Kinijos turgelio stebuklai: puikiai vertinamos „Motorola“ bei įspūdingo dizaino, su atminties kortele bei FM radiju žaidimų ausinės ir labai perkamos mini 10000 mAh išorinės baterijos (Video)  ()

Geriausi Aliexpress.com pasiūlymai:

- Išskirtinai gerai vertinamos „Motorola“ ausinės - „Motorola Bluetooth 5 Stereo Earphone True Wireless Earbuds 14H play time Water Resistance Touch Control Smart Voice Assistant“;

- Labai geros kainos ir puikiai vertinamos žaidimų ausinės - „New Wireless Headphones Bluetooth Headset Foldable Stereo Headphone Gaming Earphones With Microphone For PC Mobile phone Mp3“;

- Labai perkama ir gerai vertinama mini išorinė baterija - „RAXFLY Mini Power Bank 10000mAh Cell Phone Portable Charger LED Powerbank 10000 mAh For Xiaomi External Mobile Battery Poverbank“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išskirtinai gerai vertinamos „Motorola“ ausinės - „Motorola Verve Buds 100“

  • Aliexpress - 27,30 €;
  • 73 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„Motorola Verve Buds 100“ belaidės ausinės yra populiarios Aliexpress parduotuvėje: virš 500 užsakymų ir tobulas 5 balų įvertinimas.

Pirkėjams labai patinka, kad už tokią gerą kainą galima rinktis iš dviejų ausinių spalvų modelių - baltos ir juodos - ausinės palaiko naujausią Bluetooth 5.0 techninį sprendimą, suporuojamos su visais įrenginiais, yra atsparios prakaitui bei vandeniui, kadangi atitinka IPX5 standartą.

Taip pat „Motorola Verve Buds 100“ ausinės turi gana ištvermingas baterijas ir vienu įkrovimu ausinės gali darbuotis 5 valandas. Su dėkliuke esančia baterija turėsime dar papildomai 9 val. muzikos klausymo, tad iš viso pasiekiama 14 val. Tokioje kainų kategorijoje rodiklis yra geras.

Apžvalgininkas pažymi ir tai, kad „Motorola Verve Buds 100“ yra labai lengvai valdomos. Ausinės reaguoja į prisilietimus ir taip galima valdyti muziką, garsą, skambučius. Integruoti mikrofonai yra geros kokybės ir pašnekovas girdimas švariai.

Čia palaikomi ir skirtingi balso asistentai: Siri, Alexa, Google Assistant, bei ausines galima naudoti tiek po vieną, tiek ir abi iškart.

Pirkėjai „Motorola Verve Buds 100“ ausinėmis yra labai patenkinti. Jas vertina maksimaliu 5 balų įvertinimu ir štai kelios jų padarytos ausinių nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto.

Labai geros kainos ir puikiai vertinamos žaidimų ausinės - „UKKUER“

  • Aliexpress - 15,83 €;
  • 34 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
  • galima rinktis iš trijų spalvų modelių: juodos, baltos ir raudonos.

„UKKUER“ ausinės yra vienos populiariausių Aliexpress: beveik 9 000 užsakymų, 4 700 atsiliepimų ir kone tobulas 4,9 balų įvertinimas.

Kuo pirkėjams taip patinka „UKKUER“ ausinės?

Labai gera pagaminimo kokybė; minkšti kaušeliai, gerai apgaubia ausis; paminkštintas lankelis, jis yra reguliuojamas, sugraduotas; ant ausinių yra visi reikalingi valdymo mygtukai; ausinės veikia tiek Bluetooth 4.2 ryšiu, tiek ir prie įrenginių prijungus USB bei 3,5 mm audio jungtimis; palaikoma atminties kortelė iki 32GB, kas reiškia, jog muziką galėsite klausytis net ausinių nesuporavę su telefonu ir čia netgi yra FM radijas. Tiesiog puikus funkcionalumas.

„UKKUER“ ausinės turi integruotą 400 mAh talpos įkraunamą bateriją, kurią įkrausime per 2 val., o muzikos klausytis užteks iki 10 val.

Ausinėse taip pat yra integruotas mikrofonas, tad su jomis galima palaikyti telefoninius pokalbius ir žaisti kompiuterinius žaidimus.

Pirkėjams patinka ir tai, kad „UKKUER“ ausinės yra sulankstomos, dėl ko jas patogu gabentis su savimi.

Išvaizdžios, kokybiškos ir dabar už labai gerą kainą parduodamos ausinės. Dauguma pirkėjų iš Lietuvos „UKKUER“ ausinėms duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir jomis yra patenkinti: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

Labai perkama ir gerai vertinama mini išorinė baterija - „RAXFLY“

  • Aliexpress - 11,53 €;
  • 50 % nuolaida;
  • 0,91 € už siuntimą į Lietuvą.

„RAXFLY“ 10000 mAh talpos išorinė baterija yra viena perkamiausių Aliexpress: virš 2 800 užsakymų, 1 500 atsiliepimų ir stebėtinai aukštas 4,9 balų įvertinimas.

Akivaizdu, jog pirkėjams patinka tai, kad „RAXFLY“ 10000 mAh talpos išorinė baterija kainuoja vos 11 eurų. Už tokios talpos bateriją, tai yra labai gera kaina.

Taip pat ji turi visas reikalingas jungtis: USB, microUSB, C-tipo, Lighting (Apple įrenginiams). Įkrovimo rodikliai siekia 5V ir 2,1A.

Verta pažymėti ir tai, kad „RAXFLY“ išorinė baterija vienu metu gali įkrauti du skirtingus įrenginius, kas yra labai patogu ir naudinga.

Tai yra kokybiškas produktas ir jis atitinka įvairius apsaugos standartus: nuo perkrovos, trumpo jungimo ir kt.

„RAXFLY“ išorinė baterija turi ir LED ekranėlį, kuriame galima matyti, kiek joje yra likę baterijos energijos.

Ir galiausiai, išorinės baterijos dydis. Ji yra itin kompaktiška: 93,5 x 63 x 25 mm ir sveria 205 gramus. Išvaizdi, lengva ir talpi išorinė baterija.

„RAXFLY“ išorinę bateriją įsigiję lietuviai jau duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir teigia, kad viskas su ja yra puiku ir gamintojo pateikiama informacija atitinka realybę: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, o reali baterijos talpa siekia 8584 mAh, kas už tokią kainą yra labai gerai - 6 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(0)
(4)

Komentarai ()