„Už 14€ – tai yra bomba“: išbandė naująsias „Redmi AirDots 2“ belaides ausines ir verdiktas tik vienas – „tai yra tobulas variantas“ („Xiaomi Redmi AirDots 2“ ausinių apžvalga, Video)  ()

„Jie tai padarė. Ausinės su fiziniais, o ne jutikliais mygtukais; jokio garso atsilikimo tiek žiūrint Youtube, tiek žaidžiant žaidimus; nėra absoliučiai jokio foninio triukšmo; net ir plastikinis dėkliukas yra geresnis už ankstesnius modelius. O kaina – vos 14 eurų. Susipažinkite su naujausiomis lyderėmis itin pigių belaidžių ausinių kategorijoje – Redmi AirDots 2.“


Visi šio ciklo įrašai

  • 2020-08-21 „Už 14€ – tai yra bomba“: išbandė naująsias „Redmi AirDots 2“ belaides ausines ir verdiktas tik vienas – „tai yra tobulas variantas“ („Xiaomi Redmi AirDots 2“ ausinių apžvalga, Video)  ()

Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi Redmi AirDots 2“ belaidės ausinės:

  • Aliexpress - nuo 14,38 €;
    • 20 % nuolaida;
    • 1,79 € už siuntimą į Lietuvą.

„Šiandien aš jums papasakosiu apie Redmi AirDots 2 belaides ausines. Tai yra vienų populiariausių Redmi AirDots ausinių atnaujinimas.

Beje, yra ir Redmi AirDots S modelis, kurį aš jau testuoju mėnuo laiko, tačiau šįkart ne apie jį, o apie Redmi AirDots 2.“

„Pakuotė raudona, išvaizdi ir išraiškinga, bet garantuotai, kol iki jūsų atkeliaus iš Kinijos, bus kiek aplamdyta.

Viduje randame ausines, dėkliuką, 3 skirtingo dydžio silikonines ausinių pagalvėles ir naudojimosi instrukciją kinų kalba. Oi tie Xiaomi. Nusprendė sutaupyti 0,5 dolerio ir neįdėjo dėkliuko baterijai skirto įkrovimo laido. Čia naudojamas USB-microUSB laidas ir jį galima įsigyti papildomai.

Beje, iškart galite papildomai įsigyti ir šioms ausinėms, jų baterijai-dėkliukui skirtą papildomą kelioninį dėklą.“

„Didelis privalumas, kad dabar ausinių dėkliukas-baterija yra kokybiškesnio plastiko, palyginus su pirmos kartos Redmi Airdots ausinėmis.

Čia turime 500 mAh talpos bateriją, kuri įkraunama per microUSB jungtį. Dėkliukas lengvai telpa rankoje, kelnių kišenėje. Dydis: 62 x 38 x 27 mm. Be ausinių sveria 27 gr.

Ant dėkliuko tėra vienas šviesos indikatorius, pagal jį ir belieka orientuotis, kiek tos energijos likę.

Vieno dėkliuko baterijos įkrovimo užtenka ausines įkrauti 3 kartus. Dėkliuke esantys magnetukai kokybiški, ausinės laikosi savo vietose. Nors jei jį kratysite labai stipriai, tai ausinės gali ir iškristi. Visgi, įprastai to juk niekas nedaro.

Ausinių dizainas išliko toks, dėvėjimo patogus nepakito, viena ausinė sveria tik 3,9 gramus. Čia turime tik pasyvų aplinkos triukšmo slopinimą ir su telefonais suporuojamos Bluetooth 5.0 ryšiu.“

„Turiu pasakyti, kad Redmi AirDots 2 naudojama Bluetooth technologija yra pažangesnė, palyginus su ankstesniuoju modeliu ir signalas stabilesnis, eina per vieną kambario sieną.

Čia taip pat galime iškviesti balso asistentą. Ausinės suporuojamos su iOS ir Android telefonais. Juose matyti kiek liko energijos ausinių baterijose, kiek yra dėkliuke – nerodo.

Galima naudoti abi ir po vieną ausinę. Pagrindinis privalumas, lyginant su pirmos kartos ausinėmis, kad Redmi AirDots 2 nėra to foninio triukšmo.

Palaikomas tik SBC muzikos kodavimo sprendimas, dainos bei skambučiai valdomi spaudžiant ausinių mygtukus. Tik nėra galimybės perjungti sekančios dainos ir valdyti garso lygio.

Ausinės atsparios vandeniui – IPX4 – lengvai valdomos ir išliko tokios pat ergonomiškos.

Beje, ausinėse galite atstatyti gamyklinius parametras, kas kartais netgi labai praverčia.

Nors gamintojo pateiktose specifikacijose turime tas pačias 7,2 mm diafragmas, bet palyginus su pirmosios kartos Redmi ausinėmis, Redmi AirDots 2 garso kokybė yra geresnė.

Pilnai įkrautų ausinių ir kai garso lygis siekia 80 proc. užteks muzikos klausytis 4 val. Tokioje kainų kategorijoje, tai yra puikus rodiklis.

Jokio garso užlaikymo žaidžiant žaidimus bei žiūrint Youtube. Štai, įsitikinkite patys (4:27 mini.).“

„Po 5 min. neveiklumo, net jei ausinės ir nėra įdėtos į dėkliuką, išsijungia pačios. Čia tėra pasyvus aplinkos triukšmo slopinimas, kaip ir visose tokios kainos ausinėse.

Muzika girdima puikiai net ir esant triukšmingoje aplinkoje. Tų pašalinių garsų jos praktiškai nepraleidžia.

Esant maksimaliam garso lygiui – muzika išlieka kokybiška, nors, žinoma, jos kokybė jau krenta. Iš esmės garso čia yra labai daug ir klausytis muzikos užteks iki 80 proc. lygio.

Mikrofonai, kaip ir visose tokiose ausinėse – liūdinantys. Kambaryje kalbant dar nieko, bet esant šalia gatvės jau situacija prastėja. Štai pavyzdys (5:30 min.).

„Redmi AirDots 2 ausinės yra mažos ir bendrai, įdomesnės už populiariąsias Redmi AirDots.

Garso kokybė tikrai pagerėjo, nors už tokią kainą nesitikėkite stebuklų. Beje, garsą galima valdyti su garso vienodintuvu ir į duodamas komandas ausinės reaguoja momentaliai.

Ir geriausias šių Redmi AirDots 2 ausinių dalykas – jų kaina. Jos kainuoja vos 14 eurų. Už tokią kainą aš jas galiu drąsiai rekomenduoti. Ieškantiems pirmųjų belaidžių ausinių, tai yra tobulas variantas.“

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(9)
(1)

Komentarai ()