TOP 10 savaitės perkamiausių: išskirtinis „EDIFIER X3“ anonsas ir pati perkamiausia savaitės prekė, perkamiausias savaitės išmanusis laikrodis „COLMI P8“ ir geriausi robotai iš Europos sandėlių (Video, 2020 m. 19 savaitė)  ()

- Naujausios TWS ausinės „EDIFIER X3“

- Išmanusis laikrodis „COLMI P8“

- Langų valymo robotas „IFREED“ (iš Ispanijos sandėlio)

- Robotas siurblys su grindų plovimo funkcija „LIECTROUX C30B“ (iš Ispanijos sandėlio)

- Puikios išvaizdos išmanusis laikrodis, su deguonies kiekio matavimu ir EKG jutikliu - „LEMFO S20“ (iš Ispanijos sandėlio)

- Idealus antgalis naikinti žolei prie pamatų, aplink akmenis ir šaligatvių valymui

- Išskirtinis dviračio prožektorius - „Nitecore BR35“

- Langų valymo robotas „Xiaomi Bobot WIN3060“ (iš Lenkijos sandėlio)

- Stačiakampio formos, skaidri baldų apsauga

- „Xiaomi“ atsuktuvų rinkinys namams „Xiaomi Atuman DUKA RS1 24 in 1“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Naujausios ir pačios perkamiausios TWS ausinės „EDIFIER X3“

24.31€ | 48 % nuolaida

Tik šią savaitę anonsuotos, bet iš karto pačios perkamiausios ausinės ir tuo pačiu, savaitės perkamiausias daiktas iš Kinijos turgelio.  „Xiaomi“ ir kitos, pigias TWS ausines gaminančios kompanijos turėtų sunerimti. „EDIFIER X3“ tik ką pristatytos rinkai, o jas jau perka, kaip karštas bandeles. Tokio anonso sėkmės daug kas pavydėtų.

 

„EDIFIER X3“ TWS ausinės pristatytos prieš kelias dienas, o jas šluoja beprotiškais kiekiais.

Atsiliepimų iš esmės kol kas nėra ir viskas suprantama. Tai yra absoliučiai naujas produktas ir dar nelabai kas jas spėjo išbandyti.

Tiesa, vienas atsiliepimas yra ir jo autorius duoda vos 1 balą iš 5. Kodėl toks žemas?

Čia būtina pasakyti, jog jis užsisakė „EDIFIER X3 Limited Edition“ TWS ausines. Jos niekuo nesiskiria nuo „EDIFIER X3“, tiesiog gausite gražesnę dėžutę, papildomą maišelį ausinėms ir dar menką dovanėlę.

Būtent tai pirkėjas užsisakė, tačiau jis galvojo, kad atkeliaus baltos spalvos ausinės, o atidaręs pakuotę pamatė, kad jos yra juodos spalvos.

Šiuo atveju jis yra dėl to piktas, bet iš tikrųjų ir pats kaltas. Jam ir pardavėjas paaiškino, kad perkant „EDIFIER X3 Limited Edition“ TWS ausines - pakuotėje bus juodos spalvos modelis. Tai yra aiškiai parašyta ir pagrindiniame pardavėjo puslapyje.

Gaila, bet ausines įsigijęs pirkėjas nei žodžio nepasakė apie pačių ausinių pagaminimo, garso kokybę ir kt., o tik piktinasi dėl spalvos.

Ką gi, rekomenduojame rinktis aiškiai parodytą baltos arba juodos spalvos „EDIFIER X3“ ausinių variantą arba ir tą patį „EDIFIER X3 Limited Edition“. Tik šiuo atveju jos bus tik juodos spalvos.

Kalbant apie pačias „EDIFIER X3“ belaides ausines, tai jos yra įdomios ir dėl to, kad „EDIFIER“ kompanija su jomis taikosi į pačių pigiausių TWS ausinių segmentą.

Peržvelgus „EDIFIER“ ausinių pasiūlą matyti, kad daugelis jų yra kiek brangesnės nei konkurentų. 

Dabar „EDIFIER X3“ taiko tiesiai į tą kategoriją, kurioje kaunasi tokie gamintojai, kaip „Tronsmart“ ir visa armija „Xiaomi“ bei jos dukterinių prekės ženklų: „Redmi“, „QCY“, „Haylou“ ir kt.

Ir peržvelgus „EDIFIER X3“ technines specifikacijas tampa akivaizdu, kodėl jas pirkėjai taip masiškai perka.

Tiesiog už tokią kainą, tai yra puikus pasiūlymas. Ir atsižvelgiant į tai, kad „EDIFIER“ iki šiol gamino itin kokybiškas ir kiek brangesnes ausines, vargu ar gamintojas leis sau pasišiukšlinti.

Taigi, „EDIFIER X3“ aprūpintos Bluetooth 5.0 techniniu sprendimu ir drauge atkeliauja jau standartu tampantis aptX palaikymas. Dėka šios technologijos, garsas perduodamas dar greičiau, ryšis išlieka stabilesnis ir kas svarbiausia - garso kokybė ženkliai pagerėja.

aptX prieš gerus metus buvo tik brangių ausinių bruožas, tačiau dabar net ir pigios ausinės palaiko šį techninį sprendimą. 

Kitas svarbus „EDIFIER X3“ belaidžių ausinių bruožas, kad jos yra TWS ausinės. Tai reiškia, kad jas galima naudoti tiek abi iškart, tiek ir po vieną. Labai patogus dalykas, ypač tiems, kurie jas naudos, kaip laisvų rankų įrangą.

Čia tuo pačiu pravers ir cVc 8.0 techninis sprendimas. Dėl jo pagerėja garso kokybė, mikrofonai dirba dar geriau ir pašalinamas aplinkos triukšmas, kas reiškia, jog pokalbių metu mūsų pašnekovas mus girdės puikiai.

„EDIFIER X3“ ausinės yra išvaizdžios, ergonomiškos formos, dėl ko jas yra patogu dėvėti ilgą laiką bei sportuojant.

Jos atitinka IPX5 standartą, tad yra atsparios prakaitui bei vandeniui. Su šiomis ausinėmis galima keliauti tiek į sporto salę, tiek ir į lauką pabėgioti.

Kaip ir galima įtarti, „EDIFIER X3“ ausinės reaguoja į prisilietimus ir taip yra valdoma muzika, perjungiamos dainos, paleidžiamos/sustabdomos, keičiamas garso lygis, atsiliepiama į skambučius bei jie nutraukiami, iškviečiami balso asistentai.

„EDIFIER X3“ ausinės suporuojamos su išmaniaisiais telefonais ir dėka naujojo Bluetooth 5.0 techninio sprendimo - signalas išlieka stabilus bet kokiomis sąlygomis. Plius, tai tuo pačiu leidžia taupyti baterijų energiją.

Galiausiai, baterijos. Čia „EDIFIER“ tikrai pasistengė. Vieno ausinių įkrovimo užtenka 6 val., o iš viso užtikrinama net 24 val. muzikos klausymo trukmė. Tokioje kainų kategorijoje „EDIFIER X3“ iškart šauna į lyderes. Tiesiog nuostabūs rezultatai.

Įvertinus visas šias „EDIFIER X3“ TWS ausinių savybes ir jų kaina tampa gana akivaizdu, kodėl pirkėjai jas perka, kaip pašėlę.

2. Perkamiausias savaitės išmanusis laikrodis „COLMI P8“

23.10€ | 35 % nuolaida4.9 balai iš 5 (2901 vertinimai)

Šią savaitė paskelbta „COLMI P8“ akcija sulaukė daugybės susidomėjimo. Pasižiūrėjus į „COLMI P8“ išmanųjį laikrodį galima pagalvoti, jog čia matome prieš kelis mėnesius pristatytą „Amazfit GTS“ modelį. Tačiau taip nėra. Nors vizualiai ir daugeliu techninių aspektų „COLMI P8“ yra analogiškas „Amazfit GTS“ (Amazfit GTS apžvalgos ir aprašymai), tačiau pastarasis modelis kainuoja bent 6 kartus brangiau.

„COLMI P8“ yra ženkliai pigesnis, kompaktiškesnis ir turintys didžiąją dalį tų pačių funkcijų. Taip pat pasiūloje galima rinktis iš skirtingų spalvų modelių, kas daugeliui tikrai patiks.

Taigi, „COLMI P8“ turi 1,4 colių dydžio spalvotą ir į prisilietimus reaguojantį ekraną. Taip pat šone yra įtaisytas papildomas valdymo ratukas.

Silikoniniai dirželiai yra standartinio dydžio bei keičiami, tad čia kiekvienas galėsime pasirinkti ir naudoti tokį dirželį, koks asmeniškai yra pats mieliausias.

Didelis pliusas yra ir tai, kad „COLMI P8“ yra visiškai atsparus vandeniui ir atitinka IPX7 standartą. Tad su juo nebaisus ir netikėtai užklupęs lietus.

„COLMI P8“ nuolat seka širdies ritmą ir gali išmatuoti kraujo spaudimą bei deguonies kiekį kraujyje, taip pat seka miego kokybę, skaičiuoja nueitus žingsnius bei atstumą, palaiko 7 sporto režimus - tarp kurių yra bėgimas, važiavimas dviračiu, futbolas, krepšinis ir kt. - informuoja apie gautus pranešimus bei skambučius, praneša apie orų prognozę, gali nuotoliniu būdu valdyti telefono kamerą ir kt.

Šis šaunus išmanusis laikrodis suporuojamas su iOS ir Android įrenginiais Bluetooth 4.0 ryšiu ir palaiko DaFit išmaniąją programėlę. Jau vien šiame šauniame ekrane „COLMI P8“ pateikia daug išsamios ir vizualiai labai patrauklios bei gerai suprantamos informacijos, tačiau jos programėlėje yra dar daugiau. Palaikomos anglų, rusų, lenkų, ispanų ir kt. kalbos.

Išties šaunus ir labai išvaizdus išmanusis laikrodis, kurio įkraunamos baterijos energijos užteks savaitei laiko. Puikus pasirinkimas ieškantiems išvaizdaus, funkcionalaus ir pigaus išmanaus laikrodžio, tačiau situaciją reikia vertinti blaiviai - techninių ir programinių galimybių prasme tai nėra identiška „Amazfit GTS“ kopija. Panaši, bet tikrai ne analogiška. 

3. Perkamiausias langų valymo robotas - iš Ispanijos sandėlio „IFREED“: juos šluoja kaip karštas bandeles

102.13€ | 16 % nuolaida, iš Ispanijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (322 vertinimai)

Nebaejotinai, tai perkamiausias langų valymo robotas iš Kinijos turgelio. Pavasaris - tvarkymosi metas. Šiuo metu yra iš skirtinai populiarūs langų valymo robotai, o kai pasiūlymas iš Europos sandėlių ir už tokias kainas, nekeista, kad šis pasiūlymas tampa vienu iš savaitės perkamiausiu.  „IFREED“ siūlomas iš Ispanijos sandėlių, bet svarbiausia - jį atsiųs visiškai nemokamai. Variantas tikrai labai geras, tad pasiūlymai tirpsta akyse - Ispanijos sandėlyje jų kiekis labai nedidelis, o pasiūla visai Europai. Atsižvelgiant, jog tai sezoninė prekė ir labiausiai perkama pavasariais, labai maža tikimybė, kad šiais metais Ispanijos sandėlys sulauks papildymo. 

Akylesni skaitytojai turbūt gerai atsimena, kad prieš keletą dienų rašėme apie „Prainskel“ langų valymo robotą, kuris buvo siūlomas iš Ispanijos sandėlio, o pirkėjai iš Lietuvos juo labai džiaugėsi.

„Prainskel“ su siuntimo išlaidomis iš Ispanijos kainavo vos 117 € ir jis buvo akimirksniu iššluotas - dabar jį atsisiųsite tik iš Kinijos sandėlio. 

Ir jei tai buvo vienas geriausių pasiūlymų, tai „IFREED“ langų valymo robotas yra dar patrauklesnis variantas ir ko gero, net rekordiškai geras. Jis taip pat siūlomas iš Ispanijos sandėlių, bet svarbiausia - jį atsiųs visiškai nemokamai, o galutinė kaina dar mažesnė nei „Prainskel“ atveju. 

Pirkėjai iš viso pasaulio, tame tarpe ir Lietuvos, labai teigiamai vertina „IFREED“ langų valymo robotą ir tai, kad juo yra taip paprasta naudotis bei jis savo darbą atlieka labai kokybiškai.

Robotas yra pakankamai išmanus ir jame yra įdiegtos DI technologijos, leidžiančios robotui aptikti langų rėmą bei kitas kliūtis ir taip pasirinkti optimalią judėjimo trajektoriją.

„IFREED“ langų valymo robotą galima naudoti ant pačių įvairiausių paviršių: langų, dušo kabinų, plytelių, medienos ir panašių paviršių.

Gamintojas tvirtina, kad šis langų valymo robotas gali dirbti vos ant 1 mm storio stiklo.

Verta pažymėti, kad šis langų valymo robotas dirba prijungtas prie elektros tinklo ir, kaip jau yra įprasta su tokiais įrenginiais, turi saugos lyną.

Robotas turi ir bateriją, tačiau jos energija yra naudojama tik tais atvejais, kai nutrūksta elektros tiekimas.

Tokiais atvejais robotas sustoja vienoje vietoje ir laikosi prisisiurbęs prie paviršiaus. Tad nutrūkus elektros tiekimui, jis nenukris.

Jis užtikrina net 5600Pa prisisiurbimo jėgą, tad prie paviršių laikosi puikiai.

Na, o pats valdymas vyksta su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu ir ant pačio roboto korpuso esančiu įjungimo mygtuku. Naudojimasis yra daugiau nei paprastas.

Išvaizdus, kokybiškai pagamintas ir gerai savo darbą atliekantis langų valymo robotas.

Pirkėjai juo yra labai patenkinti bei tvirtina, kad šis išvaizdus „IFREED“ robotas per 4 minutes sugeba sutvarkyti 1 m2 plotą, kas tokioje kategorijoje yra puiku.

Šį langų valymo robotą jau yra įsigiję virš 650 pirkėjų, turime virš 220 atsiliepimų ir itin aukštą 4,9 balų įvertinimą.

Pirkėjai iš Lietuvos tvirtina, kad jis atkeliauja labai greitai, be jokių papildomų mokesčių ir dirba puikiai.

Tik rekomenduojama per daug valomų paviršių nedrėkinti, kad robotas nepradėtų nuo jų slysti. Reikia išlaikyti balansą ir po keleto bandymų jau žinosite kiek reikia užpurkšti valymo skysčio.

