Tikra šventė melomanams - su nuolaidų kuponais ir iš Europos sandėlių išparduodamos geriausios „Tronsmart“ belaidės ausinės ir garso kolonėlės (Video)  (3)

Naujausi GeekBuying.com pasiūlymai:

- „Tronsmart“ kompanijos garso įrangos išpardavimas;

- Naujausios kartos „Tronsmart Apollo Bold“ TWS+ ausinės iš Italijos sandėlių;

- Pačios perkamiausios „Tronsmart Spunky Beat“ TWS ausinės iš Vokietijos sandėlio;

- Vienos naujausių ir su integruotomis UV lempomis „Tronsmart Onyx Free“ TWS ausinės iš Čekijos sandėlio;

- „Tronsmart Element Force“ ir „Tronsmart Element Mega“ garso kolonėlės iš Europos sandėlių.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

GeekBuying.com informuoja apie prasidėjusį „Tronsmart“ kompanijos garso įrangos išpardavimą ir geriausius pasiūlymus.

GeekBuying.com teigia, kad perkantiems prekių už tam tikrą sumą ir daugiau, suteikiami papildomi nuolaidų kuponai:

  • perkant už $10, gausime $2 su nuolaidos kuponu TSBOLD01;
  • perkant už $40, gausime $5 su nuolaidos kuponu TSBOLD02;
  • perkant už $90, gausime $10 su nuolaidos kuponu TSBOLD03;
  • perkant už $120, gausime $15 su nuolaidos kuponu TSBOLD04.

Šiuo metu galima įsigyti pačių populiariausių ir geriausių „Tronsmart“ prekės ženklo produktų. Štai keli išties dėmesio verti daiktai ir didesnę jų dalį esame išbandę ir mes patys.

Naujausios kartos „Tronsmart Apollo Bold“ TWS+ ausinės

  • Su nuolaidos kuponu TSBOLD02​ ​jos kainuoja 80,59 €;
  • specialaus anonso pasiūlymas;
  • Italijos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„Tronsmart Apollo Bold“ TWS+ ausinės yra naujausias gerai žinomos kompanijos produktas ir akivaizdu, kad tai yra aukščiausio lygio belaidės ausinės.

Naujosios belaidės TWS+ ausinės užtikrina stereo garsą ir yra aprūpintos paskutinės kartos Qualcomm QCC5124 lustu, kuris leidžia išnaudoti visą aptX ir tuo pačiu AAC, SBC muzikos kodavimo potencialą, prisideda prie maksimaliai stabilaus ir dar greitesnio duomenų perdavimo bei baterijų energijos taupymo.

Gamintojas tvirtina, kad „Tronsmart Apollo Bold“ ausinės užtikrina kokybiškiausią garsą, kokį tik gali šiuo metu pasiūlyti belaidės ausinės.

Prie to labai stipriai prisideda ir kompanijos užpatentuota dvigubo tipo, 360° hibridinė aplinkos triukšmo slopinimo technologija.

Čia turime vadinamąją ANC, bet dar labiau patobulintą, kas leidžia visiškai izoliuoti pašalinius garsus ir klausytis tik mėgstamos muzikos bei patogiai kalbėtis su pašnekovais.

Verta pažymėti ir tai, kad „Tronsmart Apollo Bold“ ausines galima naudoti tiek po vieną, tiek ir abi iškart. Jos yra nepriklausomos viena nuo kitos ir šią puikią savybę „Tronsmart“ kompanija taiko praktiškai visose savo belaidėse ausinėse. Labai patogus dalykas.

„Tronsmart Apollo Bold“ ausinės reaguoja į prisilietimus ir taip galime valdyti muziką, garso lygį, skambučius, įjungti/išjungti ANC, iškviesti balso asistentus.

Šios šaunios ausinės palaiko ir dar vieną labai naudingą technologiją. Jose yra įrengti jutikliai ir dėka jų ausinės supranta, kada yra išimamos iš ausų ir atgal į jas įdedamos.

Todėl vos tik ausines išimsite iš ausų, muzika sustos grojusi, o kai ausines įdėsite atgal į ausis - vėl automatiškai pradės groti muzika.

„Tronsmart Apollo Bold“ baterijos vertos atskiro žodžio. Ausinių dėkliukas yra įkraunamas su C-tipo USB laidu. Vienu įkrovimu ausinių energijos užteks muzikos klausytis net 10 val. ir šis rodiklis „Tronsmart Apollo Bold“ paverčia tikromis lyderėmis.

Su „Tronsmart Apollo Bold“ dėkliuke esančia baterija šis laikas padidės iki 30 val., kas yra tiesiog puiku. Palaikomas greitasis ausinių baterijų įkrovimas ir vos per 10 min. jos bus tiek įkrautos, kad muzikos galima klausytis 1 val. Labai geri rezultatai.

„Tronsmart Apollo Bold“ išvaizdžios, labai kokybiškai pagamintos, su IP45 standartu (atsparios vandeniui, prakaitui ir dulkėms), aukščiausio lygio TWS+ ausinės, Bluetooth 5.0 ryšiu suderinamos su iOS ir Android įrenginiais.

Garso įrangą gaminanti „Tronsmart“ kompanija sukūrė aukščiausio lygio belaides ausines, kurios parduodamos kelis kartus pigiau nei kitų garsių kompanijų produktai.

Pačios perkamiausios „Tronsmart Spunky Beat“ TWS ausinės

  • Su nuolaidos kuponu GKBTS22 ​jos kainuoja 34,35 €;
  • tokia kaina taikoma 2 vnt., tad vienos ausinės kainuos tik 17 eurų;
  • Vokietijos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • 3,59 € už pristatymą į Lietuvą.

„Tronsmart Spunky Beat“ belaidės ausinės tikriausiai prilygsta ir mums gerai žinomoms „Redmi AirDots“. O galbūt net ir lenkia.

Mes išbandėme šias belaides ausines ir išsamią „Tronsmart Spunky Beat“ apžvalgą rasite čia.

Kas mums šiose ausinėse patiko? Šaunių dalykų yra labai daug.

„Tronsmart Spunky Beat“ ausinės aprūpintos Qualcomm lustu ir palaiko aptX, AAC, SBC muzikos kodavimo technologijas bei Qualcomm® DSP ir cVc™ 8.0 triukšmo pašalinimo technologijas.

Tiesą pasakius, tokioje kainų kategorijoje tai yra labai retas atvejis, kad belaidės TWS ausinės galėtų pasigirti tokiomis pažangiomis technologijomis.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „Tronsmart Spunky Beat“ aprūpintos naujausiu Bluetooth 5.0 technologiniu sprendimu ir yra suderinamos su išmaniaisiais telefonais bei kitais įrenginiais.

Jas taip pat galima naudoti po vieną arba iškart abi; turi specialų dėkliuką, kuris veikia ir kaip įkrovimo stotelė (350 mAh). 

Vos per 5 minutes ausines įkrausime tiek, kad šios energijos užteks muzikos klausytis visą valandą. Bendrai energijos užteks klausytis muzikos 6,5 valandos, o su papildoma įkrovimo stotele - iki 20 valandų.

Įdomus momentas, kad ši įkrovimo stotelė savo korpuse jau turi integruotą laidą su A-tipo USB jungtimi, o pakuotėje papildomai dar yra ir C-tipo USB laidas. Tad įkrovimo stotelę galima įkrauti dviem būdais.

„Tronsmart Spunky Beat“ yra lengvai valdomos (prisilietimais bei pasitelkus balso asistentą), šauniai atrodančios ir nebrangios belaidės ausinės, kurios dar ir atsparios drėgmei (IPX5 standartas).

Už 17 eurų būtų sunku rasti geresnį pasirinkimą.

Vienos naujausių ir su integruotomis UV lempomis „Tronsmart Onyx Free“ TWS ausinės

  • Su nuolaidos kuponu 4J9N7XKV ​jos kainuoja 27,48 €;
  • Čekijos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„Tronsmart Onyx Free“ - labai kokybiškai pagamintos, net iki 35 val. muzikos grojimą užtikrinančios ir dar virusus naikinančios belaidės ausinės už stebėtiną kainą.

Mes išbandėme naujausias „Tronsmart“ kompanijos TWS ausines ir „Tronsmart Onyx Free“ apžvalgą rasite čia.

Iškart norisi pažymėti, kad čia turime belaides ausines, kurios ne tik atitinka ypatingai aukštą IPX7 standartą - kas reiškia, jog jos yra atsparios vandeniui bei prakaitui ir galima drąsiai keliauti į sporto klubą bei nebijoti lietaus, bet ir tai, kad turi integruotas UV lempas. Papildoma apsauga nuo virusų tikrai nepakenks.

Tereikės ausines išimti iš ausų, jas įdėti į dėkliuką ir taip integruotos UV lempos jas apšvitins bei sunaikins virusus. Šaunus ir labai naudingas dalykas.

Čia turime SBC, AAC ir naujausią „Qualcomm“ aptX technologinį sprendimą, kuris ir padeda išvengti garso kokybės nuostolių. Tad garso kokybė yra aukščiausios kokybės.

