Vos 20 €, o galimybės nuostabios - išparduodamos plataus funkcionalumo kameros su 1080p raiška, dviem naktiniais režimais, IP66 standartu, WiFi ir signalizacijos funkcija  ()

„Marviotek“ - 1080P kamera su dviem naktiniais režimais, judesio aptikimu, signalizacijos funkcija, mikrofonu, garsiakalbiu, WiFi, IP66 standartu ir kitomis šauniomis galimybės parduodama vos už 20 €.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

  • Šiuo metu „Marviotek“ kamera parduodama nuo 19,54 €;
  • 52 % nuolaida;
  • 0,48 € už siuntimą į Lietuvą.

Atkreipiame dėmesį, kad nepamirškite pasirinkti europietišką maitinimo adapterį ir taip pat galite rinktis iš keleto skirtingų kameros versijų.

Iškart galima pasirinkti „Marviotek“ kamerą su atminties kortele - iki 128 GB talpos. 

„Marviotek“ yra populiari kamera Aliexpress parduotuvėje ir pirkėjai jau duoda maksimalų 5 balų įvertinimą.

Pirkėjams patinka tai, kad „Marviotek“ kamera palaiko WiFi 2.4 GHz ryšį ir yra suporuojama su įvairiais įrenginiais: Android, iOS ir Windows.

Tad, kad ir kur bebūtumėte, galėsite bet kada savo telefone ar kompiuteryje peržiūrėti tai, ką užfiksavo „Marviotek“ kamera ir kas realiu laiku dedasi šalia namų, garažo, parduotuvės, darbovietės ar ten, kur būsite įrengę kamerą.

Šaunu yra tai, kad „Marviotek“ kamera atitinka IP66 standartą, tad ji nebijo vandens ir gali būti įrengta lauke.

Taip pat kamera gali darbuotis nuo –20℃ iki +50℃ temperatūroje. Akivaizdūs privalumai.

„Marviotek“ kamera turi integruotus IR jutiklius ir palaiko skirtingus naktinius filmavimo režimus. Ji gali aktyvuoti įprastą (nespalvotą) filmavimo režimą arba filmuoti spalvotai.

Čia jau viskas priklauso nuo konkrečios aplinkos ir sąlygų - visiškai tamsiose vietose naudingesnis bus įprastas naktinis režimas, o vakarėjant, anksti ryte ir gerai apšviestose vietose naudingesnis bus spalvotas filmavimo režimas.

Beje, vos tik „Marviotek“ kamera užfiksuos judėjimą (iki 30 metrų atstumu) - palaikomas intelektualus žmogaus atpažinimo techninis sprendimas - apšvies filmuojamą vietovę, paleis garsinį signalą ir apie įsibrovėlį informuos į telefoną išsiųsdama pranešimą.

Šaunus dalykas. Kad ir kur bebūtumėte, visada būsite informuoti apie nekviestus svečius.

O kadangi „Marviotek“ kamera turi integruotą mikrofoną bei garsiakalbį - per šią kamerą galėsite bendrauti su šalia jos esančiu žmogumi.

„Marviotek“ kamera sugeba vertikaliai pasisukti 90 laipsnių kampu, o horizontaliai - 320 laipsnių kampu ir į atminties kortelę įrašo filmuojamą vaizdą bei garsą.

Visus nustatymus galima keisti ir modeliuoti taip kaip norite programėlėje arba kompiuteryje, prisijungus prie savo susikurtos paskyros. Kaip tą padaryti, viskas detaliai paaiškinta pakuotėje esančioje instrukcijoje.

„Marviotek“ yra labai funkcionali kamera, kurią galima panaudoti pačiomis įvairiausiomis aplinkybės.

Štai čia kelios patenkintų pirkėjų padarytos kameros nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(2)
(10)

Komentarai ()