Absoliučiai geriausia žvejybinė ritė? Masiškai perkama, labai gerai vertinama ir lietuvių giriama - štai ką apie šią žvejybinę ritę sako pirkėjai (pirkėjų atsiliepimai)  ()

Tūkstančiai užsakymų bei atsiliepimų, labai aukštas įvertinimas ir daugybė pagyrų. Štai ką apie šią žvejybinę ritę sako pirkėjai iš Lietuvos ir viso pasaulio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

Tai yra labai populiari žvejybinė ritė, kuri buvo pati perkamiausia ir tuo metu, kai skelbėme žvejams skirtą rinkinuką: rites, meškeres ir žvejybinį valą.

Ši žvejybinė ritė yra vis dar ypatingai populiari tarp Aliexpress pirkėjų ir ypatingai, tarp pirkėjų iš Lietuvos.

Iš pradžių prisiminkime pačias pagrindines ritės specifikacijas, o po to pasižiūrėsime, ką gi apie ją sako pirkėjai iš Lietuvos ir viso pasaulio.

Taigi, pirmiausiai atkreipkite dėmesį, kad galima rinktis iš keleto skirtingų ritės versijų. Skirtumas tarp jų yra tas, kad kuo ritė aukštesnės serijos (nuo 1000 iki 7000), tuo ritė bus didesnė, sunkesnė, tačiau ant jos galėsite prisukti didesnį kiekį valo. Kitais parametrais ritės viena nuo kitos nesiskiria.

Ši ritė turi net 13 guolių; ergonomišką rankenėlę su sraigtinio tipo fiksavimu, leidžiančiu rankenėlę tvirtinti tiek dešinėje tiek kairėje pusėse.

Ritė pagaminta iš japoniško aliuminio lydinio, kaip ir pats būgnelis, o pavara iš aliuminio.

Pirkėjų iš Lietuvos ir viso pasaulio atsiliepimai

Absoliuti dauguma pirkėjų iš Lietuvos yra labai patenkinti šia rite ir tvirtina, kad ji atkeliavo greitai (per 2 savaites), šauniai atrodo, yra kompaktiško dydžio, geri guoliai, lengvai sukasi, puikiai tinka gaudyti stintai ir ne tik.

Vos keli pirkėjai tvirtina, kad užsakytos ritės neatkeliavo, tačiau apie tai informavus pardavėją - jis grąžino pinigus.

  • M***s - Suktis sukasi. Niekas nekliūva. Paprastam žvejui tinka. Kokybė neaukšta, bet už tokią kainą tikrai negaila stintai naudoti.
  • N***v - Atkeliavo labai greitai - vos per dvi savaites. Pagaminimo kokybė labai gera. Jokio ritės klibėjimo. Kaip už tokią kainą - tiesiog super.
  • S***s - Naudoju ilgiau nei metus laiko ir vis dar veikia puikiai. Labai patenkintas šia rite. Už tokius pinigus - tiesiog ugnis. Užsisakiau dar dvi tokias rites draugams. Labai rekomenduoju.
  • V***v - 5000 serijos ritė atkeliavo super greitai. Ir viskas atrodė gerai, bet pastebėjau, kad atkeliavusios ritės būgnelis yra brokuotas. Galvojau, ai, tiek tos. Nusipirksiu kitą ritę, juk kainuoja visai nedaug, bet pabandžiau laimę ir parašiau apie ritės broką pardavėjui. Nelabai kažko tikėjausi, bet visgi gal pasiseks. Ir kaip aš buvai nustebęs, kai pardavėjas be didesnių klausimų sutiko NEMOKAMAI atsiųsti kitą ritę. Likau labai maloniai nustebintas. 5 balai pardavėjui. Naujai atkeliavusi ritė yra puikios kokybės ir galiu sakyti vien pagyras produktui ir pardavėjui. Labai rekomenduoju.
  • A***o - Labai gera ritė. Taip, pripažįstu, kad ji nėra skirta profesionalams. Bet už tokią kainą ir nereikėtų tikėtis kažko stebuklingo. Tai žvejams mėgėjams skirtos ritės ir turiu pasakyti, kad labai geros kokybės. Esu turėjęs galybę įvairių ričių ir tų pačių kinietiškų ir šitos yra vienos geriausių tokioje kainų kategorijoje. Rekomenduoju.

Štai kelios pirkėjų padarytos ritės nuotraukos: 1 foto2 foto3 foto4 foto, 5 foto6 foto7 foto8 foto9 foto10 foto, praardyta ritė - 11 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(20)
(11)
(9)

Komentarai ()