Karščiausia naujiena iš „Tronsmart“: naujausios kartos „Qualcomm“ lustas, aptX, išskirtinė ANC technologija ir 30 val. tarnaujanti baterija - iš Lenkijos sandėlio parduodamos aukščiausio lygio belaidės „Tronsmart Apollo Bold“ ausinės (Video)  ()

„Tronsmart Apollo Bold“ - TWS+ ausinės su naujausios kartos „Qualcomm“ lustu, aptX, 360° hibridiniu aplinkos triukšmo slopinimu, automatiniu muzikos sustabdymu/paleidimu, iki 30 val. tarnaujančia baterija ir kitomis geriausiomis savybėmis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Tronsmart Apollo Bold“ TWS+ ausinės yra naujausias gerai žinomos kompanijos produktas ir akivaizdu, kad tai yra aukščiausio lygio belaidės ausinės.

Naujosios belaidės TWS+ ausinės užtikrina stereo garsą ir yra aprūpintos paskutinės kartos Qualcomm QCC5124 lustu, kuris leidžia išnaudoti visą aptX ir tuo pačiu AAC, SBC muzikos kodavimo potencialą, prisideda prie maksimaliai stabilaus ir dar greitesnio duomenų perdavimo bei baterijų energijos taupymo.

Gamintojas tvirtina, kad „Tronsmart Apollo Bold“ ausinės užtikrina kokybiškiausią garsą, kokį tik gali šiuo metu pasiūlyti belaidės ausinės.

Prie to labai stipriai prisideda ir kompanijos užpatentuota dvigubo tipo, 360° hibridinė aplinkos triukšmo slopinimo technologija.

Čia turime vadinamąją ANC, bet dar labiau patobulintą, kas leidžia visiškai izoliuoti pašalinius garsus ir klausytis tik mėgstamos muzikos bei patogiai kalbėtis su pašnekovais.

Verta pažymėti ir tai, kad „Tronsmart Apollo Bold“ ausines galima naudoti tiek po vieną, tiek ir abi iškart. Jos yra nepriklausomos viena nuo kitos ir šią puikią savybę „Tronsmart“ kompanija taiko praktiškai visose savo belaidėse ausinėse. Labai patogus dalykas.

„Tronsmart Apollo Bold“ ausinės reaguoja į prisilietimus ir taip galime valdyti muziką, garso lygį, skambučius, įjungti/išjungti ANC, iškviesti balso asistentus.

Šios šaunios ausinės palaiko ir dar vieną labai naudingą technologiją. Jose yra įrengti jutikliai ir dėka jų ausinės supranta, kada yra išimamos iš ausų ir atgal į jas įdedamos.

Todėl vos tik ausines išimsite iš ausų, muzika sustos grojusi, o kai ausines įdėsite atgal į ausis - vėl automatiškai pradės groti muzika.

„Tronsmart Apollo Bold“ baterijos vertos atskiro žodžio. Ausinių dėkliukas yra įkraunamas su C-tipo USB laidu. Vienu įkrovimu ausinių energijos užteks muzikos klausytis net 10 val. ir šis rodiklis „Tronsmart Apollo Bold“ paverčia tikromis lyderėmis.

Su „Tronsmart Apollo Bold“ dėkliuke esančia baterija šis laikas padidės iki 30 val., kas yra tiesiog puiku. Palaikomas greitasis ausinių baterijų įkrovimas ir vos per 10 min. jos bus tiek įkrautos, kad muzikos galima klausytis 1 val. Labai geri rezultatai.

„Tronsmart Apollo Bold“ išvaizdžios, labai kokybiškai pagamintos, su IP45 standartu (atsparios vandeniui, prakaitui ir dulkėms), aukščiausio lygio TWS+ ausinės, Bluetooth 5.0 ryšiu suderinamos su iOS ir Android įrenginiais.

Garso įrangą gaminanti „Tronsmart“ kompanija sukūrė aukščiausio lygio belaides ausines, kurios parduodamos kelis kartus pigiau nei kitų garsių kompanijų produktai.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(6)
(-6)

Komentarai ()