TOP 10 geriausių pasiūlymų iš AliExpress savaitės pradžiai: iš Lenkijos sandėlio „Dreame F9“ ir „Xiaomi Bobot WIN3060“, iš Čekijos sandėlio rekordiškai gera kaina „Xiaomi Dreame V9P“ ir Deko“ suktuvams (Video, 2020 m. 29 savaitė)  ()

- 28 % nuolaida robotui dulkių siurbliui „Dreame F9“ (iš Lenkijos sandėlio)

- 29 % nuolaida belaidžiui dulkių siurbliui „Xiaomi Dreame V9P“ (iš Čekijos/Ispanijos sandėlio)

- 28 % nuolaida robotui dulkių siurbliui (iš Lenkijos sandėlio)

- 30 % nuolaida robotui dulkių siurbliui „Roborock S5 Max“ (iš Lenkijos sandėlio)

- 28 % nuolaida langų valymo robotui „Xiaomi Bobot WIN3060“ (iš Lenkijos sandėlio)

- 50 % nuolaida „Deko“ suktuvui (iš Čekijos sandėlio)

- 42 % nuolaida vienam geriausiai vertinamų irigatorių „h2ofloss“ (iš Lenkijos/Ispanijos sandėlio)

- 36 % nuolaida asmenukių lazdai su trikoju ir distanciniu pulteliu „BlitzWolf BS3“ (iš Prancūzijos sandėlio)

- 43 % nuolaida 30 000 mAh talpos išorinei baterijai „Baseus“

- 23 % nuolaida išskirtiniam dviračio prožektoriui „Nitecore BR35“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Iš Lenkijos sandėlio robotas dulkių siurblys „Dreame F9“

203.49€ | 28 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | 5 balai iš 5 (6 vertinimai)

„Dreame F9“ - sausą siurbimą ir grindų plovimą palaikantis naujas robotas dulkių siurblys. Labai ilgai tarnaujanti baterija, net 7 valymo režimai, daugybė valdymo galimybių ir tiesiog puiki kaina.

Kaina

Tikrinta 2020 07 13

  • AliExpress - 203.49€
  • iš Lenkijos sandėlio
  • 28 % nuolaida
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą

Peržvelgus „Dreame F9“ specifikacijas, galima drąsiai sakyti, kad tokie robotai dulkių siurbliai įprastai kainuoja kur kas daugiau.

„Dreame F9“ ne tik palaiko sausą ir drėgną valymą, bet ir yra aprūpintas gausybe jutiklių bei įvairių naudingų galimybių.

Tikrai ne veltui pirmieji pirkėjai šiam siurbliui duoda maksimalų 5 balų įvertinimą, o apžvalgininkas vardija „Dreame F9“ turimus privalumus.

Pradėkime nuo to, kad „Dreame F9“ išvaizdus ir kas svarbiausia, labai plonas robotas dulkių siurblys. Vos 8 cm storio. Tai yra vienas ploniausių robotų dulkių siurblių rinkoje ir tai reiškia, kad jis lengviau palįs po baldais bei iš ten surinks dulkes ir kitus nešvarumus.

Nors robotas plonas, tačiau turi didelę 600 ml atliekų dėžutę. O tai reiškia, kad ją reikės rečiau tuštinti ir robotas galės ilgiau darbuotis be žmogaus įsikišimo.

Plius, „Dreame F9“ turi papildomai pritvirtinamą 200 ml vandens talpą ir dėka integruotos elektronikos - palaikomas tolygus vandens padavimas. Tai reiškia, kad pritvirtinama, lengvai nuimama, antibakterinė ir skalbiama plaušinė sudrėkinama tolygiai, kas leidžia pasiekti maksimalų grindų plovimo efektą.

Čia ypač šaunu yra tai, kad „Dreame F9“ palaiko 4 sauso valymo ir dar 3 grindų plovimo režimus. Tad lengva pasirinkti tokį, kokio reikia esant skirtingoms sąlygoms.

Pavyzdžiui, norint išsiurbti kilimą - aktyvuojamas galingesnis siurbimas, arba, norint atlikti įprastą kasdienį grindų plovimą - aktyvuojamas lengviausias grindų plovimo režimas. Labai patogus dalykas. Be to, tai ir taupyti „Dreame F9“ bateriją padeda.

Kalbant apie „Dreame F9“ bateriją, tai šis mažylis aprūpintas 5200 mAh talpos baterija, kas tarp robotų dulkių siurblių yra labai daug ir ypatingai tokioje kainų kategorijoje.

