Kuo tokios ypatingos beprotiško populiarumo naujausios ausinės „EDIFIER X3“? Liko nustebęs ir šimtus ausinių išbandęs apžvalgininkas – „tarp biudžetinės klasės belaidžių ausinių, EDIFIER X3 tikrai yra vienos geriausių ir drąsiai lenkia Redmi AirDots“ („EDIFIER X3“ apžvalga, Video)  ()

„Mažos, paprastos, patogios, su aptX, kokybiškas garsas, atsparumas vandeniui, galimybė rinktis iš dviejų spalvų modelių ir puiki kaina. Susipažinkime iš arčiau su masiškai perkamomis EDIFIER X3 belaidėmis ausinėmis.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„EDIFIER X3“ belaidės ausinės:

  • Aliexpress20,46 €;
    • 53 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„EDIFIER X3“ belaidės ausinės yra neįtikėtinai populiarios. Vien oficialioje gamintojo parduotuvėje jas įsigijo virš 8 500 pirkėjų, turime beveik 2 600 atsiliepimų ir super aukštą 4,9 balų įvertinimą. Sunkiai suvokiamas reitingas, turint galvoje tiek daug pirkimų.

Tad kuo jos taip patinka pirkėjams? Kuo šios ausinės išsiskiria? Pasižiūrėkime ką apie jas sako šimtus įvairių belaidžių ausinių išbandęs apžvalgininkas.

„Ausinių pakuotė tvarkinga ir ganėtinai simpatiška. Viduje rasime EDIFIER X3 belaides ausines, joms laikyti skirtą dėkliuką, atsarginių pagalvėlių, micro-USB įkrovimo laidą ir naudojimosi instrukciją.

Pagaminimo kokybė yra vidutinė, tačiau ausinės kokybiškos ir tikrai geresnės kokybės nei Redmi AirDots.

Ausinių dėkliukas plastikinis, paviršius matinis, dangtelis užsidaro gerai, viduje yra magnetukai. Dangtelis laikosi tvirtai ir pats neatsidaro. Dėkliukas yra 52 x 18 x 28 mm dydžio. Sveria tik 24 gramus ir jį nešioti kelnių kišenėje yra itin patogu.

Dėkliukas turi 350 mAh talpos bateriją, kurios energijos ausinėms įkrauti užteks 3 kartus. Gaila tik tai, kad ant dėkliuko nėra šviesos indikatorių, kurie rodytų, kiek jame yra likę energijos. Vienas šviesos indikatorius šviečia tik tada, kai įkraunamas dėkliukas. Telefone irgi nerodo kiek dėkliuke yra energijos.

Ši baterija įkraunama su micro-USB laidu, bet kaip tokioje kainų kategorijoje, tai dar gana dažnas dalykas. Aš per daug ir nesitikėjau čia rasti C-tipo USB jungtį.“

„Pačios ausinės yra gana mažos ir man patinka. Jos labai gerai telpa į ausų landas ir ten laikosi.

Viena ausinė sveria tik 4,1 gramo. Abi turi mikrofonus, reaguoja į prisilietimus, tad galima pilnai valdyti muziką, atsiliepti/nutraukti skambutį ir išsikviesti balso asistentą.

Beje, šios ausinės gali dirbti ir atskirai. Tai yra, galite naudoti vieną ausinę. Svarbiausia, kad viską darytumėte taip, kaip nurodyta instrukcijoje.“

„Pilnai įkrautos ausinės ir esant 100 proc. garso lygiui, dirba 5 val. ir 20 minučių. Čia tuo atveju, kai naudojatės aptX garso kodavimo sprendimu.

Ausinės palaiko Bluetooth 5.0 ir ryšys labai stabilus. Taip pat ausinės yra atsparios vandeniui bei prakaitui – IPX5 standartas.

EDIFIER X3 ausines bandžiau su OnePlus bei Pixel telefonais ir turiu pasakyti, kad jos dirba gerai. Muzikos grojimo metu ant ausinių esantys šviesos diodai šviečia, bet jie tokie menki, kad dar reikia gerai paieškoti.

Žiūrint Youtube, garso uždelsimo nepastebėjau. Žaidžiant žaidimus šiek tiek delsos jaučiama, bet galima kentėti. Štai testų rezultatai (2:29 min.).“

„Kambario sąlygomis mikrofonai dirba gerai, tačiau esant lauke, už aplinkos triukšmo slopinimą atsakinga cVc 8.0 technologija turi dirbti visu pajėgumu ir per daug naudos ji neduoda. Štai mikrofonų testų rezultatai (2:58 min.).

Iš esmės mikrofonai EDIFIER X3 ausinių yra tokie, kokių ir galima tikėtis tokioje kainų kategorijoje – nieko baisaus ar super stebuklingo.

Štai EDIFIER X3 garso kokybė yra kitas reikalas ir turiu pasakyti, kad ji net labai geros kokybės. Tiesą sakant, EDIFIER X3 garso kokybė tokia, kad jos turėtų kainuoti kur kas daugiau. Viršija visas tokios kainų kategorijos lubas.

Garso čia yra daug ir pasirinkus maksimalų garso lygį – nėra kažkokio pašalinio triukšmo, džeržgesio.

Detalizacija puiki, daug skirtingų tonų, vieni ant kitų nelipa. Žemi tonai labai geri. O dar padirbėjus su garso vienodintuvu, jie tampa dar sodresni.

Ausinės turi tik pasyvią aplinkos triukšmo slopinimo technologiją, tačiau ir jos užtenka, kad klausantis 70 proc. garso lygiui, girdėtumėte tik muziką.“

„Apibendrinant, rekomenduoju. EDIFIER X3 nėra idealios, tačiau iš savo ilgos patirties išbandant belaides ausines, galiu drąsiai sakyti, jog tarp biudžetinės klasės belaidžių ausinių EDIFIER X3 yra vienos geriausių.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(3)
(2)
(1)

Komentarai ()

Susijusios žymos: