„Tai tikra bomba – galingiausias Xiaomi belaidis dulkių siurblys“ net 100€ pigiau ir iš Lenkijos sandėlio: kuo toks geras „Xiaomi Dreame XR Premium“ ir kuo skiriasi nuo masiškai perkamo „Xiaomi Dreame V9P“ („Xiaomi Dreame XR Premium“ apžvalga, Video, atnaujinti kuponai galioja tik iki 2021-04-19)  (5)

„Xiaomi Dreame XR Premium yra vienas naujausių kompanijos belaidžių dulkių siurblių. Aš turiu vyresnį jo brolį Xiaomi Dreame V9P. Aš jau dariau jam apžvalgą ir likau juo patenkintas. Po tos apžvalgos sulaukiau daug teigiamų atsiliepimų ir žmonės, įsigiję Xiaomi Dreame V9P, liko šiuo galingu siurbliu labai patenkinti. Tai yra labai kokybiškas, galingas belaidis dulkių siurblys. O dabar turime naujieną – Xiaomi Dreame XR Premium. Tai dar papildomai patobulinta siurblio versija ir pasižiūrėsime ko ji yra verta.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Iškart galiu pasakyti, kad abu šie modeliai yra labai geri. Ir jau matau, jog Xiaomi Dreame XR Premium yra aukščiausios klasės belaidis dulkių siurbliais.

Su šiais modeliais Xiaomi rinkai siūlo tai, kas geriausia rinkoje ir kas prilygsta Dyson modeliams. Tik, žinoma, Xiaomi siurbliai kainuoja dvigubai pigiau.“

„Xiaomi Dreame XR Premium pakuotė, kaip ir su visais Xiaomi siurbliais, labai gausi.

 

Čia rasime išsamią naudojimosi instrukciją. Ji yra parašyta įvairiomis kalbomis, tarp kurių yra anglų bei rusų.

Iškart noriu atkreipti dėmesį, kad HEPA filtrą ir bendrai visą XR Premium siurblio filtravimo sistemą galima plauti po tekančiu vandeniu.

Taip pat pakuotėje rasime laikymo stotelės pritvirtinimui skirtus varžtukus; baldų valymui skirtą galvą; aliuminį, bronzinės spalvos pagrindinį vamzdį; siurblio ir jo priedų laikymo stotelę.

Beje, ji tokio pat dizaino, kaip ir Dreame V9P modelyje. Labai patogus dalykas. Belieka ją pritvirtinti norimoje namų vietoje ir taip patogiai vienoje vietoje laikysite siurblį ir jo priedus. Nesimėtys jie po visus namus, kaip kad būna su kitais siurbliais.

Plius, čia yra ir įkrovimo kontaktai. Tai reiškia, kad kai tik baigsite darbą ir prie šios laikymo stotelės pritvirtinsite siurblį – bus pradėta įkrauti jo baterija.“

„Dar pakuotėje rasime plokštų antgalį. Keičiamas jo ilgis ir galima stumdyti šereliais dengtą jo galą.

Šaunus ir šis priedas. Jis yra visiškai lankstus ir su juo galima patogiai išvalyti sunkiai pasiekiamas vietas. Automobilyje labai gerai su juo darbuotis. Dreame VP9 modelis tokio priedo neturi.“

„Toliau pakuotėje randame maitinimo adapterį, motorizuotą pagrindinę siurbimo galvą. Ji tokia pat, kaip ir VP9 modelyje.

Didžiausias jos privalumas, kad ji neapsivelia plaukais. Aš rimtai sakau. Tikrai nevelia. Išbandytas dalykas ir galiu tą drąsiai tvirtinti.

Xiaomi Dreame XR Premium turi ir dar vieną motorizuotą galvą, skirtą kiliminei dangai. Čia jau turime specialiai tokiems paviršiams valyti skirtą šiurkštų volelį.

Ir galiausiai, rasime patį Xiaomi Dreame XR Premium siurblį, kuris vizualiai yra ypatingai panašus į V9P modelį.“

Tai kuo skiriasi šie du modeliai?

„Gamintojas tvirtina, kad Xiaomi Dreame XR Premium tapo kur kas tylesnis. Pasižiūrėkime. Štai koks siurblio garsas, kai pasirinktas pirmas siurbimo režimas (4:45 min.).

Beje, verta pažymėti ir tai, kad nors abu modeliai palaiko po 3 siurbimo režimus ir gali darbuotis iki 10, 28 ir 60 min., tačiau Xiaomi Dreame XR Premium 50W galingesnis ir jo siurbimo galia taip pat išaugo nuo V9P turimų 120AW iki 140AW.

Grįžtant prie garso lygio, tai štai koks jis yra, kai pasirinktas antras siurbimo režimas (5:20 min.). Ir tikrai. Abiem siurbimo režimų atvejais Xiaomi Dreame XR Premium yra tylesnis.

O štai koks garsas, kai įjungtas maksimalus siurbimo režimas (5:48 min.). Čia jau apčiuopiamo skirtumo nesijaučia.

Iš esmės daugeliu atveju pilnai užtenka 1 ir 2 siurbimo režimų. Aš patį galingiausią siurbimo režimą naudoju tik tada, kai noriu iš baldų išsiurbti visus nešvarumus. O taip užtenka ir silpnesnių siurbimo režimų.“

„Su šiais siurbliais yra labai patogu ištuštinti jų atliekų dėžutes (6:20 min.). Taip pat patogu išimti visą filtravimo sistemą ir ją plauti.

Beje, kai jau čia prisirinkę tų dulkių ir nesinorės purvinti rankų, tai galima pasiimti vieną iš pakuotėje esančių priedų ir štai šitaip išimti bei vėl atgal įdėti tą filtravimo sistemą (6:40 min.).

Siurblio viršuje rasime HEPA filtrą, kurį taip pat galima plauti.

Ant siurblio šonų yra integruoti šviesos diodai, kurie rodo kiek yra likę baterijos energijos.“

„Galiu drąsiai sakyti, kad Xiaomi Dreame XR Premium siurbimo galios pilnai užtenka kokybiškai išvalyti namus. Kaip ir jo ankstesnio V9P modelio. Pastaruoju naudojamės nuolat ir juo esame labai patenkinti.

Apibendrinus, tiek V9P, tiek naująjį XR Premium galiu užtikrintai rekomenduoti. Tai tarsi aukščiausios kokybės Dyson modeliai, kurie kainuoja dvigubai pigiau. Šie Xiaomi belaidžiai dulkių siurbliai savo charakteristikomis niekuo nenusileidžia Dyson, tačiau kainuoja kur kas pigiau.

Ir pabaigai, pasižiūrėkite, kaip darbuojasi Xiaomi Dreame XR Premium siurblys:

  • ant baldų (8:05 min.) - vos truputi pasiurbiau ir jau XR Premium pririnko smulkių dulkių. Puikiai dirba. Taip įprastas siurblys tikrai nesugebėtų. Su šiuo antgaliu ir tokiu galingu siurbliu galite drąsiai siurbliuoti pagalves, patalynę ir pan.;
  • ant kilimo (9:15 min.) - tai turbūt pats nešvariausias mano kilimas. Akivaizdžiai matyti, kad jo ant yra visokio purvo ir siurblys su šia užduotimi susidoroja.

Bendrai, rekomenduoju. Xiaomi Dreame XR Premium yra labai geras belaidis dulkių siurblys. Tie, kas įsigijo mano rekomenduotą Xiaomi Dreame V9P modelį liko labai patenkinti ir esu 100 proc. įsitikinęs, kad įsigiję naująjį Xiaomi Dreame XR Premium – taip pat turės puikų namų tvarkymo pagalbininką.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(15)
(4)
(11)

Komentarai (5)