4. Perkamiausias robotas siurblys iš Ispanijos/Italijos sandėlio - „LIECTROUX C30B“ su 3000Pa siurbimo galia

193.46€ | 42 % nuolaida, iš Ispanijos/Italijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (3758 vertinimai)​

Geriausias robotas siurblys su plovimo funkcija iki 200€? Pagal populiarumą nusileidžia tik „Xiaomi“, o pagal kainą jam neprilygsta niekas - labai išsami 3000Pa galios „LIECTROUX C30B“ apžvalga su testų rezultatais (Video, iš Italijos/ Ispanijos/ Prancūzijos sandėlių)

Super populiarus robotas dulkių siurblys iš AliExpress - išbandė kaip siurbia, plauna ir kaip valdomas: „jei ne valdymas balsu, sakyčiau, kad pardavėjas prašo per mažai, nei jis iš tikrųjų yra vertas“ („LIECTROUX C30B“ apžvalga, Video, iš Italijos/Ispanijos sandėlių)

„Tai net nejuokinga - jei nesate silpnų nervų, pažiūrėkite, kokį neįtikėtiną purvo kiekį surinko šis robotas siurblys nuo kas savaitę valomo kilimo“. Išbandė turbūt galingiausią Aliexpress robotą siurblį už fantastišką kainą („LIECTROUX C30B“ apžvalga, Testai, Video, iš Italijos/Ispanijos sandėlių)

Išbandė 3000Pa galios „LIECTROUX C30B“ siurblį - kainuoja pigiau, bet siurbia dar geriau nei Xiaomi, dirba tyliau, itin patogios keičiamos talpos, bet turi ir trūkumų („LIECTROUX C30B“ apžvalga, Video, iš Italijos/Ispanijos sandėlių)

 

Tai neabejotinai vienas populiariausių robotų siurblių iš Kinijos, o kainų diapazone iki 200€, tai be konkurencijos geriausias ir populiariausias modelis.

Šią savaitę jis siūlomas iš Ispanijos/Italijos sandėlių, tad susidomėjimas juo labai didžiulis. 

Pirkėjams labai patinka, kad už tokią patrauklią kainą jie gauna išvaizdų, funkcionalų ir itin galingą robotą dulkių siurblį.

„LIECTROUX C30B“ palaiko net 3000Pa siurbimo galią, kas tarp robotų dulkių siurblių yra labai aukštas rodiklis.

Be to, šis išmanus įrenginys palaiko ne tik sausą siurbimą, bet ir grindų plovimą.

Jis turi 600 ml talpos atliekų dėžutę ir 350 ml vandens talpą. Jos yra pritvirtinamos atskirai.

Kaip ir dera išmaniam robotui, taip ir „LIECTROUX C30B“ puikiai orientuojasi aplinkoje, susidaro virtualų patalpų žemėlapį ir sistemingai išvalo kambarį.

Robotą galima valdyti su išmaniajame telefone įdiegta programėle ir matyti valymo žemėlapį, nurodyti draudžiamas zonas, valymo režimus, sudaryti valymo tvarkaraščius ir taip toliau.

Pirkėjams taip pat labai patinka, kad „LIECTROUX C30B“ turi kokybišką HEPA oro filtravimo sistemą, tyliai darbuojasi, pats sugrįžta prie įkrovimo stotelės, o 2500 mAh baterijos energijos užtenka iki 1 val ir 40 min.

Kaip ir dera kokybiškam robotui dulkių siurbliui, „LIECTROUX C30B“ yra aprūpintas visa gausa daviklių, todėl jis saugiai važinėja po kambarį, nesitranko į baldus, nenukrenta nuo aukštų paviršių - kaip laiptų - ir sistemingai išvalo kambarį.

Pirkėjai šiuo robotu dulkių siurbliu yra labai patenkinti ir jam skiria net 4,9 balų įvertinimą. Už tokią kainą, tai yra turbūt vienas geriausių robotų dulkių siurblių visoje rinkoje.

„LIECTROUX C30B yra labai šaunus robotas dulkių siurblys su giroskopine navigacija. Jis nusipiešia teritorijos žemėlapį, valo sistemingai ir nepalieka neišvalytų vietų, plauna grindis, siurbimo galia siekia 3000 Pa ir tai yra dvigubai daugiau nei Xiaomi siurblio, taip pat turi daviklius, kurie neleidžia LIECTROUX C30B robotui nukristi nuo paviršių.

Jis sugeba įveikti 1 cm aukščio kliūtis, galima valdyti nuotoliniu pulteliu arba su programėle.

 

5. Puikios išvaizdos išmanusis laikrodis, su deguonies kiekio matavimu, EKG jutikliu ir iš Ispanijos sandėlio - „LEMFO S20“

21.97€ | 25 % nuolaida, iš Ispanijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (65 vertinimai)

Dar vienas itin perkamas ir populiarus išmanusis laikrodis. „LEMFO S20“ yra išskirtinės išvaizdos išmanusis laikrodis, pasižymintis labai įdomiomis savybėmis ir šią savaitę tai itin populiarus laikrodis iš Kinijos. 