„Tronsmart Onyx Free“ palaiko ir dvi labai naudingas technologijas: DSP ir cVc. Jos yra skirtos tam, kad pokalbių metu garso kokybė būtų kuo geresnė ir be pašalinių garsų.

Kalbant apie ausinių garso, muzikos, pokalbių ir balso asistentų valdymą, tai „Tronsmart Onyx Free“ turi pagerintus valdymo mygtukus.

Įdiegti „Panasonic“ mygtukai dabar yra 71 proc. jautresni, kas reiškia, kad ausines reikia mažiau spausti ir jos geriau reaguoja į duodamas komandas.

Dideliu privalumu galima laikyti ir „Tronsmart Onyx Free“ palaikomus du veikimo režimus: Mono ir Stereo.

Ant dėkliuko yra 4 šviesos indikatoriai, tad visada žinosite kiek yra likę baterijos energijos, matysite įkrovimo procesą, kada baterija įkrauta, ir taip pat jie šviečia, kai veikia UV lempos ir apšvitina įdėtas ausines.

Dėkliuko baterija įkraunama per C-tipo USB jungtį ir čia yra labai didelis privalumas. Reiškia, kad galima naudoti įprastą USB laidą - pakuotėje jis taip pat bus įdėtas, ir šią bateriją įkrausime labai greitai.

Šauniausia dalis yra muzikos klausymo laikas. Vos 5 min. ausinių įkrovimo ir turime 2 val. muzikos klausymo. Pilnai įkrautų ausinių užtenka net 7 val. muzikos klausymo, kas belaidžių ausinių pasaulyje yra super geras rodiklis. Net ir 100+ eurų kainuojančios TWS ausinės retai gali pasigirti tokiu rezultatu.

O su dėkliuko baterija turėsime net 35 val. muzikos klausymo, kas yra išvis fantastiškas rodiklis.

Nors mums labai patinka „Tronsmart Spunky Beat“ dėkliuko įkrovimo sprendimas, tačiau „Tronsmart Onyx Free“ turi daugiau privalumų: įprastoje vietoje esančios komandos, UV lempos, aukštesnis IPX7 atsparumo vandeniui standartas, dar ilgiau laikančios baterijos, simpatiškas ir kompaktiškesnis dėkliukas. Už tokią kainą labai geros belaidės ausinės.

„Tronsmart Element Force“ ir „Tronsmart Element Mega“ garso kolonėlės

„Tronsmart Element Force“:

  • su nuolaidos kuponu TSBOLD02 ​jos kainuoja 38,65 €;
  • Europos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

 

„Tronsmart Element Mega“:

  • su nuolaidos kuponu TSBOLD02 ​jos kainuoja 63,56 €;
  • tokia kaina taikoma 2 vnt., tad viena kolonėlė kainuos 32 eurus;
  • Vokietijos sandėlių, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • 4,50 € už pristatymą į Lietuvą.

„Tronsmart Element Force“ yra labai kokybiška ir šauni garso kolonėlė, kurią ir mes patys išbandėme.

„Tronsmart Element Force“ belaidės kolonėlės apžvalgą rasite čia.

Galime drąsiai patvirtinti, kad „Tronsmart Element Force“ garso kolonėlė yra:

  • Labai gražaus dizaino, išvaizdi, aukščiausios kokybės medžiagos;
  • Visiškai atspari vandeniui – IPX7 standartas;
  • Patogi laikyti rankoje ir ant įvairių paviršių, neslysta;
  • NFC, „Bluetooth 5.0“;
  • Patogus valdymas, mygtukai labai gerai reaguoja į paspaudimus;
  • Galimybė naudoti, kaip laisvų rankų įrangą – puikiai girdimas pašnekovas;
  • Muzikos grojimas iš atminties kortelės, 3,5 mm audio AUX laidu ar Bluetooth ryšiu;
  • Galimybė kolonėlę valdyti balsu ir net su „Mi Band 4“ išmaniąja apyranke;
  • Du garsiakalbiai po 20W užtikrina labai kokybišką garsą ir EQ mygtukas leidžia jį dar pagerinti;
  • Dvi baterijos po 3300 mAh, kurias įkrauti užtrunka apie 3 valandas ir jų energijos užtenka virš 20 val.

Tad jei ieškote garso kolonėlės sau ar ketinate ją padovanoti artimiesiems, nedvejokite - už tokią kainą „Tronsmart Element Force“ yra nuostabus pasirinkimas, o dabar dar galite įsigyti ir „Tronsmart Element Mega“.

Iš techninės pusės ir galimybių, šios abi garso kolonėlės yra labai panašios, tik „Tronsmart Element Mega“ jau yra kiek kitokio dizaino.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(0)
(1)
(-1)

Komentarai (3)