„Aš išbandžiau visus Xiaomi dantų šepetėlius, bet šitas – geriausias“: patyrusio apžvalgininko pastebėjimai ir kodėl „Xiaomi Oclean X Pro“ elektrinis dantų šepetėlis tiesiog priverčia valytis dantis (apžvalga, iš Lenkijos sandėlio, Video, mažiausia kaina ir paskutiniai vienetai, Papildyta 2021-01-28)  ()

„Greitasis baterijos įkrovimas, 3 keičiamos šepetėlio galvutės, kurių kiekvieną galima naudoti po 3 mėnesius, 42 000 vibracijų per minutę ir net jutiklinis ekranas, kuriame galima pamatyti ar teisingai ir kuriuos būtent dantis valėtės. Tai jau mano aštuntasis Xiaomi kompanijos dantų šepetėlis ir štai kuo gali pasigirti naujausias modelis – Xiaomi Oclean X Pro.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2021-01-28 „Aš išbandžiau visus Xiaomi dantų šepetėlius, bet šitas – geriausias“: patyrusio apžvalgininko pastebėjimai ir kodėl „Xiaomi Oclean X Pro“ elektrinis dantų šepetėlis tiesiog priverčia valytis dantis (apžvalga, iš Lenkijos sandėlio, Video, mažiausia kaina ir paskutiniai vienetai, Papildyta 2021-01-28)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi Oclean X Pro“ elektrinis dantų šepetėlis:

  • Aliexpress42,29 € (nuoroda veikia angliškame AliExpress);
  • Aliexpress42,29 € (nuoroda veikia angliškame AliExpress);
    • 60 % nuolaida;
    • mažiausia kaina per paskutines 30 dienų;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad jokios muitų rizikos;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas;
    • paskutiniai vienetai.

Ir toliau įspūdingais tempais populiarėjantis 2020-ųjų vasaros hitas - „Xiaomi Oclean X Pro“ elektrinis dantų šepetėlis.

Vien oficialioje gamintojo parduotuvėje jau turime beveik 7 800 užsakymų, 3 100 atsiliepimų ir net 4,9 balų įvertinimą. Puikūs rezultatai. Tai vienas perkamiausių elektrinių dantų šepetėlių ir apžvalgininkas įvardija, kodėl.

„Esu išbandęs praktiškai visus Xiaomi elektrinius dantų šepetėlius ir nei vienu juo nenusivyliau. Žinoma, jie vienas nuo kito skiriasi tiek funkcionalumu, tiek ir kitais parametrais. Tačiau esminę funkciją – kokybišką dantų valymą – užtikrina nuostabiai.

 

Aš daug tų Xiaomi šepetėlių padovanojau savo draugams bei artimiesiems ir per visus šiuos metus nei vienas jų nesiskundė.

Xiaomi Oclean X Pro yra naujausias kompanijos modelis ir šįkart aš jo pats nepirkau. Tai yra pirmas kartas, kai man jį apžvalgai atsiuntė kompanija. Bet jei būčiau žinojęs, kad Xiaomi Oclean X Pro toks šaunus, aš ir pats jį būčiau nusipirkęs.“

„Xiaomi Oclean X Pro pakuotė yra aukščiausio lygio. Labai išvaizdi ir maksimalus minimalizmas.

Viduje randame Xiaomi Oclean X Pro dantų šepetėlį su jau uždėta keičiama šepetėlio galvute. Dar dvi tokias pat rasime atskirai įdėtoje dėžutėje.

Taip pat pakuotėje yra du viename tipo šepetėlio laikymo stotelė. Ją galima priklijuoti prie vonios sienos ir pakabinus laikyti dantų šepetėlį – integruoti magnetai yra tvirti.

Kita stotelės dalis atsijungia ir taip ją nusinešite bei prijungsite prie kompiuterio, o į ją įstatę Xiaomi Oclean X Pro – įkrausite jo bateriją.

Palaikomas belaidis dantų šepetėlio įkrovimas ir pilnai 800 mAh baterija įkraunama vos per 2 val. Energijos užtenka net 40 dienų.“

„Beje, Xiaomi Oclean X Pro galima rinktis iš 4 spalvų modelių ir kiekvienas jų yra labai išvaizdus.

 

Xiaomi Oclean X Pro ekranas yra 0,96 colio įstrižainės, spalvotas ir reaguojantis į prisilietimus. Kiek žemiau ekrano yra įtaisytas ir papildomas valdymo mygtukas.

Kalbant apie Xiaomi Oclean X Pro pagaminimo kokybę bei išvaizdą, tai yra aukščiausio lygio produktas. Lyginant su mano ilgamete Xiaomi dantų šepetėlių patirtimi, tai yra kokybiškiausias dantų šepetėlis.“

„Xiaomi Oclean X Pro yra suporuojamas su telefone įdiegta Oclean programėle, kuri tinka tiek iOS, tiek ir Android telefonams. Poravimas labai greitas, duomenys perkeliami žaibiškai, o ir nuolat palaikomas programinės įrangos atnaujinimas.

Turbūt vienas šauniausių Xiaomi Oclean X Pro dalykų yra tas jo ekranas ir jame pateikiama išsami dantų valymo informacija. Čia iškart matyti kurią dantų pusę valėme teisingai, o kurią ne.

Kai kurie Xiaomi Oclean X Pro pirkėjai tvirtina, kad vien dėl šito dalyko verta įsigyti šį dantų šepetėlį – jis tiesiog priverčia dantis valytis tvarkingai.“

„Ir iki šiol Xiaomi dantų šepetėliai buvo kokybiški, bet dalis jų buvo skirti daugiau pabandymui. Tuo tarpu Xiaomi Oclean X Pro yra aukščiausias inžinerijos produktas.

Programėlėje yra devynios galybės pasirinkti valymo režimus, intensyvumus ir pačiam susidaryti individualų valymo planą.

 

Bet net ir be to galima didelę dalį pasirinkimų daryti pačiame dantų šepetėlyje: keisti intensyvumą (net 32 lygiai), valymo režimą ir t.t.

Beje, Xiaomi Oclean X Pro šepetėlio galvutės yra kiek kitokio dizaino ir ankstesnių Xiaomi dantų šepetėlių galvučių neuždėsite ant naujojo Xiaomi Oclean X Pro.“

„Lyginant su ankstesnės kartos Oclean X dantų šepetėliu - jo apžvalgas rasite čia, tai Pro versija užtikrina didesnį vibracijų dažnį: 42 000 prieš buvusius 40 000. Taip pat baterija dabar tarnauja 40 dienų, vietoje 30.

Kaip ir galima numanyti, Xiaomi Oclean X Pro visiškai nebijo vandens ir atitinka IPX7 standartą. Įkrovimo stotelė taip pat nebijo vandens, bet jos standartas kiek žemesnis – IPX5.

Xiaomi Oclean X Pro integruotas 6-ių ašių giroskopas, kuris leidžia įvertinti dantų spaudimo lygį ir tai, kur dantų šepetėlio galvutė buvo dantų valymo metu.

Būtent dėl to ir gauname tokius tikslius dantų valymo rezultatus bei vos tik dantų šepetėlis yra per daug stipriai spaudžiamas prie dantų, jis automatiškai sumažina vibracijų dažnį ir taip apsaugo dantų emalį.

Tie, kurie turi plombuotų dantų, galite būti absoliučiai ramūs. Pas mane burnoje tų plombų turbūt daugiau nei dantų ir per dvejus metus, kaip naudoju Xiaomi dantų šepetėlius, nei karto nėra kažko blogo nutikę. Šepetėlių šereliai labai kokybiški ir gerai nuvalo apnašas. Plombų jums neišraus. Būkite ramūs.

 

Apibendrinus, Xiaomi Oclean X Pro elektrinis dantų šepetėlis yra ugnis. Praktiškai tobulas dantų šepetėlis. Tiems, kam negaila išleisti 60 eurų – rekomenduoju 100 proc.

Na, o tiems, kuriems gaila tokių pinigų, tada įsigykite Xiaomi SOOCAS So White EX3 (11,66 €​). Tai pats pigiausias Xiaomi elektrinis dantų šepetėlis. Funkcionalumu tikrai neprilygsta ir valyti dantis teks ilgiau, bet bent jau žinosite, kas per daiktas yra elektrinis dantų šepetėlis.“

„Xiaomi SOOCAS So White EX3“ apžvalgą rasite čia:

„Kai jį išbandžiau – ženkliai brangesnį SOOCAS X3 padėjau į šalį“: štai kokie įspūdžiai po 3 savaičių su pačiu pigiausiu „Xiaomi“ dantų šepetėliu („Xiaomi SOOCAS So White EX3“ apžvalga, Video)

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(3)
(7)

Komentarai ()

Susijusios žymos: