TOP 11 savaitės perkamiausių iš Kinijos turgelio: pats perkamiausias išmanusis laikrodis - „Huawei Watch GT 2e“, iš Lenkijos sandėlio šluojamas siurblys „ILIFE H70“ ir fantastiško populiarumos masažuoklis „Xiaomi YUNMAI“ (Video, 2020 m. 32 savaitė)  ()

- Išmanusis laikrodis „Huawei Watch GT 2e“ (iš Lenkijos sandėlio)

- Naujos kartos belaidis dulkių siurblys „ILIFE H70“ (iš Lenkijos sandėlio)

- Masiškai perkamas daugiafunkcis giluminių raumenų masažuoklis „Xiaomi YUNMAI“

- Belaidės ausinės „EDIFIER X3“

- Išmanusis laikrodis „Haylou Solar LS05“

- Tobulas dronas vaikams ir pradedantiesiems „XKJ“

- Dulkių siurblys robotas „LIECTROUX C30B“ (iš Italijos/Ispanijos/Prancūzijos sandėlio)

- Belaidės ausinės „Ternzun“

- Plovimo šluota „Xiaomi Mijia Smart Deerma Water Spray Mop“ (Iš Čekijos sandėlio)

- Pati perkamiausia meškerė su daugybe lietuvių atsiliepimų

- Pati perkmiausia 2020 metų vasaros žvejybinė ritė


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

1. Perkamiausias išmanusis laikrodis Iš Lenkijos sandėlio - „Huawei Watch GT 2e“, 60€ pigiau nei Lietuvoje

104.01€ | 40 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | 4.8 balai iš 5 (642 vertinimai)

Lietuvoje „Huawei Watch GT 2e“ kainuoja 169€.

„Huawei Watch GT 2e“ - aukščiausios klasės išmanusis laikrodis, šiuo metu siūlomas iš Lenkijos sandėlio už labai gerą kainą ir tiesiog šluojamas - tai neabejotinai pati perkamiausia prekė iš Kinijos turgelio. Nuostabaus dizaino, puikios pagaminimo kokybės, su 100 sporto režimų, atsparus vandeniui, deguonies kiekio kraujyje bei širdies ritmo ir streso matavimas ir t.t. Po mėnesio su šiuo laikrodžiu, apžvalgininkas jam žeria komplimentus.

„Huawei Watch GT 2e“ yra naujausias kompanijos išmanusis laikrodis ir pirmieji jį įsigiję pirkėjai bei spėję išbandyti apžvalgininkai yra labai patenkinti.

Ar tai tobulas išmanusis laikrodis? Na, tobulumui ribų nėra ir apžvalgininkas įvardija kelis dalykus, kurių trūksta „Huawei Watch GT 2e“, tačiau bendrai - tai yra nuostabus išmanusis laikrodis.

Pradėkime nuo „Huawei Watch GT 2e“ išvaizdos. Nors dėl skonio ir grožio nesiginčijama, bet „Huawei Watch GT 2e“ yra labai gražus. Dar ir pasiūloje galima rinktis iš skirtingų spalvų modelių.

Pats laikrodis pagamintas iš plieno lydinio ir plastiko, o dirželis yra iš hipoalerginės gumos.

Čia turime ryškų, spalvotą, 1,39 colių įstrižainės Amoled ekraną ir visa tai sveria vos 42 gramus. Stilingas ir lengvas išmanusis laikrodis.

Viena iš itin intriguojančių „Huawei Watch GT 2e“ savybių yra jo palaikomi sporto režimai. Apžvalgininkas teigia, kad čia turime 15 profesionalių sporto režimų ir dar suporavę laikrodį su telefone esančia programėle, aktyvuosime likusius 85.

„Ir įdomiausia yra tai, kad tie papildomi sporto režimai tikrai duoda naudos. Iš pradžių buvau skeptiškas, bet kai pabandžiau boksuotis ar lengvą treniruotę, pamačiau, jog fiksuojami rezultatai yra kokybiški ir išsamūs.

Šauniausia, kad pats laikrodis automatiškai užfiksuoja treniruotės pradžią ir pabaigą, tad net nereikia specialiai eiti į nustatymus ir rinktis sporto režimo“, - teigia apžvalgininkas.

Apžvalgininkas tvirtina, kad aktyvavus GPS+GLONASS ir visas „Huawei Watch GT 2e“ funkcijas bei jį naudojant labai intensyviai ir esant visą laiką įjungtam ekranui - čia yra vadinamoji „always on display“ galimybė - baterija tarnauja apie 6-7 dienas.

Jei šie dalykai bus išjungti ir laikrodis naudojamas įprastu režimu, tada baterija tarnaus dvigubai ilgesnį laiką.

Viena iš šaunių „Huawei Watch GT 2e“ savybių yra palaikomas muzikos grotuvas. Šiame laikrodyje yra 4 GB vidinės atminties, tad į laikrodį galima įrašyti iki 500 dainų. Telieka jį suporuoti su ausinėmis ir keliauti sportuoti.

„Huawei“ ir toliau tęsia tradicija savo išmaniuosius laikrodžius aprūpinti savo sukurtais procesoriais - čia yra Kirin A1 - bei dedikuotomis miego sekimo ir širdies ritmo matavimo technologijomis.

Jau ir su ankstesniais kompanijos išmaniaisiais laikrodžiais paaiškėjo, kad jos yra vienos geriausių rinkoje ir užtikrina stebėtinai didelį tikslumą.

„Huawei Watch GT 2e“ ne išimtis ir čia dar papildomai turime deguonies kiekio kraujyje bei streso lygio matavimus.

Apžvalgininkui šie dalykai labai patinka ir džiugina tai, kad veikia 24/7 režimu, pačiame laikrodyje galima peržiūrėti pateikiamą statistiką, o dar daugiau jos rasime programėlėje.

Ką dar svarbu paminėti?

„Huawei Watch GT 2e“ laikrodyje yra orų prognozė, kalendorius, kompasas, žadintuvas, ekrano ryškumo reguliavimas, kvėpavimo pratimai, asmeninis treneris su sportavimo patarimais, rodoma aerobinio ir anaerobinio sportavimo statistika, būtinas laikas pailsėti bei atgauti jėgas ir t.t.

Pabaigai nepamirškime paminėti ir to, kad „Huawei Watch GT 2e“ visiškai atsparus vandeniui ir su juo galima nardyti iki 50 metrų gylyje.

Taip pat jis informuoja apie gautus skambučius, SMS ir socialinių tinklų žinutes. Tačiau čia apžvalgininkas ir pastebi pirmąjį „Huawei Watch GT 2e“ trūkumą. Laikrodyje nėra nei mikrofono, nei garsiakalbio, tad atsiliepti į pokalbius galimybės nėra.

Taip pat „Huawei Watch GT 2e“ dirba su firmine gamintojo programine įranga ir čia susiduriame su kitu apribojimu - nėra galimybės į laikrodį atsisiųsti ir įsidiegti papildomų programėlių.

„Tai iš esmės ir yra pagrindiniai Huawei Watch GT 2e trūkumai. Visais kitais aspektais, nuostabus išmanusis laikrodis. Sunkiai suvokiama galybė sporto režimų, pilnas atsparumas vandeniui, širdies ritmo, deguonies kiekio, streso, miego kokybės matavimai ir labai tikslūs rezultatai, integruotas GPS+GLONASS, muzikos grotuvas su galimybe įrašyti iki 500 dainų, fantastiška išvaizda ir, žinoma, puiki kaina“, - tvirtina apžvalgininkas.

2. Fantastiškai populiarus, iš Lenkijos sandėlio naujos kartos belaidis dulkių siurblys „ILIFE H70“

102.28€ | 41 % nuolaida, iš Lenkijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (985 vertinimai)

„ILIFE H70“ - tai įspūdingai populiarus, tikras šio pavasario hitas. Šis naujos kartos belaidis dulkių siurblys su 21kPa siurbimo galia, dviem siurbimo režimais, ilgai tarnaujančia baterija, tiesiog milžiniška atliekų dėžute ir daugybe kitų privalumų buvo perkamas masiškai - savaitės pradžioje Lenkijos sandėlyje buvo keli šimtai vienetų, dabar belikę vos 13. Už tokią kainą ir dar su nemokamu siuntimu iš Lenkijos, tai tiesiog įspūdingas pasiūlymas ir panašu, kad per kelias dienas neliks nei vieno modelio. 

Lietuvių giriamas naujos kartos, net 21 kPa galios „ILIFE H70“ belaidis dulkių siurblys dabar iš Lenkijos sandėlio siūlomas vos už 100€, pristatomas per 6 dienas (Video)

Naujausias AliExpress bestseleris - tiesiog masiškai šluojamas naujausias „ILIFE H70“ rankinis siurblys: kuo jis toks ypatingas, ką sako pirmieji pirkėjai (Video, Pirkėjų atsiliepimai, iš Lenkijos sandėlio)

„ILIFE H70“ yra visai neseniai rinkoje pasirodęs produktas ir pirmieji pirkėjai juo yra labai patenkinti. 

Ir iškart į akis krenta tas faktas, kad vos 100 eurų kainuojantis belaidis dulkių siurblys pasižymi net 21kPa siurbimo galia.

Tokioje kainų kategorijoje, tai yra tikra retenybė ir dažniausiai tokią siurbimo galią užtikrinantys belaidžiai dulkių siurbliai kainuoja ženkliai brangiau.

Negana to, „ILIFE H70“ palaiko du siurbimo režimus, kas taip pat yra labai pravartu.

Ant korpuso esančiais mygtukais galima pasirinkti standartinį arba maksimalų režimą: atitinkamai siurbimo galia yra 10kPa ir 21kPa.

Taip bus galima rinktis siurbimą pagal konkrečią situaciją, valomą paviršių ir atliekų kiekį.

O kadangi pakuotėje yra daugybė skirtingų antgalių, su šiuo siurbliu galima išvalyti ne tik visų namų kampelius, bet ir automobilį.

Dideliu privalumu pirkėjai laiko ir „ILIFE H70“ turimą motorizuotą pagrindinę siurbimo galvą. Ji lengvai pasukama įvairiais kampais ir tai leidžia dar geriau surinkti atliekas.

Taip pat joje yra įdiegti šviesos diodai, kurie pravers tais atvejais, kai reikės išsiurbti grindis po baldais ir lovomis. Dėka jų bus geriau matyti kur dar reikia išvalyti, o kur jau yra švaru.

Akivaizdus „ILIFE H70“ privalumas yra ir jo plaunamas filtras. Tereikės jį išimti iš siurblio, nuplauti po tekančiu vandeniu, išdžiovinti ir vėl įdėti atgal į siurblį.

Toks gamintojo sprendimas yra labai praktiškas ir leidžiantis pirkėjams sutaupyti pinigų. Tiesiog nereikia pirkti naujų filtrų.

Pirmieji pirkėjai pažymi ir tai, kad „ILIFE H70“ turi tiesiog milžiniškos talpos atliekų dėžutę - net 1,2 litrų.

Tai reiškia, kad vienu kartu bus galima darbuotis dar ilgiau ir nereikės taip dažnai jos ištuštinti. Beje, tą padaryti yra labai lengva. Tereikia atlenkti dėžutės apačioje esančią rankenėlę ir visos atliekos iškris į šiukšlių kibirą.

Galiausiai, „ILIFE H70“ baterija. Čia turime 2500 mAh talpos nuimamą bateriją, tad nėra būtina prie įkroviklio nešti viso siurblio.

Kalbant apie baterijos tarnavimo laiką, tai jos užtenka iki 40 minučių. Jei pasirenkamas 10kPa siurbimo režimas - jos užteks 40 min., o jei 21kPa - 15 min. Vienu įkrovimu bus galima išvalyti 200 m2 plotą. Tokioje kainų kategorijoje netgi labai geri rezultatai.

Pačią bateriją įkrauti užtrunka apie 5 valandas ir šiuo klausimu „ILIFE H70“ per daug nuo konkurentų nesiskiria. Deja, bet kol kas belaidžių dulkių siurblių baterijų įkrovimo laikas yra toks, koks yra.

Pažymima ir tai, kad „ILIFE H70“ siurblys yra lengvas (2,3 kg), manevringas, patogus naudoti, dirba ganėtinai tyliai (iki 78 dB) ir puikiai susiurbia atliekas nuo įvairių paviršių.

3. Masiškai perkamas daugiafunkcis giluminių raumenų masažuoklis „Xiaomi YUNMAI“ iš Lenkijos sandėlio

99.68€ (AliExpress) | 99.48€ (Gearbest, Lenkija) | 4.9 balai iš 5 (1118 vertinimai)

Turbūt pats populiariausias tokio tipo raumenų masažuoklis iš Kinijos. „Xiaomi YUNMAI“ įrankis yra aprūpintas 2600 mAh talpos baterija, kurios energijos užtenka net iki 80 dienų.

„Žaibiškas pristatymas! Atkeliavo vos per kelias dienas. Rekordas iš Aliexpress. Masažuoklis yra puikus. Viskas veikia taip, kaip ir nurodo gamintojas. Lengvas, patogus naudotis net ir viena ranka. Tik pasirinkus galingesnį masažavimą jau reikia laikyti abejomis rankomis, kad būtų tinkamai išmasažuoti gilieji raumenys. Bendrai, labai patenkintas šiuo masažuokliu. Raumenis atpalaiduoja gerai.

Čia turima galvoje tokį laiką, kai pasirinktas standartinis, raumenis atpalaiduojantis masažo režimas ir taip kasdien naudojamas masažuoklis po 10 minučių

Žinoma, pasirinkus intensyvesnį masažo režimą ir ilgesnes sesijas, laikas trumpės. Bet kuriuo atveju, baterijos tarnavimo laikas labai geras.

Masažavimo įrankis suteikia 60Hz aukšto dažnio stimuliavimą ir suaktyvina raumenis, stimuliuoja kraujotaką, sumažina raumenų atsistatymo laiką, kas yra labai svarbu sportuojantiems, bei malšina skausmą.

„Xiaomi YUNMAI“ palaiko 3 skirtingus masažo intensyvumo lygius:

  • 1800 vibracijos per minutę;
  • 2400 vibracijos per minutę;
  • 3200 vibracijos per minutę.

Taip pat geriausias efektas bus pasiekiamas naudojant konkrečioms kūno vietoms skirtus antgalius.

Jų pakuotėje iš viso yra 4, tad su „Xiaomi YUNMAI“ galima išmasažuoti praktiškai visą kūną.

„Xiaomi YUNMAI“ skleidžia vos iki 45 dB garsą, gali darbuotis nuo 0 iki +40 laipsnių temperatūroje ir sveria tik 1 kg.

4. Šiuo metu populiariausios belaidės ausinės „EDIFIER X3“

19.93€ | 54 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (3209 vertinimai)

„Mažos, paprastos, patogios, su aptX, kokybiškas garsas, atsparumas vandeniui, galimybė rinktis iš dviejų spalvų modelių ir puiki kaina. Susipažinkime iš arčiau su masiškai perkamomis EDIFIER X3 belaidėmis ausinėmis.“

Kuo tokios ypatingos beprotiško populiarumo naujausios ausinės „EDIFIER X3“? Liko nustebęs ir šimtus ausinių išbandęs apžvalgininkas – „tarp biudžetinės klasės belaidžių ausinių, EDIFIER X3 tikrai yra vienos geriausių ir drąsiai lenkia Redmi AirDots“ („EDIFIER X3“ apžvalga, Video)

„Ausinių pakuotė tvarkinga ir ganėtinai simpatiška. Viduje rasime EDIFIER X3 belaides ausines, joms laikyti skirtą dėkliuką, atsarginių pagalvėlių, micro-USB įkrovimo laidą ir naudojimosi instrukciją.

Pagaminimo kokybė yra vidutinė, tačiau ausinės kokybiškos ir tikrai geresnės kokybės nei Redmi AirDots.

Ausinių dėkliukas plastikinis, paviršius matinis, dangtelis užsidaro gerai, viduje yra magnetukai. Dangtelis laikosi tvirtai ir pats neatsidaro. Dėkliukas yra 52 x 18 x 28 mm dydžio. Sveria tik 24 gramus ir jį nešioti kelnių kišenėje yra itin patogu.

Dėkliukas turi 350 mAh talpos bateriją, kurios energijos ausinėms įkrauti užteks 3 kartus. Gaila tik tai, kad ant dėkliuko nėra šviesos indikatorių, kurie rodytų, kiek jame yra likę energijos. Vienas šviesos indikatorius šviečia tik tada, kai įkraunamas dėkliukas. Telefone irgi nerodo kiek dėkliuke yra energijos.

Ši baterija įkraunama su micro-USB laidu, bet kaip tokioje kainų kategorijoje, tai dar gana dažnas dalykas. Aš per daug ir nesitikėjau čia rasti C-tipo USB jungtį.“

„Pačios ausinės yra gana mažos ir man patinka. Jos labai gerai telpa į ausų landas ir ten laikosi.

Viena ausinė sveria tik 4,1 gramo. Abi turi mikrofonus, reaguoja į prisilietimus, tad galima pilnai valdyti muziką, atsiliepti/nutraukti skambutį ir išsikviesti balso asistentą.

Beje, šios ausinės gali dirbti ir atskirai. Tai yra, galite naudoti vieną ausinę. Svarbiausia, kad viską darytumėte taip, kaip nurodyta instrukcijoje.“

„Pilnai įkrautos ausinės ir esant 100 proc. garso lygiui, dirba 5 val. ir 20 minučių. Čia tuo atveju, kai naudojatės aptX garso kodavimo sprendimu.

Ausinės palaiko Bluetooth 5.0 ir ryšys labai stabilus. Taip pat ausinės yra atsparios vandeniui bei prakaitui – IPX5 standartas.

EDIFIER X3 ausines bandžiau su OnePlus bei Pixel telefonais ir turiu pasakyti, kad jos dirba gerai. Muzikos grojimo metu ant ausinių esantys šviesos diodai šviečia, bet jie tokie menki, kad dar reikia gerai paieškoti.

Žiūrint Youtube, garso uždelsimo nepastebėjau. Žaidžiant žaidimus šiek tiek delsos jaučiama, bet galima kentėti.“

„Kambario sąlygomis mikrofonai dirba gerai, tačiau esant lauke, už aplinkos triukšmo slopinimą atsakinga cVc 8.0 technologija turi dirbti visu pajėgumu ir per daug naudos ji neduoda.“

Iš esmės mikrofonai EDIFIER X3 ausinių yra tokie, kokių ir galima tikėtis tokioje kainų kategorijoje – nieko baisaus ar super stebuklingo.

Štai EDIFIER X3 garso kokybė yra kitas reikalas ir turiu pasakyti, kad ji net labai geros kokybės. Tiesą sakant, EDIFIER X3 garso kokybė tokia, kad jos turėtų kainuoti kur kas daugiau. Viršija visas tokios kainų kategorijos lubas.

Garso čia yra daug ir pasirinkus maksimalų garso lygį – nėra kažkokio pašalinio triukšmo, džeržgesio.

Detalizacija puiki, daug skirtingų tonų, vieni ant kitų nelipa. Žemi tonai labai geri. O dar padirbėjus su garso vienodintuvu, jie tampa dar sodresni.

Ausinės turi tik pasyvią aplinkos triukšmo slopinimo technologiją, tačiau ir jos užtenka, kad klausantis 70 proc. garso lygiui, girdėtumėte tik muziką.“

„Apibendrinant, rekomenduoju. EDIFIER X3 nėra idealios, tačiau iš savo ilgos patirties išbandant belaides ausines, galiu drąsiai sakyti, jog tarp biudžetinės klasės belaidžių ausinių EDIFIER X3 yra vienos geriausių.“

5. Itin sparčiai populiarėjantis išmanusis laikrodis „Haylou Solar LS05“

30.33€ | 30 % nuolaida | 4.9 balai iš 5 (806 vertinimai)

„Šiuo išmaniuoju laikrodžiu susidomėjimas buvo toks didelis, kad Xiaomi sutelktinio finansavimo platformoje surinko 35 kartus daugiau pinigų, nei jiems reikėjo pagaminti Haylou Solar LS05. Ir dabar juos perka tūkstančiais. Nesistebiu. Laikrodis nebijo vandens, angliškas meniu, rodo orų prognozę, fantastiška išvaizda, baterija tarnauja mėnesį laiko, ateina pranešimai anglų ir rusų kalbomis, kokybiškai matuoja širdies ritmą ir kas man itin svarbu – su juo miegoti yra patogu, be to, ir miego rodiklius seka gerai.“

„Iškart įspėju, kad galima rinktis iš dviejų laikrodžio versijų: kiniškos ir globalios. Aš pasirinkau globalią, kur laikrodis palaiko anglų kalbą.

Mano įsigytas laikrodukas atkeliavo tvarkingai supakuotas, dėžutė yra gana paprasta, toks minimalistinis dizainas.

Viduje rasime naudojimosi instrukciją, magnetinį įkroviklį ir patį Haylou Solar LS05 išmanųjį laikrodį.“

„Įdomu yra tai, kad čia aš turiu atnaujintą Haylou Solar versiją ir ji yra geresnė už ankstesniąją. Pirmiau pasirodžiusi buvo su LS01 prierašu ir dirbo su Haylou Sport programėle. Dabar įsigijau Haylou Solar LS05 modelį ir jis dirba su Haylou Fit programėle.

Ją atsisiųsite iš programėlių parduotuvės ir įsidiegę į telefoną, Bluetooth ryšiu suporuosite su Haylou Solar LS05 laikrodžiu. Čia viskas paprasta, kaip ir su įprastais išmaniaisiais laikrodžiais bei apyrankėmis. Dirba su iOS ir Android telefonais.“

„Laikrodžio ekranas be oleofobinės dangos ir pirštų atspaudus renka, bet yra lengvai nuvalomas. Dirželis nuimamas, tad galėsite užsidėti tokį, kokio norite.

Čia turime spalvotą 1,28 colių įstrižainės ir 240 x 240 raiškos ekraną. Jis, žinoma, reaguoja į prisilietimus.

Baterija 340 mAh talpos, kurios užtenka net 30 dienų. Čia jei išjungsite nuolatinį širdies ritmo matavimą. Jei jis bus aktyvuotas – baterija tarnaus 15 dienų.

Gerai yra tai, kad laikrodis gana tiksliai matuoja širdies ritmą. Ramybės būsenoje. Ir nematuoja kokio apelsino pulso, kaip dažnas pigus kiniškas laikrodis ar apyrankė. Blogai yra tai, kad didelio fizinio aktyvumo metu jis rodo nelabai tikslius širdies ritmo rezultatus.“

„Haylou Solar LS05 palaiko 12 sporto režimų: bėgimas, bėgimas ant bėgimo takelio, greitas ėjimas, važiavimas dviračiu, važiavimas dviračio treniruokliu, kopimas, joga, sunkumų kilnojimas, įprasta treniruotė, krepšinis, futbolas ir irklavimas.

Pastebėjote? Nėra plaukimo režimo.

Palyginus nueito atstumo tikslumą su Stratos 3 laikrodžiu, kuriame yra GPS modulis, tai nuėjus vienodą atstumą, Stratos rodo 1280 metrų, o Haylou Solar LS05 1350 metrų.

Rezultatai skiriasi ir akivaizdu, jog Haylou Solar LS05 nėra toks tikslus. Iš kitos pusės, gerai, kad skirtumas nėra labai jau didelis.

Kalbant apie širdies ritmo matavimo tikslumą, tai Haylou Solar LS05 rodė tokius pat rezultatus, kaip ir ženkliai brangesnis Stratos 3.

Pačiame laikrodyje galite keisti jo ryškumą ir pasirinkus didžiausią ryškumą, visa informacija matoma ir ryškios dienos šviesoje.

Taip pat Haylou Solar LS05 seka miego kokybę, yra streso stebėjimas, palaiko orų prognozę, informuoja apie gautus pranešimus (SMS ir programėlių), skambučius, yra nuotolinis muzikos grotuvo ir kameros valdymas, laikmatis, chronometras ir t.t.“

„Dar daugiau visokių funkcijų ir statistikos yra pateikiama programėlėje. Čia galėsite įjungti/išjungti priminimus apie per ilgą užsisėdėjimą, ekrano automatinį įsijungimą, pasukus riešą, vibraciją, žadintuvą, iš kokių programėlių norite gauti pranešimus ir t.t.

Beje, jei išjungsite automatinį ekrano įsijungimą, jis aktyvuojamas laikrodžio šone esančiu mygtuku. Švelniai pasispaudžia, kokybiškai pagamintas. „Always on display“ funkcijos čia nėra.

Ko laikrodyje trūksta?

Nėra mikrofono, garsiakalbio, GPS modulio, nėra galimybės įdėti SIM kortelės, nėra oleofobinės dangos ant ekrano, kol kas mažokai ekrano atvaizdavimo pasirinkimų, nėra galimybės įdiegti trečiųjų šalių programėlių, nėra NFC ir nors atsparus vandeniui (IP68), bet nėra plaukimo režimo.

Visgi, palyginus su Mi Band 4, aš rinkčiausi Haylou Solar LS05. Atrodo kur kas šauniau ir prabangiau.

Metalinis korpusas su plastiko elementais atrodo labai klasiškai. Sveria vos 50 gramų, patogus dėvėti, palaiko Bluetooth 5.0 ir ryšys labai stabilus. Žingsnius skaičiuoja tiksliai, nors važiuojant transporto priemone ir prideda tų žingsnių.

