Rinkinukas mėgstantiems aktyviai laiką leisti lauke: išvaizdūs, neperšlampami, šilti ir iki 47 dydžio batai, 6000Lm ryškumo priekiniai dviračių žibintai bei perkamiausi telefonų laikikliai  ()

Geriausi Aliexpress.com pasiūlymai:

- Naujos kolekcijos batai, mėgstantiems daug ir aktyviai laiko leisti lauke - „Brand Men Winter Snow Boots Waterproof Leather Sneakers Super Warm Men's Boots Outdoor Male Hiking Boots Work Shoes Size 39-47“;

- Įvairūs priekiniai dviračių žibintai su 2 LED'ais, 6000Lm ryškumu ir 5200 mAh įkraunamomis baterijomis - „6000LM Bicycle Light 2x XML-L2 LED Bike Light With USB Rechargeable Battery Cycling Front Light +Handlebar Mount“;

- Patys populiariausi prie dviračio vairo rėmo tvirtinami aliuminio lydinio telefonų laikikliai - „Promend Aluminum Alloy Bike Mobile Phone Holder Adjustable Bicycle Phone Holder Non-slip MTB Phone Stand Cycling Accessories“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujos kolekcijos batai, mėgstantiems daug ir aktyviai laiko leisti lauke

  • Dabar jie parduodami už 18,83 €;
  • 43 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Tai yra vyriški batai, skirti tiems, kurie mėgsta ilgus pasivaikščiojimus ir kitas pramogas lauke.

Jie yra su papildomu pašildymu - dengti trumpu pliušu - tad skirti naudoti šaltuoju metų laiku.

Taip pat atkreipkite dėmesį, kad batus galima rinktis nuo 39 iki 47 dydžio.

Belieka tik pasinaudoti šia dydžių lentele ir pasirinkti sau tinkamiausią dydį. Taip pat kai kuriems rekomenduojama rinktis vienu dydžiu didesnius batus.

Pavyzdžiui, jei pėdos ilgis yra 26 cm, tai europietiškas batų dydis bus 42. Bet jei pėda stambesnė, platesnė, tada geriau pasirinkti 43 dydį.

Šie batai yra neperšlampami, šilti ir su specialiu protektoriumi, kuris leis jaustis užtikrintai ir ant slidžios dangos. Išvaizdūs, kokybiški ir dabar dar už labai gerą kainą parduodami batai.

Įvairūs priekiniai dviračių žibintai su 2 LED'ais, 6000Lm ryškumu ir 5200 mAh įkraunamomis baterijomis

  • Dabar jie parduodami nuo 18,49 €;
  • 26 % nuolaida;
  • iš Prancūzijos sandėlio;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Populiarūs priekiniai žibintai: beveik 2000 užsakymų, virš 900 atsiliepimų ir labai aukštas 4,9 balų įvertinimas.

Atkreipkite dėmesį, kad galima rinktis iš keleto skirtingų žibintų versijų ir kai kurie jų turi papildomus galinius žibintuvėlius.

Bendrai žibintai yra pagaminti iš aliuminio lydinio, sveria apie 250 gramus, lengvai pritvirtinami prie dviračio vairo, reguliuojamas palinkimo kampas, turi po du ryškiai šviečiančius LED'us - 6000Lm.

5200 mAh įkraunamų baterijų energijos užtenka nuo 4 iki 12 val. Viskas priklauso nuo pasirinkto švietimo režimo ir pastarųjų čia yra 5: žemas, vidutinis, ryškus švietimas, mirksėjimas ir SOS tipo.

Absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos šiems žibintuvėliams duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir juos perka iškart po kelis: 1 foto. O štai kaip jie šviečia nakties metu: 1 foto, 2 foto.

Patys populiariausi prie dviračio vairo rėmo tvirtinami aliuminio lydinio telefonų laikikliai

  • Dabar jie parduodami už 10,14 €;
  • 50 % nuolaida;
  • 1,16 € už siuntimą į Lietuvą.

Patys populiariausi telefonų laikikliai: beveik 6800 užsakymų, virš 2700 atsiliepimų ir labai aukštas 4,8 balų įvertinimas.

Pirkėjai iškart pažymi, kad telefonų laikikliai yra pagaminti itin kokybiškai. Aliuminio lydinys, kokybiškas pritvirtinimas prie vairo rėmo ir taip su pritvirtintu telefonu gali važinėtis net ir ekstremalių sporto šakų mėgėjai.

Dažnas pirkėjas pažymi, kad galima pasirinkti mėgstamos spalvos laikiklį ir geriausia yra tai, kad į jį įtaisytą telefoną galima pasukti 360 laipsnių kampu, kas leidžia telefono ekrane patogiai stebėti žemėlapį ir kitą tuo metu aktualią informaciją.

Į šį laikiklį galima įdėti nuo 55 iki 95 mm pločio telefonus, tad tinka praktiškai visų gamintojų įrenginiai.

Pirkėjai iš viso pasaulio bei Lietuvos yra itin patenkinti šiais telefonų laikikliais ir juos netgi pritvirtina prie elektrinių paspirtukų vairo: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(6)
(0)

Komentarai ()