Geriausi savaitės pasiūlymai iš Cafago: itin pigus ir tikslus bekontaktis kūno ir paviršių termometras, vienas šauniausių 3D spausdintuvų iš Vokietijos sandėlio ir tikras vlogerių džiaugsmas - 60 € pigiau 4K raiška filmuojantis kišeninis gimbalas (Video)  ()

Geriausi Cafago.com pasiūlymai:

- Bekontaktis kūno ir paviršių termometras, su vidine atmintimi ir LCD ekranu - „Non contact Forehead Temperature Infrared Thermometer 1-second Accurate Reading IR Infrared Thermometer High Precision Forehead Temperature Measurement LCD Digital“;

- Apžvalgininkų giriamas 3D spausdintuvas, iš Vokietijos sandėlio - „Creality 3D Ender-3 Pro High Precision 3D Printer DIY Kit“;

- 6-ių ašių kišeninis gimbalas su integruotu „Sony“ jutikliu ir iki 4K filmavimo galimybėmis - „Feiyu Pocket 6-axis Stabilized Handheld Gimbal Camera 120° Ultra-Wide Angle Lens 4K/60fps Video Record Touchscreen“;


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Bekontaktis kūno ir paviršių termometras, su vidine atmintimi ir LCD ekranu

  • Dabar jis parduodamas už 13,29 €;
  • su nuolaidos kuponu CC1726;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Tai yra paprastas buitinis bekontaktis termometras, sukurtas vaikams ir suaugusiems.

Juo naudotis labai paprasta - tiesiog reikia priartinti termometro galvutę prie žmogaus kaktos vidurio ir nuspausti mygtuką.

Po sekundės LCD ekrane pasirodys reikšmė. Termometras leidžia išsaugoti matavimų rodmenis, tad galima matyti temperatūrų pokytį.

Taip pat su šiuo modeliu galima išmatuoti ir paviršių temperatūrą. Tam tereikia ant korpuso spustelėti mygtuką ir aktyvuoti paviršių matavimo režimą.

Gamintojas tvirtina, kad termometras veikia ne tik labai greitai, bet ir labai tiksliai. Gamintojas nurodo, kad pasiekiama vos 0,2 ℃ paklaida.

Žinoma, viskas priklauso ir nuo aplinkos - niekada nematuokite temperatūros, kai termometras yra ką tik įneštas iš lauko ar kakta nėra visiškai švari ir sausa.

Bendrai, termometras gali išmatuoti nuo 34 ℃ iki 42,9 ℃ laipsnių temperatūrą. Taip pat į vidinę termometro atmintį yra įrašoma iki 32 paskutinių matavimų, kas leidžia patogiai stebėti sergančio žmogaus temperatūros pokyčius.

Tai yra labai patogus ir praktiškas termometras. Jis naudoja dvi AAA tipo baterijas, kurių pakaks ilgam - jokių įkroviklių jums nereikia. Ir net jei pamiršite termometrą išjungti, jis po 20 sek. automatiškai išsijungs. Naudingas ir praktiškas įrankis.

Apžvalgininkų giriamas 3D spausdintuvas, iš Vokietijos sandėlio - „Creality Ender 3 Pro“

  • Dabar jis parduodamas už 189,99 €;
  • 63 % nuolaida;
  • nemokamai siunčiamas iš Vokietijos sandėlio - pristatys per 3-5 darbo dienas;

  • jokios rizikos dėl muito mokesčių.

„Creality Ender 3 Pro“ yra „Creality Ender 3“ atnaujinimas ir nors savo dydžiu, išvaizda, techniniais parametrais ir spausdinimo galimybėmis, tai yra visiškai identiški 3D spausdintuvai, tačiau Pro versija turi tam tikrų techninių pokyčių, apie kuriuos papasakoja štai šis apžvalgininkas.

Tiesa, jis pripažįsta, kad abu spausdintuvai spausdina vienodai gerai ir skirtumų tarp spausdinimo kokybės apžvalgininkas nemato:

Taigi, „Creality Ender 3 Pro“ turi 220 x 220 x 250 mm spausdinimo erdvę ir tai reiškia, kad jis gali maksimaliai spausdinti 25 cm aukščio ir 22 cm gylio bei pločio daiktus.

Čia galite matyti visas 3D spausdintuvo technines savybes.

Kompanija taip pat pabrėžia spausdintuvų mechanizmų tvirtumą ir panaudotas pažangiausias technologijas. Jų korpusas, ekstruderis, sujungimai ir kitos dalys yra aukščiausios kokybės.

