Aliexpress rinkinukas namams ir darbui: puikaus dizaino bei funkcionalus mini ventiliatorius ir išskirtinai gerai lietuvių vertinamas išmanusis ilgintuvas su 4 USB jungtimis ir pilnu nuotoliniu valdymu (Video)  ()

Geriausi Aliexpress pasiūlymai:

- Labai simpatiško dizaino mini stalinis ventiliatorius - „SMARTDEVIL Portable Cooling USB Desktop Fan 3 Speed Personal with 360 Rotation Adjustable Angle for Office Household Traveling“;

- Išmanusis ilgintuvas su labai gerais atsiliepimais ir daugybe valdymo būdų - „Wifi Smart Power Strip Surge Protector 4 EU Plug Outlets Electric Socket with USB App Voice Remote Control by Alexa Google Home“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Labai simpatiško dizaino mini stalinis ventiliatorius - „SMARTDEVIL“

  • Dabar jis parduodamas už 10,21 €;
  • 20 % nuolaida;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą;
  • galima rinktis iš trijų spalvų modelių: baltos, rožinės ir mėlynos.

„SMARTDEVIL“ yra labai simpatiško dizaino mini stalinis ventiliatorius, padėsiantis atsigaivinti tiek būnant namie, tiek ir biure.

Mažasis „velniūkštis“ palaiko tris vėjo pūtimo režimus ir galima rinktis 3,9 m/s; 4,9 m/s arba 5,9 m/s greitį. Čia jau priklauso nuo situacijos ir kaip karšta bei greitai norima atsivėsinti.

Be to, „SMARTDEVIL“ galima pakreipti norima kryptimi - visais 360 laipsnių.

Gamintojas tvirtina, kad „SMARTDEVIL“ dirba tyliai ir esant maksimaliam veikimo režimui, garso lygis nesiekia 50 dB.

Kitas svarbus šio mini ventiliatoriaus privalumas, kad jis turi USB laidą, tad įrenginį galima prijungti praktiškai prie bet kokio prietaiso: ilgintuvo, išorinės baterijos ar tiesiog pasidėti visai šalia kompiuterio.

„SMARTDEVIL“ yra labai simpatiškas mini ventiliatorius, tinkantis bet kokiame interjere. Aliexpress pirkėjai „SMARTDEVIL“ yra labai patenkinti ir vienas jų dalijasi mini ventiliatoriaus nuotrauka, kaip gi jis atrodo prijungtas prie kompiuterio - 1 foto.

Išmanusis ilgintuvas su labai gerais atsiliepimais ir daugybe valdymo būdų

  • Dabar jis parduodamas už 23,31 €;
  • 18 % nuolaida;
  • 3,18 € už pristatymą į Lietuvą;
  • galima rinktis iš dviejų spalvų modelių: baltos ir juodos.

Šis išmanusis ilgintuvas yra labai populiarus Aliexpress parduotuvėje: beveik 1200 užsakymų, 620 atsiliepimų ir net 4,9 balų įvertinimas. Pirkėjai šiuo produktu yra labai patenkinti.

O kas čia per išmanus ilgintuvas?

Jei labai glaustai, tai universalus keturių rozečių ilgintuvas (1,8 metro ilgio laidas), kuris turi integruotas keturias USB jungtis ir esant poreikiui gali būti valdomas nuotoliniu būdu naudojantis išmaniuoju telefonu.

Be to, šis universalus ilgintuvas dar gali būti valdomas ir tokių išmaniųjų asistentų, kaip „Amazon Alexa“ bei „Google Home“ pagalba.

Šis naujos kartos universalus ilgintuvas turi integruotas net keturias rozetes, kurių kiekvieną šiuo atveju galima valdyti visiškai nepriklausomai, naudojantis „Android“ arba „iOS“ operacinę sistemą turinčiu išmaniuoju telefonu. Tereikia įsidiegti Tuja Smart arba Smart Life programėlę.

Būtina pridėti dar ir tai, kad ilgintuvą galima valdyti ne tik išmaniuoju telefonu, bet ir tokių išmaniųjų asistentų pagalba, kaip „Amazon Alexa“ bei „Google Home“. Būtent tai reiškia, jog esant poreikiui norimą įrenginį įjungti ar išjungti galėsite tiesiog balsu.

Išmanusis ilgintuvas patiks ir tiems skaitytojams, kurie mėgsta, jog atitinkami prietaisai automatiškai įsijungtų/išsijungtų visuomet tuo pačiu iš anksto numatytu laiku. Trumpai tariant, turint šį ilgintuvą, išmaniajame telefone bus galima sudaryti individualius kiekvienos rozetės įsijungimo/išjungimo tvarkaraščius. Dabar namuose ar biure esantis įrenginys, prijungtas prie šio ilgintuvo, taps išmaniu.

Galiausiai svarbu pridėti ir tai, kad ilgintuvas turi Reset mygtuką bei integruotas keturias USB jungtis, kurių kiekviena geba užtikrinti 5V 2,4 A dydžio išėjimo įtampą ir srovę. Būtent pastarosios srovės šiuo atveju tikrai pilnai pakanka net ir naujausios kartos išmaniųjų telefonų baterijoms įkrauti.

Pirkėjai iš Lietuvos ir viso pasaulio yra labai patenkinti šiuo ilgintuvu ir sako, kad „ilgintuvas veikia gerai. Pliusas - yra net 4 rozetės (dažniausiai pas kitus gamintojus būna 3) + USB.“ Štai kelios pirkėjų padarytos ilgintuvo ir programėlių nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(1)
(4)

Komentarai ()