„Dreame F9“ vienu įkrovimu gali darbuotis net iki 150 min. bei išvalyti 250 m2 plotą. Japoniškas, bešepetėlinis variklis dirba itin efektyviai ir naudoja nedaug energijos. Net jei „Dreame F9“ ir pritrūks energijos atlikti užduočiai, jis pats grįš prie įkrovimo stotelės, įkraus bateriją ir tęs darbą nuo ten, kur baigė.

„Dreame F9“ ne tik pasižymi galingu 2500Pa siurbimu, labai talpia baterija, bet ir palaikomomis papildomomis galimybėmis.

Šis robotas dulkių siurblys turi net 14 jutiklių, kurie padeda „Dreame F9“ orientuotis aplinkoje bei nenukristi nuo laiptų. „Dreame F9“ palaiko naujos kartos „Pioneer 2.0“ navigacijos sistemą ir nuolat įvertina valomą plotą - per 1 sekundę robotas savo judėjimo kelią perskaičiuoja 50 kartų. Dėl to „Dreame F9“ po teritoriją juda labai tiksliai ir nepalieka nevalytų vietų.

Kaip ir dera pažangiam robotui dulkių siurbliui, „Dreame F9“ palaiko išmaniąją programėlę ir su ja suporuojamas WiFi 2.4 GHz ryšiu.

Į telefoną įdiegtoje programėlėje rasime dar daugiau „Dreame F9“ valdymo galimybių. Čia galima matyti valymo žemėlapius, valymo trukmę, baterijos energijos likutį, kur yra robotas, rinktis valymo režimus, sudaryti valymo tvarkaraščius, pasirinkti visus arba konkrečius kambarius, nurodyti konkrečią valymo teritoriją, nurodyti virtualias sienas, atnaujinti programinę įrangą ir t.t.

2. Iš Čekijos/Ispanijos sandėlio ir mažiausia kaina belaidžiui dulkių siurbliui „Xiaomi Dreame V9P“

166.41€ | 29 % nuolaida, iš Čekijos/Ispanijos sandėlio | 5 balai iš 5 (12 vertinimai)

„Xiaomi Dreame V9P“ pasižymi puikia pagaminimo kokybe ir labai geromis techninėmis savybėmis: 20 000 Pa siurbimo galia, puikus penkių etapų HEPA filtravimas - atgal išleidžia iki 99,99 proc. išvalytą orą, vienu įkrovimu gali dirbti iki 60 min. Išties šaunios savybės.

2019 m. vasaros naujiena iš „Xiaomi“: labai geros kainos, net 20 kPa galios rankinis siurblys „Dreame V9P“ su fantastiškai patogiu laikikliu - dar geriau nei „Roidmi F8“? („Dreame V9P“ apžvalga, Video)

„Sąžiningai, esu šokiruotas. Iš kur čia tiek visko?“ Išbandė masiškai perkamą šių metų naujieną „Dreame V9P“ belaidį dulkių siurblį - „atrodo, kad iki šiol niekada nebūčiau tvarkęs namų“ („Dreame V9P“ apžvalga, Video)

 

Kaina

Tikrinta 2020 07 13

  • AliExpress - 166.41€
  • iš Čekijos/Ispanijos sandėlio
  • tai mažiausia kaina
  • 29 % nuolaida
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą

„Xiaomi Dreame V9P“ siurblys sulaukia labai daug gerų pirkėjų atsiliepimų ir pirkėjai iš Lietuvos džiaugiasi grietu siurblio pristatymu, kad nereikėjo mokėti papildomų mokesčių už muitą, labai gera siurblio pagaminimo kokybe, didele jo galia ir puikiu veikimu.

O štai šis apžvalgininkas detaliai išbandė bei ištestavo „Xiaomi Dreame V9P“ ir teigia, kad:

„Neįsivaizduoju iš kur jis sugebėjo susiurbti tiek daug atliekų, visokių smulkių dalelių, bet esu praktiškai šokiruotas – atrodo taip, tarsi aš iki šiol namų būčiau netvarkęs.

Siaubingai daug atliekų susiurbė Dreame V9P ir aš net nedarysiu atskirų testavimų, kaip siurblys siurbia ryžius, monetas ir panašiai. Jis labai galingas ir puikiai susidoroja su visomis užduotimis.

Čia būtent tas atvejis, kai išbandęs daiktą esu 100 % įsitikinęs jo kokybe, veikimo efektyvumu ir galiu nuoširdžiai rekomenduoti. Dreame V9P tikrai puikus belaidis dulkių siurblys ir jis pilnai gali užimti stacionaraus, įprasto dulkių siurblio vietą.“

3. Iš Lenkijos sandėlio robotas dulkių siurblys „VIOMI V2 Pro“

325.58€ | 26 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (34 vertinimai)

„VIOMI V2 Pro“ palaiko drėgną bei sausą grindų valymą, turi lazerinę navigacijos sistemą ir yra vienas galingiausių modelių rinkoje - turi 2100 Pa siurbimo galią. Tokios galio pilnai užtenka net ir kilimų valymui.

Kaina

Tikrinta 2020 07 13

  • AliExpress - 325.58€
  • iš Lenkijos sandėlio
  • 28 % nuolaida
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą

Štai kuo pirkėjus ir apžvalgininkus džiugina „VIOMI V2 Pro“, tai palaikomu labai kokybišku grindų plovimu ir trimis vandens padavimo lygiais. Tokiu dalyku negali pasigirti pačios „Xiaomi“ gaminami robotai dulkių siurbliai.

Viskas yra valdoma nuotoliniu būdu ir taip galime pasirinkti tokį kiekį vandens, kokio reikia - atsižvelgiant į grindų dangą: plytelės, medis ir kt.

Beto, su „VIOMI V2 Pro“ vienu metu galima plauti grindis, sausai siurbti arba tuo pačiu metu daryti abu darbus. Ankstesnis modelis „VIOMI V2“ tokios galimybės neturėjo - jis gali arba plauti, arba siurbti. Norint keisti režimą, reikia pakeisti talpą.  „VIOMI V2 Pro“ turi atskiras talpas plovimui ir siurbimui ir kas svarbiausia, papildomą specialią dvigubą talpą mišriam darbui. 

Kalbant apie „VIOMI V2 Pro“ vandens ir atliekų dėžutes, tai jos taip pat yra labai talpios (abi po 550 ml).

Tiesa, kai vienu metu norėsime siurbti bei plauti grindis, tada pritvirtinamas atskiras priedas ir čia jau sausų atliekų dėžutės talpa siekia 300 ml, o vandens talpa 200 ml. Mažiau nei vien siurbimui ar plovimui, bet užtektinai - ypač, kai toks robotukas darbuosis kasdien arba beveik kasdien.

„VIOMI V2 Pro“ turi plaunamą Hepa filtrą ir net 12 jutiklių, kurie robotą apsaugo nuo trankymosi, kritimo nuo laiptų ir t.t.

Lazerinė navigacijos sistema leidžia puikiai orientuotis aplinkoje, nusipiešti  valomos teritorijos žemėlapį ir sistemingai išvalyti kambarius.

„VIOMI V2 Pro“ palaiko Mi Home programėlę ir joje galima sudaryti tvarkaraščius, virtualias sienas ir no-go teritorijas, nurodyti konkrečias teritorijas, kurias norėsime išvalyti, stebėti baterijos lygį ir t.t.

„VIOMI V2 Pro“ yra labai šaunus robotas dulkių siurblys, kuris aprūpintas pačiomis naujausiomis ir pažangiausiomis robotų dulkių siurblių technologijomis, kai kuriais aspektais net lenkia pirmos ir antros kartos „Xiaomi“ robotus dulkių siurblius, o kainuoja ženkliai pigiau. Puikus variantas.

4. Iš Lenkijos sandėlio dulkių siurblys „Roborock S5 Max“

395.66€ | 30 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | 5 balai iš 5 (15 vertinimai)

„Roborock S5 Max“ yra naujausias kompanijos robotas dulkių siurblys ir lyginant su „Roborock S50“ ir „Roborock S6“ daugiausiai privalumų turi dviejose srityse - grindų plovime ir programinėje dalyje. Grindis jis plauna neabejotinai geriau ir  turi aibę papildomų valdymo funkcijų, kurios namų priežiūrą padaro dar patogesne. 

Du fantastiški pasiūlymai iš Europos sandėlių su mažiausiomis kainomis - „Roborock S50“ ir „Roborock S5 Max“: kuris iš jų geresnis po dviejų metų patirties ir kada kokį verta rinktis („Roborock S5 Max“ apžvalga, testai, palyginimai, Video)

Kaina

Tikrinta 2020 07 13

  • AliExpress - 395.66€
  • iš Lenkijos sandėlio
  • 30 % nuolaida
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą

Tad jei reikia dažno plovimo, reikia rinktis „Roborock S5 Max“. Jei užtenka siurbimo ir norite geriausio santykio pagal kainą ir kokybę - „Roborock S50“.

„Roborock S5 Max“ palaiko drėgną ir sausą grindų valymą, užtikrina galingą 2000 Pa siurbimą, ko užtenka išvalyti kiliminei dangai, turi labai talpią 5200 mAh bateriją ir iš esmės yra skirtas vidutinių ir didesnių patalpų valymui.

Taip pat „Roborock S5 Max“ dabar aprūpintas net 290 ml vandens talpa ir 460 ml atliekų dėžute.

Ir ypač didelis privalumas, kad vandens padavimą galima reguliuoti tiesiog savo išmaniajame telefone - robotas dabar palaiko elektroninį vandens padavimo reguliavimą.