Didelis darbastalis šildomas – vos per 5 minutes gali pasiekti net 110 laipsnių pagal Celsijų. Tai padeda pirmiesiems sluoksniams geriau prilipti, todėl pasiekiamas geresnis rezultatas, lengviau išvengti broko.

Prie kokybės užtikrinimo prisideda ne tik šildomas spausdinimo padėklas, bet ir tai, kad „Creality Ender 3 Pro“ turi 0,4 mm diametro galvutę, kuri pasiekia net 255 laipsnių temperatūrą. Tai reiškia, kad užpildų pasirinkimas yra labai platus: PLA, ABS, TPU ir kt.

Galima lieti vos 0,1 mm storio sluoksnius, o spausdinimo greitis siekia iki 180 mm/s.

3D spausdintuvas aprūpintas LCD ekranėliu ir funkcijos yra pasirenkamos su valdymo rankenėle. Jis taip pat palaiko microSD kortelę, iš kurios galima spausdinti įvairius modelius.

Ir nors 3D spausdintuvas atkeliauja dar nesurinktas – jį surinkti  yra visai nesudėtinga. Tam prireiks vos vienos valandos, o instrukcijos yra aiškios ir patogios.

Kaip surinkti „Creality Ender 3 Pro“:

6-ių ašių kišeninis gimbalas su integruotu „Sony“ jutikliu ir iki 4K filmavimo galimybėmis - „Feiyu Pocket 6-axis Stabilized Handheld Gimbal“

  • Dabar jis parduodamas už 168 €;
  • su nuolaidos kuponu CC8344;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„Feiyu Pocket 6-axis Stabilized Handheld Gimbal“ yra labai įdomus daikčiukas. Tai tarsi super kompaktiška ir patogi su savimi nešiotis profesionali kamera. Mėgstantiems filmuoti ir daryti įvairius filmukus, tai puikus prietaisas.

Tikrai ne veltui „Feiyu Pocket 6-axis Stabilized Handheld Gimbal“ yra vadinamas kišeniniu. Tvirtas aliuminio rėmas, vos 115 gramų svoris ir kompaktiškas dydis: 124,5 x 40,5 x 30 mm.

Šauniausiai yra tai, kad jame integruotas kokybiškas 8,51 MP „Sony“ jutiklis, kuris leidžia su šiuo įrenginiu filmuoti iki 4K raiškos ir 60 kadrų per sekundę vaizdo įrašus. Taip pat palaikomas ir Slow Motion (sulėtinto vaizdo) režimas.

Be abejo, su juo galima ir fotografuoti bei rinktis iš daugybės režimų: Time Lapse, panoraminio, objektų sekimo ir t.t. Visi nustatymai yra puikiai matomi 1,3 colių dydžio spalvotame LCD ekrane ir belieka juos keisti mygtukų paspaudimais.

Kad ir kaip drebėtų rankos ar aktyviai judėtumėte - tai ne bėda. 6-ių ašių gimbalas užtikrina itin sklandų ir stabilų vaizdą, o iki 120 laipsnių matymo kampas yra būtent tai, kas leis į vieną kadrą sutalpinti kuo daugiau vaizdo. 

Verta pažymėti, kad „Feiyu“ įrenginys palaiko net iki 512 GB talpos atminties kortelę, tad pavyks išsaugoti daugybę užfiksuotų vaizdų.

Šaunu ir tai, kad „Feiyu Pocket 6-axis Stabilized Handheld Gimbal“ palaiko 2.4 WiFi, kas dar labiau padidino jo funkcionalumą ir informacijos perdavimo galimybes.

Galiausiai, „Feiyu Pocket 6-axis Stabilized Handheld Gimbal“ baterija. Čia turime per maždaug 1 val ir 20 min. įkraunamą 875 mAh talpos bateriją. Ji įkraunama per C-tipo USB jungtį ir baterijos energijos užtenka filmuoti maksimalios 4K raiškos vaizdo įrašus 3,5 val. Pasirinkus 1080p vaizdo raišką, baterija tarnaus dar ilgiau - 4,5 val.

Išties šaunus daikčiukas ir dabar dar kainuoja 60 € pigiau, nei kitose internetinėse parduotuvėse. Štai ką apie „Feiyu Pocket 6-axis Stabilized Handheld Gimbal“ sako jį išbandęs apžvalgininkas:

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()