Pirmiausiai dėmesį patraukia programinės sąsajos grafinė aplinka - ji iš tiesų įspūdinga, labai gražiai realizuota ir šia prasme laikrodis iš karto išsiskiria iš daugelio konkurentų.

Po to akį užkabina EKG, deguonies kiekio kraujyje ir 24/7 širdies ritmo matavimai.

„LEMFO S20“ yra išmanusis laikrodis ir palaiko 11 skirtingų sporto režimų: bėgimą, kopimą į kalnus, važiavimą dviračiu, darbą su treniruokliais, plaukimą ir kt.

Šis išmanusis laikrodis yra atsparus vandeniui ir atitinka IP68 standartą, tad nebijo vandens.

„LEMFO S20“ yra pagamintas iš kokybiškų medžiagų ir jo dirbtinės odos dirželis yra keičiamas.

Ekranas yra spalvotas, 1,4 colių įstrižainės, 240 x 240 raiškos, kas tokioje kainų kategorijoje yra labai gerai.

O labiausiai žavi šio išmanaus laikrodžio gebėjimas 7/24 režimu sekti širdies ritmą ir kitus fizinės veiklos rodiklius.

„LEMFO S20“ taip pat gali išmatuoti kraujo spaudimą, deguonies kiekį kraujyje ir EKG (padaryti elektrokardiogramą).

Tokioje kainų kategorijoje tai yra tikra retenybė. Tiesa, už tokią kainą didelio tikslumo tikėtis neverta, bet buitiniam naudojimui to turėtų visiškai užtekti. O visus matavimų rezultatus geriausia bus peržiūrėti išmaniojoje programėlėje.

„LEMFO S20“ palaiko Bluetooth 4.0 techninį sprendimą ir susietas su išmaniajame telefone esančia programėle suteiks dar daugiau privalumų.

Taip pat galėsime tiesiai į laikrodį gauti pranešimus apie skambučius ir gautas socialinių tinklų žinutes.

Galiausiai reikia paminėti ir tai, kad „LEMFO S20“ seka miego kokybę ir turi 240 mAh talpos įkraunamą bateriją.

Pastarosios užtenka iki 10 dienų, bet viskas priklauso nuo to, kaip intensyviai bus naudojamas „LEMFO S20“ išmanusis laikrodis.

Be to, verta pažymėti ir tai, kad laikrodis palaiko įvairias kalbas, tarp kurių yra anglų, rusų, lenkų ir kt. Laikrodis rodo orų prognozę, galima nuotoliu būdu valdyti telefono kamerą, muzikos grotuvą ir t. t.

6. Idealus antgalis naikinti žolei prie pamatų, aplink akmenis ir šaligatvių valymui

12.22€ | 45 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (53 vertinimai)

Čia iškart akivaizdu kodėl jis toks populiarus. Tie, kam yra tekę bent kartą bandyti su trimeriu nušienauti žolę šalia pamatų, aplink įvairius gėlynus apdėliotus akmenis ir panašiai - puikiai supranta kokia tai yra kančia. 

Su peiliu čia nepapjausi, o valas nyksta akyse, kaip ir už jį sumokėti pinigai. Štai tokiais atvejais ir padės štai toks antgalis.

Šis antgalis tinka praktiškai bet kokiam trimeriui ir jo pritvirtinimas yra absoliučiai paprastas. Tą padaryti užtruks vos kelias minutes.

Kalbant apie pačio antgalio išmatavimus, tai jis yra 150 x 150 x 55 mm dydžio - 150 mm diametro. Sveria 550 gramus.

Rimtas antgalis naikinti žolei tokiose vietose, kur netinka peiliai ir gaila pjovimo valo.

Pirkėjai šiuo antgaliu yra patenkinti ir tvirtina, kad jis dirba puikiai. Aplink pastatų pamatus bei akmenis žolė nušienaujama akimirksniu ir ypač gerai ji naikinama nuo šaligatvių.

7. Išskirtinis dviračio prožektorius - „Nitecore BR35“

87.77€ | 20 % nuolaida | 5 balai iš 5 (36 vertinimai)

Kokybiškas daiktas negali kainuoti pigiai ir tą puikiai supranta pirkėjai iš viso pasaulio. Itin populiarus „Nitecore BR35“ yra ne pigus, bet išskirtinio dizaino, labai galingas, prie dviračių tvirtinamas prožektorius, kurį pirkėjai vertina puikiai - 5 balai iš 5, o pagal perkamumą tai populiariausias žibintas šią savaitę. 

Iškart į akis krenta tai, kad šis galingas prožektorius turi du CREE XM-L2 U2 spinduolius, kurie leidžia apšviesti iki 176 metrų atstumu esančius objektus ir palaikomas net 1800lm ryškumas.

Kaip prie dviračio pritvirtinamam prožektoriui, tai puikūs rezultatai. Plius, „Nitecore BR35“ palaiko 4 skirtingus švietimo ryškumo režimus, o tai suteikia dar daugiau funkcionalumo ir juos galima rinktis pagal konkrečią situaciją.

Verta paminėti ir tai, kad „Nitecore BR35“ yra atsparus smūgiams, vandeniui - IPX7 standartas, ir ant korpuso turi 3 valdymo mygtukus, kuriais ir yra keičiamas švietimo ryškumas bei režimai.

Tad čia turime 4 švietimo ryškumo režimus, tada 3 specialius režimus - važiuojant kalnuotomis vietovėmis, miesto ar užmiesčio keliais - ir dar vienas papildomas režimas, skirtas įspėti kitus eismo dalyvius.

Įdomu yra tai, kad „Nitecore BR35“ turi OLED ekranėlį. Toli gražu ne kiekvienas prie dviračio pritvirtinamas prožektorius tuo gali pasigirti.

Šiame ekranėlyje matysime koks pasirinktas švietimo režimas, ryškumo lygis, baterijos energijos kiekis ir prožektoriaus aktyvavimo laikas. Pastarasis dalykas tuo pačiu informuos ir apie tai, kiek laiko jau važiuojama dviračiu. Patogūs dalykai.

„Nitecore BR35“ yra aprūpintas per microUSB jungtį įkraunama net 6800 mAh talpos baterija, tad jos energijos užtenka iki 17 valandų.

Turint galvoje, kad 17 valandų bus galima važiuoti pasirinkus LOW švietimo režimą - kai turime 150lm ryškumą ir apšviečiami už 40 metrų esantys objektai - rezultatas labai geras.

Pirkėjai yra itin patenkinti „Nitecore BR35“ prožektoriumi ir jo suteikiamomis galimybėmis. Jis lengvai pritvirtinamas prie dviračių, yra tvirto korpuso, atsparus smūgiams ir vandeniui, itin ryškiai šviečia, turi OLED ekraną ir labai talpią bateriją.

8. Iš Lenkijos sandėlio langų valymo robotas „Xiaomi Bobot WIN3060“

232.87€ | 25 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (147 vertinimai)

Dar vienas robotas siurblys, kuris šią savaitę sulaukė daug dėmesio iš pirkėjų. „Bobot WIN3060“ yra žinomiausias, galingiausias ir populiariausias „Xiaomi“ langų valymo robotas. Kainuoja jis nepigiai (lyginant turbūt su pigiausiu langų valymo robotu iš EU sandėlių), bet garsus gamintojas, labai geros apžvalgos nuteikia pozityviai, jog tai vienas geriausių variantų ieškant ilgaamžiško ir maksimaliai patikimo modelio. Be to, jis dirba greičiau nei robotai su besisukančiomis šluostėmis.  Žemiau surasite realų atsiliepimą iš apžvalgininko ir praktinį testą.  

„Turintiems didelius langus – tai yra tiesiog nepakeičiamas įrenginys“: išbandė puikiai vertinamą bei įvairių paviršių valymui tinkamą „Xiaomi Bobot WIN3060“ langų valymo robotą ir liko nustebęs tuo, ką jis sugeba („Xiaomi Bobot WIN3060“ apžvalga, Video, iš Lenkijos sandėlio)

„Šiandien išbandysime protingąjį Xiaomi langų valymo robotą – Bobot WIN3060. Taip, pavadinimas kiek juokingas, bet tai ką sugeba šis daiktas – mane labai nustebino.“

„Bobot WIN3060 atkeliauja labai simpatiškoje pakuotėje. Priekyje pavaizduotas pats robotas, surašytos esminės jo funkcijos, o nugarėlėje – techninės specifikacijos.

Pakuotės viduje randame išsamią naudojimosi instrukciją, buteliuką su valymo skysčiu, 4 prie roboto pritvirtinamas mikropluošto šluostes, 4 metrų ilgio saugos lyną su karabinu, maitinimo laidą su adapteriu, nuotolinio valdymo pultelį su dviem baterijomis ir patį Bobot WIN3060 robotą.

Mano atveju jis yra juodos spalvos, bet galima rinktis ir baltos spalvos modelį.“

„Robotas sveria 1,35 kg, yra 250 x 250 x 97 mm išmatavimų, 75W galios, turi integruotą 600 mAh talpos bateriją ir darbo metu skleidžia iki 65 dB garsą.

Korpusas pagamintas iš ABS plastiko ir viršuje turime tvirtą rankeną. Su ja labai patogu paimti ir laikyti bei į kitą vietą nunešti šį robotą.

Be to, pačioje rankenoje yra integruotas įjungimo/išjungimo mygtukas. Protingas sprendimas – taip yra labai patogu robotą valdyti. Šis mygtukas šviečia skirtingomis spalvomis, kai yra įkraunama roboto baterija.“

„Kairiojoje roboto pusėje yra maitinimo jungtis ir čia pritvirtinamas apsauginis roboto lynas. Pastaroji jį apsaugos tais atvejais, jei jis kartais netyčia nukristų nuo paviršiaus.“

„Pats roboto pagrindas turi šiokio tokio laisvumo ir tai yra labai gerai – robotas dar geriau prilimpa prie vertikalių paviršių.

