„Iš Lenkijos sandėlio tai geriausias robotas siurblys, kokį tik esu išbandęs iš 10-ies pigių kiniškų modelių“ – triguba navigacija, sausas ir drėgnas valymas, automatinis siurbimo galios padidinimas, fantastiška kaina ir ir dar geriau nei „Xiaomi“ („ABIR X6“ apžvalga, iš Lenkijos, Video)  ()

„Šis robotas dulkių siurblys yra pigesnis už Xiaomi modelius, įdiegta navigacijos sistema – kas jau kelia susidomėjimą – yra kamera, palaikoma programėlė, siurblys plauna grindis ir t.t. Labai įdomus modelis.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2020-09-24 „Iš Lenkijos sandėlio tai geriausias robotas siurblys, kokį tik esu išbandęs iš 10-ies pigių kiniškų modelių“ – triguba navigacija, sausas ir drėgnas valymas, automatinis siurbimo galios padidinimas, fantastiška kaina ir ir dar geriau nei „Xiaomi“ („ABIR X6“ apžvalga, iš Lenkijos, Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„ABIR X6“ robotas dulkių siurblys (palaikomas sausas ir drėgnas valymas):

  • Aliexpress189,30 €;
    • 56 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 d;
  • Lietuvoje neparduodamas.

 

„Xiaomi Mi Robot Vacuum“ robotas dulkių siurblys (palaikomas sausas dulkių siurbimas):

  • Aliexpresss - 191,40 €;
    • 40 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamai į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas;
    • paskutiniai vienetai.
  • Lietuvoje jis kainuoja 269 €.

 

„Pakuotėje rasime išsamią naudojimosi instrukciją, dvi talpas: viena skirta sausam siurbimui, o kita grindų plovimui; 4 šoninius šepetėlius, iš kurių du yra atsarginiai; siurblio valymui skirtą šepetėlį; dvi mikropluošto plaušines, iš kurių viena yra atsarginė; atsarginį HEPA filtrą; nuotolinio valdymo pultelį; įkrovimo stotelę; maitinimo adapterį ir patį „ABIR X6“ robotą dulkių siurblį.

Puiki komplektacija. Čia yra viskas, ko tik gali prireikti. Na, tik baterijas nuotolinio valdymo pulteliui teks įsigyti atskirai, bet čia yra menkniekis.

Bendrai, pakuotės turinys yra labai gausus.“

„Vandens talpa yra didžiulė – 360 ml. Palaikomas vandens dozavimas ir 3 grindų plovimo režimai: minimalus, vidutinis ir maksimalus. Nuo pasirinkimo priklauso kiek vandens bus paduodama ant plaušinės.

Pats ABIR X6 pagamintas kokybiškai. Plastikinis korpusas yra tvirtas. Ratukai robotui leidžia įveikti iki 1,8 cm aukščio kliūtis ir lengvai užlipti ant kiliminės dangos.

 

Taip pat gamintojas tvirtina, kad robotas sugeba įvertinti valomą paviršių ir taip padidinti siurbimo galią bei roboto judėjimo greitį.“

„Didelis ABIR X6 pliusas yra ir tas, kad čia turime įdiegtą trigubą navigaciją: VSLAM, SLAM ir kamerą, kuri papildomai padeda įvertinti patalpas ir jose esančius objektus.

Iškart nuraminu, kad ji nefilmuoja tiek, kad kas nors galėtų per šią kamerą stebėti jūsų namus.

ABIR X6 palaiko šaunią programėlę, kurioje yra ir rusų kalba. Programėles pagalba galima valdyti robotą dulkių siurblį, nurodyti virtualias sienas, sudaryti valymo tvarkaraščius ir t.t.

Pagrindiniame programėlės lange matysite kur yra robotas, jo valymo žemėlapį, valymo plotą, laiką, baterijos likutį ir galėsite keisti siurbimo galią – 3 režimai, nuo 2000 iki 4000Pa, liepti robotui grįžti prie įkrovimo stotelės, keisti valymo režimus ir kt.“

„Čia yra labai gerai tai, kad ABIR X6 sugeba įsiminti valymo kelią. Tai yra, jis pirmą kartą valydamas kambarį – nusipiešia šį žemėlapį ir jį išsaugo. Sekančiais kartais telieka programėlėje įkelti išsaugotą žemėlapį – nurodyti norimą valyti kambarį ir robotas jau žino kur ir kaip jam reikia judėti. Taip jis antrą ir sekančiais kartais kambarį valo žymiai greičiau.

 

Turiu pasakyti, kad išbandžiau dešimtis kiniškų robotų dulkių siurblių ir ABIR X6 yra vienas geriausių. Nors jis savo „protu“ bei programėlės galimybėmis ir neprilygsta Xiaomi modeliams, tačiau pastarieji įprastai kainuoja dvigubai brangiau.

ABIR X6 irgi nėra pats pigiausias kiniškas robotas dulkių siurblys, bet esant gerai akcijai – jį galima įsigyti už mažiau kaip 200 eurų.

Svarbiausia yra tai, kad už šią kainą gauname iš tikrųjų puikiai veikiantį įrenginį: valo kambarius gerai, dirba tyliai, atsimena jau nupieštus žemėlapius ir kopia net į tokius kalnus. Ir sugeba lengvai susiurbti įvairaus dydžio atliekas (4:28 min.). Puikus siurblys.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(0)
(11)

Komentarai ()

Susijusios žymos: