Kuprinė, į kurią telpa viskas - išbandė antros kartos „Xiaomi“ kuprinę: „pagaminta labai kokybiškai, siūlės itin tvirtos, o svarbiausia - kuprinė super talpi“ („Xiaomi Mi Business Travel Backpacks“ apžvalga, Video)  (1)

Dar lengvesnė, talpesnė, su daugybe skyrių, puikiai pagaminta ir tiesiog šauni kuprinė kelionių metu. Štai kuo pasižymi 2-osios kartos „Xiaomi Mi Business Travel Backpacks“ kuprinė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Apžvalgininkas tvirtina, kad ši „Xiaomi“ kuprinė atkeliavo per 2,5 savaites ir buvo labai gerai supakuota – „net į 3 pakuotes, tad kelionės metu kuprinė išliko puikios būklės.“

Pasiūloje galima rinktis tik pilkai juodos spalvos „Xiaomi“ kuprinę ir štai kokie jos išmatavimai: 44,5 x 32,5 x 18,0 cm. O sveria apie 930 gramus.

Aliexpress42,99 €;

  • 44 % nuolaida;
  • 7,21 € už siuntimą į Lietuvą.

„Ši kuprinė yra labai talpi. Jos talpa siekia net 26 litrus ir joje lengvai telpa 15 colių dydžio nešiojamas kompiuteris. Ji pagaminta iš poliesterio bei 650D Oksfordo medžiagų, tad kuprinė yra atspari vandeniui ir lietaus nebijo“, - teigia apžvalgininkas.

Štai čia matome 1-osios ir 2-osios kartos kuprinių palyginimus (žiūrėti nuotrauką žemiau). Naujasis modelis tapo išvaizdesnis, lengvesnis ir dar talpesnis. 

Jame yra du didieji skyriai, daugybė įvairių mažesnių bei užsegamų skyrių, tad nešiojami kompiuteriai, planšetės ir kiti daiktai išlieka savo vietose.

„Man patinka ir naujojo modelio metaliniai YKK užtrauktukai. Labai kokybiški, išvaizdūs, skyriai kuprinės užsegami/atsegami lengvai ir be jokių strigimų.

Kuprinė specialių kojelių neturi, kaip kad būna kelioniniuose krepšiuose, tačiau jos pagrindas platus ir kuprinė ant pagrindo stovi stabiliai.

Nugarėlėje turime specialaus dizaino reguliuojamus diržus, kurie yra paminkštinti ir labai gerai paskirsto kuprinės svorį.

Diržai ir nugarinė kuprinės dalis turi paminkštinimus ir padengti kvėpuojančia medžiaga.“

„Taip pat kuprinės nugarėlėje turime specialią juostą, skirtą šią kuprinę pritvirtinti prie kelioninio krepšio. Geras sumanymas, o ir toji juosta visiškai netrukdo nešiojant kuprinę ant pečių.

Kuprinės viršuje turime tvirtą rankeną, skirtą šią kuprinę nešti rankoje.“

Iš viso šioje Xiaomi kuprinėje turime 6 užsegamus skyrius:

  • 1-asis yra pačiame striukės priekyje (2:38 min.) ir čia telpa telefonas ir kokie nors panašūs nedideli daiktai;
  • tada turime du kuprinės šonuose įtaisytus užsegamus skyrius (2:50 min.) - abu jie yra vienodo dydžio ir šie skyriai ganėtinai gilūs, tad į juos telpa vandens buteliukai, gertuvės, garso kolonėlės ir panašiai;
  • kuprinės nugarinėje dalyje yra magnetukais užsegamas skyrius (3:14 min.) - skyrius nėra labai gilus ir čia patogu susidėti telefonui, kreditinėms kortelėms, piniginei ir panašiai.

Liko dar du pagrindiniai skyriai ir didžiausiais jų atsisega 180 laipsnių kampu. Tai reiškia, kad susidėti daiktus ir juos išimti iš šios „Xiaomi“ kuprinės yra itin patogu (3:30 min.).

„Čia turime atskirus skyrius nešiojamiems kompiuteriams – maniškis 15 colių dydžio kompiuteris telpa kuo puikiausiai, toliau turime skyrių planšetei, du atskirus skyrius smulkesniems daiktams ir prisegamą krepšelį susidėti visiškai smulkiems daiktams.“

„Kitame didžiajame skyriuje turime papildomai vieną visiškai užsegamą skyrių, į kurį laivai galima susidėti A5 dydžio dokumentus, du mažesnius neužsegamus skyrius smulkiems daiktams (4:05 min.).“

„Čia galime susidėti daug drabužių ir kitų asmeniškai svarbių daiktų.

Talpa šio skyriaus yra itin didelė ir čia net du 5 litrų vandens buteliai telpa kuo lengviausiai. Ir net su tokiu kroviniu skyriai gražiai bei tvirtai užsegami.“

„Apibendrindamas galiu pasakyti, kad ši Xiaomi kuprinė pagaminta labai kokybiškai. Siūlės itin tvirtos ir kuprinė super talpi.

Aš į ją įdėjau nešiojamą kompiuterį, du 5 litrų vandens butelius ir vis tiek liko gausybė laisvos vietos.

Į šią kuprinę vienu metu galite susidėti nešiojamą kompiuterį, planšetę, termosą, telefoną, dokumentų aplankus, drabužius ir daugybę smulkių dalykėlių. Šauni kuprinė, rekomenduoju.“

Speciali akcija ir sąlygos

Antros kartos „Xiaomi Mi Business Travel Backpacks“ kuprinė:

Aliexpress42,99 €;

  • 44 % nuolaida;
  • 7,21 € už siuntimą į Lietuvą.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(6)
(-5)

Komentarai (1)