TOP 10 savaitės perkamiausių: tiesiog iššluotas „Dreame V11“ rankinis siurblys, perkamiausi vasaros bateliai „Xiaomi Mijia Amazfit Antelope“ ir labai geros kainos šluojama 30 000mAh talpos baterija (Video, 2020 m. 28 savaitė)  ()

- Belaidis dulkių siurblys „Dreame V11“ (iš Lenkijos sandėlio)

- Sportiniai bateliai „Xiaomi Mijia Amazfit Antelope“

- Labai išvaizdus, funkcionalus ir su įspūdinga vartotojo sąsaja „Xiaomi“ dukterinės kompanijos išmanusis laikrodis - „Haylou LS02 Smart Watch 2“

- Akiniai nuo saulės „Xiaomi Mijia Youpin TAC“

- Naujos kartos robotas dulkių siurblys „Dreame F9“ (iš Lenkijos sandėlio)

- Išmanioji apyrankė „GM20“

- Belaidės ausinės „Tronsmart Spunky Beat“ (iš Lenkijos sandėlio)

- Su įspūdingu LED ekranu, iki 65W ir greitieji įkrovimo protokolai, tinkanti visiems įrenginiams 30 000 mAh talpos išorinė baterija

- Langų valymo robotas „IFREED“ (iš Ispanijos sandėlio)

- Bekontaktis kūno ir paviršių termometras, su vidine atmintimi ir LCD ekranu


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Perkamiausias savaitės belaidis dulkių siurblys „Dreame V11“

277.78€ | 28 % nuolaida | 5 balai iš 5 (7 vertinimai)

„Xiaomi“ ir vėl nustebino - „Dreame V11“ neabejotinai taps nauju hitu. Jei tarp „Dreame XR Premium“ ir „Dreame V10“ siurblių didesnių skirtumų nebuvo, tai „Dreame V11“ tapo pranašesnis praktiškai kiekvienu aspektu. Tad nekeista, kad pirmieji modeliai, kurie buvo atvežti į Lenkijos sandėlį, tiesiog iššluoti. Jei nespėjote jo įsigyti, tokia proga dar turėtų būti - tikėtina, kad į Lenkijos sandėlį bus atvežta naujų modelių, o kai tai nutiks, pranešime. 

Kuo „Dreame V11“ geresnis už „Dreame XR Premium“ ir „Dreame V10“?

Trumpai tariant - praktiškai viskuo:

  • siurbimo galia išaugo nuo 22kPa iki 25kPa;
  • baterijos talpa padidėjo iki 3000 mAh;
  • nors baterijos įkrovimas pailgėjo pusvalandžiu - ją įkrausime per 4 val. - tačiau maksimalus darbo laikas taip pat išaugo labai ženkliai. Vietoje 60 min., dabar „Dreame V11“ dirba 90 min;
  • sumažėjo svoris;
  • turime OLED ekraną;
  • 3 pagrindiniai siurbimo režimai;
  • plaunami priedai ir HEPA filtras;
  • 7 lygių triukšmo slopinimo sistema;
  • 5 lygių oro valymo sistema - oras išvalomas iki 99,99 proc - ir t.t.

Gana įdomus dalykas, kad „Dreame V11“ belaidis dulkių siurblys turi OLED ekraną. Iš kitos pusės, tai ne tik atrodo gražiai, bet ir tuo pačiu palengvina siurblio valdymą: režimų pasirinkimą, baterijos energijos likučio stebėjimą ir kt.

Ypač didelis „Dreame V11“ privalumas - ženkliai išaugęs darbo laikas. Papildomas pusvalandis, palyginus su ankstesniais modeliais, yra puiku. Dabar su pilnai įkrauta baterija galima darbuotis 90 min., kas leis išvalyti namus nuo lubų iki grindų.

Kaip ir ankstesnieji modeliai, taip ir „Dreame V11“ pakuotėje rasime gausybę įvairių antgalių, tad su šiuo siurbliu galima valyti įvairius paviršius: baldus, kietas grindis bei kiliminę dangą, užuolaidas, išvalyti automobilio saloną ir t.t.

„Dreame V11“ turi tos pačios 0,5 l talpos atliekų dėžutę, kurią yra itin patogu ištuštinti. Tereikia spustelėti mygtuką, atsidaro dėžutės apačia ir į atliekų kibirą iškris susiurbtos atliekos. 

Čia įdomesnis momentas, kad „Dreame V11“ turi ne tik HEPA filtrą, bet ir palaiko 5 lygių oro valymą bei turi integruotą, kaip gamintojas teigia, „savaime išsivalantį iš 12 kūgių sudarytą cikloną“. Visas šis derinukas leidžia užtikrinti maksimalų atliekų sulaikymą ir susiurbto oro filtravimą - į aplinką išleidžiamas oras yra išvalomas iki 99,99 proc.

Tad apibendrinimas yra labai paprastas - „Dreame V11“ yra ženkliai geresnis už savo pirmtakus. Ir praktiškai visais aspektais. O kaina išlieka itin patraukli. Panašūs „Dyson“ kompanijos siurbliai kainuoja ženkliai brangiau.

2. Perkamiausi šios vasaros sportiniai bateliai iš Kinijos -  „Xiaomi Mijia Amazfit Antelope“

32.43€ | 43 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (732 vertinimai)

„Panaudota prancūziška guma, labai gerai prilaiko koją ir toks lengvumo jausmas – tarsi bėgčiau su šlepetėmis, apkaustytomis šarvais. Šiandien jums viską papasakosiu apie Xiaomi sportinius batelius, kurie yra skirti būtent bėgiojimui. Tai jau penkta sportinių batelių pora iš plataus Xiaomi asortimento ir šįkart 100 proc. galiu juos rekomenduoti visiems, kurie planuojate užsiimti sportine veikla.“

„Už tokią kainą – tiesiog nėra alternatyvos. Su šiais bateliais yra nerealiai malonu bėgioti“: štai ką apie „Mijia Antelope“ sako apžvalgininkas po pusės metų nubėgęs virš 50 km („Xiaomi Mijia Amazfit Antelope“ apžvalga, Video)

Tiesiog šluojami sportiniai bateliai iš AliExpress - štai kas gavosi, kai sportinius batus ėmė kurti „Amazfit“, „Footbird“ bei „Goodyear“: „Akivaizdžiai matosi, kad batų gamybai buvo netaupoma ir daroma taip, kaip reikia“ („Xiaomi Mijia Amazfit Antelope“ apžvalga, Video)

„Amazfit Antelope batai atkeliauja gana įprastoje kartoninėje dėžėje. Priekyje matome pavaizduotus pačius batus, ant šono parašytas batų dydis, o nugarėlėje surašytos pagrindinės medžiagos ir gamybos procesas, leidęs sukurti šiuos sportinius batus.

Viduje rasime pačius batus ir kelis paketėlius specialaus sorbento, kuris sugeria drėgmę. Tad viskas standartiška. Kaip ir perkant batus bet kurioje parduotuvėje.

Aš sau išsirinkau juodos-baltos spalvos batus, bet pasiūloje rasite daugybę kitų spalvų ir dydžių variantų.“

„Taip pat labai gerai išsimatuokite savo pėdų dydį. Mano įprastas batų dydis yra 42, tačiau pagal kinų pateiktas lenteles gavosi 44.

Išsimatavau savo pėdą ir jos ilgis yra apie 270 cm, tad pagal pardavėjų pateiktas dydžių lenteles turime 44 dydį. Ir viskas teisingai. Tokio dydžio batai tinka kuo puikiausiai: kojų nespaudžia, jos turi truputi laisvės, bet ir tuo pačiu batai nekrenta nuo kojų. Pats tas.

Galima sakyti, kad pagal europietiškus standartus čia turime 42,5 dydį. Tad jei jūsų pėda yra 265 arba 270 cm ilgio ir įprastai dėvite 42 dydžio batus, galite drąsiai pirkti ir 43 dydžio Xiaomi Mijia Amazfit Antelope batus. Jūsų kojos šiuose batuose laikysis tvirtai, taip kaip ir turi būti su sportine avalyne.“

„Xiaomi Mijia Amazfit Antelope batai yra skirti pavasario-vasaros sezonui.

Jų viršutinis tinklinis audinys užtikrina batų kvėpavimą, kas yra itin svarbu per ilgus pasivaikščiojimus ir bėgiojant.

Vidinė batų dalis labai minkšta, tvirtai laikantį kojas ir net po ilgų pasivaikščiojimų nesijaučia kojų nuovargio. Atrodo, lyg batai kiek amortizuotų ir kojos pačios kyla nuo kelio dangos.

Batų kulnas yra kietas, tvirtas. Batų šonai taip pat iš tvirtos gumos, o raišteliai yra ilgi ir ganėtinai įprasti. Batų liežuvėlis minkštas, kvėpuojantis, per vidurį papildomai sutvirtintas, kad išliktų savo vietoje.

Beje, tiek ant liežuvėlio, tiek ir ant galinės bato dalies yra Amazfit ženkliukai, kurie tuo pačiu veikia ir kaip atšvaitai. Tamsiuoju paros metu jie atspindi šviesą.“

„Vidpadis išsiima labai lengvai. Jis yra maždaug 5 mm storio, viršutinė dalis dengta medžiaga, o pagrindas yra iš putplasčio.

Šiuos vidpadžius gamina Footbird kompanija ir gerai į juos įsižiūrėjus, galite pamatyti juodos spalvos taškelius.

Pasak kompanijos, tai yra aktyvintos anglies dalelės, kurios pasižymi geromis antibakterinėmis ir drėgmę sugeriančiomis savybėmis.“

„Į šiuos batus taip pat galima įdėti sekimo lustą, kuris fiksuos jūsų bėgimą. Jei tik yra poreikis, jį galima įsigyti atskirai.

Sportiniai bateliai yra itin lengvi. Vienas jų sveria tik 330 gramus.

Xiaomi Mijia Amazfit Antelope batų padas yra pagamintas labai kokybiškai. Prie jo kūrimo prisidėjo ir Goodyear.

Matyti, kad batų padą sudaro keli skirtingi poliuretano sluoksniai ir visa tai padengta Goodyear guma.

Taip pat batų priekinėje ir galinėje dalyje yra specialios oro pagalvėlės – Traction RB – kurios padeda sugerti smūgius ir taip juos paskirsto po visą pado plotą. Kitaip tariant, yra lengviau ir minkščiau eiti bei bėgti.

Plius, dėl tokio įvairaus batų rašto – galima bėgti kone bet kokiu paviršiumi ir tą daryti labai drąsiai. Sukibimas su kelio danga yra aukščiausio lygio.“

„Turint galvoje, kad čia yra kiniški sportiniai bateliai, jų kaina nėra jau tokia žema. Visgi, prie šių batų kūrimo prisidėjo Amazfit, Footbird ir Goodyear kompanijos, tad produktas aukščiausios klasės ir kainas jau reikėtų lyginti su Nike ar panašiais gaminiais. Tokiu atveju - tai labai pigūs bateliai. Be to, batai pagaminti labai kokybiškai, tad kokybė ir turi kainuoti daugiau.

Panaudotos medžiagos aukštos kokybės, batų siūlės kokybiškos, o ir viskas suklijuota labai gerai. Matyti, kad batų gamybos metu buvo netaupoma ir daroma taip, kaip reikia.

Goodyear padai yra labai kokybiški ir jie tikrai suteikia tas amortizuojančias ir sukibimo prie bet kokio paviršiaus savybes. Šaunūs sportiniai batai.“

3. Išskirtinai populiarus, labai išvaizdus, funkcionalus ir su įspūdinga vartotojo sąsaja „Xiaomi“ dukterinės kompanijos išmanusis laikrodis - „Haylou LS02 Smart Watch 2“

26.96€ | 56 % nuolaida

Čia turime globalios versijos išmanųjį laikrodį, kuris palaiko anglų bei kitas kalbas.

Taip pat „Haylou LS02 Smart Watch 2“ išsiskiria savo 1,4 colių įstrižainės spalvotu LCD ekranu ir labai gražia vartotojo sąsaja. Ryškiame ekrane pateikiama itin daug išsamios informacijos.

Tokiame „Haylou LS02 Smart Watch 2“ ekrane bus labai patogu perskaityti gautus SMS bei socialinių tinklų pranešimus.

O norint matyti dar daugiau informacijos, beliks „Haylou LS02 Smart Watch 2“ Bluetooth 5.0 ryšiu suporuoti su išmaniaisiais telefonais, kurių operacinės sistemos yra Android 4.4/iOS 8.0 ir naujesnės.

Įdomu ir tai, kad „Haylou LS02 Smart Watch 2“ palaiko dvi programėles, kurios gali dirbti drauge. Ir jos tikrai turės ką parodyti, nes laikrodis labai funkcionalus.

Jis seka miego kokybę, nuolat matuoja širdies ritmą, skaičiuoja žingsnius, nueitą atstumą, sudegintas kalorijas, primena, kad metas pajudėti, palaiko orų prognozę, nuotolinį muzikos grotuvo valdymą ir net 12 sporto režimų:

  • bėgimas lauke;
  • bėgimas ant bėgimo takelio;
  • greitas ėjimas;
  • važiavimas dviračiu lauke;
  • važiavimas dviračiu patalpoje - ant treniruoklio;
  • kopimas į kalnus;
  • joga;
  • integruotos treniruotės;
  • gimnastika;
  • krepšinis;
  • futbolas;
  • irklavimas.

„Haylou LS02 Smart Watch 2“ išmanusis laikrodis atitinka IP68 standartą, tad yra pilnai atsparus vandeniui. Žinoma, su juo taip pat nerekomenduoja eiti maudytis bei plaukioti vandenyje.

Šaunu yra tai, kad „Haylou LS02 Smart Watch 2“ turi įkraunamą 200 mAh talpos bateriją, kurios energijos užtenka net 20 dienų - labai geras rodiklis.

„Haylou LS02 Smart Watch 2“ yra išvaizdus, labai funkcionalus ir dabar dar už gerą kainą parduodamas išmanusis laikrodis.

4. Savaitės perkamiausi akiniai nuo saulės „Xiaomi Mijia Youpin TAC“

14.66€ | 5 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (466 vertinimai)

„Bet koks nešiojamas aksesuaras turi atrodyti puikiai ir pageidautina, kad be to WOW efekto. Kitu atveju visi tik ir spoksos į tą daiktą. Xiaomi jau seniai žino, kaip pagaminti daiktą, kuris papuoštų žmogų ir per daug į save neatkreiptų dėmesio. Štai šiandien ir aptarsiu vieną tokį daiktą – Xiaomi akinius nuo saulės.“

„Tai yra vadinamieji unisex akiniai, kas reiškia, jog tinka tiek vyrams, tiek ir moterims. Vaikams šie akiniai netinka, nes yra tiesiog per dideli.

Pakuotėje be pačių akinių rasite jiems skirtą medžiaginį dėkliuką, trumpą instrukciją ir akiniams valyti skirtą medžiagos skiautę.“

„Akinių korpusas yra pilnai plastikinis ir čia turime poliarizuotus TAC lęšius. Tad Xiaomi akiniai yra su ypač plonais polimeriniais lęšiais, pagamintais iš aukštos kokybės celiuliozės triaceteto medžiagos.

Kiti labai populiarūs akinių nuo saulės lęšiai yra iš polikarbonato. Tačiau TAC lęšiai yra žymiai plonesni – vos 1 mm storio, tuo pačiu lengvesni ir atsparesni smūgiams bei subraižymams.

Tuo pačiu TAC lęšiai išlaiko realias aplinkos spalvas, apsaugo nuo atspindžių ir kenksmingų UV-400 spindulių poveikio.“

Poliarizuotų saulės akinių privalumai:

  • Nuima akinančius atspindžius nuo horizontalių paviršių;
  • Matomos natūralesnės spalvos;
  • Mažiau pavargsta akys, ypač daug vairuojant; 
  • Turi 100 % apsaugą nuo pavojingų UV spindulių.

„UV-400 standartas reiškia, kad tokie akiniai 100 proc. apsaugo nuo žalingų UV spindulių ir tai yra svarbu absoliučiai visiems.“

„Turiu pasakyti, kad akiniai yra labai kokybiški ir tinka tiek man, tiek ir mano žmonai. Tiesą sakant šie akiniai tiks bet kuriam suaugusiajam.

Beje, akinių auseles galima nuimti, akiniai sveria tik 21 gramą ir lengvai telpa į tą pakuotėje esantį dermantino medžiagos dėkliuką. Nieko įspūdingo, bet akiniai čia laikosi saugiai ir tuo pačiu patogiai.

Apibendrinant būsiu labai konkretus – šie akiniai nuo saulės patiko tiek mano žmonai, tiek ir man. Tinka bet kokio tipo veidui ir tiek vyrams, tiek ir moterims. Akiniai laikosi tvirtai ir nuo veido nekrenta.

Norite pažintį su Xiaomi kompanija pradėti su stilingu, naudingu, praktišku ir pigiu daiktu? Šie vos 16 dolerių kainuojantys akiniai nuo saulės yra puiki galimybė tą padaryti.“

5. Visiška naujiena ir perkamiausias savaitės robotas iš Lenkijos sandėlio -  naujos kartos robotas dulkių siurblys „Dreame F9“

204.25€ | 28 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | 5 balai iš 5 (6 vertinimai)

„Dreame F9“ - sausą siurbimą ir grindų plovimą palaikantis naujas robotas dulkių siurblys. Labai ilgai tarnaujanti baterija, net 7 valymo režimai, daugybė valdymo galimybių ir tiesiog puiki kaina.

Peržvelgus „Dreame F9“ specifikacijas, galima drąsiai sakyti, kad tokie robotai dulkių siurbliai įprastai kainuoja kur kas daugiau.

„Dreame F9“ ne tik palaiko sausą ir drėgną valymą, bet ir yra aprūpintas gausybe jutiklių bei įvairių naudingų galimybių.

Tikrai ne veltui pirmieji pirkėjai šiam siurbliui duoda maksimalų 5 balų įvertinimą, o apžvalgininkas vardija „Dreame F9“ turimus privalumus.

Pradėkime nuo to, kad „Dreame F9“ išvaizdus ir kas svarbiausia, labai plonas robotas dulkių siurblys. Vos 8 cm storio. Tai yra vienas ploniausių robotų dulkių siurblių rinkoje ir tai reiškia, kad jis lengviau palįs po baldais bei iš ten surinks dulkes ir kitus nešvarumus.

Nors robotas plonas, tačiau turi didelę 600 ml atliekų dėžutę. O tai reiškia, kad ją reikės rečiau tuštinti ir robotas galės ilgiau darbuotis be žmogaus įsikišimo.

Plius, „Dreame F9“ turi papildomai pritvirtinamą 200 ml vandens talpą ir dėka integruotos elektronikos - palaikomas tolygus vandens padavimas. Tai reiškia, kad pritvirtinama, lengvai nuimama, antibakterinė ir skalbiama plaušinė sudrėkinama tolygiai, kas leidžia pasiekti maksimalų grindų plovimo efektą.

Čia ypač šaunu yra tai, kad „Dreame F9“ palaiko 4 sauso valymo ir dar 3 grindų plovimo režimus. Tad lengva pasirinkti tokį, kokio reikia esant skirtingoms sąlygoms.

Pavyzdžiui, norint išsiurbti kilimą - aktyvuojamas galingesnis siurbimas, arba, norint atlikti įprastą kasdienį grindų plovimą - aktyvuojamas lengviausias grindų plovimo režimas. Labai patogus dalykas. Be to, tai ir taupyti „Dreame F9“ bateriją padeda.

Kalbant apie „Dreame F9“ bateriją, tai šis mažylis aprūpintas 5200 mAh talpos baterija, kas tarp robotų dulkių siurblių yra labai daug ir ypatingai tokioje kainų kategorijoje.

„Dreame F9“ vienu įkrovimu gali darbuotis net iki 150 min. bei išvalyti 250 m2 plotą. Japoniškas, bešepetėlinis variklis dirba itin efektyviai ir naudoja nedaug energijos. Net jei „Dreame F9“ ir pritrūks energijos atlikti užduočiai, jis pats grįš prie įkrovimo stotelės, įkraus bateriją ir tęs darbą nuo ten, kur baigė.

„Dreame F9“ ne tik pasižymi galingu 2500Pa siurbimu, labai talpia baterija, bet ir palaikomomis papildomomis galimybėmis.

Šis robotas dulkių siurblys turi net 14 jutiklių, kurie padeda „Dreame F9“ orientuotis aplinkoje bei nenukristi nuo laiptų. „Dreame F9“ palaiko naujos kartos „Pioneer 2.0“ navigacijos sistemą ir nuolat įvertina valomą plotą - per 1 sekundę robotas savo judėjimo kelią perskaičiuoja 50 kartų. Dėl to „Dreame F9“ po teritoriją juda labai tiksliai ir nepalieka nevalytų vietų.

Kaip ir dera pažangiam robotui dulkių siurbliui, „Dreame F9“ palaiko išmaniąją programėlę ir su ja suporuojamas WiFi 2.4 GHz ryšiu.

Į telefoną įdiegtoje programėlėje rasime dar daugiau „Dreame F9“ valdymo galimybių. Čia galima matyti valymo žemėlapius, valymo trukmę, baterijos energijos likutį, kur yra robotas, rinktis valymo režimus, sudaryti valymo tvarkaraščius, pasirinkti visus arba konkrečius kambarius, nurodyti konkrečią valymo teritoriją, nurodyti virtualias sienas, atnaujinti programinę įrangą ir t.t.

6. Išskirtinai populiari išmanioji apyrankė „GM20“

26.96€ | 26 % nuolaida

„GM20“ išmanioji apyrankė yra ypatingai panaši į „Apple Watch“ laikrodžius. Žinoma, „GM20“ nesiruošia nukonkuruoti keliasdešimt kartų brangesnių konkurentų, bet kaip už 10€ - stebėtina kokiomis puikiomis savybėmis pasižymi ši stilinga apyrankė.

Kaip už tokią kainą, tai „GM20“ išmanioji apyrankė turi tikrai ką pasiūlyti: ji palaiko nuotolinį muzikos grotuvo valdymą, matuoja širdies ritmą, taip pat gali išmatuoti kraujo spaudimą ir deguonies kiekį kraujyje.

Išties šaunios savybės tokioje pigioje išmaniojoje apyrankėje.

„GM20“ turi spalvotą ekranėlį, reaguojantį į prisilietimus.

Ji skaičiuoja nueitus žingsnius, atstumą, sudegintas kalorijas ir primena, kad metas pajudėti, nes per ilgai užsisėdėjome vienoje vietoje.

Svarbu yra tai, kad „GM20“ yra atspari dulkėms ir vandeniui - IP67 standartas - tačiau nepatariama su ja plaukioti ir aplieti karštu vandeniu.

Kitas šaunus dalykas, kad „GM20“ aprūpinta Bluetooth 4.0 techniniu sprendimu, yra suporuojama su išmaniaisiais telefonais (Android 5.0/iOS9.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis), palaiko programėlę ir joje pateikia visą išsamią statistiką. 

Taip pat palaikomos tokios kalbos, kaip: anglų, rusų, lenkų, vokiečių, ispanų, italų, prancūzų ir kt.

Programėlėje galima stebėti širdies darbą, kraujo spaudimo ir deguonies kiekio kraujyje pokyčius, nueitą atstumą ir kt.

Taip pat „GM20“ informuos apie gautus pranešimus bei skambučius - tiesa, į juos atsakyti nėra galimybės. Bet apyrankės už tokią kainą vis dar ir negali pasiūlyti tokių galimybių.

Beje, su „GM20“ galima rasti savo telefoną, ji palaiko nuotolinį muzikos grotuvo valdymą bei rodo orų prognozę.

Galiausiai reikia paminėti ir tai, kad „GM20“ turi 90 mAh talpos bateriją, kurios, pasak gamintojo, įkrovimas užtruks 2 valandas, bet šį darbą galėsime pamiršti savaitei laiko.

Taip pat be pačios „GM20“ išmaniosios apyrankės, pakuotėje drauge atkeliaus reikalingas įkroviklis bei naudojimosi instrukcija. Simpatiška ir labai funkcionali išmanioji apyrankė.

7. Perkamiausios savaitės belaidės ausinės „Tronsmart Spunky Beat“

27.23€ | 64 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | 4.8 balai iš 5 (7490 vertinimai)

„Belaidžių ausinių rinka auga su kiekviena diena ir jei ieškoti gerų ausinių iki 50 dolerių – naujosios Tronsmart Spunky Beat gali tapti būtent tuo pasirinkimu. Prisipažinsiu, man šių ausinių pavadinimas kelia juoką, bet kalbant apie jų funkcijas ir garso kokybę – tai yra aukščiausio lygio produktas.“

„Garso kokybė tokia, kokios dar iki šiol nesu patyręs - jos turėtų kainuoti bent dvigubai brangiau“: štai ką apžvalgininkas sako apie masiškai perkamas „Tronsmart Spunky Beat“ belaides ausines („Tronsmart Spunky Beat“ apžvalga, Video)

Dabar man aišku, kodėl šias ausines žmonės perka masiškai: po savaitės testavimų galiu pasakyti, kad garso balansas yra vienas geriausių, kokį esu girdėjęs tokios kainos ausinėse („Tronsmart Spunky Beat“ apžvalga, Foto, EU sandėliai)

„Už tokius pinigus – tai yra kažkas nenormalaus. Fantastiškas rezultatas!“. Masiškai perkamas „Tronsmart Spunky Beat“ ausinės palygino su „Haylou GT1“ ir „QCY“ ausinėmis - tiesiog triuškinantys skirtumai („Tronsmart Spunky Beat“ apžvalga, Testai, Video, iš Lenkijos sandėlio)

„Iškart noriu pažymėti, kad Tronsmart Spunky Beat belaidės ausinės palaiko naujausią Bluetooth 5.0 techninį sprendimą bei turi Qualcomm lustą, kas reiškia, kad čia turime aptX, ACC ir SBC audio atkurimo palaikymą. Tad tai yra geriausia, ką galima gauti belaidėse ausinėse.

Taip pat ausinės atitinka IPX5 reitingą, tai reiškia, kad su jomis galima drąsiai keliauti į treniruotes ir nebijoti, kad jos sušlaps nuo prakaito ar lauke užklupusio lietaus.“

„Kalbant apie pakuotę ir jos turinį, tai dėžutėje rasite 3 skirtingų dydžių ausinių pagalvėles ir labai džiaugiuosi, kad čia turime USB C-tipo laidą.

Negana to, pats ausinių dėkliukas turi integruotą įkrovimo laidą, tad dėkliuko bateriją galima įkrauti tiesiog jį patį prijungus prie maitinimo šaltinio. Todėl nėra būtina su savimi specialiai nešiotis įkrovimo laido, kas yra labai šaunu.“

„Dar vienas įspūdingas dalykas, susijęs su ausinių baterijomis, kad vieno ausinių įkrovimo užteks muzikos klausytis net iki 7 valandų.

Tokį rezultatą pasieksite, jei muzikos klausysite nustatę iki 50 proc. garso lygį. Ir patikėkite, jo daugeliui tikrai užteks, nes šios ausinės yra garsios.

Na, o pats dėkliukas ir jame esanti baterija dar suteiks 24 valandas muzikos klausymo. Man tokie skaičiai yra labai įspūdingi. Ypač atsižvelgiant į tokią kainą.“

„Kalbant apie patį dėkliuką, nors jis ir turi integruotą įkrovimo laidą, bet dėkliukas yra labai mažas.

Tasai integruotas laidas yra ganėtinai plonas ir sunku pasakyti kaip ilgai jis atlaikys. Galimybė jį nutraukti visada yra. Tačiau čia turime USB C-tipo jungtį ir visada galime per ją įkrauti dėkliuko bateriją.

Štai kas man ne itin patinka šiame dėkliuke, tai tas jo turimas dirželis. Nėra galimybės jį gražiai pašalinti ir greičiausiai aš jį tiesiog nukirpsiu su žirklėmis. Man jis atrodo nereikalingas.“

„Dėkliuko priekyje turime 4 šviesos indikatorius, kurie leidžia suprasti kiek dar yra likę baterijos energijos. Manau, kad 4 indikatoriai yra geriau nei vienas indikatorius. Taip galime geriau suprasti kiek gi tos energijos yra.

Pačios ausinės yra labai mažos, puikiai telpa į ausų landas ir net galima pamiršti, kad jos ten išvis yra.

Vos tik pasirinksite asmeniškai tinkamiausio dydžio ausinių pagalvėles – šios ausinės puikiai laikysis jūsų ausyse ir niekur nejudės.

Taip pat man labai patinka, kad nors ausinių korpuse ir yra šviečiantis žiedas, bet jis skleidžia šviesą ir mirksi tik poravimo bei įkrovimo metu. Man tikrai nepatiktų jei šios ausinės mirksėtų būdamos mano ausyse. Su Tronsmart Spunky Beat tokios bėdos nėra.

Ausinės valdomos prisilietimais ir galiu drąsiai pasakyti, kad prisilietimais galima valdyti viską: sustabdyti ir paleisti muziką, judėti per dainas, didinti/mažinti garso lygį ir kt. Ir į prisilietimus jos reaguoja puikiai.

Be to, šias ausines galima naudoti tiek po vieną, tiek ir abi iškart. Kai yra naudojama viena ausinė, ji automatiškai persijungia į mono režimą ir taip leidžia girdėti visas dainos detales. Akivaizdus privalumas.“

„Kalbant apie mikrofoną, tai čia turime cVc 8.0 ir DPS technologinius sprendimus, dėl kurių yra puikiai blokuojamas aplinkos triukšmas ir mikrofonas koncentruojasi į jūsų balsą.

O kaip gi garso kokybė? Man tai yra vienas įdomiausių šių ausinių aspektų ir jų užtikrinamo garso kokybė yra labai gera.

Taip, jaučiama, kad ausinės daugiau koncentruojasi į aukštus tonus, tačiau dainų detalumas nuo to nenukenčia. Dainose girdžių daug detalių ir tikrai retos tokios kainos kategorijos ausinės gali užtikrinti tokį detalumą.

Žemų tonų čia taip pat yra ganėtinai daug, nors ir pagrindinis dėmesys yra sutelktas į vidutinius ir aukštus tonus. Man toks balansas patinka. Aš mėgstu žemus tonus, bet ne tiek, kad jie dominuotų ir užgožtų vidutinius bei aukštus.

Tronsmart Spunky Beat belaidės ausinės užtikrina ir labai malonų moterišką/vyrišką vokalą. Jis puikiai skamba įvairiose dainose ir jos yra labai detalios.

Man net sunku patikėti, kaip Tronsmart pavyko išlaikyti žemus tonus, bet tuo pačiu neužgožti vidutinių ir aukštų tonų bei išlaikyti aukštą garso detalumą ir jo ryškumą. Tad šiose ausinėse malonu klausytis tiek hip-hop’o, tiek ir metalo bei kitos instrumentinės muzikos.

Sakyčiau, kad iki šiol belaidėse ausinėse iki 50 dolerių aš net nesu girdėjęs tokios puikios kokybės garso. Bendrai, Tronsmart Spunky Beat yra puikios belaidės ausinės. Stebėtina garso kokybė.“

8. Atpigusi ir labai populiari 30 000 mAh talpos išorinė baterija - su įspūdingu LED ekranu, iki 65W, greitieji įkrovimo protokolai, tinkanti visiems įrenginiams

39.03€ | 35 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (138 vertinimai)

Išorinė baterija palaiko visus greitojo krovimo protokolus, dėl ko yra suderinama su visais įrenginiais. „Baseus“ išorinė baterija palaiko greitąjį įkrovimą net iki 65W ir žvėriškų 20V/3,25A.

C-tipo jungtis palaiko iki 65W, o kai vienu metu įkraunami keli įrenginiai - iki 45W.

Tai reiškia, kad su „Baseus“ išorine baterija galima jau įkrauti ne tik išmaniuosius telefonus, bet ir planšetinius bei nešiojamus kompiuterius.

Pavyzdžiui, Samsung Galaxy S20 Ultra išmanųjį telefoną dėka 45W įkrovimo pilnai įkrausime vos per 57 min. Puikus rezultatas.

Kitas ženklus pliusas, kad su „Baseus“ išorine baterija vienu metu galima įkrauti dar daugiau įrenginių, o kas svarbiausia, kad vienu metu du įkraunami įrenginiai yra greituoju būdu.

Verta pažymėti ir tai, kad pati „Baseus“ išorinė baterija yra įkraunama labai greitai. Dėka palaikomo 60W PD įkrovimo protokolo, tą padarysite vos per 3-4 val.

Turint galvoje, kad čia yra 30 000 mAh talpos baterija, rezultatas puikus.

Plius, ji taip pat palaiko įvairias baterijos apsaugas: nuo perkrovos, trumpo jungimo, per didelės įtampos ir t.t., tad ja naudotis yra absoliučiai saugu.

Ir galiausiai išvaizda. „Baseus“ išorinė baterija yra kompaktiško dydžio - 145 mm x 65 mm x 38 mm - sveria 550 gramus.

Žinoma, didžiausias „Baseus“ baterijos privalumas šiuo aspektu yra jos LED ekranėlis. Čia jau matysime ne tik baterijos energijos likutį, bet ir dar daugiau informacijos: įeinančios bei išeinančios srovės ir įtampos rodiklius. Pravartus dalykas, norint žinoti ar krovimas vyksta taip, kaip reikia.

