„Xiaomi Mi Band 5“ nereikalinga – „Haylou Solar“ yra geriausias biudžetinis išmanusis laikrodis: štai ką jis sugeba ir kuo lenkia šių metų populiariausią išmaniąją apyrankę („Haylou Solar“ apžvalga, Video)  ()

„Xiaomi Mi Band 5“ išmanioji apyrankė šiuo metu yra labiausiai aptarinėjamas įrenginys pasaulyje ir jos nori kone visi. Nejau kas nors jai gali prilygti? Apžvalgininkas mano, kad gali. Ir įvardija, ką gi sugeba „Xiaomi“ dukterinės kompanijos pristatytas „Haylou Solar“ išmanusis laikrodis.


Visi šio ciklo įrašai

  • 2020-08-24 „Xiaomi Mi Band 5“ nereikalinga – „Haylou Solar“ yra geriausias biudžetinis išmanusis laikrodis: štai ką jis sugeba ir kuo lenkia šių metų populiariausią išmaniąją apyrankę („Haylou Solar“ apžvalga, Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija

„Haylou Solar LS05“ išmanusis laikrodis (globali versija):

  • Aliexpress27,32 €;
    • 37 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.
  • Gearbest31,82 €;
    • 46 % nuolaida;
    • 2,04 € už siuntimą į Lietuvą.

„Xiaomi Mi Band 5“ išmanioji apyrankė (globali versija):

„Šiuo metu Xiaomi Mi Band 5 išmanioji apyrankė yra labiausiai aptarinėjamas produktas. Vien pas mus Youtube kanale jo apžvalgą peržiūrėjo virš 500 000 žmonių, kas yra absoliutus rekordas, o ir kitų apžvalgininkų padarytos Mi Band 5 apžvalgos muša rekordus.

Supraskite, Mi Band 5 domina visus. Ne tik Xiaomi kompanijos fanatikus. Ir jei žmogui įvardiji Mi Band 5 savybes, jos funkcijas ir galimybes – jos užsinori visi. Nuo namų šeimininkės, iki miestiečio. Jos užsinori net ir ta tetulė, kuri šiaip nieko nenori.

Manęs dabar klausote ir galvojate – duokit man Mi Band 5. O kas jei Jums pasakyčiau, kad dabar Xiaomi pardavinėja ne ką blogesnį, ir netgi sakyčiau geresnį produktą, nei Mi Band 5?

Kalba eina apie naująjį Haylou Solar LS05 išmanųjį laikrodį. Tai Xiaomi dukterinės kompanijos produktas ir dabar aš jums apie jį papasakosiu.“

„Haylou Solar LS05 atkeliauja simpatiškoje dėžutėje ir iškart galiu pasakyti, kad tai yra pilnavertis fizinę veiklą stebintis išmanusis laikrodis.

Laikrodžio korpusas – metalinis. Už 33 dolerius (28 eurus) metalinis korpusas?! Kažkas neįtikėtino. Plius, labai kokybiškas dirželis. Jis man primena šiek tiek Mi Band 3 apyrankės dirželį – panašu, kad medžiagos panaudotos panašios ir tai yra labai gerai. Dirželis tvirtas, odos nealergizuoja. Puiki kokybė. Ir jei jis jums kartais nepatiktų – jį galima nuimti ir užsidėti norimą dirželį (4:35 min.).

Pakuotėje be Haylou Solar dar rasime ir magnetinį laikrodžio įkroviklį. Puikus Xiaomi sprendimas, kurį taip pat rasime ir toje pačioje Mi Band 5 apyrankėje.

Nereikia išiminėti jokių kapsulių, jokių ten nepatogių dėkliukų ar dar ko nors. Tiesiog pritvirtinome prie laikrodžio įkroviklį, prijungėme prie kompiuterio ir viskas (4:10 min.).“

Kuo dar pasižymi „Haylou Solar LS05“ ir ką jis gali?

„Iškart noriu atkreipti dėmesį į Haylou Solar ekraną. Čia turime pilnai apskritą ekraną ir ne taip kaip kituose pigiuose laikrodžiuose. Jų ekranai būna irgi apvalūs, bet pateikiama informacija užima tik dalį jų. Su Haylou Solar viskas yra kitaip. Čia pilnai išnaudojamas visas laikrodžio ekranas.

Čia turime TFT matricą su 240 x 240 raiška. Saulėtos dienos metu vaizdas 1,28 colių dydžio ekrane matomas gerai.

Taip pat čia galite pasirinkti skirtingus ekrano atvaizdavimo pasirinkimus. Aš esu pasirinkęs štai šį, kadangi jame matyti daugiausiai informacijos: nueitas atstumas, žingsniai, širdies ritmas, sudegintos kalorijos, orų prognozė ir kt.“

„Kuo Haylou Solar skiriasi nuo Mi Band 5? Žinoma, kad ekranu. Haylou Solar jis kur kas didesnis.

Minusai: Haylou Solar nėra NFC, tad apie bekontakčius mokėjimus pamirškite. Taip pat čia nėra deguonies kiekio kraujyje matavime. Globalioje Mi Band 5 apyrankėje tai yra – tik kažkodėl kiniškoje Mi Band 5 šios funkcijos taip pat nėra.

Gerai yra tai, kad Haylou Solar širdies ritmas matuojamas nuolatos, 24/7 režimu ir nereikia spausti kažkokių mygtukų, kad jį aktyvuotumėte.

Tiesiog žudantis Haylou Solar privalumas yra jo baterija. Gamintojas tvirtina, kad budėjimo režime Haylou Solar vienu įkrovimu dirbs 30 dienų. Naudojant laikrodį normaliu režimu galime tikėtis 3 savaičių, kas yra nuostabu. Ypač atsižvelgiant į tai, kad čia yra didelį ekraną turintis išmanusis laikrodis.

Apskritai, jei Google išleistų tokios išvaizdos laikrodį, tai aš visiškai pretenzijų neturėčiau. Žinoma, Google pridėtų geresnį ekraną, garsiakalbį, mikrofoną, gal ir SIM kortelės palaikymą bei kitų funkcijų.

Čia to nėra, bet atminkite – Haylou Solar kainuoja vos 28 eurus. Ir tai nėra absoliučiai pilnavertis išmanusis laikrodis, kaip tie patys Galaxy Watch.

Haylou Solar yra panašus yra Huawei Watch GT 2e – jo apžvalgą rasite čia. Jis užtikrina esmines funkcijas ir informuoja apie gautus pranešimus. Beje, net ir rusų kalba informacija pateikiama.

Belieka tik Haylou Solar suporuoti su Haylou Fit programėle, kuri palaiko anglų, rusų, vokiečių, italų ir kt. kalbas, ir daugybę išsamios informacijos matysite toje programėlėje.“

„Čia ir fizinės veiklos rezultatai, ir širdies ritmo matavimo grafikai, miego fazės, pranešimų valdymas ir taip toliau. Viskas, ko tik prireiks.

Taip pat Haylou Solar labai šaunus žadintuvas ir jo vibravimas. Čia ne tas variantas, kai išmanusis laikrodis rėkia taip, jog pažadina visą šeimą. Haylou Solar vibruoja tyliai ir maloniai.

Ir šiaip apie programėlę. Jos naudoti nuolatos tikrai nereikia. Viskas, ko reikia – yra pačiame laikrodyje. Čia ir orų prognozė, ir širdies ritmo rezultatai, ir nueiti žingsniai bei atstumas, ir pranešimus galima perskaityti, ir 12 sporto režimų. Visi baziniai dalykai, kurių reikia kasdien. Ir reikalauti kažko daugiau iš įrenginio, kainuojančio 28 eurus – nevertėtų. Manau, kad pirmiausiai Haylou Solar rinksis tie, kuriems jis atrodys gražus.

O jei jums programėlės galimybės yra labai svarbios, tada už su Mi Band 5 dirbančią Mi Fit geriau nerasite. Ji tiesiog karališka. Haylou Fit programėlė yra paprastesnė.

Tai ar esu patenkintas Haylou Solar LS05 išmaniuoju laikrodžiu? Tikrai taip. Man jis labai patiko ir manau, kad tai yra perspektyvus produktas.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(9)
(-5)

Komentarai ()