TOP 10 savaitės perkamiausių: turbūt galingiausias ir dabar populiariausias „Xiaomi“ šeimos siurblys, šluojamas išmanusis laikrodis „L13“, išskirtinai populiari „Xiaomi 2K Smart Camera“ (Video, 2020 m. 30 savaitė)  ()

- Dulkių siurblys „Roborock H6“ (iš Lenkijos sandėlio)

- Robotas dulkių siurblys „Dreame F9“ (iš Lenkijos sandėlio)

- Išmanusis laikrodis „L13“

- Išmanioji IP kamera „Xiaomi 2K Smart Camera“

- „Deko“ suktuvas (iš Čekijos sandėlio)

- Išorinė baterija „Baseus“

- Žaislinis „WLtoys“ automobilis (iš Čekijos sandėlio)

- Plataus funkcionalumo kameros su 1080p raiška, dviem naktiniais režimais, IP66 standartu, WiFi ir signalizacijos funkcija

- Vienas geriausiai vertinamų irigatorių „h2ofloss“ (iš Lenkijos sandėlio)

- Populiariausi ir geriausi 3D spausdinantys/piešiantys „Myriwell“ rašikliai


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Iš Lenkijos sandėlio dulkių surblys „Roborock H6“

358.68€ | 20 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | 5 balai iš 5 (2 vertinimai)

Tik ką pasirodė „Dreame V11“, o dabar ir naujasis „Roborock H6“ belaidis dulkių siurblys. Panašu, kad „Xiaomi“ dukterinės kompanijos ne tik kaunasi su kitais prekės ženklais, bet ir tarpusavyje. Ir įdomiausia yra tai, kad šie siurbliai tikrai skiriasi.

„Xiaomi“ ir jos dukterinės kompanijos pastaraisiais mėnesiais pristatė ne vieną ir ne du belaidžius dulkių siurblius ir panašu, kad „Roborock H6“ yra pats šauniausiais. 

Jau ir visai neseniai pristatytas ir mūsų aprašytas „Dreame V11“ atrodė super šaunus, bet „Roborock H6“ turi dar keletą pranašumų.

Pradėkime nuo siurblių panašumų ir „Roborock H6“ pakuotėje taip pat rasite daugybę papildomų priedų.

Juos pritvirtinti ir nuimti yra labai paprasta ir su tokia gausybe priedų bus lengva išvalyti grindis, kilimus, baldus, užuolaidas, sunkiai pasiekiamas vietas, automobilio saloną ir t.t.

„Roborock H6“ taip pat turi OLED ekraną. Panašu, kad tokį dalyką turės visi naujausi belaidžiai dulkių siurbliai. Ir reikia pripažinti, kad tai yra šaunus dalykas.

Taip bus lengviau pasirinkti valymo režimą, tiksliai matyti kiek liko baterijos energijos ir net informaciją apie tai, kad metas išvalyti filtrą.

Siurblių valdymas per daug nesiskiria, tačiau „Roborock H6“ turi vieną šaunų papildymą. Siurblį įjungus, galima jo šone spustelėti užrakinimo mygtuką. Taip padarius, „Roborock H6“ automatiškai palaikys siurbimą ir nereikės nuolat laikyti nuspaudus mygtuką.

Atliekų dėžučių talpos truputi skiriasi. „Dreame V11“ turi 500 ml, o „Roborock H6“ 400 ml talpos dėžutę. Tiesa, jos ištuštinamos taip pat. Tereikia spustelėti mygtuką, atsidaro dėžučių apačia ir iškrenta susiurbtos atliekos.

„Roborock H6“ yra 200 gramų lengvesnis ir sveria vos 1,4 kg.

Abu siurbliai turi 5 lygių oro filtravimo sistemas ir oras yra išvalomas iki 99,97 proc. Taip pat abiejų siurblių filtrai yra plaunami, tad jų pirkti atskirai nereikės.

Abiejų siurblių siurbimo galia siekia 25kPa, tačiau „Roborock H6“ turi motorizuotą pagrindinę siurbimo galvą ir tuo pačiu specialų kilimams skirtą siurbimo režimą.

Kai siurblys dirba ant kiliminės dangos, dėka turimų jutiklių aktyvuojasi galingesnis siurbimo režimas ir taip užtikrinamas dar geresnis tokio paviršiaus valymas. Taip, „Roborock H6“ turi integruotus jutiklius, kurių dėka siurblys supranta kada siurbia ant kietų grindų, o kada ant kilimo. Išskirtinis dalykas tarp belaidžių dulkių siurblių.

Taip pat „Roborock H6“ yra pirmasis pasaulyje belaidis dulkių siurblys su Li-Po baterija, kuri tuo pačiu yra ir didesnės talpos, nei „Dreame V11“: 3610 mAh prieš 3000 mAh.

Gamintojas tvirtina, kad Li-Po tipo baterijos yra geresnės už standartines ličio jonų ir net po 400 įkrovimo ciklų - „Roborock H6“ baterija išlaiko 80 proc. talpos. Labai geras rodiklis.

Negana to, „Roborock H6“ taip pat palaiko 3 siurbimo režimus, tačiau jų darbo trukmė yra ilgesnė, palyginus su „Dreame V11“: maksimalus siurbimas 10 min (150AW), Auto režimas 45 min (35AW), Eco režimas 90 min. (15AW).

Apibendrinus išvada yra gana paprasta - šiuo metu „Dreame V11“ ir „Roborock H6“ yra vieni šauniausių belaidžių dulkių siurblių. 

Didele dalimi jie yra panašūs, tačiau „Roborock H6“ turi kelis esminius privalumus: didesnės talpos bateriją, ilgesnės trukmės darbo režimus, motorizuotą galvą bei specialiai kilimams skirtą siurbimo režimą, yra 200 gramų lengvesnis, turi specialų užraktą - nereikia nuolat laikyti nuspaudus siurblio mygtuko.

Dėl visų šių privalumų „Roborock H6“ ir yra šiek tiek brangesnis už „Dreame V11“, tačiau šie privalumai tikrai verti tos kainos. Juolab, kad panašūs ir net prastesnių specifikacijų puikiai žinomos „Dyson“ kompanijos belaidžiai dulkių siurbliai kainuoja bent 2 kartus daugiau.

2. Iš Lenkijos sandėlio robotas dulkių siurblys „Dreame F9“

224.17€ | 20 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | 5 balai iš 5 (9 vertinimai)

„Dreame F9“ - sausą siurbimą ir grindų plovimą palaikantis naujas robotas dulkių siurblys. Labai ilgai tarnaujanti baterija, net 7 valymo režimai, daugybė valdymo galimybių ir tiesiog puiki kaina.

Peržvelgus „Dreame F9“ specifikacijas, galima drąsiai sakyti, kad tokie robotai dulkių siurbliai įprastai kainuoja kur kas daugiau.

„Dreame F9“ ne tik palaiko sausą ir drėgną valymą, bet ir yra aprūpintas gausybe jutiklių bei įvairių naudingų galimybių.

Tikrai ne veltui pirmieji pirkėjai šiam siurbliui duoda maksimalų 5 balų įvertinimą, o apžvalgininkas vardija „Dreame F9“ turimus privalumus.

Pradėkime nuo to, kad „Dreame F9“ išvaizdus ir kas svarbiausia, labai plonas robotas dulkių siurblys. Vos 8 cm storio. Tai yra vienas ploniausių robotų dulkių siurblių rinkoje ir tai reiškia, kad jis lengviau palįs po baldais bei iš ten surinks dulkes ir kitus nešvarumus.

Nors robotas plonas, tačiau turi didelę 600 ml atliekų dėžutę. O tai reiškia, kad ją reikės rečiau tuštinti ir robotas galės ilgiau darbuotis be žmogaus įsikišimo.

Plius, „Dreame F9“ turi papildomai pritvirtinamą 200 ml vandens talpą ir dėka integruotos elektronikos - palaikomas tolygus vandens padavimas. Tai reiškia, kad pritvirtinama, lengvai nuimama, antibakterinė ir skalbiama plaušinė sudrėkinama tolygiai, kas leidžia pasiekti maksimalų grindų plovimo efektą.

Čia ypač šaunu yra tai, kad „Dreame F9“ palaiko 4 sauso valymo ir dar 3 grindų plovimo režimus. Tad lengva pasirinkti tokį, kokio reikia esant skirtingoms sąlygoms.

Pavyzdžiui, norint išsiurbti kilimą - aktyvuojamas galingesnis siurbimas, arba, norint atlikti įprastą kasdienį grindų plovimą - aktyvuojamas lengviausias grindų plovimo režimas. Labai patogus dalykas. Be to, tai ir taupyti „Dreame F9“ bateriją padeda.

Kalbant apie „Dreame F9“ bateriją, tai šis mažylis aprūpintas 5200 mAh talpos baterija, kas tarp robotų dulkių siurblių yra labai daug ir ypatingai tokioje kainų kategorijoje.

„Dreame F9“ vienu įkrovimu gali darbuotis net iki 150 min. bei išvalyti 250 m2 plotą. Japoniškas, bešepetėlinis variklis dirba itin efektyviai ir naudoja nedaug energijos. Net jei „Dreame F9“ ir pritrūks energijos atlikti užduočiai, jis pats grįš prie įkrovimo stotelės, įkraus bateriją ir tęs darbą nuo ten, kur baigė.

„Dreame F9“ ne tik pasižymi galingu 2500Pa siurbimu, labai talpia baterija, bet ir palaikomomis papildomomis galimybėmis.

Šis robotas dulkių siurblys turi net 14 jutiklių, kurie padeda „Dreame F9“ orientuotis aplinkoje bei nenukristi nuo laiptų. „Dreame F9“ palaiko naujos kartos „Pioneer 2.0“ navigacijos sistemą ir nuolat įvertina valomą plotą - per 1 sekundę robotas savo judėjimo kelią perskaičiuoja 50 kartų. Dėl to „Dreame F9“ po teritoriją juda labai tiksliai ir nepalieka nevalytų vietų.

Kaip ir dera pažangiam robotui dulkių siurbliui, „Dreame F9“ palaiko išmaniąją programėlę ir su ja suporuojamas WiFi 2.4 GHz ryšiu.

Į telefoną įdiegtoje programėlėje rasime dar daugiau „Dreame F9“ valdymo galimybių. Čia galima matyti valymo žemėlapius, valymo trukmę, baterijos energijos likutį, kur yra robotas, rinktis valymo režimus, sudaryti valymo tvarkaraščius, pasirinkti visus arba konkrečius kambarius, nurodyti konkrečią valymo teritoriją, nurodyti virtualias sienas, atnaujinti programinę įrangą ir t.t.

3. Išmanusis laikrodis „L13“

31.29€ | 30 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (509 vertinimai)

Galimybė skambinti bei rašyti SMS, nuolatinis širdies ritmo matavimas, kraujo spaudimo, deguonies kiekio kraujyje ir EKG išmatavimas, pilnas atsparumas vandeniui ir t.t. „L13“ yra šiais metais pasirodęs išmanusis laikrodis ir kasdien susilaukia vis daugiau dėmesio.

„Labai išvaizdus laikrodis. Ekrano atvaizdavimo pasirinkimai taip pat nuostabaus dizaino. Kraujo spaudimo, širdies ritmo ir kiti matavimai yra ganėtinai tikslūs. Palyginau juos su medicinoje naudojamu prietaisu ir skirtumas yra minimalus. Laikrodis turi daugybę įvairių funkcijų ir jų yra dar daugiau suporavus su telefone įdiegta programėle. Man ypač patinka, kad čia turiu Bluetooth pokalbius ir nereikia telefono traukti iš kišenės - galiu su L13 laikrodžiu atsiliepti ir kalbėtis su pašnekovu. Mikrofonas geros kokybės. Silikoninė apyrankė man patinka ir manau, kad odinis dirželis būtų taip pat geras pasirinkimas. Laikrodžio baterija tarnauja 2-3 dienas ir priklauso nuo to, kaip intensyviai naudoju laikrodį. Bendrai, esu labai patenkintas.

„L13“ išmanusis laikrodis yra puikios išvaizdos, metalo lydinio korpusas, keičiamas dirbtinės odos dirželis, labai gražūs ir keičiami ekrano atvaizdavimo pasirinkimai ir stebėtinas funkcionalumas.

Nors tai yra šių metų naujiena, bet pirkėjai šiems laikrodžiams negaili pagyrų ir jie Aliexpress yra labai populiarūs: beveik 1 500 užsakymų, 450 atsiliepimų ir itin aukštas 4,8 balų įvertinimas.

Detaliau pasižiūrėkime ką apie „L13“ laikrodžius sako juos įsigiję pirkėjai ir kas jiems patinka labiausiai:

  • puiki išvaizda ir aukšta pagaminimo kokybė - laikrodžių dirželiai yra įvairaus tipo, keičiami, metalinis laikrodžio korpusas, tvirtas stikliukas;
  • ryškus ir į prisilietimus reaguojantis 1,3 colių įstrižainės, 240 x 240 raiškos ekranas;
  • galimybė rinktis skirtingo dizaino „L13“ laikrodį;
  • stebi miego kokybę;
  • 24/7 režimu stebi širdies ritmą, išmatuoja kraujo spaudimą, deguonies kiekį kraujyje bei padaro elektrokardiogramą - tokioje kainų kategorijoje, tai yra ne toks jau ir dažnas dalykas;
  • palaiko skambinimo galimybę bei galima atsakyti į SMS žinutes. Beliks laikrodį susieti su telefonu ir jei kas nors paskambins, tiesiog su „L13“ galėsite skambutį atmesti arba į jį atsiliepti ir kalbėtis su pašnekovu. Tokioje kainų kategorijoje, tai yra tikra retenybė;
  • palaiko skirtingus sporto režimus, skaičiuoja nueitą atstumą, žingsnius, sudegintas kalorijas, primena, kad metas pajudėti ir kt.;
  • daug išsamios informacijos pateikia pačiame laikrodyje;
  • visą informaciją galima peržiūrėti išmaniojoje programėlėje. Ją beliks atsisiųsti į Android ar iOS telefoną, įdiegti ir Bluetooth (3.0 ir 4.0) ryšiu susieti su „L13“ laikrodžiu;
  • „L13“ palaiko nuotolinį muzikos grotuvo ir telefono kameros valdymą;
  • laikrodis palaiko anglų, rusų, lenkų ir kt. kalbas;
  • „L13“ atitinka IP68 standartą - tad jis yra visiškai atsparus vandeniui;
  • ir galiausiai, laikrodis turi 290 mAh talpos bateriją, kurią įkrauti užtruks apie 2 valandas ir jos užteks iki 3 dienų.

Įvertinus pagaminimo kokybę, specifikacijas, suteikiamų galimybių gausą ir kainą - „L13“ yra fantastiškas išmanusis laikrodis.

4. Išmanioji IP kamera „Xiaomi 2K Smart Camera“

28.69€ | 32 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (343 vertinimai)

„Xiaomi 2K Smart Camera“ - tai ką tik rinkoje pasirodžiusi išmani namų stebėjimo kamera. 2K raiška, naktinis matymas, gebėjimas pasisukti 360 laipsnių kampu, integruotas mikrofonas, automatiškas judesio bei garso aptikimas ir informavimas apie tai, puikios valdymo galimybės ir stebėtinai žema kaina.

Atkreipiame dėmesį, kad standartinėje „Xiaomi 2K Smart Camera“ pakuotėje rasite ir europietišką maitinimo adapterį, tad jo pirkti atskirai nereikės.

Taip pat rekomenduojame iškart rinktis „Xiaomi 2K Smart Camera“ komplektą su 32GB atminties kortele, kuris kainuoja 36.70€. Įprastoje pakuotės versijoje atminties kortelės nebus ir ją turėsite įsigyti atskirai.

„Xiaomi 2K Smart Camera“ yra atnaujinta 1080p kameros versija ir vienas iš pagrindinių atnaujinimų yra vaizdo raiška.

Vietoje 1080p dabar turime 2K arba 1296p. Tai reiškia, kad filmuojamo vaizdo kokybė bus dar detalesnė ir ryškesnė. 

Be to, čia turime F2.1 diafragmą bei H.265 vaizdo kodavimą, dėl kurio vaizdo failų dydis sumažėja 50 % - taip taupoma vieta atminties kortelėje, tačiau vaizdo kokybė išlieka tokios pat aukštos kokybės.

Akivaizdus privalumas ir tai, kad „Xiaomi 2K“ kamera palaiko naktinį matymą bei geba vertikaliai pasisukti 56 laipsnių kampu, o horizontaliai - 360 laipsnių kampu.

Ši kamera užfiksuos absoliučiai viską, kas dedasi tiek dienos, tiek ir nakties metu. Tereikia ją pritvirtinti norimoje vietoje, prijungti prie maitinimo šaltinio, suporuoti WiFi ryšiu su telefone įdiegta MI Home programėle ir tai, ką fiksuoja kamera - matysite telefone.

Ir ne tik visą vaizdą matysite telefono ekrane, bet tuo pačiu ir girdėsite kas dedasi jūsų namuose. Kamera turi integruotą mikrofoną bei garsiakalbį.

O dėl įdiegto dirbtinio intelekto - kamera palaiko ir tokias funkcijas, kaip „žmogaus aptikimas“ ir „verkiančio vaiko aptikimas“.

Tad, kai tik „Xiaomi 2K Smart Camera“ išgirs verkiantį vaiką, ji automatiškai išsiųs žinutę į telefoną. Tą patį kamera padarys ir tuo atveju, jei kas nors prisiartins prie jūsų garaže pastatyto automobilio ar jums miegant bandys įsilaužti į namus. Tokia kamera veikia praktiškai, kaip namų signalizacija.

Kadangi 2K kamera turi integruotą mikrofoną bei garsiakalbį, tai reiškia, kad per ją galima bendrauti ir su šalia kameros esančiais žmonėmis. Labai patogus ir praktiškas dalykas.

2K raiška, naktinis matymas, gebėjimas pasisukti 360 laipsnių kampu, integruotas mikrofonas ir garsiakalbis, automatiškas judesio bei garso aptikimas ir informavimas apie tai, bei puikios valdymo galimybės.

Galima drąsiai sakyti, kad už tokią kainą - „Xiaomi 2K Smart Camera“ yra puikus pasirinkimas.

5. Iš Čekijos sandėlio „Deko“ suktuvas

38.42€ | 45 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.7 balai iš 5 (4569 vertinimai)

Neabejotinai perkamiausias suktuvas iš Kinijos. „Jis palaiko du greičius: 350 ir 1350 aps.; maitinamas 1,5 Ah ličio jonų akumuliatoriumi. Jis yra kokybiškas, įkraunamas su pakuotėje esančiu standartiniu įkrovikliu, ir įkrauti jį užtrunka apie 40-45 minutes.

„Aš nesitikėjau tokio kokybiško daikto iš Kinijos – puikus variantas“: praktiškai išbandė populiariausią 20V „Deko“ suktuvą - kainuoja neįtikėtinai pigiai, tačiau be problemų įsuka ir 150mm varžtus, ir gręžia 5mm metalą („Deko“ suktuvo apžvalga, testai, Video)

Abu akumuliatoriai atkeliauja įkrauti, tačiau vieną jau iškrovėme išbandydami šį suktuvą ir tuo pačiu testuodami įkrovimo greitį.“

„Šis aparatas man patinka. Už tokią kainą jis atrodo labai neblogai. Tikiuosi, kad jį dar naudosime ilgai ir laimingai.

Suktuvas yra patogus, kompaktiškas, nesunkus, geras balanso lygis.

Išbandžiau jį ir su mediena, ir su metalu, ir jis viską daro kaip priklauso. Kaip matėte, jis turi baterijos apsaugą nuo per didelio krūvio. Ir čia viskas tvarkoje, taip ir turi būti su tokiais suktuvais.

Ličio baterijos nemėgsta perkrovų ir jei nebūtų apsaugos, ji tiesiog gali sprogti. Tad visose ličio baterijose yra apsaugos. O štai nikelio-kadmio baterijose to nėra ir nuo perkrovų jos tiesiog pradeda išsikrauti.

Kalbant apie metalo gręžimą, tai visi grąžtai ėjo puikiai. Žinoma, normalus žmogus su tokiu suktuvu tikrai negręš 5 mm storio metalo, bet mes čia tiesiog norėjome išbandyti DEKO galimybes.

Ir įprastai gręžiant iki 2 mm storio metalą, šis suktuvas dirbs nuostabiai.

Vertinant bendrai, aš nesitikėjau tokio kokybiško daikto iš Kinijos. Gera pagaminimo ir surinkimo kokybė, kur reikia yra padengta guma, tad patogu laikyti, patogus suktuvo laikymo dėklas, gerai tarnaujanti baterija ir bendras suktuvo veikimas. Likau maloniai nustebintas.“

6. Labai populiari 30 000 mAh talpos išorinė baterija - su įspūdingu LED ekranu, iki 65W, greitieji įkrovimo protokolai, tinkanti visiems įrenginiams

38.55€ | 45 % nuolaida | 4.7 balai iš 5 (170 vertinimai)

Išorinė baterija palaiko visus greitojo krovimo protokolus, dėl ko yra suderinama su visais įrenginiais. „Baseus“ išorinė baterija palaiko greitąjį įkrovimą net iki 65W ir žvėriškų 20V/3,25A.

C-tipo jungtis palaiko iki 65W, o kai vienu metu įkraunami keli įrenginiai - iki 45W.

Tai reiškia, kad su „Baseus“ išorine baterija galima jau įkrauti ne tik išmaniuosius telefonus, bet ir planšetinius bei nešiojamus kompiuterius.

Pavyzdžiui, Samsung Galaxy S20 Ultra išmanųjį telefoną dėka 45W įkrovimo pilnai įkrausime vos per 57 min. Puikus rezultatas.

Kitas ženklus pliusas, kad su „Baseus“ išorine baterija vienu metu galima įkrauti dar daugiau įrenginių, o kas svarbiausia, kad vienu metu du įkraunami įrenginiai yra greituoju būdu.

Verta pažymėti ir tai, kad pati „Baseus“ išorinė baterija yra įkraunama labai greitai. Dėka palaikomo 60W PD įkrovimo protokolo, tą padarysite vos per 3-4 val.

Turint galvoje, kad čia yra 30 000 mAh talpos baterija, rezultatas puikus.

Plius, ji taip pat palaiko įvairias baterijos apsaugas: nuo perkrovos, trumpo jungimo, per didelės įtampos ir t.t., tad ja naudotis yra absoliučiai saugu.

Ir galiausiai išvaizda. „Baseus“ išorinė baterija yra kompaktiško dydžio - 145 mm x 65 mm x 38 mm - sveria 550 gramus.

Žinoma, didžiausias „Baseus“ baterijos privalumas šiuo aspektu yra jos LED ekranėlis. Čia jau matysime ne tik baterijos energijos likutį, bet ir dar daugiau informacijos: įeinančios bei išeinančios srovės ir įtampos rodiklius. Pravartus dalykas, norint žinoti ar krovimas vyksta taip, kaip reikia.

7. Iš Čekijos sandėlio žaislinis „WLtoys“ automobilis

59.18€ | 48 % nuolaida | 5 balai iš 5 (6 vertinimai)

Net 70 km/h greitis, sustiprinti amortizatoriai, keturi varomi ratai, aukščiausios kokybės medžiagos, talpi baterija ir nuotolinis 2.4 GHz radijo valdymas – iš Čekijos sandėlio ir už puikią kainą išparduodami „WLtoys“ automobiliai.

Šis 1/18 mastelio automobilis gali tapti puikia dovana jūsų vaikams.

„Wltoys“ kompanija yra gana gerai žinoma tarp tokio tipo žaislų ir „Youtube“ esančios apžvalgos rodo, kad šios kompanijos nuotoliniu būdu valdomas automobilis „WLtoys A979-B“ yra itin smagus ir kokybiškai pagamintas žaislas.

Šis automobiliukas išsiskiria tuo, kad turi nepriklausomų keturių ratų pakabą, visi ratai yra su amortizatoriais ir kaip teigia gamintojas, 4 ratų pavarų sistema užtikrina puikų automobilio valdymą bei stabdymą.

Automobilis gali pasiekti net 70 km/h greitį ir yra valdomas su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pultu. Pats valdymas vyksta 2.4 GHz radijo bangomis ir diapazonas siekia iki 100 metrų.

Kas dar yra svarbu, kad automobilio korpusas yra itin kokybiškas ir gamintojas užtikrina, jog šis automobiliukas nesunkiai ištvers ir įvairius atsitrenkimus į kitus objektus.

Žinoma, rekomenduojama to nedaryti, bet juk visko pasitaiko ir tvirtas automobilio korpusas yra akivaizdus privalumas.

Dar labai svarbu, kad automobilis suprojektuotas taip, kad apsaugo viduje esančius elektronikos komponentus nuo vandens. Aišku, geriau pliaupiant lietui su šiuo automobiliu lauke nežaisti.

Pats automobilis yra 1/18 mastelio, o kalbant suprantamiau: 19,5 cm pločio, 25 cm ilgio ir 11,8 cm aukščio. Sveria beveik 825 gramus.

Pats automobilis turi 7.4V 1500 mAh talpos bateriją, kurią pilnai įkrauti užtrunka apie 3 valandas. Gamintojas nurodo, kad jos užteks dūkti su automobiliu 8-15 minučių – nei labai puikus rezultatas, nei labai jau prastas.

Automobilio nuotolinio valdymo pultelis maitinamas 4 AA tipo baterijomis, kurias teks įsigyti atskirai.

Tad pakuotėje rasite patį automobilį, nuotolinio valdymo pultelį, automobilio bateriją, europietišką įkroviklį, reikalingus įrankius ir naudotojo instrukciją anglų kalba.

Apžvalgininkai teigia, kad „WLtoys A979-B“ yra išties šaunus automobiliukas, su kuriuo bus smagu padūkti ne tik vaikams, bet ir jų tėveliams.

Vien iš apžvalgose pateikiamų nuorodų į internetines parduotuves matyti, kad šis žaislas parduodamas beveik dviem kartais brangiau nei šiuo metu siūlo Aliexpress, tad jei ieškote kažko panašaus į „WLtoys“ automobilį – dabar yra pats geriausias metas įsigyti tokį žaislą.

8. Plataus funkcionalumo kameros su 1080p raiška, dviem naktiniais režimais, IP66 standartu, WiFi ir signalizacijos funkcija

20.63€ | 49 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (55 vertinimai)

„Marviotek“ - 1080P kamera su dviem naktiniais režimais, judesio aptikimu, signalizacijos funkcija, mikrofonu, garsiakalbiu, WiFi, IP66 standartu ir kitomis šauniomis galimybės parduodama vos už 20 €.

Atkreipiame dėmesį, kad nepamirškite pasirinkti europietišką maitinimo adapterį ir taip pat galite rinktis iš keleto skirtingų kameros versijų.

Iškart galima pasirinkti „Marviotek“ kamerą su atminties kortele - iki 128 GB talpos. 

„Marviotek“ yra populiari kamera Aliexpress parduotuvėje ir pirkėjai jau duoda maksimalų 5 balų įvertinimą.

Pirkėjams patinka tai, kad „Marviotek“ kamera palaiko WiFi 2.4 GHz ryšį ir yra suporuojama su įvairiais įrenginiais: Android, iOS ir Windows.

Tad, kad ir kur bebūtumėte, galėsite bet kada savo telefone ar kompiuteryje peržiūrėti tai, ką užfiksavo „Marviotek“ kamera ir kas realiu laiku dedasi šalia namų, garažo, parduotuvės, darbovietės ar ten, kur būsite įrengę kamerą.

Šaunu yra tai, kad „Marviotek“ kamera atitinka IP66 standartą, tad ji nebijo vandens ir gali būti įrengta lauke.

Taip pat kamera gali darbuotis nuo –20℃ iki +50℃ temperatūroje. Akivaizdūs privalumai.

„Marviotek“ kamera turi integruotus IR jutiklius ir palaiko skirtingus naktinius filmavimo režimus. Ji gali aktyvuoti įprastą (nespalvotą) filmavimo režimą arba filmuoti spalvotai.

Čia jau viskas priklauso nuo konkrečios aplinkos ir sąlygų - visiškai tamsiose vietose naudingesnis bus įprastas naktinis režimas, o vakarėjant, anksti ryte ir gerai apšviestose vietose naudingesnis bus spalvotas filmavimo režimas.

Beje, vos tik „Marviotek“ kamera užfiksuos judėjimą (iki 30 metrų atstumu) - palaikomas intelektualus žmogaus atpažinimo techninis sprendimas - apšvies filmuojamą vietovę, paleis garsinį signalą ir apie įsibrovėlį informuos į telefoną išsiųsdama pranešimą.

Šaunus dalykas. Kad ir kur bebūtumėte, visada būsite informuoti apie nekviestus svečius.

O kadangi „Marviotek“ kamera turi integruotą mikrofoną bei garsiakalbį - per šią kamerą galėsite bendrauti su šalia jos esančiu žmogumi.

„Marviotek“ kamera sugeba vertikaliai pasisukti 90 laipsnių kampu, o horizontaliai - 320 laipsnių kampu ir į atminties kortelę įrašo filmuojamą vaizdą bei garsą.

Visus nustatymus galima keisti ir modeliuoti taip kaip norite programėlėje arba kompiuteryje, prisijungus prie savo susikurtos paskyros. Kaip tą padaryti, viskas detaliai paaiškinta pakuotėje esančioje instrukcijoje.

„Marviotek“ yra labai funkcionali kamera, kurią galima panaudoti pačiomis įvairiausiomis aplinkybės.

9. Iš Lenkijos sandėlio vienas geriausiai vertinamų irigatorių „h2ofloss“

25.13€ | 43 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (1293 vertinimai)

Iš Lenkijos sandėlio siūlomas vienas geriausiai vertinamų irigatorių už fantastiškai gerą kainą. Šis daikčiukas tiesiog šluojamas, o ir vertinamas labai gerai.   Daugeliui pirkėjų ypač patinka, jog „h2ofloss“ tarpdančių valytuvas yra patogios laikyti formos, turi 300 ml vandens talpą ir yra visiškai atsparus vandeniui - IPX7 standartas.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „h2ofloss“ palaiko tris skirtingus režimus, tad su šiuo tarpdančių valytuvu išsivalysime visą burną.

Prie trijų skirtingų darbo režimų prisideda ir tai, kad pakuotėje yra 5 skirtingi ir prie „h2ofloss“ tarpdančių valytuvo greitai pritvirtinami antgaliai.

Jie yra skirti išvalyti liežuviui bei dantims. Net ir tie, kurie turi susidėję dantų breketus ar tiesiog turi ne itin tiesius dantis, galės drąsiai, patogiai ir kokybiškai išsivalyti savo tarpdančius.

Pirkėjai džiaugiasi, kad pas juos „h2ofloss“ tarpdančių valytuvas atkeliavo greitai ir saugiai. O pats įrenginys yra puikios išvaizdos ir kokybiškai atlieka savo funkcijas.

10. Populiariausi ir geriausi 3D spausdinantys/piešiantys „Myriwell“ rašikliai

17.71€ | 50 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (608 vertinimai)

Šiais laikais įvairių žaislų ir įdomių dalykėlių, skirtų vaikams, pasirinkimas yra didžiulis. Tačiau ar esate matę tokių išskirtinių rašiklių? Su jais nupiešti objektai tarsi atgyja.

„Myriwell“ 3D rašikliai yra labai populiarūs Aliexpress parduotuvėje. Juos jau įsigijo beveik 1 400 pirkėjų, turime 600 atsiliepimų ir net 4,9 balų įvertinimą. Pirkėjams šie 3D rašikliai labai patinka.

Šaunu yra tai, kad pasiūloje galima rinktis skirtingų spalvų „Myriwell“ rašiklius bei su skirtingų spausdinimo medžiagos kiekiu ir spalvų pasirinkimu - nuo trijų spalvų ir 9 metrų ilgio spausdinimo medžiagos iki 20 skirtingų spalvų 100 metrų ilgio spausdinimo medžiagos.

Taip pat pakuotėje rasite maitinimo adapterį su europietišku kištuku - užsakymo metu nepamirškite būtent tokio pasirinkti - rašikliui laikyti skirtą stovelį, kelis pavyzdžius, pagal kuriuos galima daryti 3D modelius, ir kt.

Kas gi tie „Myriwell“ 3D rašikliai, kaip jie veikia ir ką su jais galima padaryti?

„Myriwell“ yra labai įdomus ir gerai pirkėjų vertinamas prietaisas. Tai yra 3D spausdinantis/piešiantis rašiklis.

Su juo galima tiesiog ant popieriaus lapo nupiešti kokį nors piešinį ir taip pasigaminti 3D paveikslėlį arba dekoruoti jau turimus žaislus.

Ant savo korpuso „Myriwell“ 3D rašiklis turi indikatorius, pagal kurių spalvą galima suprasti, kada jis yra pasirengęs darbui.

Taip pat pabrėžiama, kad purkštukas yra keramikinis ir su dviguba apsauga, tad su šiuo 3D rašikliu dirbti yra saugu.

Ant rašiklio korpuso yra mygtukas, kuriuo ir įjungiamas spausdinimo medžiagos pakaitinimas, o su kitu mygtuku yra kontroliuojamas spausdinimo medžiagos padavimo greitis.

„Myriwell“ 3D spausdinantis/piešiantis rašiklis naudoja iki 1,75 mm storio ABS/PLA spausdinimo medžiagą ir pirkėjai iš Lietuvos bei viso pasaulio yra labai patenkinti šiuo „Myriwell“ 3D rašikliu ir tvirtina, kad jų vaikams šis įrankis labai patinka.

„Myriwell“ 3D rašikliai yra labai įdomūs žaislai, kurie padės išlaisvinti vaikų kūrybiškumą ir lavinti jų motorinius gebėjimus bei erdvinį mąstymą.




Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(3)
(1)
(2)

Komentarai ()