9. Perkamiausias langų valymo robotas - iš Ispanijos sandėlio „IFREED“

110.98€ | 25 % nuolaida, iš Ispanijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (629 vertinimai)

Dar vienas itin populiarus robotas už fantastiškai gerą kainą.  „IFREED“ siūlomas iš Ispanijos sandėlių, bet svarbiausia - jį atsiųs visiškai nemokamai. Variantas tikrai labai geras, tad neabejotinai, jis bus išpirktas per kelias artimiausias dienas - Ispanijos sandėlyje jų kiekis labai nedidelis, o pasiūla visai Europai. Atsižvelgiant, jog tai sezoninė prekė ir labiausiai perkama pavasariais, labai maža tikimybė, kad šiais metais Ispanijos sandėlys sulauks papildymo. 

Pirkėjai iš viso pasaulio, tame tarpe ir Lietuvos, labai teigiamai vertina „IFREED“ langų valymo robotą ir tai, kad juo yra taip paprasta naudotis bei jis savo darbą atlieka labai kokybiškai.

Robotas yra pakankamai išmanus ir jame yra įdiegtos DI technologijos, leidžiančios robotui aptikti langų rėmą bei kitas kliūtis ir taip pasirinkti optimalią judėjimo trajektoriją.

„IFREED“ langų valymo robotą galima naudoti ant pačių įvairiausių paviršių: langų, dušo kabinų, plytelių, medienos ir panašių paviršių.

Gamintojas tvirtina, kad šis langų valymo robotas gali dirbti vos ant 1 mm storio stiklo.

Verta pažymėti, kad šis langų valymo robotas dirba prijungtas prie elektros tinklo ir, kaip jau yra įprasta su tokiais įrenginiais, turi saugos lyną.

Robotas turi ir bateriją, tačiau jos energija yra naudojama tik tais atvejais, kai nutrūksta elektros tiekimas.

Tokiais atvejais robotas sustoja vienoje vietoje ir laikosi prisisiurbęs prie paviršiaus. Tad nutrūkus elektros tiekimui, jis nenukris.

Jis užtikrina net 5600Pa prisisiurbimo jėgą, tad prie paviršių laikosi puikiai.

Na, o pats valdymas vyksta su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu ir ant pačio roboto korpuso esančiu įjungimo mygtuku. Naudojimasis yra daugiau nei paprastas.

Išvaizdus, kokybiškai pagamintas ir gerai savo darbą atliekantis langų valymo robotas.

Pirkėjai juo yra labai patenkinti bei tvirtina, kad šis išvaizdus „IFREED“ robotas per 4 minutes sugeba sutvarkyti 1 m2 plotą, kas tokioje kategorijoje yra puiku.

Šį langų valymo robotą jau yra įsigiję virš 650 pirkėjų, turime virš 220 atsiliepimų ir itin aukštą 4,9 balų įvertinimą.

Pirkėjai iš Lietuvos tvirtina, kad jis atkeliauja labai greitai, be jokių papildomų mokesčių ir dirba puikiai.

Tik rekomenduojama per daug valomų paviršių nedrėkinti, kad robotas nepradėtų nuo jų slysti. Reikia išlaikyti balansą ir po keleto bandymų jau žinosite kiek reikia užpurkšti valymo skysčio.

10. Bekontaktis kūno ir paviršių termometras, su vidine atmintimi ir LCD ekranu

14.99€ | 57 % nuolaida

Tai yra paprastas buitinis bekontaktis termometras, sukurtas vaikams ir suaugusiems.

Juo naudotis labai paprasta - tiesiog reikia priartinti termometro galvutę prie žmogaus kaktos vidurio ir nuspausti mygtuką.

Po sekundės LCD ekrane pasirodys reikšmė. Termometras leidžia išsaugoti matavimų rodmenis, tad galima matyti temperatūrų pokytį.

Taip pat su šiuo modeliu galima išmatuoti ir paviršių temperatūrą. Tam tereikia ant korpuso spustelėti mygtuką ir aktyvuoti paviršių matavimo režimą.

Gamintojas tvirtina, kad termometras veikia ne tik labai greitai, bet ir labai tiksliai. Gamintojas nurodo, kad pasiekiama vos 0,2 ℃ paklaida.

Žinoma, viskas priklauso ir nuo aplinkos - niekada nematuokite temperatūros, kai termometras yra ką tik įneštas iš lauko ar kakta nėra visiškai švari ir sausa.

Bendrai, termometras gali išmatuoti nuo 34 ℃ iki 42,9 ℃ laipsnių temperatūrą. Taip pat į vidinę termometro atmintį yra įrašoma iki 32 paskutinių matavimų, kas leidžia patogiai stebėti sergančio žmogaus temperatūros pokyčius.

Tai yra labai patogus ir praktiškas termometras. Jis naudoja dvi AAA tipo baterijas, kurių pakaks ilgam - jokių įkroviklių jums nereikia. Ir net jei pamiršite termometrą išjungti, jis po 20 sek. automatiškai išsijungs. Naudingas ir praktiškas įrankis.




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(4)
(3)
(1)

Komentarai ()