN barzdaskutę laikyti rankoje yra patogu, kaip ir skusti barzdą.

Joje yra integruota 2500 mAh talpos įkraunama baterija, kurios pilnas įkrovimas užtruks 3,5 val. Man ypač patinka, kad čia turime C-tipo USB jungtį ir pakuotėje jau yra reikalingas laidas.

Dar šauniau yra tai, kad šios baterijos užteks skusti barzdai net 3 valandas. Turint galvoje, kad vienam barzdos nuskutimui užtenka 2 minučių, tai net naudojant ją kasdien – vieno baterijos įkrovimo užteks 3 mėnesiams.“

„Xiaomi Mijia MSN galia yra 8W ir barzdaskutės priekinėje dalyje turime LCD ekranėlį, kuriame matysite kiek yra likę baterijos energijos, kada metas barzdaskutę išvalyti bei ar barzdaskutė yra užrakinta. Be to, barzdaskutė yra išmani. Vos tik ją paimsite į rankas, jos ekranėlis aktyvuosis.

Barzdaskutės užrakinimas yra labai pravartus dalykas, ypač kelionių metu. Barzdaskutę galima užrakinti ir taip ji netyčia neįsijungs. Tereikia 3 sekundes nuspaudus palaikyti guma dengtą valdymo mygtuką.“

„Barzdaskutės varikliukas galingas ir užtikrina 9100 aps/min. Ir kaip jau galėjote pastebėti, ši barzdaskutė turi futuristišką skutimo galvą.

Ją sudaro 3 skutimo galvutės ir kiekvienoje iš jų yra po 18 aštrių peiliukų.“

„Iš karto galiu pasakyti, kad Xiaomi Mijia MSN barzdaskutė skuta greitai ir labai švariai.

Kalbant apie visas išbandytas Xiaomi barzdaskutes ir tai, kaip jos dirba, tai man patiko ir Xiaomi Black Stone barzdaskutė, už kurią mokėjau 15 eurų, tačiau Xiaomi Mijia MSN ne tik yra viena geriausiai skutančių barzdaskučių modelių, bet ir dar papildomai yra atspari vandeniui – IPX5 standartas.

Tad ji, priešingai nuo Xiaomi Black Stone, nebijo vandens. Ir kas geriausia, kad Xiaomi Mijia MSN palaiko tiek sausą, tiek drėgną skutimą (su putomis, geliu). Skutate barzdą, pakišote barzdaskutę po tekančiu vandeniu, ją nuplovėte ir toliau tęsiate skutimą.“

„Kitas didelis Xiaomi Mijia MSN barzdaskutės privalumas yra tai, kad ji ganėtinai tyliai dirba – iki 72 dB. O tai reiškia, kad jei jums ryte reikės anksčiau išeiti, galite vonios kambaryje drąsiai su šia barzdaskute skustis ir nerizikuojate pažadinti visos šeimos.

Beje, skutimo peiliukai yra lengvai nuimami, tad juos papildomai išvalyti yra visiškai paprasta.“

„Dviguba peiliukų išdėjimo struktūra, silikonu dengtas korpusas ir nuostabus baterijos tarnavimo laikas. Štai tokia ta naujoji Xiaomi Mijia MSN barzdaskutė.

Už tokią kokybišką barzdaskutę pardavėjų prašoma 40 eurų kaina yra absoliučiai logiška. Jei rasite pigiau, tai net negalvokite – iškart pirkite.

Apibendrinus – rekomenduoju. Barzdaskutė tiesiog ugnis. Stilingas daiktas kiekvienam vyrui.“

5. Iš Lenkijos sandėlio, mažiausia kaina langų valymo robotui „Xiaomi Bobot WIN3060“

230.78€ | 25 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | 5 balai iš 5 (145 vertinimai)

„Bobot WIN3060“ yra žinomiausias, galingiausias ir populiariausias „Xiaomi“ langų valymo robotas. Kainuoja jis nepigiai (lyginant turbūt su pigiausiu langų valymo robotu iš EU sandėlių), bet garsus gamintojas, labai geros apžvalgos nuteikia pozityviai, jog tai vienas geriausių variantų ieškant ilgaamžiško ir maksimaliai patikimo modelio. Be to, jis dirba greičiau nei robotai su besisukančiomis šluostėmis.  Žemiau surasite realų atsiliepimą iš apžvalgininko ir praktinį testą.  

„Turintiems didelius langus – tai yra tiesiog nepakeičiamas įrenginys“: išbandė puikiai vertinamą bei įvairių paviršių valymui tinkamą „Xiaomi Bobot WIN3060“ langų valymo robotą ir liko nustebęs tuo, ką jis sugeba („Xiaomi Bobot WIN3060“ apžvalga, Video, iš Lenkijos sandėlio)

Kaina

Tikrinta 2020 05 05

  • AliExpress - 230.78€
    • iš Lenkijos sandėlio
    • mažiausia kaina
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą

„Šiandien išbandysime protingąjį Xiaomi langų valymo robotą – Bobot WIN3060. Taip, pavadinimas kiek juokingas, bet tai ką sugeba šis daiktas – mane labai nustebino.“

„Bobot WIN3060 atkeliauja labai simpatiškoje pakuotėje. Priekyje pavaizduotas pats robotas, surašytos esminės jo funkcijos, o nugarėlėje – techninės specifikacijos.

Pakuotės viduje randame išsamią naudojimosi instrukciją, buteliuką su valymo skysčiu, 4 prie roboto pritvirtinamas mikropluošto šluostes, 4 metrų ilgio saugos lyną su karabinu, maitinimo laidą su adapteriu, nuotolinio valdymo pultelį su dviem baterijomis ir patį Bobot WIN3060 robotą.

Mano atveju jis yra juodos spalvos, bet galima rinktis ir baltos spalvos modelį.“

„Robotas sveria 1,35 kg, yra 250 x 250 x 97 mm išmatavimų, 75W galios, turi integruotą 600 mAh talpos bateriją ir darbo metu skleidžia iki 65 dB garsą.

Korpusas pagamintas iš ABS plastiko ir viršuje turime tvirtą rankeną. Su ja labai patogu paimti ir laikyti bei į kitą vietą nunešti šį robotą.

Be to, pačioje rankenoje yra integruotas įjungimo/išjungimo mygtukas. Protingas sprendimas – taip yra labai patogu robotą valdyti. Šis mygtukas šviečia skirtingomis spalvomis, kai yra įkraunama roboto baterija.“

„Kairiojoje roboto pusėje yra maitinimo jungtis ir čia pritvirtinamas apsauginis roboto lynas. Pastaroji jį apsaugos tais atvejais, jei jis kartais netyčia nukristų nuo paviršiaus.“

„Pats roboto pagrindas turi šiokio tokio laisvumo ir tai yra labai gerai – robotas dar geriau prilimpa prie vertikalių paviršių.

Čia taip pat turime lipnius paviršius, prie kurių priklijuojamos valymo šluostės. Na, o centre turime siurblį, kuris atsakingas už tai, kad robotas priliptų prie lango ir laikytųsi.

Tuo pačiu čia yra įtaisytas ir už roboto judėjimą atsakingas mechanizmas bei indikatorius, kuris leidžia robotui suprasti kada darbas yra baigtas.“

„Bobot WIN3060“ testavimas

„Pirmiausiai ant roboto uždedame valymo šluostę, tada prie roboto prijungiame maitinimo laidą ir taip pat prijungiame saugos lyną – be jo mūsų robotas niekur nejudės. Šį lyną, žinoma, prie ko nors pritvirtinkite.

Tada ant roboto pagrindo esančią mikropluošto šluostę sudrėkiname su pakuotėje esančiu valymo skysčiu, namuose turimu kokiu skysčiu ar tiesiog vandeniu.“

„Tuo pačiu dar galima šiek tiek sudrėkinti patį lango paviršių. Ties ta vieta, kur pritvirtinsite robotą. Na ir viskas. Belieka pritvirtinti prie lango šį robotą ir jį įjungti.

Paspaudžiame įjungimo mygtuką ir jį palaikome porą sekundžių – jis pradės šviesti mėlyna šviesa – ir dar po poros sekundžių robotas visiškai įsijungs ir jau galima jį paleisti. Bobot WIN3060 pasirengęs darbui.

Robotas užtikrina galingą prisisiurbimą – 2000Pa – tad jis prie lango laikosi prikibęs tvirtai. Vargiai kas nors be jūsų sugebės jį atplėšti nuo valomo paviršiaus.

Taigi, kai robotas įjungtas – belieka trumpai spustelėti mygtuką ir aktyvuojamas automatinis valymo režimas.

Dėka roboto šonuose esančių daviklių, jis pats susiranda kur yra lango kraštas, ir taip nustato optimaliausią valymo režimą. Pastarųjų čia yra trys: automatinis, N bei Z judėjimas.“

„Kai įjungtas automatinis režimas, robotas 1 m2 plotą išvalo per maždaug 2 minutes.

Taip pat robotas periodiškai imituoja rankinį langų valymą. Jis juda tokiais trumpais pasisukimais. Atrodo labai juokingai – robotas itin stengiasi darbą atlikti maksimaliai gerai.

Patį robotą galite valdyti pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu: keisti valymo režimus, nuotoliniu būdu valdyti roboto judėjimą ir taip keisti judėjimo trajektorijas.

Be to, Bobot WIN3060 galima valdyti ir su išmaniajame telefone įdiegta programėle. Tereikės nuskenuoti instrukcijoje esantį QR kodą, atsisiųsti programėlę bei ją įsidiegti.

Ir taip telefone turėsite visas tas pačias valdymo galimybes, kurias suteikia ir įprastas nuotolinio valdymo pultelis.“

„Robotas turi integruotą 600 mAh talpos bateriją, kuri įkraunama maždaug per valandą laiko. Tačiau atkreipiu dėmesį, kad ši baterija yra skirta tik tam, kad nutrūkus elektros tiekimui – robotas nenukristų ir toliau laikytųsi prikibęs prie lango.

Jei dings elektra, robotas nustos valyti paviršių, sustos vienoje vietoje, pradės skleisti garsinį signalą, mirksės įjungimo mygtukas ir savęs išlaikymui robotas naudos baterijos energiją. Jos užteks iki 40 min.

Jei per šį laiką robotas negaus elektros energijos ir jo nenuimsite nuo lango ar kito paviršiaus, jis nukris. Štai tam ir reikalingas saugos lynas, kuris atlaiko iki 150 kg. Jis apsaugos, kad robotas nenukristų kam nors ant galvos ir, kad nesudaužytumėte pačio roboto.

Bobot WIN3060 dirba gana tyliai, bet kai dingsta elektra – tas jo skleidžiamas garsinis signalas yra tikrai garsus.

Šį robotą galima naudoti ne vien tik langų valymui, bet ir įvairių medinių paviršių, dengtų plytelėmis, stiklinių vonios kabinų ir panašiai.“

„Be to, robotas automatiškai nustato ant kokio paviršiaus yra ir taip pasirenka tinkamiausią prisisiurbimo galią.

Bobot WIN3060 yra neišrankus valymo skysčiui. Galima naudoti patį įvairiausią skystį. Svarbiausia, kad jo nepatektų į patį robotą. Taip pat šį skystį gali purkšti tiesiai ant lango.

Na ir žinoma – nenaudokite roboto, kai lauke lyja.

Mažiems langams toks įrenginys gal ir nėra geriausias variantas, bet turintiems didelius langus – tai yra tiesiog nepakeičiamas įrenginys. Ir kuo didesniame aukštyje gyvenate, tuo Xiaomi Bobot WIN3060 langų valymo robotas tampa naudingesnis.“

 




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(1)
(3)

Komentarai ()

Susijusios žymos: