Geriausi pasiūlymai savaitės pradžiai: išparduodami itin pigūs bei funkcionalūs „E98“ ir iš Vokietijos sandėlio aukščiausios klasės bei 4K raiška filmuojantys 5G dronai, ir beveik 2 kartus pigiau nei pas konkurentus „WLtoys“ automobiliai (Video)  ()

Geriausi pasiūlymai:

- Super pigus ir kompaktiškas dronas su iki 4K raiškos filmavimo galimybe - „E98 WiFi FPV 4K Drone RC Quadcopter Headless Mode Altitude Hold Gesture Photo Track Flight 3D Flip Folding Drone“;

- Aukščiausios klasės 4K raiška filmuojantis 5G dronas, iš Vokietijos sandėlio - „ZLRC Beast SG906 5G Wifi GPS FPV Drone with 4K Camera(3 Batteries and Handbag)“;

- Dvigubai pigiau nei pas konkurentus, puikios išvaizdos ir 70 km/h greitį pasiekianti mašinytė iš Vokietijos sandėlio - „WLtoys A979-B 2.4G 1/18 RC Car 4WD 70KM/H High Speed Electric Full Proportional Big Foot Truck RC Crawler RTR“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Super pigus ir kompaktiškas dronas su iki 4K raiškos filmavimo galimybe - „E98“

  • Dabar jis parduodamas už 35,35 €;
  • 52 % nuolaida;
  • už 18,66 € į Lietuvą pristatys per 3-6 darbo dienas.

Atkreipkite dėmesį, kad pasiūloje galima įsigyti droną su iki 3 papildomų baterijų. Viena baterija papildomai kainuoja 2 eurus, tad tikrai verta jų įsigyti daugiau.

Vieną 3.7V 1800mAh bateriją įkrauti užtrunka 60-80 min., o skrydžio trukmė siekia iki 17 min. Turint 2 ar 3 baterijas - skrydžio laikas padidės iki 34 ar 51 minutės

Gamintojas tvirtina, kad jei įsigysite „E98“ droną su 4K kamera - tai ji bus įtaisyta drono priekyje.

Šią kamerą galima pasukti 180 laipsnių kampu, o filmavimo raiška sieks 2048 x 1080, fotografavimo 4096 x 2160.

„E98“ dronas yra labai kompaktiškas: sulankstytas 13 x 7,4 x 4,5 cm, o išlankstytas 23 x 20 x 4,5 cm. 

Valdomas su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu, kuris maitinamas 3 AA tipo baterijomis.

Taip pat „E98“ dronas suporuojamas su iOS ir Android telefonais ir juose iškart galėsite matyti, ką filmuoja dronas. Beje, jis nuo valdymo pultelio gali skraidyti iki 200 metrų.

„E98“ dronas geba apsiversti 360 laipsnių, įspėja apie senkančią bateriją, namo grįžta dėka vieno mygtuko paspaudimo, reaguoja į judesį ir taip padaro nuotrauką bei pradeda filmuoti, skrenda pagal telefono programėlėje nubrėžtą trajektoriją ir t.t. Pigus ir funkcionalus dronas.

Aukščiausios klasės 4K raiška filmuojantis 5G dronas, iš Vokietijos sandėlio - „ZLRC Beast SG906“

  • Dabar jis parduodamas už 146,02 €;
  • 74 % nuolaida;
  • iš Vokietijos sandėlio;
  • už 5,86 € į Lietuvą pristatys per 3-5 darbo dienas.

Atkreipkite dėmesį, kad toks pasiūlymas taikomas labai ribotam dronų kiekiui ir pasiūloje jau beliko dronas su trimis baterijomis.

Jei jau prakalbome apie baterijas, tai šis naujausios kartos dronas turi net 7.4V 2800mAh talpos bateriją, kurią įkrauti užtruks 4 valandas, o skrydžio trukmė siekia 25 minutes.

Tad jei planuojate ilgiau skraidinti droną ir ką nors įdomaus filmuoti bei fotografuoti, tada tikrai pravers tos papildomos baterijos.

„ZLRC Beast SG906“ dronas turi 60 laipsnių pasisukančią kamerą, su 120 laipsnių matymo kampu. Jos filmavimo raiška siekia 1080p, fotografavimo 4K. Drono apačioje yra dar viena 720p raiška filmuojanti kamera.

Smagus dalykas ir tas, kad šis dronas gali filmuoti ir fotografuoti sureagavęs į rankos mostą. Taip pat programėlėje galima nupiešti trajektoriją ir būtent jos laikydamasis dronas skraidys.

Netgi palaikomas ir FOLLOW ME režimas bei, vadovaujantis GPS/GLONASS navigacijos sistemomis, automatinis grįžimas namo.

Gamintojas teigia, kad kai tik baterijoje liks nedaug energijos arba bus prarasta drono kontrolė, dronas automatiškai grįš namo.

„ZLRC Beast SG906“ drono valdymas ir yra viena šauniausių savybių. Jį galima valdyti su išmaniuoju telefonu ir tereikės atsisiųsti bei įsidiegti programėlę. Arba valdyti su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu, nuo kurio „ZLRC Beast SG906“ dronas gali nutolti iki 800 m.

Tai yra labai geras rezultatas ir ypač tokioje kainų kategorijoje. Kuo dronas gali nuskrieti toliau, tuo mažiau jums reikės paskui jį keliauti ir įsitaisę patogioje vietoje galėsite iš paukščio skrydžio dairytis po apylinkes. 

„ZLRC Beast SG906“ yra šaunus dronas ir dabar dar parduodamas už labai gerą kainą. Štai čia galite apie jį sužinoti daugiau:

Dvigubai pigiau nei pas konkurentus, puikios išvaizdos ir 70 km/h greitį pasiekianti mašinytė iš Vokietijos sandėlio - „WLtoys A979-B“

  • Dabar jis parduodamas už 50,14 €;
  • 60 % nuolaida;
  • iš Vokietijos sandėlio;
  • už 5,62 € į Lietuvą pristatys per 3-5 darbo dienas.

Šis 1/18 mastelio automobilis gali tapti puikia dovana jūsų vaikams.

„Wltoys“ kompanija yra gana gerai žinoma tarp tokio tipo žaislų ir „Youtube“ esančios apžvalgos rodo, kad šios kompanijos nuotoliniu būdu valdomas automobilis „WLtoys A979-B“ yra itin smagus ir kokybiškai pagamintas žaislas.

Šis automobiliukas išsiskiria tuo, kad turi nepriklausomų keturių ratų pakabą, visi ratai yra su amortizatoriais ir kaip teigia gamintojas, 4 ratų pavarų sistema užtikrina puikų automobilio valdymą bei stabdymą.

Automobilis gali pasiekti net 70 km/h greitį ir yra valdomas su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pultu. Pats valdymas vyksta 2.4 GHz radijo bangomis ir diapazonas siekia iki 100 metrų.

Kas dar yra svarbu, kad automobilio korpusas yra itin kokybiškas ir gamintojas užtikrina, jog šis automobiliukas nesunkiai ištvers ir įvairius atsitrenkimus į kitus objektus.

Žinoma, rekomenduojama to nedaryti, bet juk visko pasitaiko ir tvirtas automobilio korpusas yra akivaizdus privalumas.

Dar labai svarbu, kad automobilis suprojektuotas taip, kad apsaugo viduje esančius elektronikos komponentus nuo vandens. Aišku, geriau pliaupiant lietui su šiuo automobiliu lauke nežaisti.

Pats automobilis yra 1/18 mastelio, o kalbant suprantamiau: 19,5 cm pločio, 25 cm ilgio ir 11,8 cm aukščio. Sveria 825 gramus.

Pats automobilis turi 7.4V 1500 mAh talpos bateriją, kurią pilnai įkrauti užtrunka apie 3 valandas. Gamintojas nurodo, kad jos užteks dūkti su automobiliu 8-15 minučių – nei labai puikus rezultatas, nei labai jau prastas.

Automobilio nuotolinio valdymo pultelis maitinamas 4 AA tipo baterijomis, kurias teks įsigyti atskirai.

Tad pakuotėje rasite patį automobilį, nuotolinio valdymo pultelį, automobilio bateriją, europietišką įkroviklį, reikalingus įrankius ir naudotojo instrukciją anglų kalba.

Apžvalgininkai teigia, kad „WLtoys A979-B“ yra išties šaunus automobiliukas, su kuriuo bus smagu padūkti ne tik vaikams, bet ir jų tėveliams.

Vien iš apžvalgose pateikiamų nuorodų į internetines parduotuves matyti, kad šis žaislas parduodamas beveik dviem kartais brangiau nei šiuo metu siūlo Aliexpress, tad jei ieškote kažko panašaus į „WLtoys“ automobilį – dabar yra pats geriausias metas įsigyti tokį žaislą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(4)
(2)

Komentarai ()