„Tokio pigaus siurblio aš savo rankose dar neturėjau – jis puikiai tinka įprastai namų ir automobilio priežiūrai“: kuo pasižymi ir ar gali „ILIFE H50“ prilygti iki 3 kartų brangesniems „Xiaomi“ modeliams? („ILIFE H50“ apžvalga, testavimas, iš Lenkijos sandėlio, mažiausia kaina, Video)  (1)

„Esu išbandęs pačių įvairiausių belaidžių dulkių siurblių, bet tokio pigaus – neatsimenu ar turėjau savo rankose. Ir čia ne šiaip kokio neaiškaus gamintojo. Čia turiu gerai žinomo ILIFE gamintojo modelį – ILIFE H50. Pasižiūrėkime ką jis sugeba ir kaip atrodo šalia etaloninio Xiaomi Dreame XR Premium.“


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„ILIFE H50“ belaidis dulkių siurblys:

  • Aliexpress - 69,24 €;
    • 52 % nuolaida;
    • mažiausia kaina;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

 

„Xiaomi Dreame V9P“:

  • Aliexpress – 149,31 €;
    • 40 % nuolaida;
    • mažiausia kaina;
    • iš Ispanijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

 

„Xiaomi Dreame XR Premium“:

  • Aliexpress – 206,01 €;
    • 32 % nuolaida;
    • mažiausia kaina;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamas pristatymas į Lietuvą per 3-7 dienas.

 

„Po keleto mano išbandytų aukščiausios kokybės belaidžių dulkių siurblių, daugelis prašėte, kad išbandyčiau ką nors taip pat kokybiško, bet kainuojančio mažiau.

Štai ir turime vieną naujausių ILIFE modelių – ILIFE H50. Jo kaina yra labai gera ir pasižiūrėkime, ką gi šis pigus dulkių siurblys sugeba.“

„ILIFE H50 pakuotė yra gausi. Joje rasime išsamią naudojimosi instrukciją anglų bei rusų kalbomis.

Dar randame maitinimo adapterį, išimamą 2200 mAh talpos bateriją, 2 in 1 plokštų antgalį su reguliuojamais šereliais, aliuminį pagrindinį vamzdį, prie sienos pritvirtinamą siurblio laikiklį.

Pastarojo net nebūtina naudoti, nes siurblį galima laikyti ir štai šitaip. Tiesiog pastatysite jį norimoje vietoje ir jis ten bus.“

„Dar pakuotėje yra specialiai plaukams nuo volelio šalinti skirtas priedas. Pagrindinė siurbimo galva atrodo štai šitaip.“

„Plastikas yra kokybiškas, kaip už tokią kainą – didesnių priekaištų neturiu. Beje, ant siurbimo galvos turime ir LED šviestukus (1:49 min.).

 

Beje, visi siurblio valdymo mygtukai ir fiksatoriai yra pažymėti geltona spalva. Čia be grindims skirto volelio turime ir kiliminei dangai skirtą šiurkštų volelį bei atsarginį ir plaunamą HEPA filtrą.

Ir galiausiai pakuotėje randame patį ILIFE H50 dulkių siurblį.“

„Belieka į jį įdėti pakuotėje esančią bateriją ir jau galima keliauti darbuotis.

Ant siurblio korpuso turime šviesos indikatorius, kurie rodo kiek yra likę baterijos energijos.

ILIFE H50 siurblys palaiko du siurbimo režimus: 7kPa ir 10 kPa.

Čia turime didelės talpos atliekų dėžutę, net 1,2 l. Spustelėjus šone esantį mygtuką, atliekos iškrenta į šiukšlių kibirą. Patogus dalykas.

Filtravimo sistemą galima plauti.

ILIFE H50 standartiniame režime darbuosis 40 min., o maksimaliame – 20 min.

Ką gi reiškia tie 10 kPa? Tai yra dvigubai mažiau, palyginus su Xiaomi Dreame XR Premium ir Xiaomi Dreame V9P – šių dviejų modelių apžvalgą rasite čia.

Tačiau ILIFE H50 kainuoja praktiškai 3,5 karto mažiau, nei šie Xiaomi modeliai, tad pasižiūrėkime ar tikrai jo siurbimo galia taip jau stipriai atsilieka.“

„ILIFE H50“ ir „Xiaomi Dreame V9P“ palyginimas

 

„Taigi, pasižiūrėkime ar tikrai Xiaomi Dreame V9P yra taip stipriai galingesnis už savo oranžinį ILIFE H50 draugą. Tam paėmiau teniso kamuoliuką ir atlikau keletą testų (3:55 min.).“

„Pasirinkau standartinį V9P siurbimo režimą ir iš jo pabandžiau su maksimaliu H50 siurbimo režimu atimti tą teniso kamuoliuką. Nepavyko. V9P siurbimo galia stipresnė ir H50 nepajėgia jo atplėšti.

Perjungus V9P į patį silpniausią siurbimo režimą, čia jau nugali H50 siurblys. Jo 10 kPa siurbimo užtenka atplėšti teniso kamuoliuką.

Tad galima daryti išvadą, jog esant maksimaliam H50 siurbimo režimui, jis šiek tiek pralaimi V9P modeliui, kai jame yra aktyvuotas vidutinio siurbimo režimas. Ir iš šito testo galima iškart daryti išvadą, kad H50 pilnai užteks įprastam kambarių valymui. Ypatingai toms grindims, ant kurių nėra kiliminės dangos.

Įdomu yra ir tai, kad atlikus tą patį galios testą su V9P ir XR Premium – paaiškėjo, jog galingesnis yra XR Premium. Aš ir nesu per daug nustebęs. Gamintojas tvirtina, jog šis modelis ir yra galingesnis ir tą patvirtino testai (4:58 min.).

 

Apibendrinus galiu sakyti, kad ILIFE H50 belaidis dulkių siurblys labai pravers valant automobilio saloną. Pats H50 išbandžiau tokiomis aplinkybėmis ir jis automobilį valo puikiai. Patys tuo galite įsitikinti (5:30 min.).

Iš tikrųjų, tai ILIFE H50 mane maloniai nustebino. Nesitikėjau, kad jis taip gerai darbuosis automobilio salone ar juolab ant kiliminės dangos.

Turiu aš namuose kilimą, kuris atrodo, kad surenka visos galaktikos atliekas, ir ypatingai stipriai laiko visokius šerius. Ir stebėtina, bet ILIFE H50 su įprastu voleliu sugebėjo nuo kilimo susiurbti didžiąją dalį atliekų, nors ir tiems plaukams bei šeriams reikia uždėti specialiai kiliminei dangai skirtą volelį (7:05 min.).

Jis, žinoma, tais plaukais apsivelia ir juos reikės pašalinti rankiniu būdu, bet čia nieko naujo. Taip daro visi pigūs belaidžiai dulkių siurbliai.

Taip, ILIFE H50 nepasižymi tokia galia, kaip ir tas pats XR Premium, kuris sugeba iš baldų bei patalynės išsiurbti visas dulkes, tačiau atsižvelgiant į ILIFE H50 kainą – galiu jį drąsiai rekomenduoti.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(1)
(5)
(-4)

Komentarai (1)