Anonsuoti naujausi 2020 metų „Xiaomi“ sportiniai bateliai: „Šie batai dar geresni nei ankstesnės kartos ir labai primena Adidas Ultra Boost, bet kainuoja 4 kartus pigiau“ („Xiaomi Mijia Sneaker 4“ apžvalga, Video)  ()

„Iki 44 dydžio, trijų spalvų, jokio kvailo ir girgždančio plastiko, kaip ankstesniuose modeliuose, absoliučiai paprasti bei patogūs. Tiesiog ir norisi sakyti – idealūs sportiniai bateliai.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2020-05-11 Anonsuoti naujausi 2020 metų „Xiaomi“ sportiniai bateliai: „Šie batai dar geresni nei ankstesnės kartos ir labai primena Adidas Ultra Boost, bet kainuoja 4 kartus pigiau“ („Xiaomi Mijia Sneaker 4“ apžvalga, Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Šis apžvalgininkas yra išbandęs galybę įvairių sportinių batelių ir praktiškai visus, kuriuos yra pagaminusi „Xiaomi“.

Jam labai patiko ankstesnės kartos „Xiaomi Mijia Sneaker 3“ sportiniai bateliai, apie kuriuos sakė štai šitaip:

„Sportiniai bateliai – su kuriais norisi šokti“: išbandė naujausios kartos, sportinio tipo „Xiaomi“ batelius - kam jie idealiai tinka, kam nelabai, kokie įspūdžiai su dydžiais („Xiaomi Mijia Sneaker 3“ apžvalga, Video)

„Kai aš įsigijau Xiaomi Mijia Sneaker 3 batus, jie iškart pakeitė mano sofizmo (drybsojimo ant sofos) filosofiją.

Ar rekomenduoju Xiaomi Mijia Sneaker 3 batus? Labai trumpas atsakymas – taip.“

Dabar į apžvalgininko rankas – o tiksliau ant jo kojų – pateko naujieji „Xiaomi Mijia Sneaker 4“ sportiniai bateliai.

Tai yra naujausias šių metų modelis ir pirmieji pirkėjai šiems sportiniams bateliams duoda labai aukštą 4,9 balų įvertinimą.

  • Aliexpress - 37,28 € (nuoroda veikia angliškame AliExpress);
    • 2,74 € už siuntimą į Lietuvą.

Pasižiūrėkime ką apie „Xiaomi Mijia Sneaker 4“ sportinius batelius sako gerai tokius daiktus išmanantis apžvalgininkas.

„Man Xiaomi Mijia Sneaker 4 atkeliavo įprastoje pakuotėje. Tvarkingi, nepažeisti, viskas savo vietose. Jei tik norite, galite užsisakyti, kad batus atsiųstų jiems skirtoje dėžėje.

Tai, žinoma, kainuos papildomai ir apie savo norą reikia informuoti pardavėją. Nors nelabai suprantu, kam gali reikėti tos dėžės. Na, bet čia kiekvieno asmeninis reikalas.“

„Iškart matyti, kad naujieji Xiaomi Mijia Sneaker 4 bateliai tapo paprastesni, lyginant su 3-iosios kartos bateliais.

Xiaomi Mijia Sneaker 4 dizainas yra paprastesnis, liežuvėlis pailgėjo, o kulną laikanti dalis tapo dar minkštesnė.

Priekinė batų dalis liko nepakitusi, kaip ir tai, kad jie yra pagaminti iš 5 sluoksnių: batai tiesiog nuostabiai išlaiko savo formą, kad ir kaip juos lankstytumėte (1:40 min.), padas yra neslystantis ir išliko puiki amortizacija bei smūgių sugėrimas.

Galiu drąsiai sakyti, kad Xiaomi Mijia Sneaker 4 yra minkštesni batai, nei Xiaomi Mijia Sneaker 3.“

„Kalbant apie raištelius, tai jie yra tampresni ir patvaresni. Asmeniškai atrodo gražiau nei Mijia Sneaker 3 bateliuose.

Pasiūloje galima rinktis iki 44 dydžio batus, kaip ir trečiosios batų kartos atveju. Tik gerai išsimatuokite savo pėdas ir pasinaudoję dydžių lentele pasirinkite tinkamą batų dydį.

Mano pėdos ilgis yra 285 cm ir aš pasirinkau 44 batų dydį. Batai praktiškai kaip tik, netgi šiek tiek per dideli, nors ir nuo kojos neslidinėja. Su kiek storesne kojine yra idealu.“

„Kiekvienas batas sveria po 403 gramus ir šie bateliai idealiai tinka užsiimant praktiškai bet kokiu sportu.

Žinoma, sunkiojoje atletikoje ir krepšinyje jie nėra patys tinkamiausiai. Tose sporto šakose reikia batų su dar daugiau šoninių atramų. Kad koja būtų maksimaliai tvirtai laikoma.

Xiaomi Mijia Sneaker 4 batai yra kvėpuojantys ir tą daro puikiai. Plius, viduje turime ir antibakterinę dangą, vidpadis labai kokybiškas, o padas pagamintas iš tokių medžiagų, kurios naudojamos gaminant aukščiausios kokybės lenktyninių automobilių padangas.

Štai kodėl su Xiaomi Mijia Sneaker 4 batais galiu vaikščioti per sniegą bei ledą ir tą daryti drąsiai. Sukibimas yra aukščiausio lygio.“

„Xiaomi Mijia Sneaker 4 batai pagaminti labai gerai, visos siūlės tvarkingos, klijavimo vietos taip pat kokybiškos.

Batus galite plauti skalbimo mašinoje, kas taip pat yra pliusas.

Xiaomi Mijia Sneaker 4 batai man labai primena Adidas Ultra Boost, tik žinoma Xiaomi modelis kainuoja kur kas pigiau.“

„Lyginant su Xiaomi Mijia Sneaker 3, naujieji Xiaomi Mijia Sneaker 4 tapo universalesni, mažiau pretenzingi, skirti labiau naudoti šiltuoju metų laiku. Tiesiog paprastesni ir tuo pačiu geresni.

Šiuo atveju labai tinka posakis: kai pašalini, kas nereikalinga – pasirodo tai, kas yra idealu.

Xiaomi Mijia Sneaker 4 batai puikiai tinka vasaros metu. Su jais galima vaikščioti ir rudens bei pavasario mėnesiais, bet tiesiog gali būti vėsoka kojoms.

Apibendrinus – rekomenduoju. Jei iki šiol neturėjote Xiaomi batelių, tai Xiaomi Mijia Sneaker 4 yra labai geras pasirinkimas.

Profesionaliam bėgimui šių batų aš nerekomenduočiau, bet bendram sportavimui ir bėgiojimui iki 10 km – tinka. Ir į sporto salę su tokiais batais keliauti tikrai ne gėda. Ir gražūs, ir kokybiškai pagaminti, ir patogūs, ir kojos nepavargsta, ir kainuoja nedaug.

Aš Xiaomi Mijia Sneaker 4 batus naudoju kasdien. Net ir žiemos mėnesiais su jais vaikščiojau lauke ir man jie labai patinka.

Mano žmona kiek įtariai žiūrėjo į šiuos Xiaomi batus. Jai iš pradžių nelabai patiko mano pasirinktas batų spalvų derinys, bet kai juos pamatė gyvai – nuomonė pasikeitė. Xiaomi Mijia Sneaker 4 batai atrodo labai inteligentiškai.“

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi Mijia Sneaker 4“ sportiniai bateliai:

  • Aliexpress - 37,28 € (nuoroda veikia angliškame AliExpress);
    • 2,74 € už siuntimą į Lietuvą;
    • Pirmieji pirkėjų atsiliepimai labai geri - rašoma, kad tai puiki alternatyva „Adidas Ultra Boost“: „Adidas jau nebėra vienintelė kompanija, išsiskirianti patogiais batais. Dabar turime ir Xiaomi“.

Palyginimui, „Adidas Ultra Boost“ sportiniai bateliai:

„Xiaomi Mijia Sneaker 3“ sportiniai bateliai:

  • Aliexpress - nuo 39,26 € (nuoroda veikia angliškame AliExpress);
    • 16 % nuolaida;
    • 4,14 € už siuntimą į Lietuvą.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(12)
(-8)

Komentarai ()