„Šios vasaros bomba: naujieji Xiaomi sportiniai bateliai tokie lengvi, tarsi vaikščiočiau tik su kojinėmis“ („Xiaomi Mijia Amazfit Footbird Design Amaz-Pro“ apžvalga, Video)  ()

„Štai ir atėjo vasara, o tai reiškia, kad reikia susirasti patogią avalynę ir labai svarbu, kad ji užtikrintų gerą ventiliaciją. Su šiais Xiaomi bateliais galima ir bėgioti. Tiesa, neilgai. Jie skirti labiau kasdieniam naudojimui, treniruotėms sporto salėje ir būtent vasaros laikotarpiui. Įdėmiau susipažinkime su naujausiais Xiaomi sportiniais bateliais.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Amazfit savo kolekcijoje turi bėgiojimui skirtus sportinius batelius ir jie vadinasi Amazfit Antelope. Išsamią šių sportinių batelių apžvalgą rasite čia.

„Xiaomi Mijia Amazfit Footbird Design Amaz-Pro“ sportiniai bateliai:

  • Aliexpress - nuo 32,50 €;
    • 8,09 € už siuntimą į Lietuvą.

„Xiaomi Mijia Amazfit Antelope“ sportiniai bateliai:

  • Aliexpress - nuo 32,82 €;
    • 42 % nuolaida;
    • 2 € už siuntimą į Lietuvą.

Apžvalgininkas teigia, kad „Xiaomi Mijia Amazfit Footbird Design Amaz-Pro“ pasiūloje galima rinktis iš trijų skirtingų spalvų: juodos, baltos ir raudonos.

„Batai atkeliauja tvarkingai supakuoti ir jei norite, už papildomą 3 dolerių mokestį juos pardavėjas įdės į batų dėžę. Bet ir be jos batai atkeliauja labai gerai supakuoti, tad nematau prasmės papildomai mokėti.

Pačioje pakuotėje tik Xiaomi Mijia Amazfit Footbird Design Amaz-Pro batus ir terasite. Tiesa, dar papildomai yra įdėtos štai tokios dvi pagalvėlės. Pirmą kartą matau tokį daiktą ir jis veikia, kaip papildomas kulnų paminkštinimas.“

„Batelių sudėtis: 55 proc. nailonas, 27 proc. poliesteris ir 18 proc. elastanas. Šie Xiaomi bateliai nuo kitų skiriasi tuo, kad yra vientisos konstrukcijos ir ypatingai lengvi.

Taip pat man labai patinka šių batų liežuvėlis: plonas ir pilnas skylučių, dėl ko batuose esančios kojos kvėpuoja dar geriau.

Batų raišteliai yra absoliučiai įprasti, be jokių įmantrybių. Kulnai papildomai turi gumos, dėl ko geriau amortizuojami smūgiai. Batų priekiai taip pat dengti guma ir klijuotos vietos laikosi gerai.“

„Batai turi išimamus vidpadžius ir pačius batus galima lankstyti kone kaip norite – jie išlaiko savo pradinę formą.

Beje, batelių nugarinėje dalyje yra Amazfit logotipas ir jis nakties metu šviečia, veikia kaip atšvaitas.“

„Dar kalbant apie vidpadžius, tai jie yra visiškai paprasti ir jei turite geresnius – galite iškart juos į šiuos Xiaomi batus ir įsidėti.

Pasiūloje galima rinktis nuo 35 iki 44 dydžio batus – čia kalbant europiniais standartais. Gamintojas pateikia dydžių lentelę ir tereikia išsimatuoti savo pėdas.

Taigi, jei pėda yra 285 cm ilgio – rekomenduojama rinktis 44 dydžio batus. Bet aš sakyčiau, kad super patogūs 44 dydžio Xiaomi batai bus tiems, kurių pėdos ilgis yra 280 cm.“

„Vienas 44 dydžio Xiaomi batas sveria vos 202 gramus ir jie yra labai lengvi. Aš šių batų ant savo kojų praktiškai nejaučiu. Atrodo lyg vaikščiočiau su kojinėmis.

Batai amortizuojantys, nors, žinoma, ir ne tiek, kaip kokie specialiai krepšiniui skirti sportiniai bateliai.

Bendrai, šie Xiaomi sportiniai batai pagaminti labai gerai: siūlės tvirtos, klijavimas tvarkingas, galima tiesiog be jokių kojinių vaikščioti su šiais batais, jie yra yra labai lengvi, su austiniu audiniu, padengti antibakterine danga, kvėpuojantys, gerai laikantys koją, o ir kaina yra puiki.

Rekomenduoju šiuos batus visiems, kurie einate į sporto salę, užsiimate fitnesu, mėgstate pasivaikščiojimus ir tiesiog vasaros laiku daug būti lauke. Paprasti, kvėpuojantys Xiaomi batai, skirti naudoti kasdien.“

Speciali akcija

„Xiaomi Mijia Amazfit Footbird Design Amaz-Pro“ sportiniai bateliai:

  • Aliexpress - nuo 32,50 €;
    • 8,09 € už siuntimą į Lietuvą.

„Xiaomi Mijia Amazfit Antelope“ sportiniai bateliai:

  • Aliexpress - nuo 32,82 €;
    • 42 % nuolaida;
    • 2 € už siuntimą į Lietuvą.
Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(18)
(6)
(12)

Komentarai ()