Neįtikėtinai geras pasiūlymas: beveik 100€ pigiau nei Lietuvoje ir iš Lenkijos sandėlio išparduodami „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ - legendiniai robotai dulkių siurbliai dar niekada nebuvo tokie pigūs (kuponas, Video, Atnaujinta 2021-02-06)  (1)

„Xiaomi Mi Robot Vacuum“ - legendinis robotas dulkių siurblys. Nors kompanija rinkai pristatė ne vieną ir ne du naujus modelius, bet „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ dar ir dabar nepraranda savo populiarumo. Tūkstančiai apžvalgų, šimtai tūkstančių pirkėjų atsiliepimų ir totalus dominavimas rinkoje.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi Mi Robot Vacuum“ robotas dulkių siurblys (palaikomas sausas dulkių siurbimas):

  • Aliexpresss - 187,79 € (su 6,85 € nuolaidos kuponu);
    • 6,85 € kuponas - prieš užsakymą spauskite Get coupons;
    • rekordiškai žema kaina;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.
  • Lietuvoje jis kainuoja apie 260-300 €.

 

„Xiaomi Mi Robot 1C“ robotas dulkių siurblys (palaikomas sausas ir drėgnas valymas, be lazerinės navigacijos):

  • Aliexpresss - 256,67 €;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.

Turbūt nesuklysime pasakę, kad dėka „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ - pasaulyje taip išpopuliarėjo robotai dulkių siurbliai.

 

Iki tol tokie įrenginiai buvo išskirtinai prabangos prekė, tačiau Kinijos technologijų milžinė sugebėjo rinkai pristatyti produktą, kuris atitiko visus pirkėjų reikalavimus: pažangiausios technologijos, platus funkcionalumas ir priimtina kaina.

Dabar, pažvelgus kiek „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ robotas dulkių siurblys kainavo pačioje jo pristatymo pradžioje - šiek tiek stebina, kad kiniškas siurblys kainavo virš 400 eurų. Ir visgi, tuo metu, tai buvo labai gera kaina, palyginus su konkurentais.

Šiomis dienomis rinkoje galima rasti daugybę įvairių robotų dulkių siurblių ir „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ jau nėra jaunuolis. Ir ta pati „Xiaomi“ kompanija yra pristačiusi bent keletą naujų modelių. Kad ir vieną naujausių „Xiaomi Mi Robot 1C“ - jo detalų aprašymą rasite čia.

Šis modelis palaiko sausą grindų siurbimą ir jų plovimą, tačiau neturi lazerinės navigacijos sistemos, kaip kad etalonu laikomas „Xiaomi Mi Robot Vacuum“. Būtent tai yra vienas iš pagrindinių „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ privalumų. Tokia sistema leidžia jam labai gerai orientuotis aplinkoje ir maksimaliai efektyviai valyti grindis.

 

Pažangiausias rinkoje Localization and Mapping (SLAM) algoritmas lazerio pagalba sudaro virtualų patalpos žemėlapį, suplanuoja maršrutą ir sugeba atsiminti išvalytą plotą, tad niekad vieno valymo metu nesiurbia tos pačios vietos 2 kartus. Tai stipriai sutrumpina siurbimo laiką, prailgina baterijos tarnavimo ir viso siurblio eksploatacijos laiką.

Tai nėra koks nors įprastas namų robotas, kuris nuolat važinėja atsitiktinėmis kryptimis ir trankosi į sienas. „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ turi 12 skirtingų jutiklių, kurie neleidžia įrenginiui atsitrenkti į sieną ar baldus - visuomet paliekamas 10 mm tarpas, kuriuo pasirūpina šoninis šepetėlis. 

Prie papildomo šoninio šepetėlio yra ir pagrindinis šepetys. Jis pasižymi tuo, kad jo aukštis yra automatiškai reguliuojamas. Taip šepetys prisitaiko prie nelygių grindų ir pakelia didesnius nešvarumus. Visą smulkmę susiurbia galingas, bet tylus variklis.

„Xiaomi Mi Robot Vacuum“ turi 5200 mAh bateriją. Ji užtikrina nepertraukiamą 2,5 valandų darbą, per kurias šis įrenginys gali išvalyti iki 250 m2 plotą. Aišku, ne didelė problema net jei baterijose sukaupta energija artės prie minimumo - tuomet robotas pats sugrįš prie įkrovimo stotelės. Jums tereikės patikrinti dulkių talpą.

 

Bene labiausiai neįtikėtina šio įrenginio dalis yra gebėjimas susidaryti virtualų vietos žemėlapį ir apskaičiuoti optimaliausią valymo trajektoriją. Tam naudojamas lazerinis atstumo matuoklis, kuris 1800 kartų per sekundę matuoja atstumą aplink robotą 360 laipsnių kampu, ir trys procesoriai, kurie apdoroja šiuos duomenis ir pasirenka efektyviausią valymo maršrutą.

Aišku, šie duomenys padės ir jums, nes išmaniojo telefono programėlėje galėsite matyti, kur konkrečiu metu yra jūsų dulkių siurblys.

Čia taip pat galėsite valdyti skirtingas jo funkcijas, pasirinkti valymo režimą, laiką, reguliarumą. Aišku, „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ galėsite įjungti net nepakilę nuo sofos ar darbo stalo - valymo funkciją galima aktyvuoti programėle. Joje galima pasirinkti anglų kalbą.

Galiausiai, „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ yra labai patvarus. Kiekvienas mygtukas, durelės, bamperiai - viskas gamintojo buvo išbandyta tūkstančius kartų, norint įsitikinti, kad šis dulkių siurblys tarnaus ilgus metus.

 

Ir svarbiausia, „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ siurblius yra įsigiję šimtai tūkstančių pirkėjų visame pasaulyje. Tai yra vienas populiariausių robotų dulkių siurblių visoje rinkoje. Tikra legenda, užsitarnavusi labai gerą vardą.

Apie „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ rašėme ne vieną straipsnį ir apžvalgininkai jį lygino praktiškai su visais populiariausias robotais dulkių siurbliais. Visas „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ apžvalgas rasite čia.

Dėl to mes „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ ir vadiname legenda bei geriausiu robotu dulkių siurbliu rinkoje. Prie tokios išvados prieina absoliuti dauguma apžvalgininkų bei pirkėjų. O dabar, kai „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ kainuoja pusę tos kainos, kokia buvo jam pasirodžius - geriau jau būti tiesiog negali.

Viena detaliausių „Xiaomi Mi Robot Vacuum“ apžvalgų, sulaukusi virš 1 mln. peržiūrų:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(18)
(4)
(14)

Komentarai (1)