Įspūdingas pasiūlymas: iš Ispanijos sandėlio parduodama nešiojama elektros jėgainė leis įrenginius įkrauti ir gūdžiausiame miške - 200Wh/54000mAh talpa, galima įkrauti net su saulės elementais ir puiki kaina (iš Ispanijos sandėlio)  (6)

Šiais laikais kiekvienas mūsų turime vis daugiau įvairių elektronikos įrenginių ir jiems visiems reikalinga elektros energija. Ir ką daryti jei šalia nėra rozetės? Jei norime išvykti kelioms dienoms į gamtą ir su savimi pasiimti fotoaparatą, droną, telefonus ir kitus elektronikos įrenginius? Štai tokiais ir panašiais atvejais pagelbės šį puikiai pirkėjų vertinama nešiojama elektros jėgainė.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

  • Aliexpress179,69 €;
  • 35 % nuolaida;
  • iš Ispanijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
  • 9,19 € už siuntimą į Lietuvą.

Labai šaunaus dizaino, kompaktiško dydžio, didelės talpos, galima įkrauti trimis būdais, palaiko greitąjį elektronikos įrenginių įkrovimą, turi LCD ekraną ir net žibintuvėlį.

Šią nešiojamą elektros jėgainę pirmieji pirkėjai vertina puikiai.

Iškart norime pažymėti, kad iš Ispanijos atkeliaus pati elektros jėgainė su į europietišku maitinimo adapteriu. Norėdami drauge įsigyti ir saulės elementus, rinkitės Kinijos sandėlį.

Ir taip, supratote teisingai. Šią elektros jėgainę galima įkrauti ne tik iš 220 arba 110V elektros tinklo, bet ir prijungus prie automobilio palaikomo 12V bei prie saulės elementų.

Gamintojas tvirtina, kad 200Wh/54000mAh talpos elektros jėgainę iš elektros tinklo pilnai įkrausime per 7-8 val.

Prijungę prie 12V automobilyje - per 5-9 valandas.

O su 100W galios saulės elementais - per 4-5 val. Čia, žinoma, tuo atveju, kai ryškiausiai švies Saulė. Ir kas be ko įkrovimo greitis priklauso ir nuo to, kiek prie jėgainės bus prijungta saulės fotoelementų. Saulės įkrovimo maksimalūs rodikliai siekia 12,6V-18V 5A.

Ir ką gi reiškia toji 200Wh/54000mAh nešiojamos jėgainės talpa?

Gamintojas pateikia tokius praktinius pavyzdžius:

  • jei nešiojamo kompiuterio galia siekia 45W, tai jam šios nešiojamos jėgainės energijos užteks 200Wh/45W = 4 val. ir 44 min.;
  • jei išmanusis telefonas turi 2000 mAh talpos bateriją, tai jį įkrauti su šia elektros jėgaine galėsite 27 kartus.

Labai šaunu yra ir tai, kad nešiojama jėgainė turi 2 USB jungtis - išėjimo rodikliai siekia 5V/2,1A; palaikomas greitasis įrenginių įkrovimas (QC3) - 5V/3A; C-tipo jungtis su 5V/3A; ir 3 DC jungtys su 9V-12V/15A (maksimaliai).

Trumpai tariant, prie šios nešiojamos elektros jėgainės prijungsite praktiškai bet kokį elektronikos įrenginį ir galėsite juo naudotis būdami net ir gūdžiausiame miške.

200W (maksimaliai 250W) galios elektros jėgainė turi LCD ekraną, kuriame matysite kiek joje yra likę baterijos energijos ir tuo pačiu jos temperatūrą.

Metalinis korpusas ne tik užtikrina gerą jėgainės aušinimą, bet ir tuo pačiu yra kokybiškai pagaminta ir atrodo labai simpatiškai.

Ant jos viršaus yra valdymo mygtukas, kuriuo aktyvuosite integruotą žibintuvėlį. Jis palaiko 3 švietimo režimus.

Nešiojama jėgaine yra kompaktiška: 10,5 x 10,5 x 20,8 cm, sveria tik 2,13 kg ir turi patogiam nešiojimui pritvirtintą rankeną.

Išvaizdi, kokybiškai pagaminta, didelės talpos, įvairiais būdais įkraunama, prie jos galima prijungti praktiškai bet kokį įrenginį ir pasinaudoti greitojo įkrovimo technologijos suteikiamais privalumais. Puikus daiktas daug keliaujantiems, būnantiems gamtoje ir norintiems, kad jų įrenginiai nuolat turėtų elektros energijos šaltinį.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(11)
(6)
(5)

Komentarai (6)