Programėlėje galima rinktis iš trijų vandens padavimo režimų ir prisitaikyti grindų plovimą prie jų dangos ir asmeninių poreikių.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „Roborock S5 Max“ turi net 5200 mAh talpos bateriją, kurios energijos užtenka darbuotis apie 120 min., ir išvalyti 200 m2 teritorijai.

Išties įspūdingas rezultatas. Plius, „Roborock S5 Max“ automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės, kai baterijos energijos yra mažiau nei 20 proc., įsikrauna bateriją ir tęsia darbą nuo ten, kur baigė.

„Roborock S5 Max“ išsiskiria ir savo atnaujintu algoritmu. Dabar robotas tapo dar išmanesnis. Jis nuskenuoja valomą teritoriją ir pagal jos išplanavimą, pasirenka patį efektyviausią valymo režimą.

Toks technologinis sprendimas leidžia „Roborock S5 Max“ greičiau ir efektyviau išvalyti kambarį.

Gamintojas teigia, jog „Roborock S5 Max“ valymo efektyvumas dabar padidėjo 15 proc., palyginus su jo pirmtakais.

Verta pažymėti ir kitą praktišką „Roborock S5 Max“ funkciją, tai jo gebėjimą automatiškai identifikuoti kiliminę dangą ir įjungti Turbo siurbimo režimą.

Tad mums patiems nereikės specialiai patraukti kilimo ar įjungti kiliminei dangai skirto siurbimo režimo. Visą tai automatiškai padarys pats „Roborock S5 Max“.

Jis taip pat sugeba perlipti iki 2 cm kliūtis, yra valdomas su ant korpuso esančiais mygtukais, išmaniąja Roborock programėle - ateityje bus galima valdyti ir su Mijia programėle - bei yra galimybė pasitelkti Alexa ir Google Home balso asistentus ir taip „Roborock S5 Max“ duoti komandas.

Pagrindiniai programėlės privalumai yra tie, kad joje galima visiškai valdyti „Roborock S5 Max“ ir sudaryti kiekvienam kambariui atskirus valymo tvarkaraščius. Tokia funkcija yra tikra naujiena ir dabar galėsime nurodyti, kad virtuvę robotas išvalytų 9 val. ryte, svetainę - 12 val., o miegamąjį 15 val. Ar bet kuriuo kitu, mums patogiu laiku.

Taip pat galime nurodyti „no-gone“ ir „no-mop“ zonas, kiekvienai valymo zonai parinkti konkrečią siurbimo galią, vandens padavimo kiekį, matyti teritorijų žemėlapius ir kt.

Galima drąsiai sakyti, kad „Roborock S5 Max“ yra pats pažangiausias kompanijos robotas dulkių siurblys, kuris susilauks itin daug dėmesio.

5. Iš Lenkijos sandėlio langų valymo robotas „Xiaomi Bobot WIN3060“

215.66€ | 28 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | 4.8 balai iš 5 (36 vertinimai)

„Bobot WIN3060“ yra žinomiausias, galingiausias ir populiariausias „Xiaomi“ langų valymo robotas. Labai geros apžvalgos nuteikia pozityviai, jog tai vienas geriausių variantų ieškant ilgaamžiško ir maksimaliai patikimo modelio. Be to, jis dirba greičiau nei robotai su besisukančiomis šluostėmis.  Žemiau surasite realų atsiliepimą iš apžvalgininko ir praktinį testą.  

„Turintiems didelius langus – tai yra tiesiog nepakeičiamas įrenginys“: išbandė puikiai vertinamą bei įvairių paviršių valymui tinkamą „Xiaomi Bobot WIN3060“ langų valymo robotą ir liko nustebęs tuo, ką jis sugeba („Xiaomi Bobot WIN3060“ apžvalga, Video, iš Lenkijos sandėlio)

Kaina

Tikrinta 2020 07 13

  • AliExpress - 215.66€
  • iš Lenkijos sandėlio
  • 28 % nuolaida
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą

„Šiandien išbandysime protingąjį Xiaomi langų valymo robotą – Bobot WIN3060. Taip, pavadinimas kiek juokingas, bet tai ką sugeba šis daiktas – mane labai nustebino.“

„Bobot WIN3060 atkeliauja labai simpatiškoje pakuotėje. Priekyje pavaizduotas pats robotas, surašytos esminės jo funkcijos, o nugarėlėje – techninės specifikacijos.

Pakuotės viduje randame išsamią naudojimosi instrukciją, buteliuką su valymo skysčiu, 4 prie roboto pritvirtinamas mikropluošto šluostes, 4 metrų ilgio saugos lyną su karabinu, maitinimo laidą su adapteriu, nuotolinio valdymo pultelį su dviem baterijomis ir patį Bobot WIN3060 robotą.

Mano atveju jis yra juodos spalvos, bet galima rinktis ir baltos spalvos modelį.“

„Robotas sveria 1,35 kg, yra 250 x 250 x 97 mm išmatavimų, 75W galios, turi integruotą 600 mAh talpos bateriją ir darbo metu skleidžia iki 65 dB garsą.

Korpusas pagamintas iš ABS plastiko ir viršuje turime tvirtą rankeną. Su ja labai patogu paimti ir laikyti bei į kitą vietą nunešti šį robotą.

Be to, pačioje rankenoje yra integruotas įjungimo/išjungimo mygtukas. Protingas sprendimas – taip yra labai patogu robotą valdyti. Šis mygtukas šviečia skirtingomis spalvomis, kai yra įkraunama roboto baterija.“

„Kairiojoje roboto pusėje yra maitinimo jungtis ir čia pritvirtinamas apsauginis roboto lynas. Pastaroji jį apsaugos tais atvejais, jei jis kartais netyčia nukristų nuo paviršiaus.“

„Pats roboto pagrindas turi šiokio tokio laisvumo ir tai yra labai gerai – robotas dar geriau prilimpa prie vertikalių paviršių.

Čia taip pat turime lipnius paviršius, prie kurių priklijuojamos valymo šluostės. Na, o centre turime siurblį, kuris atsakingas už tai, kad robotas priliptų prie lango ir laikytųsi.

Tuo pačiu čia yra įtaisytas ir už roboto judėjimą atsakingas mechanizmas bei indikatorius, kuris leidžia robotui suprasti kada darbas yra baigtas.“

„Bobot WIN3060“ testavimas

„Pirmiausiai ant roboto uždedame valymo šluostę, tada prie roboto prijungiame maitinimo laidą ir taip pat prijungiame saugos lyną – be jo mūsų robotas niekur nejudės. Šį lyną, žinoma, prie ko nors pritvirtinkite.

Tada ant roboto pagrindo esančią mikropluošto šluostę sudrėkiname su pakuotėje esančiu valymo skysčiu, namuose turimu kokiu skysčiu ar tiesiog vandeniu.“

„Tuo pačiu dar galima šiek tiek sudrėkinti patį lango paviršių. Ties ta vieta, kur pritvirtinsite robotą. Na ir viskas. Belieka pritvirtinti prie lango šį robotą ir jį įjungti.

Paspaudžiame įjungimo mygtuką ir jį palaikome porą sekundžių – jis pradės šviesti mėlyna šviesa – ir dar po poros sekundžių robotas visiškai įsijungs ir jau galima jį paleisti. Bobot WIN3060 pasirengęs darbui.

Robotas užtikrina galingą prisisiurbimą – 2000Pa – tad jis prie lango laikosi prikibęs tvirtai. Vargiai kas nors be jūsų sugebės jį atplėšti nuo valomo paviršiaus.

Taigi, kai robotas įjungtas – belieka trumpai spustelėti mygtuką ir aktyvuojamas automatinis valymo režimas.

Dėka roboto šonuose esančių daviklių, jis pats susiranda kur yra lango kraštas, ir taip nustato optimaliausią valymo režimą. Pastarųjų čia yra trys: automatinis, N bei Z judėjimas.“

„Kai įjungtas automatinis režimas, robotas 1 m2 plotą išvalo per maždaug 2 minutes.

Taip pat robotas periodiškai imituoja rankinį langų valymą. Jis juda tokiais trumpais pasisukimais. Atrodo labai juokingai – robotas itin stengiasi darbą atlikti maksimaliai gerai.

Patį robotą galite valdyti pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu: keisti valymo režimus, nuotoliniu būdu valdyti roboto judėjimą ir taip keisti judėjimo trajektorijas.

Be to, Bobot WIN3060 galima valdyti ir su išmaniajame telefone įdiegta programėle. Tereikės nuskenuoti instrukcijoje esantį QR kodą, atsisiųsti programėlę bei ją įsidiegti.

Ir taip telefone turėsite visas tas pačias valdymo galimybes, kurias suteikia ir įprastas nuotolinio valdymo pultelis.“

„Robotas turi integruotą 600 mAh talpos bateriją, kuri įkraunama maždaug per valandą laiko. Tačiau atkreipiu dėmesį, kad ši baterija yra skirta tik tam, kad nutrūkus elektros tiekimui – robotas nenukristų ir toliau laikytųsi prikibęs prie lango.

Jei dings elektra, robotas nustos valyti paviršių, sustos vienoje vietoje, pradės skleisti garsinį signalą, mirksės įjungimo mygtukas ir savęs išlaikymui robotas naudos baterijos energiją. Jos užteks iki 40 min.

Jei per šį laiką robotas negaus elektros energijos ir jo nenuimsite nuo lango ar kito paviršiaus, jis nukris. Štai tam ir reikalingas saugos lynas, kuris atlaiko iki 150 kg. Jis apsaugos, kad robotas nenukristų kam nors ant galvos ir, kad nesudaužytumėte pačio roboto.

Bobot WIN3060 dirba gana tyliai, bet kai dingsta elektra – tas jo skleidžiamas garsinis signalas yra tikrai garsus.

Šį robotą galima naudoti ne vien tik langų valymui, bet ir įvairių medinių paviršių, dengtų plytelėmis, stiklinių vonios kabinų ir panašiai.“

„Be to, robotas automatiškai nustato ant kokio paviršiaus yra ir taip pasirenka tinkamiausią prisisiurbimo galią.

Bobot WIN3060 yra neišrankus valymo skysčiui. Galima naudoti patį įvairiausią skystį. Svarbiausia, kad jo nepatektų į patį robotą. Taip pat šį skystį gali purkšti tiesiai ant lango.

Na ir žinoma – nenaudokite roboto, kai lauke lyja.

Mažiems langams toks įrenginys gal ir nėra geriausias variantas, bet turintiems didelius langus – tai yra tiesiog nepakeičiamas įrenginys. Ir kuo didesniame aukštyje gyvenate, tuo Xiaomi Bobot WIN3060 langų valymo robotas tampa naudingesnis.“

6. Iš Čekijos sandėlio „Deko“ suktuvas

35.78€ | 50 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.8 balai iš 5 (15 vertinimai)

Neabejotinai perkamiausias suktuvas iš Kinijos. „Jis palaiko du greičius: 350 ir 1350 aps.; maitinamas 1,5 Ah ličio jonų akumuliatoriumi. Jis yra kokybiškas, įkraunamas su pakuotėje esančiu standartiniu įkrovikliu, ir įkrauti jį užtrunka apie 40-45 minutes.

„Aš nesitikėjau tokio kokybiško daikto iš Kinijos – puikus variantas“: praktiškai išbandė populiariausią 20V „Deko“ suktuvą - kainuoja neįtikėtinai pigiai, tačiau be problemų įsuka ir 150mm varžtus, ir gręžia 5mm metalą („Deko“ suktuvo apžvalga, testai, Video)

Kaina

Tikrinta 2020 07 13

  • AliExpress - 35.78€
  • iš Čekijos sandėlio
  • 50 % nuolaida
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą

Abu akumuliatoriai atkeliauja įkrauti, tačiau vieną jau iškrovėme išbandydami šį suktuvą ir tuo pačiu testuodami įkrovimo greitį.“

„Šis aparatas man patinka. Už tokią kainą jis atrodo labai neblogai. Tikiuosi, kad jį dar naudosime ilgai ir laimingai.

Suktuvas yra patogus, kompaktiškas, nesunkus, geras balanso lygis.

Išbandžiau jį ir su mediena, ir su metalu, ir jis viską daro kaip priklauso. Kaip matėte, jis turi baterijos apsaugą nuo per didelio krūvio. Ir čia viskas tvarkoje, taip ir turi būti su tokiais suktuvais.

Ličio baterijos nemėgsta perkrovų ir jei nebūtų apsaugos, ji tiesiog gali sprogti. Tad visose ličio baterijose yra apsaugos. O štai nikelio-kadmio baterijose to nėra ir nuo perkrovų jos tiesiog pradeda išsikrauti.

Kalbant apie metalo gręžimą, tai visi grąžtai ėjo puikiai. Žinoma, normalus žmogus su tokiu suktuvu tikrai negręš 5 mm storio metalo, bet mes čia tiesiog norėjome išbandyti DEKO galimybes.

Ir įprastai gręžiant iki 2 mm storio metalą, šis suktuvas dirbs nuostabiai.

Vertinant bendrai, aš nesitikėjau tokio kokybiško daikto iš Kinijos. Gera pagaminimo ir surinkimo kokybė, kur reikia yra padengta guma, tad patogu laikyti, patogus suktuvo laikymo dėklas, gerai tarnaujanti baterija ir bendras suktuvo veikimas. Likau maloniai nustebintas.“

7. Iš Lenkijos/Ispanijos sandėlio vienas geriausiai vertinamų irigatorių „h2ofloss“

25.79€ | 42 % nuolaida, iš Lenkijos/Ispanijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (1303 vertinimai)

Iš Lenkijos sandėlio siūlomas vienas geriausiai vertinamų irigatorių už fantastiškai gerą kainą. Šis daikčiukas tiesiog šluojamas, o ir vertinamas labai gerai.   Daugeliui pirkėjų ypač patinka, jog „h2ofloss“ tarpdančių valytuvas yra patogios laikyti formos, turi 300 ml vandens talpą ir yra visiškai atsparus vandeniui - IPX7 standartas.