Čia taip pat turime lipnius paviršius, prie kurių priklijuojamos valymo šluostės. Na, o centre turime siurblį, kuris atsakingas už tai, kad robotas priliptų prie lango ir laikytųsi.

Tuo pačiu čia yra įtaisytas ir už roboto judėjimą atsakingas mechanizmas bei indikatorius, kuris leidžia robotui suprasti kada darbas yra baigtas.“

„Bobot WIN3060“ testavimas

„Pirmiausiai ant roboto uždedame valymo šluostę, tada prie roboto prijungiame maitinimo laidą ir taip pat prijungiame saugos lyną – be jo mūsų robotas niekur nejudės. Šį lyną, žinoma, prie ko nors pritvirtinkite.

Tada ant roboto pagrindo esančią mikropluošto šluostę sudrėkiname su pakuotėje esančiu valymo skysčiu, namuose turimu kokiu skysčiu ar tiesiog vandeniu.“

„Tuo pačiu dar galima šiek tiek sudrėkinti patį lango paviršių. Ties ta vieta, kur pritvirtinsite robotą. Na ir viskas. Belieka pritvirtinti prie lango šį robotą ir jį įjungti.

Paspaudžiame įjungimo mygtuką ir jį palaikome porą sekundžių – jis pradės šviesti mėlyna šviesa – ir dar po poros sekundžių robotas visiškai įsijungs ir jau galima jį paleisti. Bobot WIN3060 pasirengęs darbui.

Robotas užtikrina galingą prisisiurbimą – 2000Pa – tad jis prie lango laikosi prikibęs tvirtai. Vargiai kas nors be jūsų sugebės jį atplėšti nuo valomo paviršiaus.

Taigi, kai robotas įjungtas – belieka trumpai spustelėti mygtuką ir aktyvuojamas automatinis valymo režimas.

Dėka roboto šonuose esančių daviklių, jis pats susiranda kur yra lango kraštas, ir taip nustato optimaliausią valymo režimą. Pastarųjų čia yra trys: automatinis, N bei Z judėjimas.“

„Kai įjungtas automatinis režimas, robotas 1 m2 plotą išvalo per maždaug 2 minutes.

Taip pat robotas periodiškai imituoja rankinį langų valymą. Jis juda tokiais trumpais pasisukimais. Atrodo labai juokingai – robotas itin stengiasi darbą atlikti maksimaliai gerai.

Patį robotą galite valdyti pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu: keisti valymo režimus, nuotoliniu būdu valdyti roboto judėjimą ir taip keisti judėjimo trajektorijas.

Be to, Bobot WIN3060 galima valdyti ir su išmaniajame telefone įdiegta programėle. Tereikės nuskenuoti instrukcijoje esantį QR kodą, atsisiųsti programėlę bei ją įsidiegti.

Ir taip telefone turėsite visas tas pačias valdymo galimybes, kurias suteikia ir įprastas nuotolinio valdymo pultelis.“

„Robotas turi integruotą 600 mAh talpos bateriją, kuri įkraunama maždaug per valandą laiko. Tačiau atkreipiu dėmesį, kad ši baterija yra skirta tik tam, kad nutrūkus elektros tiekimui – robotas nenukristų ir toliau laikytųsi prikibęs prie lango.

Jei dings elektra, robotas nustos valyti paviršių, sustos vienoje vietoje, pradės skleisti garsinį signalą, mirksės įjungimo mygtukas ir savęs išlaikymui robotas naudos baterijos energiją. Jos užteks iki 40 min.

Jei per šį laiką robotas negaus elektros energijos ir jo nenuimsite nuo lango ar kito paviršiaus, jis nukris. Štai tam ir reikalingas saugos lynas, kuris atlaiko iki 150 kg. Jis apsaugos, kad robotas nenukristų kam nors ant galvos ir, kad nesudaužytumėte pačio roboto.

Bobot WIN3060 dirba gana tyliai, bet kai dingsta elektra – tas jo skleidžiamas garsinis signalas yra tikrai garsus.

Šį robotą galima naudoti ne vien tik langų valymui, bet ir įvairių medinių paviršių, dengtų plytelėmis, stiklinių vonios kabinų ir panašiai.“

„Be to, robotas automatiškai nustato ant kokio paviršiaus yra ir taip pasirenka tinkamiausią prisisiurbimo galią.

Bobot WIN3060 yra neišrankus valymo skysčiui. Galima naudoti patį įvairiausią skystį. Svarbiausia, kad jo nepatektų į patį robotą. Taip pat šį skystį gali purkšti tiesiai ant lango.

Na ir žinoma – nenaudokite roboto, kai lauke lyja.

Mažiems langams toks įrenginys gal ir nėra geriausias variantas, bet turintiems didelius langus – tai yra tiesiog nepakeičiamas įrenginys. Ir kuo didesniame aukštyje gyvenate, tuo Xiaomi Bobot WIN3060 langų valymo robotas tampa naudingesnis.“

9. Stačiakampio formos, skaidri baldų apsauga

3.14€ | 39 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (3207 vertinimai)

Paskelbus įdomiausius baldų apsaugos pasiūlymus iš AliExpress, šis tekstukas sulaukė didžiulio susidomėjimo ir teigiamų vertinimų, o pati populiariausia ir perkamiausia apsauga - šiuolaikinės PVC dangos. 

PVC tipo staltiesės visada būdavo labai praktiškos - jos nepraleidžia vandens, aliejaus, labai gerai valomos. Bet dažnu atveju Lietuvoje parduodamos tradicinio tipo variantai, kurie atrodo kaip reliktai iš sovietinės praeities. Iš tikro, PVC technologija tiek patobulėjo, kad ja uždengus stalviršį, net nesuprasite, kas čia yra tol, kol nepaliesite ranka.

Šiuolaikinės PVC dangos tiesiog susilieja su stalviršiu ir formuoja idealią apsaugą nuo išorinio poveikio ir netgi pagerina estetinę išvaizdą. 

Šios PVC staltiesės yra super populiarios Aliexpress parduotuvėje. Pasiūloje rasite įvairių dydžių skaidrių PVC staltiesių: nuo 30 x 30 cm iki 90 x 160 cm. Šios staltiesės yra 1 mm storio ir jos baldus apsaugo nuo vandens, įvairių aliejų ir tuo pačiu subraižymų. Jas taip pat yra labai paprasta pritvirtinti prie baldų paviršiaus.

10. „Xiaomi“ atsuktuvų rinkinys namams „Xiaomi Atuman DUKA RS1 24 in 1“

12.62€ | 19 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (542 vertinimai)

„Puikiai supakuotas, tūkstančiai pirkimų ir kone maksimalus pirkėjų įvertinimas, kas reiškia, jog šį rinkinį labai vertina ir jo geidžia. Plius, puikios kokybės dėklas ir daug naudingų antgalių. Skamba, kaip reklaminis šūkis? Tačiau Xiaomi prie šio daikto padirbėjo, labai stipriai padirbėjo. Tiesiog puiki dovana visiems – pradedant programuotojais ir baigiant šaltkalviais.“

Išskirtinio dizaino ir apžvalgininkų giriamas „Xiaomi“ atsuktuvų rinkinys namams: „Kalbant apie pagaminimo kokybę ir naudojimosi patogumą – aukščiausias lygis, tą suprasite vos tik ką nors pabandysite atsukti/prisukti“ („Xiaomi Atuman DUKA RS1 24 in 1“ apžvalga, Video)

Apžvalgininkas pradeda nuo pakuotės ir tvirtina, kad užsakyta prekė atkeliavo tvarkingoje, išvaizdžioje pakuotėje.

Viduje rasime patį suktuvą, kuris tuo pačiu naudojamas ir kaip rankena. Prie jo pritvirtinami papildomi antgalių laikikliai/ilgikliai. Jų pakuotėje yra 3.

Ir taip pat pakuotėje yra 24 antgalių komplektas bei viskam vienoje vietoje laikyti skirtas dėklas.

„Iškart galiu pasakyti, kad visi antgaliai yra ne tik sužymėti, bet ir tuo pačiu turi štai tokias spalvotas juosteles.

Tai papildomai padeda greičiau suprasti kokio antgalio reikia konkrečioje situacijoje reikia ir kurioje dėkliuko vietoje jis yra.“

„Beje, iškart galiu pasakyti, kad visi tie papildomi ilgikliai labai gerai pritvirtinami, kaip ir antgaliai. Čia įtaisyti magnetai ir jie yra kokybiški – antgalius laiko tvirtai, nėra jokio nereikalingo judėjimo.

Geriausia yra tai, kad antgaliai pagaminti iš kokybiško S2 chromo molibdeno lydinio, tad jų užteks labai ilgam.

Be to, čia tų antgalių pakuotėje yra pačių įvairiausių, tad kad ir ką darysite – tikrai rasite sau tinkamiausią.“

„Kalbant apie pagaminimo kokybę ir naudojimosi patogumą – aukščiausias lygis. Šis reketo mechanizmas yra puikus dalykas ir tą suprasite vos tik ką nors pabandysite atsukti/prisukti su šiuo Xiaomi įrankiu.“

„Klausimas tik kokio lygio apkrovas gali atlaikyti šis mechanizmas. Vienas Aliexpress pirkėjas teigia, kad jį sugadino. Iš kitos pusės, labai norint – bet ką sulaužysi.

Aš, kaip ir kiti anglakalbiai apžvalgininkai, šį įrankį ir visus jo antgalius išbandžiau besidarbuodamas namuose ir galiu tik savo apžvalgininkams kolegoms pritarti, kad šis daiktas yra nuostabus ir su juo dirbti labai malonu.“

„Kalbant apie pagaminimo kokybę ir naudojimosi patogumą – aukščiausias lygis. Šis reketo mechanizmas yra puikus dalykas ir tą suprasite vos tik ką nors pabandysite atsukti/prisukti su šiuo Xiaomi įrankiu.“




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()