Karščiausia naujiena iš „Xiaomi“: anonso akcija iš EU sandėlio ir nuolaidų kuponas turbūt galingiausiam belaidžiam siurbliui pasaulyje „Xiaomi JIMMY JV85 Pro“ - 25kPa, vienu įkrovimu iki 70 min., LED ekranas, sulenkiamas pagrindinis vamzdis ir stebėtinas funkcionalumas (Naujas kuponas 2020 08 12, Video)  ()

„Xiaomi JIMMY JV85 Pro“ - tik ką pristatytas naujos kartos belaidis dulkių siurblys. Nors „Xiaomi“ ir jos dukterinės kompanijos šiemet pristatė ne vieną belaidį dulkių siurblį, bet „Xiaomi JIMMY JV85 Pro“ taikosi tapti pačiu galingiausiu. Štai kokius jis turi privalumus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi JIMMY JV85 Pro“ belaidis dulkių siurblys:

  • Geekbuying288 €;
    • taikomas nuolaidos kuponas SMHJV85Z10;
    • naujas nuolaidos kuponas AFF241_SMHJV85Z10 (atnaujinta 2020 08 12)
    • iš Europos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 2-7 dienas;
    • specialaus anonso akcija.

„Xiaomi JIMMY JV85 Pro“ tik ką rinkoje pasirodęs belaidis dulkių siurblys. Peržvelgus jo specifikacijas ir už šį siurblį prašomą kainą - iškart galima sakyti, kad „Xiaomi“ ir vėl pristatė puikų produktą.

Tai jau tampa tradicija, kad „Xiaomi“ belaidžiai dulkių siurbliai turi galybę įvairių priedų. Ne išimtis ir su „Xiaomi JIMMY JV85 Pro“.

Pakuotėje rasime pagrindinę motorizuotą galvą, kilimams ir grindims skirtus bei lengvai keičiamus volelius, baldams ir užuolaidoms skirtą siurbimo galvą, papildomus priedus skirtus sunkiai pasiekiamoms vietoms ir automobilių, lentynų ir panašių vietų valymui.

Čia taip pat turime ir išskirtinį pagrindinį siurblio vamzdį. Jis yra kitokios konstrukcijos, palyginus su tradiciniais belaidžiais dulkių siurbliais.

Norint išvalyti po baldais esančias vietas, tenka gana stipriai susilenkti. Kitu atveju tas siurblys niekaip nepasieks po baldais esančių vietų.

Su „Xiaomi JIMMY JV85 Pro“ daugiau taip daryti nereikės. Užtenka spustelėti vamzdžio centre esantį fiksavimo mygtuką ir vamzdis tampa lankstus. Tad galima ir toliau patogiai siurbti atliekas. Kai siurbiamos grindys, vamzdis vėl ištiesinamas ir užfiksuojamas. Labai praktiškas gamintojo sprendimas.

„Xiaomi JIMMY JV85 Pro“ taip pat yra atnaujinto dizaino ir gamintojas tvirtina, kad šį siurblį yra labai patogu laikyti bei juo naudotis.

Šaunu ir tai, kad „Xiaomi JIMMY JV85 Pro“ turi specialiai siurbliui ir jo priedams vienoje vietoje laikyti skirtą stotelę. Nors tai atrodo, kaip savaime suprantamas dalykas, bet vis dar dažnas gamintojas apie tai nepagalvoja.

„Xiaomi JIMMY JV85 Pro“ taip pat turi išimamą 2500 mAh talpos bateriją. Geras sprendimas. Net jei kada kas ir nutiks baterijai - tereikės tik įsigyti naują bateriją, o ne visą dulkių siurblį.

Kalbant apie baterijos rodiklius, tai ji yra įkraunama per 4-5 val. Nei puikus, nei prastas rodiklis. Galima sakyti, kad pats viduriukas.

Šauniau yra tai, kad „Xiaomi JIMMY JV85 Pro“ palaiko 3 siurbimo režimus ir vienu įkrovimu maksimaliai gali darbuotis iki 70 min., pasirinkus vidutinio siurbimo režimą - 30 min., o patį galingiausią - 15 min.

„Xiaomi JIMMY JV85 Pro“ taip pat ant korpuso turi LED ekranėlį. Tai jau tampa nauja belaidžių dulkių siurblių tendencija ir šiame LED ekrane matysime baterijos energijos likutį ir koks pasirinktas siurbimo režimas. Patogus dalykas.

Prieš pereinant prie „Xiaomi JIMMY JV85 Pro“ galios rodiklių, verta pažymėti ir tai, kad naujasis dulkių siurblys turi dvigubą ciklono sistemą su HEPA filtru, kas užtikrina pilną dulkių sulaikymą ir į aplinką patenka kone idealiai išvalytas oras. Be to, visą šią filtravimo sistemą galima plauti po tekančiu vandeniu.

Gamintojas pažymi ir tai, kad „Xiaomi JIMMY JV85 Pro“ ženkliai patobulėjo, lyginant su ankstesnės kartos modeliu. Net 55 proc. padidėjo veikimo laikas, turime didesnės talpos atliekų dėžutę - 0,6 l - ir net 70 proc. padidėjo siurbimo galia. „Xiaomi JIMMY JV85 Pro“ ji siekia 200AW.

„Xiaomi JIMMY JV85 Pro“ bešepetėlinio elektros variklio galia siekia 550W, tačiau yra dar svarbiau AW rodiklis. Jis parodo, kaip efektyviai belaidis dulkių siurblys sugeba išnaudoti tą elektros variklio galią ir kaip gerai yra suderinti visi siurblio komponentai.

Daugelis kreipiame dėmesį į elektros variklio galią ir vadinamąjį siurbimo slėgį, kuris „Xiaomi JIMMY JV85 Pro“ yra 25 kPa, tačiau esminis tokių įrenginių rodiklis yra AW.

Jis apjungia oro srauto (1,35 m3/min.) bei siurbimo rodiklius ir parodo kokia yra siurblio siurbimo galia. Kuo ji didesnė, tuo lengviau siurblys nuo įvairių paviršių surinks įvairaus dydžio atliekas. Ir šiuo aspektu „Xiaomi JIMMY JV85 Pro“ ženkliai lenkia savo konkurentus.

„Xiaomi JIMMY JV85 Pro“ yra labai funkcionalus, tinkantis darbuotis tiek ant kiliminės dangos, tiek ir ant kietų grindų, su gausybe priedų, lanksčiu pagrindiniu vamzdžiu, vienu įkrovimu dirbantis iki 70 min., LED ekranu, ir už puikią kainą parduodamas belaidis dulkių siurblys. „Xiaomi JIMMY JV85 Pro“ drąsiai gali tapti naujuoju hitu.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(7)
(3)
(4)

Komentarai ()