Kaina

Tikrinta 2020 07 13

  • AliExpress - 25.79€
  • iš Lenkijos/Ispanijos sandėlio
  • 42 % nuolaida
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „h2ofloss“ palaiko tris skirtingus režimus, tad su šiuo tarpdančių valytuvu išsivalysime visą burną.

Prie trijų skirtingų darbo režimų prisideda ir tai, kad pakuotėje yra 5 skirtingi ir prie „h2ofloss“ tarpdančių valytuvo greitai pritvirtinami antgaliai.

Jie yra skirti išvalyti liežuviui bei dantims. Net ir tie, kurie turi susidėję dantų breketus ar tiesiog turi ne itin tiesius dantis, galės drąsiai, patogiai ir kokybiškai išsivalyti savo tarpdančius.

Pirkėjai džiaugiasi, kad pas juos „h2ofloss“ tarpdančių valytuvas atkeliavo greitai ir saugiai. O pats įrenginys yra puikios išvaizdos ir kokybiškai atlieka savo funkcijas.

8. Iš Prancūzijos sandėlio asmenukių lazda su trikoju ir distanciniu pulteliu „BlitzWolf BS3“

11.57€ | 36 % nuolaida, iš Prancūzijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (1431 vertinimai)

„BlitzWolf BS3“ asmenukių lazdos yra labai populiarios Aliexpress parduotuvėje. Ir pirkėjai iškart įvardija dėl ko jiems taip patinka „BlitzWolf BS3“ asmenukių lazda ir trikojis viename.

Kaina

Tikrinta 2020 07 13

  • AliExpress - 11.57€
  • iš Prancūzijos sandėlio
  • 36 % nuolaida
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą

„BlitzWolf BS3“ asmenukių lazda pagaminta iš kokybiško aliuminio lydinio, padengta malonia liesti ir neslystančia danga bei šią asmenukių lazdą galima naudoti skirtingo ilgio (iki 60 cm). 

Tad praktiškai bet kokioje situacijoje galėsime padaryti kokybišką nuotrauką. O ir kompaktiškas sulankstytos „BlitzWolf BS3“ asmenukių lazdos dydis bei nedidelis svoris yra akivaizdūs pranašumai. Ją yra patogu nešiotis su savimi bei naudotis.

Prie „BlitzWolf BS3“ pliusų verta pažymėti ir tą faktą, kad telefono laikiklį galima pasukti praktiškai bet kokiu kampu. O tai reiškia, kad nuotraukas daryti bus dar patogiau.

Svarbu tik atkreipti dėmesį, kad į šį laikiklį telpa nuo 3,6 iki 6 colių įstrižainės telefonai.

Dar vienas šaunus „BlitzWolf BS3“ privalumas yra jo turima kapsulė. Su ja galima nuotoliniu būdu daryti nuotraukas. 

Tereikia kapsulę Bluetooth ryšiu suporuoti su išmaniuoju telefonu (iOS ir Android) ir galėsime nuotoliniu būdu daryti nuotraukas.

Tai pravers ir tais atvejais, kai „BlitzWolf BS3“ naudosime, kaip trikojį, ir jį pastatę ant kieto paviršiaus, o patys stovėdami tolėliau, norėsime padaryti nuotrauką. Tereikės paspausti kapsulės mygtuką ir bus padaryta nuotrauka.

Beje, kapsulė turi įkraunamą 65 mAh talpos bateriją, kurios energijos užteks padaryti net 50 000 nuotraukų.

Pirkėjai iš Lietuvos ir viso pasaulio šiuo produktu yra labai patenkinti ir tvirtina, kad „BlitzWolf BS3“ asmenukių lazda yra aukščiausios kokybės bei į Lietuvą atkeliauja per 2-3 savaites.

9. Atpigusi ir labai populiari 30 000 mAh talpos išorinė baterija - su įspūdingu LED ekranu, iki 65W, greitieji įkrovimo protokolai, tinkanti visiems įrenginiams

34.10€ | 43 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (139 vertinimai)

Išorinė baterija palaiko visus greitojo krovimo protokolus, dėl ko yra suderinama su visais įrenginiais. „Baseus“ išorinė baterija palaiko greitąjį įkrovimą net iki 65W ir žvėriškų 20V/3,25A.

Kaina

Tikrinta 2020 07 13

  • AliExpress - 34.10€
  • 43 % nuolaida
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą

C-tipo jungtis palaiko iki 65W, o kai vienu metu įkraunami keli įrenginiai - iki 45W.

Tai reiškia, kad su „Baseus“ išorine baterija galima jau įkrauti ne tik išmaniuosius telefonus, bet ir planšetinius bei nešiojamus kompiuterius.

Pavyzdžiui, Samsung Galaxy S20 Ultra išmanųjį telefoną dėka 45W įkrovimo pilnai įkrausime vos per 57 min. Puikus rezultatas.

Kitas ženklus pliusas, kad su „Baseus“ išorine baterija vienu metu galima įkrauti dar daugiau įrenginių, o kas svarbiausia, kad vienu metu du įkraunami įrenginiai yra greituoju būdu.

Verta pažymėti ir tai, kad pati „Baseus“ išorinė baterija yra įkraunama labai greitai. Dėka palaikomo 60W PD įkrovimo protokolo, tą padarysite vos per 3-4 val.

Turint galvoje, kad čia yra 30 000 mAh talpos baterija, rezultatas puikus.

Plius, ji taip pat palaiko įvairias baterijos apsaugas: nuo perkrovos, trumpo jungimo, per didelės įtampos ir t.t., tad ja naudotis yra absoliučiai saugu.

Ir galiausiai išvaizda. „Baseus“ išorinė baterija yra kompaktiško dydžio - 145 mm x 65 mm x 38 mm - sveria 550 gramus.

Žinoma, didžiausias „Baseus“ baterijos privalumas šiuo aspektu yra jos LED ekranėlis. Čia jau matysime ne tik baterijos energijos likutį, bet ir dar daugiau informacijos: įeinančios bei išeinančios srovės ir įtampos rodiklius. Pravartus dalykas, norint žinoti ar krovimas vyksta taip, kaip reikia.

10. Išskirtinis dviračio prožektorius - „Nitecore BR35“

81.79€ | 23 % nuolaida | 5 balai iš 5 (23 vertinimai)

Kokybiškas daiktas negali kainuoti pigiai ir tą puikiai supranta pirkėjai iš viso pasaulio. Itin populiarus „Nitecore BR35“ yra ne pigus, bet išskirtinio dizaino, labai galingas, prie dviračių tvirtinamas prožektorius, kurį pirkėjai vertina puikiai - 5 balai iš 5.

Kaina

Tikrinta 2020 07 13

  • AliExpress - 81.79€
  • 23 % nuolaida
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą

Iškart į akis krenta tai, kad šis galingas prožektorius turi du CREE XM-L2 U2 spinduolius, kurie leidžia apšviesti iki 176 metrų atstumu esančius objektus ir palaikomas net 1800lm ryškumas.

Kaip prie dviračio pritvirtinamam prožektoriui, tai puikūs rezultatai. Plius, „Nitecore BR35“ palaiko 4 skirtingus švietimo ryškumo režimus, o tai suteikia dar daugiau funkcionalumo ir juos galima rinktis pagal konkrečią situaciją.

Verta paminėti ir tai, kad „Nitecore BR35“ yra atsparus smūgiams, vandeniui - IPX7 standartas, ir ant korpuso turi 3 valdymo mygtukus, kuriais ir yra keičiamas švietimo ryškumas bei režimai.

Tad čia turime 4 švietimo ryškumo režimus, tada 3 specialius režimus - važiuojant kalnuotomis vietovėmis, miesto ar užmiesčio keliais - ir dar vienas papildomas režimas, skirtas įspėti kitus eismo dalyvius.

Įdomu yra tai, kad „Nitecore BR35“ turi OLED ekranėlį. Toli gražu ne kiekvienas prie dviračio pritvirtinamas prožektorius tuo gali pasigirti.

Šiame ekranėlyje matysime koks pasirinktas švietimo režimas, ryškumo lygis, baterijos energijos kiekis ir prožektoriaus aktyvavimo laikas. Pastarasis dalykas tuo pačiu informuos ir apie tai, kiek laiko jau važiuojama dviračiu. Patogūs dalykai.

„Nitecore BR35“ yra aprūpintas per microUSB jungtį įkraunama net 6800 mAh talpos baterija, tad jos energijos užtenka iki 17 valandų.

Turint galvoje, kad 17 valandų bus galima važiuoti pasirinkus LOW švietimo režimą - kai turime 150lm ryškumą ir apšviečiami už 40 metrų esantys objektai - rezultatas labai geras.

Pirkėjai yra itin patenkinti „Nitecore BR35“ prožektoriumi ir jo suteikiamomis galimybėmis. Jis lengvai pritvirtinamas prie dviračių, yra tvirto korpuso, atsparus smūgiams ir vandeniui, itin ryškiai šviečia, turi OLED ekraną ir labai talpią bateriją.




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(1)
(0)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: