„Torntisc T96“ - stebėtinai žemos kainos ir pirkėjų puikiai vertinamas išskirtinis išmanusis laikrodis iš Ispanijos sandėlio: labai išvaizdus, su nuotoliniu muzikos grotuvo valdymu, širdies ritmo, kraujo spaudimo, deguonies kiekio kraujyje ir net kūno temperatūros matavimu  ()

„Torntisc T96“ - išskirtinis išmanusis laikrodis. Širdies ritmo, kraujo spaudimo, deguonies kiekio kraujyje ir net kūno temperatūros matavimas, atsparumas vandeniui, nuotolinis kameros bei muzikos grotuvo valdymas ir t.t. Nenuostabu, kad pirkėjai jį vertina aukščiausiais balais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Torntisc T96“ išmanusis laikrodis:

  • Aliexpress27,06 €;
    • 30 % nuolaida;
    • iš Ispanijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • 2,11 € už pristatymą į Lietuvą.

„Torntisc T96“ yra šių metų modelis ir jau spėjo tapti labai populiarus tarp Aliexpress pirkėjų: turime virš 400 užsakymų, 400 atsiliepimų ir tobulą 5 balų įvertinimą.

Stebėtina statistika naujai pasirodžiusiam įrenginiui. Juolab, kad išmaniųjų laikrodžių pasirinkimas rinkoje yra tikrai didelis. Tai kuo „Torntisc T96“ patinka pirkėjams? Išsiaiškinkime.

Pirmiausiai, galima rinktis iš trijų laikrodžio spalvų variantų: juodos, raudonos ir baltos.

Silikoniniai dirželiai yra keičiami. Laikrodžio korpusas yra iš metalo lydinio. Ekranas spalvotas, reaguoja į prisilietimus, 1,3 colių įstrižainės ir 240 x 240 raiškos.

Taip pat laikrodis yra atsparus vandeniui bei dulkėms ir atitinka IP67 standartą. Puikūs rodikliai.

Dar įdomiau yra su „Torntisc T96“ fizinės veiklos stebėjimo rodikliais. Jis seka miego kokybę, širdies ritmą, kraujo spaudimą, deguonies kiekį kraujyje ir netgi išmatuoja kūno temperatūrą. 

Labai šaunūs dalykai. Be to, visą informaciją galima peržiūrėti išmaniojoje programėlėje. Beliks ją atsisiųsti į iOS arba Android įrenginį, įsidiegti ir Bluetooth 4.0 ryšiu suporuoti „Torntisc T96“ laikrodį su telefonu.

Verta pažymėti, kad tiek programėlė, tiek laikrodis, tiek ir į jį gaunami pranešimai bus rodomi pasirinkta kalba: anglų, rusų, ispanų, prancūzų ir kt.

„Torntisc T96“ tuo pačiu palaiko ir 4 sporto režimus bei kiekvieno jų atveju renka tam tikrą informaciją:

  • ėjimo, bėgimo ir kopimo į kalnus atvejais - matuojamas laikas, širdies ritmas, sudegintos kalorijos, žingsnių kiekis, nueitas atstumas;
  • važiavimo dviračiu - matuojamas laikas, širdies ritmas, sudegintos kalorijos.

Pirkėjams patinka ir tai, kad „Torntisc T96“ laikrodyje jau yra įdiegti 7 ekrano atvaizdavimo pasirinkimai. Tačiau geriausia yra tai, kad galima susikurti savąjį.

Taip pat „Torntisc T96“ laikrodis informuoja apie gaunamus skambučius, SMS ir socialinių tinklų žinutes - tik į juos atsakyti galimybės nėra.

Dar su šiuo laikrodžiu galima nuotoliniu būdu valdyti telefono kamerą ir muzikos grotuvą. Laikrodyje rasime ir orų prognozę, jis primins apie per ilgą užsisėdėjimą vienoje vietoje, kada metas išgerti vandens, aktyvuosime žadintuvą, priminimus apie svarbius įvykius.

Na, o su pakuotėje esančiu magnetiniu įkrovikliu įkrovę „Torntisc T96“ turimą 170 mAh talpos bateriją, galėsime juo naudotis bent 7 dienas. Budėjimo režimas siekia net 30 dienų.

„Torntisc T96“ yra šaunus išmanusis laikrodis - jis yra labai išvaizdus ir turi visas esmines funkcijas, kurių reikia daugumai žmonių.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(3)
(3)

Komentarai ()