Viską apibendrinus, rekomenduoju. Šaunus išmanusis laikrodis. Ir jei jums patinka tokios išvaizdos išmanieji fizinės veiklos asistentai bei nenorite išleisti didesnės pinigų sumos, bet gauti naudingomis funkcijomis ir gerai veikiantį įrenginį – tada Haylou Solar LS05 kaip tik jums.“

6. Perkamiausias dronas vaikams ir pradedantiesiems „XKJ“

Nuo 22€ | 49 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (1659 vertinimai)

„XKJ“ dronas yra puikus pasirinkimas vaikams ir pradedantiesiems, tad nekeista, kad praėjusią savaitę jis buvo tiesiog šluojamas iš Kinijos - tapo pačia perkamiausia savaitės preke. Tačiau šis mažylis turi tokių funkcijų, kad net ir kelis kartus brangesnis dronas turėtų pavydėti.

Daugelis pirkėjų pažymi tą faktą, kad pasiūloje galima rinktis iš daugybės dronų versijų. Jis yra juodos arba pilkos spalvos, tačiau papildomai galima pasirinkti droną be kameros arba su iki 4K raiška kamera.

Taip pat ir baterijų kiekį - iki 3 vnt. bei kelioninį krepšį, skirtą laikyti droną ir visus jo priedus.

Visose pakuotėse bus įdėta viena baterija, įkrovimo laidas, valdiklis, atsuktuvas, 4 apsaugos ir 4 atsarginiai propeleriai bei naudojimosi instrukcijos. Tad belieka kiekvienam nuspręsti kokia komplektacija patenkins visus norus.

Iš tikrųjų droną verta rinktis su keliomis baterijomis, taip padidės skrydžio laikas. Vienos baterijos užtenka 13 min. skrydžiui, kas už tokią kainą yra net puiku.

Taip pat ir kelioninis krepšys pravers keliaujant ir norint su savimi gabentis droną. Juk viską susidėti į paprastą krepšį ar kuprinę nėra pats patogiausias dalykas.

Žinoma, nepamirškime kameros. „XKJ“ dronas gali būti aprūpintas iki 4K raiškos kamera ir jos apžvalgos kampas siekia iki 120 laipsnių. Labai geri rodikliai.

Be to, „XKJ“ dronas reaguoja į duodamas komandas ranka. Tereikia žiūrėti į drono kamerą, kilstelėti ranką ir nuo parodyto ženklo - dronas pradės filmuoti arba padarys nuotrauką.

Į telefoną atsisiuntus ir įsidiegus programėlę, galėsite tiesiog matyti tai, ką filmuoja dronas, o padarytas nuotraukas iškart apdoroti su papildomais grožio filtrais ir dalintis su savo draugais socialiniuose tinkluose. Šaunios galimybės.

„XKJ“ dronas turi ir dar vieną įdomią ir retą funkciją. Ypač tarp tokios kainos kategorijos dronų.

Ji iš esmės vadinama 3D/VR, kas reiškia, jog su virtualios realybės akiniais galima matyti tai, ką tuo metu filmuoja dronas. 

Čia, žinoma, į pakuotę virtualios realybės akiniai nepridedami ir juos reikia įsigyti atskirai. Tačiau su jais filmuojami drono vaizdai bus dar ryškesni ir suteiks kur kas daugiau pojūčių.

„XKJ“ valdomas su nuotolinio valdymo pulteliu bei telefonu. Tereikia telefone nupiešti skriejimo trajektoriją ir dronas jos laikydamasis skries. 

Taip pat dronas palaiko „Headless“ režimą ir sugeba apsiversti 360 laipsnių. 

Tereikia spustelėti vos vieną mygtuką ir „XKJ“ pakils bei grįš namo. Praktiškos funkcijos ir viena jų yra itin įdomi.

„XKJ“ turi „traukos jutiklius“ ir kai dronas yra suporuotas su telefonu, tereikia paversti telefoną į šoną ir dronas pakryps į tą pusę ir nuskries. Dar patogesnis drono valdymas.

Absoliuti pirkėjų dauguma pažymi ir „XKJ“ drono kompaktiškumą. Jis yra sulankstomas ir tokioje būsenoje drono išmatavimai yra tokie: 8 x 6,5 x 3 cm. Kai pasirengęs skrydžiui: 10 x 12,5 x 3 cm. Super kompaktiškas dronas, telpantis tiesiog delne.

Jį galima gana drąsiai skraidinti tiek lauke, tiek ir patalpų viduje. Žinoma, nepatyrusiems to geriau iš pradžių nedaryti ir su „XKJ“ dronu keliauti į lauką.

7. Pigiausias ir perkamiausias robotas siurblys su žvėriška 3000Pa siurbimo galia ir giroskopo navigacija iš Italijos/Ispanijos/Prancūzijos sandėlio - „LIECTROUX C30B“

184.32€ | 52 % nuolaida, iš Italijos/Ispanijos/Prancūzijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (2916 vertinimai)

Jau kelintas mėnuo tai pats perkamiausias robotas siurblys iš Kinijos turgelio. Jam rimtą konkurenciją sukėlė naujausias „Dreame F9“, bet tik tol, kol buvo siūlomas iš Lenkijos sandėlio. Deja, šiuo metu „Dreame F9“ iš Lenkijos išparduotas ir vėlei ant bangos „LIECTROUX C30B“.

„LIECTROUX C30B“ ar „Dreame F9“? Dviejų išskirtinai populiarių robotų siurblių dvikova ir aiškus nugalėtojas: kai tokia kaina - geriau jau nebūna (iš Lenkijos ir kt. EU sandėlių, Video)

Pirkėjams labai patinka, kad už tokią patrauklią kainą jie gauna išvaizdų, funkcionalų ir itin galingą robotą dulkių siurblį.

„LIECTROUX C30B“ palaiko net 3000Pa siurbimo galią, kas tarp robotų dulkių siurblių yra labai aukštas rodiklis.

Be to, šis išmanus įrenginys palaiko ne tik sausą siurbimą, bet ir grindų plovimą.

Jis turi 600 ml talpos atliekų dėžutę ir 350 ml vandens talpą. Jos yra pritvirtinamos atskirai.

Kaip ir dera išmaniam robotui, taip ir „LIECTROUX C30B“ puikiai orientuojasi aplinkoje, susidaro virtualų patalpų žemėlapį ir sistemingai išvalo kambarį.

Robotą galima valdyti su išmaniajame telefone įdiegta programėle ir matyti valymo žemėlapį, nurodyti draudžiamas zonas, valymo režimus, sudaryti valymo tvarkaraščius ir taip toliau.

Pirkėjams taip pat labai patinka, kad „LIECTROUX C30B“ turi kokybišką HEPA oro filtravimo sistemą, tyliai darbuojasi, pats sugrįžta prie įkrovimo stotelės, o 2500 mAh baterijos energijos užtenka iki 1 val ir 40 min.

Kaip ir dera kokybiškam robotui dulkių siurbliui, „LIECTROUX C30B“ yra aprūpintas visa gausa daviklių, todėl jis saugiai važinėja po kambarį, nesitranko į baldus, nenukrenta nuo aukštų paviršių - kaip laiptų - ir sistemingai išvalo kambarį.

Pirkėjai šiuo robotu dulkių siurbliu yra labai patenkinti ir jam skiria net 4,9 balų įvertinimą. Už tokią kainą, tai yra turbūt vienas geriausių robotų dulkių siurblių visoje rinkoje.

8. Naujiena ir labai populiarios belaidės ausinės „Ternzun“

16.08€ | 47 % nuolaida | 5 balai iš 5 (753 vertinimai)

„Ternzun“ belaidės ausinės yra stebėtinai populiarios Aliexpress parduotuvėje ir absoliuti dauguma pirkėjų jomis itin patenkintos. Štai ką gali pasiūlyti vos 16 € kainuojančios ausinės.

Šias belaides ausines pirkėjai labai giria ir masiškai perka. Šiuo metu pasiūloje galima rinktis iš trijų ausinių spalvų: juodos, pilkos ir rožinės.

„Ternzun“ yra šaunios ne tik dėl savo gražios išvaizdos, bet ir protingais gamintojo sprendimais. Šių ausinių lankelis yra reguliuojamas, o patys kaušeliai lankstomi. Vadinasi, ausinės užims mažiau vietos ir jas patogu gabenti su savimi.

Kitas dalykas, tiek lankelis, tiek ausinių kaušeliai turi paminkštinimus ir daugelis pirkėjų pažymėti, kad „Ternzun“ ausines labai patogu dėvėti. 

Ant ausinių korpuso yra visi reikalingi valdymo mygtukai, su kuriais įjungiamos/išjungiamos ausinės, didinamas/mažinamas garsas, perjungiama daina ir pasirenkami režimai.

Čia verta pažymėti, kad šiuo mygtuku bus aktyvuojamas FM radijas. Ausinės palaiko ir šią labai pravarčią funkciją. Kad ir bekeliautume, visada galėsime klausytis mėgstamos radijo laidos.

„Ternzun“ ausinės taip pat turi ir 3,5 mm audio jungtį, tad jas laidiniu būdu galima prijungti praktiškai prie bet kokio įrenginio.

Šaunus dalykas ir tas, kad „Ternzun“ ausinės palaiko TF atminties kortelę, o tai reiškia, kad šių ausinių net nėra būtina Bluetooth ryšiu poruoti su telefonu - tiesiog iš atminties kortelės galima klausytis iš anksto įrašytų mėgstamų dainų, įgarsintų knygų ir t.t.

Žinoma, ausines galima suporuoti su telefonu ir taip Bluetooth 5.0 ryšiu klausytis muzikos. Čia ir dar turėsime vieną privalumą, galimybę šias ausines naudoti, kaip belaidžių rankų įrangą.

Galiausiai, „Ternzun“ turima 500 mAh baterija. Ji yra įkraunama per USB jungtį ir tai užtrunka maždaug apie dvi valandas. Ausinių baterijos energijos užteks muzikos klausytis iki 15 val., kas tokioje kainų kategorijoje yra stebėtinai geras rodiklis.

Pirkėjai yra patenkinti tiek „Ternzun“ ausinių išvaizda, pagaminimo kokybe ir svarbiausia - garso kokybe. Jie tvirtina, kad šios ausinės yra puikus pasirinkimas visiems, kas mėgsta klausytis muzikos, kad ir kur bebūtų.

9. Itin populiari, iš Čekijos sandėlio plovimo šluota „Xiaomi Mijia Smart Deerma Water Spray Mop“

14.22€ | 15 % nuolaida, iš Čekijos sandėlio | 4.9 balai iš 5 (10 vertinimai)

„Xiaomi Mijia Smart Deerma Water Spray Mop“ yra išskirtinė šluota: ji turi 350 ml vandens talpą ir priešais save tolygiai purškia vandenį - iki 95 cm atstumu. Taip atliekamas drėgnas grindų valymas ir prie šluotos galvos pritvirtinta mikropluošto plaušinė surenka visas atliekas.

Taip pat grindis galima valyti ir sausai, o pati valymo galva geba pasisukti 360 laipsnių kampu, tad su „Xiaomi Mijia Smart Deerma Water Spray Mop“ šluota bus patogu pasiekti ir išvalyti bet kurį namų kampelį.

Gamintojas teigia, kad vienu vandens užpildymu galima išplauti net 100 m2 plotą. Ir su šia šaunia šluota galima plauti įvairaus tipo grindis.

Jokios elektros, jokių baterijų. Tereikia spustelėti mygtuką, paskleisti priešais šluotą vandens ir ją stumiant į priekį išplauti grindis. Patogu ir praktiška.

Plius, pati šluota sveria tik 1 kg ir bendras ilgis yra 1,2 m. Valymo šluostės lengvai pritvirtinamos, nuimamos ir yra plaunamos. Viskas padaryta taip, kad namų tvarkymas būtų kuo lengvesnis ir patogesnis užsiėmimas.

10. Pati perkamiausia meškerė su daugybe lietuvių atsiliepimų

5.86€ | 50 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (6508 vertinimai)

Šiuo metu pasiūloje galima rinktis iš trijų meškerės spalvų: baltos, žalios ir juodos. Taip pat galima rinktis ir iš skirtingo meškerių ilgo: 2,1; 2,4; 2,7; 3 ir 3,6 metrų ilgio.

Labai gera meškerė. Gerai užsifiksuoja ritė ir laikosi savo vietoje, kokybiški žiedai, lanksti, bet ir tuo pačiu tvirta meškerė. Už tokią kainą tiesiog puikus daiktas. Rekomenduoju.

Ilgesnės meškerės turės papildomų ištraukiamų sekcijų, bus kiek stambesnės ir, žinoma, kiek sunkesnės.

Sutraukus visas sekcijas, meškerės išliks kompaktiškos ir patogios gabentis su savimi. Tokioje būsenoje jos bus nuo 66 iki 68 cm ilgio.

Visais kitais aspektais meškerės viena nuo kitos nesiskirs ir kaip tvirtina pirkėjai iš Lietuvos - ypatingai kokybiškai pagamintos.

80 proc. meškerės sudaro FRP, o likusius 20 proc. anglies pluošto. FRP yra stiklaplastis. Ši medžiaga naudojama ganėtinai plačiai ir ji suteikia lankstumo, lengvumo bei tvirtumo. Pas pardavėją yra video, kuriame parodytas meškerės lankstumo ir tvirtumo testas.

Daugelis pirkėjų tvirtina, kad į Lietuvą meškerės atkeliavo greičiau nei per mėnesį laiko, buvo gerai supakuotos, nors ir nieko labai super įspūdingo, bet pagamintos kokybiškai ir kaip už tokią kainą - yra labai geras pasirinkimas.

Daug kas pažymi, kad tokia meškerė yra labai tinkama vaikams ir tiems, kurie dar tik išmėgins žvejybą.

11. Pati perkmiausia 2020 metų vasaros žvejybinė ritė

9.63€ | 90 % nuolaida | 4.8 balai iš 5 (2728 vertinimai)

Tūkstančiai užsakymų bei atsiliepimų, labai aukštas įvertinimas ir daugybė pagyrų. Štai ką apie šią žvejybinę ritę sako pirkėjai iš Lietuvos ir viso pasaulio.

Naudoju ilgiau nei metus laiko ir vis dar veikia puikiai. Labai patenkintas šia rite. Už tokius pinigus - tiesiog ugnis. Užsisakiau dar dvi tokias rites draugams. Labai rekomenduoju.

Iš pradžių prisiminkime pačias pagrindines ritės specifikacijas, o po to pasižiūrėsime, ką gi apie ją sako pirkėjai iš Lietuvos ir viso pasaulio.

Taigi, pirmiausiai atkreipkite dėmesį, kad galima rinktis iš keleto skirtingų ritės versijų. Skirtumas tarp jų yra tas, kad kuo ritė aukštesnės serijos (nuo 1000 iki 7000), tuo ritė bus didesnė, sunkesnė, tačiau ant jos galėsite prisukti didesnį kiekį valo. Kitais parametrais ritės viena nuo kitos nesiskiria.

Ši ritė turi net 13 guolių; ergonomišką rankenėlę su sraigtinio tipo fiksavimu, leidžiančiu rankenėlę tvirtinti tiek dešinėje tiek kairėje pusėse.

Ritė pagaminta iš japoniško aliuminio lydinio, kaip ir pats būgnelis, o pavara iš aliuminio.

Absoliuti dauguma pirkėjų iš Lietuvos yra labai patenkinti šia rite ir tvirtina, kad ji atkeliavo greitai (per 2 savaites), šauniai atrodo, yra kompaktiško dydžio, geri guoliai, lengvai sukasi, puikiai tinka gaudyti stintai ir ne tik.

Vos keli pirkėjai tvirtina, kad užsakytos ritės neatkeliavo, tačiau apie tai informavus pardavėją - jis grąžino pinigus.




 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: www.technologijos.lt
(2)
(4)
(-2)

Komentarai ()