Iš Vokietijos sandėlio išskirtinis 3D spausdintuvas - apžvalgininkas jį vadina pačiu geriausiu „CREALITY“ modeliu, labai šauni žaidimų konsolė ir pripučiamas vandens baseinas vasaros pramogoms: geriausi pasiūlyma iš Cafago (Video)  ()

Geriausi pasiūlymai:

- „CREALITY CR-10S Pro“ 3D spausdintuvas iš Vokietijos sandėlio;

- „Q90 Retro Video Game“ žaidimų konsolė - 3000 žaidimų ir dovanų 16GB atminties kortelė;

- Pripučiamas vandens baseinas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„CREALITY CR-10S Pro“ 3D spausdintuvas iš Vokietijos sandėlio

  • Šiuo metu kainuoja tik 436,17 €;
  • pati mažiausia kaina;
  • Vokietijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą ir pristatys per 3-5 darbo dienas.

„CREALITY CR-10S Pro“ yra labai kompaktiškas įrenginys su puikiais išmatavimais. Jo matmenys yra 49 x 55 x 65 cm ir sveria 13,1 kg, tad tai iš tikrųjų yra rimtas stalinis 3D spausdintuvas.

Jis neužima didelės erdvės, yra kompaktiškas, nesunkiai surenkamas bei patogus naudoti. Pats spausdintuvas pagamintas iš aliuminio lydinio ir yra itin tvirtas bei kokybiškai pagamintas.

„CREALITY CR-10S Pro“ planuojamo atspausdinti modelio brėžinį galima sukurti naudojant „Windows“, „Linux“ ar „Mac“ operacines sistemas.

Labai svarbu paminėti, kad su „Cura, Repetier-Host, Simplify3D“ programine įranga sukurtas brėžinys vėliau gali būti atspausdintas tiesiog naudojant SD kortelę, todėl su „CREALITY CR-10S Pro“ galima dirbti net jei šalia nėra kompiuterio ir/ar interneto ryšio.

„CREALITY CR-10S Pro“ turi LCD ekraną, tad spausdinimo metu matoma visa svarbiausia informacija, tokia, kaip darbinės charakteristikos bei pačio spausdinimo eiga.

„CREALITY CR-10S Pro“ pasiekia 30 – 180 mm/s spausdinimo greitį. Purkštukų skersmuo yra 0,4 mm, sluoksnio storis 0,1-0,4 mm, o spausdinimo tikslumas – 0,1 mm.

Šildomas padėklas pasiekia iki 110 laipsnių temperatūrą pagal Celsijų vos per 5 minutes, o purkštukų temperatūra siekia iki 260 laipsnių.

„CREALITY CR-10S Pro“ spausdinimui naudoja įvairiais medžiagas: plastikus ABS, PLA, TPU, anglies pluoštą, medienos kompozitą ir kt. medžiagas.

Galima šį 3D spausdintuvą pritaikyti praktiškai bet kam, nuo įvairių mokslinių modelių ar medicininės įrangos spausdinimo iki žaislų vaikams. Viskas priklauso nuo asmeninių poreikių ir fantazijos.

Šiame vaizdo reportaže detaliai parodoma kaip reikia surinkti „CREALITY CR-10S Pro“ spausdintuvą, kaip jis veikia, kaip juo naudotis, kokie jo privalumai:

„Q90 Retro Video Game“ žaidimų konsolė - 3000 žaidimų ir dovanų 16GB atminties kortelė

  • Šiuo metu kainuoja tik 33,47 €;
  • 55 % nuolaida;
  • 4,71 € už pristatymą į Lietuvą.

„Q90 Retro“ žaidimų konsolė yra kiekvieno mėgstančio klasikinius žaidimus svajonė.

Čia turime 3000 iš anksto įdiegtų žaidimų, o jų skaičių dar galima padidinti. Beliks tik juos atsisiųsti ir įsidiegti. Be to, konsolė palaiko ir įvairius simuliatorius bei per ją galima klausytis muzikos.

„Q90 Retro“ žaidimų konsolė turi 3 colių įstrižainės spalvotą IPS HD ekraną, visus reikalingus valdymo mygtukus ir naudingas jungtis: 3,5 mm audio (galima prijungti ausines ir klausytis muzikos) ir C-tipo USB (baterijos įkrovimui).

Itin didelis pliusas, kad „Q90 Retro“ žaidimų konsolė turi 3.7V/1500mAh talpos bateriją, kurios energijos užtenka 6 valandoms.

Ši puikaus dizaino, kompaktiška - 13,5 x 6,1 x 1,5 cm - ir lengva (121 gr.) žaidimų konsolė pradžiugins ne tik vaikus, bet ir suaugusiuosius.

Pripučiamas vandens baseinas

  • Šiuo metu jis kainuoja tik 29,99 €;
  • 61 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Toks pripučiamas vandens baseinas taps puikia pramoga vaikams ir leis smagiai bei gaiviai praleisti karštas vasaros dienas.

Čia tik verta pažymėti, kad į pakuotės turinį neįeina baseino priputimui reikalingi priedai. Pastaruosius reikia įsigyti atskirai.

Gamintojas tvirtina, kad šis pripučiamas vandens baseinas yra pagamintas labai tvirtai ir lengvai valomas bei prižiūrimas. Jame pramogauti gali nuo trejų metų vaikai.

Baseinas pagamintas iš PVC medžiagos, yra baltos ir mėlynos spalvų derinio ir štai tokių išmatavimų: iki 181 x 1,41 x 46 cm.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(2)
(4)

Komentarai ()