Tobulas dronas vaikams ir pradedantiesiems: 4K raiška, valdymas rankų mostais ir išskirtinė 3D/VR funkcija - vos už 17€ išparduodami pirkėjų labai giriami „XKJ“ dronai (Video)  (1)

„XKJ“ dronas yra puikus pasirinkimas vaikams ir pradedantiesiems. Tačiau šis mažylis turi tokių funkcijų, kad net ir kelis kartus brangesnis dronas turėtų pavydėti.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Akcija ir sąlygos

  • Šiuo metu „XKJ 2020 New Mini Drone 4K 1080P HD Camera WiFi Fpv Air Pressure Altitude Hold Black And Gray Foldable Quadcopter RC Drone Toy“ dronas parduodamas nuo 16,51 €;
  • taikoma 52 % nuolaida;
  • 2,85 € už siuntimą į Lietuvą.

„XKJ“ dronas yra vienas populiariausių Aliexpress parduotuvėje ir turime virš 4 400 pirkimų, beveik 2 000 atsiliepimų ir itin aukštą 4,8 balų įvertinimą.

Kuo taip pirkėjams patinka šis dronas? Išsiaiškinkime.

Daugelis pirkėjų pažymi tą faktą, kad pasiūloje galima rinktis iš daugybės dronų versijų. Jis yra juodos arba pilkos spalvos, tačiau papildomai galima pasirinkti droną be kameros arba su iki 4K raiška kamera.

Taip pat ir baterijų kiekį - iki 3 vnt. bei kelioninį krepšį, skirtą laikyti droną ir visus jo priedus.

Visose pakuotėse bus įdėta viena baterija, įkrovimo laidas, valdiklis, atsuktuvas, 4 apsaugos ir 4 atsarginiai propeleriai bei naudojimosi instrukcijos. Tad belieka kiekvienam nuspręsti kokia komplektacija patenkins visus norus.

Iš tikrųjų droną verta rinktis su keliomis baterijomis, taip padidės skrydžio laikas. Vienos baterijos užtenka 13 min. skrydžiui, kas už tokią kainą yra net puiku.

Taip pat ir kelioninis krepšys pravers keliaujant ir norint su savimi gabentis droną. Juk viską susidėti į paprastą krepšį ar kuprinę nėra pats patogiausias dalykas.

Žinoma, nepamirškime kameros. „XKJ“ dronas gali būti aprūpintas iki 4K raiškos kamera ir jos apžvalgos kampas siekia iki 120 laipsnių. Labai geri rodikliai.

Be to, „XKJ“ dronas reaguoja į duodamas komandas ranka. Tereikia žiūrėti į drono kamerą, kilstelėti ranką ir nuo parodyto ženklo - dronas pradės filmuoti arba padarys nuotrauką.

Į telefoną atsisiuntus ir įsidiegus programėlę, galėsite tiesiog matyti tai, ką filmuoja dronas, o padarytas nuotraukas iškart apdoroti su papildomais grožio filtrais ir dalintis su savo draugais socialiniuose tinkluose. Šaunios galimybės.

„XKJ“ dronas turi ir dar vieną įdomią ir retą funkciją. Ypač tarp tokios kainos kategorijos dronų.

Ji iš esmės vadinama 3D/VR, kas reiškia, jog su virtualios realybės akiniais galima matyti tai, ką tuo metu filmuoja dronas. 

Čia, žinoma, į pakuotę virtualios realybės akiniai nepridedami ir juos reikia įsigyti atskirai. Tačiau su jais filmuojami drono vaizdai bus dar ryškesni ir suteiks kur kas daugiau pojūčių.

„XKJ“ valdomas su nuotolinio valdymo pulteliu bei telefonu. Tereikia telefone nupiešti skriejimo trajektoriją ir dronas jos laikydamasis skries. 

Taip pat dronas palaiko „Headless“ režimą ir sugeba apsiversti 360 laipsnių. 

Tereikia spustelėti vos vieną mygtuką ir „XKJ“ pakils bei grįš namo. Praktiškos funkcijos ir viena jų yra itin įdomi.

„XKJ“ turi „traukos jutiklius“ ir kai dronas yra suporuotas su telefonu, tereikia paversti telefoną į šoną ir dronas pakryps į tą pusę ir nuskries. Dar patogesnis drono valdymas.

Absoliuti pirkėjų dauguma pažymi ir „XKJ“ drono kompaktiškumą. Jis yra sulankstomas ir tokioje būsenoje drono išmatavimai yra tokie: 8 x 6,5 x 3 cm. Kai pasirengęs skrydžiui: 10 x 12,5 x 3 cm. Super kompaktiškas dronas, telpantis tiesiog delne.

Jį galima gana drąsiai skraidinti tiek lauke, tiek ir patalpų viduje. Žinoma, nepatyrusiems to geriau iš pradžių nedaryti ir su „XKJ“ dronu keliauti į lauką.

Štai kelios patenkintų pirkėjų padarytos drono nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(7)
(-2)

Komentarai (1)