To turbūt dar nesate matę ir išbandę - masiškai perkamas „Xiaomi YUNMAI“ daugiafunkcis giluminių raumenų masažuoklis ir kodėl profesionalus masažuotojas jį vadina geriausiu, kokį tik yra bandęs („Xiaomi YUNMAI“ atsiliepimai, iš Čekijos, Video, atnaujintas kuponas 2021-08-30)  (4)

Ar vis dar jaučiate pasekmes po traumų? Kankina kaklo, pečių, rankų ir kitų kūno sričių skausmai? Šis daugiafunkcis giluminių raumenų atpalaidavimo įrankis jums gali labai pagelbėti. Jis turi 4 keičiamas galvutes, keletą skirtingų režimų ir yra belaidis.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi YUNMAI“ masažuoklis:

PAPILDYMAS 2021-08-30

„Xiaomi YUNMAI“ masažuoklis yra labai populiarus tarp Aliexpress ir kitų parduotuvių pirkėjų.

Kuo pirkėjams taip patinka šis masažuoklis. Žinoma, patrauklia kaina ir tuo, kad į bet kurią Europos šalį pristatomas vos per kelias dienas.

Ne ką mažiau svarbios ir šio įrenginio savybės.

„Xiaomi YUNMAI“ įrankis yra aprūpintas 2600 mAh talpos baterija, kurios energijos užtenka net iki 80 dienų.

Čia turima galvoje tokį laiką, kai pasirinktas standartinis, raumenis atpalaiduojantis masažo režimas ir taip kasdien naudojamas masažuoklis po 10 minučių

Žinoma, pasirinkus intensyvesnį masažo režimą ir ilgesnes sesijas, laikas trumpės. Bet kuriuo atveju, baterijos tarnavimo laikas labai geras.

Masažavimo įrankis suteikia 60Hz aukšto dažnio stimuliavimą ir suaktyvina raumenis, stimuliuoja kraujotaką, sumažina raumenų atsistatymo laiką, kas yra labai svarbu sportuojantiems, bei malšina skausmą.

„Xiaomi YUNMAI“ palaiko 3 skirtingus masažo intensyvumo lygius:

  • 1800 vibracijos per minutę;
  • 2400 vibracijos per minutę;
  • 3200 vibracijos per minutę.

Taip pat geriausias efektas bus pasiekiamas naudojant konkrečioms kūno vietoms skirtus antgalius.

Jų pakuotėje iš viso yra 4, tad su „Xiaomi YUNMAI“ galima išmasažuoti praktiškai visą kūną.

„Xiaomi YUNMAI“ skleidžia vos iki 45 dB garsą, gali darbuotis nuo 0 iki +40 laipsnių temperatūroje ir sveria tik 1 kg.

Šaunus daiktams, kuriam gerų žodžių negaili nei pirkėjai, nei apžvalgininkas. Štai kelios pirkėjų padarytos masažuoklio nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto. O čia pora pirkėjų komentarų, atspindinčių bendras nuotaikas:

  • T***r: „Žaibiškas pristatymas! Atkeliavo vos per kelias dienas. Rekordas iš Aliexpress. Masažuoklis yra puikus. Viskas veikia taip, kaip ir nurodo gamintojas. Lengvas, patogus naudotis net ir viena ranka. Tik pasirinkus galingesnį masažavimą jau reikia laikyti abejomis rankomis, kad būtų tinkamai išmasažuoti gilieji raumenys. Bendrai, labai patenkintas šiuo masažuokliu. Raumenis atpalaiduoja gerai.“
  • T***a: „Užsakytas masažuoklis atkeliavo labai greitai. Pakuotė tvarkinga, viskas joje yra ir masažuoklis veikia taip, kaip ir turi veikti. Beje, kai pirmą kartą jį įjungsite - ilgėliau palaikykite įjungimo mygtuką. Iš pradžių pagalvojau, kad masažuoklis neįkrautas, tačiau tereikėjo ilgiau palaikyti nuspaudus įjungimo mygtuką. Tai jau trečias tokio tipo masažuoklis, kurį aš nusiperku. Vieną padovanojau mamai, kitą naudoju darbe. Aš esu profesionalus masažuotojas. Na, o trečią naudoju savo namuose. Galiu drąsiai sakyti, kad šis masažuoklis, lyginant su kitais, yra šiek tiek sunkesnis, tačiau geriau pagamintas, veikia efektyviau ir bendrai - yra geresnis. Labai rekomenduoju.“

O kaip gi atrodo „Xiaomi YUNMAI“ masažuoklis ir kaip jis darbuojasi praktiškai, galite pasižiūrėti šioje apžvalgoje:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(9)
(2)

Komentarai (4)

Susijusios žymos: