Išmanieji namai vos už kelioliką eurų - perkamiausi, geriausiai pirkėjų vertinami ir nuotoliniu būdu valdomi drėgmės bei temperatūros matuokliai, WiFi automatukai ir „Sonoff“ išmanieji valdikliai (Video)  ()

Geriausi Aliexpress pasiūlymai:

- Išmanusis kambario temperatūros ir drėgmės matuoklis - „Tuya ZigBee Smart Home Temperature And Humidity Sensor With LED Screen Works With Amazon Google Home Assistant“;

- Per nuotolį su WiFi valdomi automatukai, ypač patogūs ten, kur reikia dažnai įjungti/atjungti srovę - „HOCH ZJSB9-80Z WIFI Circuit Breaker Timer Remote Control Ewelink APP Smart Automatic Intelligent Switch FACTORY Free Shipping“;

- Perkamiausia per nuotolį valdoma relė/išmanusis valdiklis - „Itead SONOFF Dual Wireless WIFI Switch Relay Module 10A 220V DIY Timing wi-fi For Smart Home Automation Remote Controller“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Išmanusis kambario temperatūros ir drėgmės matuoklis - „Tuya ZigBee“

  • Aliexpress13,54 €;
  • 34 % nuolaida;
  • 1,36 € už siuntimą į Lietuvą.

„Tuya ZigBee“ temperatūros ir drėgmės matuoklis yra labai panašus į populiarųjį „Xiaomi Mijia“ drėgmės ir temperatūros matuoklį (su siuntimu bus apie 12 € - paskutiniai vienetai), tačiau „Tuya ZigBee“ yra funkcionalesnis.

„Tuya ZigBee“ truputi didesnis ir jau maitinamas 2 AAA tipo baterijomis. Jis taip pat turi ryškų LCD ekraną, kuriame ir rodomi kambario temperatūros bei drėgmės rezultatai.

Be to, jį galima WiFi ryšiu suporuoti su telefone įdiegta programėle ir taip joje matysite išmatuotus rezultatus, jų pokytį, galima aktyvuoti įspėjimą. Tarkime, nukritus temperatūrai žemiau konkrečios ribos, gausite pranešimą.

Šaunu ir tai, kad „Tuya ZigBee“ galima valdyti su Amazon ir Google Home Assistant. Tokių dalykų Xiaomi matuoklis pasiūlyti negali.

Štai kelios pirkėjų padarytos „Tuya ZigBee“ matuoklio nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto.

 

Per nuotolį su WiFi valdomi automatukai, ypač patogūs ten, kur reikia dažnai įjungti/atjungti srovę - „HOCH ZJSB9-80Z“

  • Aliexpress - nuo 27,07 €;
  • 20 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„HOCH ZJSB9-80Z“ automatukai yra labai šaunūs tiems, kam reikia dažnai įjungti/atjungti srovę ir norite nuotoliniu būdu valdyti savo įrenginius bei pastatus.

Tokie daikčiukai labai pravers tiems, kuriems reikia laistyti didelius plotus daržovių, uogynų ir kitų kultūrų atviroje erdvėje ir šiltnamiuose, žuvininkystės sektoriuje, valdant elektros įrenginius ūkyje ir t.t.

Geriausia, kad pasiūloje galima rinktis iš keleto skirtingų automatukų versijų ir visas jų specifikacijas matote žemiau pateiktame paveiksle.

 

Taigi, pasiūloje yra nuo 1 iki 4 polių automatukai, nuo 10A iki 125A, ir visi jie valdomi nuotoliniu būdu bei palaiko IFTTT, Google Nest, Google Assistant bei Amazon Alexa. Stebėtinos valdymo galimybės.

Tiesiog išmaniajame telefone esančioje Ewelink programėlėje galėsite turėti pilną automatuko(-ų) kontrolę ir bet kada jį(juos) įjungti/išjungti, nustatyti automatinį išsijungimą/įsijungimą. Labai patogus dalykas.

Štai kelios patenkintų pirkėjų padarytos automatukų nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto.

Perkamiausia per nuotolį valdoma relė/išmanusis valdiklis - „SONOFF Dual“

  • Aliexpress8,50 €;
  • 26 % nuolaida;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

 

„Sonoff“ kompanija specializuojasi nebrangių ir funkcionalių nuotolinio valdymo rozečių ir valdiklių gamyboje. Jos valdomos per telefoną ar per kompiuterį, svarbu, kad būtų WiFi internetas.

Ir „Sonoff Dual“ valdiklis yra vienas populiariausių Aliexpress parduotuvėje: virš 500 užsakymų, 160 atsiliepimų ir puikus 4,9 balų įvertinimas.

Jei aukščiau aptarti WiFi automatukai yra labiau skirti didesnių mechanizmų, pastatų valdymui ir net naudoti pramonėje, tai „Sonoff“ kompanijos valdikliai skirti labiau valdyti smulkesnius namų prietaisus ir taip juos paversti išmaniais.

Kas yra „Sonoff“ valdikliai ir ką jie sugeba - rasite „Sonoff“ valdiklių apžvalgose čia.

„Sonoff Dual“ valdiklis telpa į montažinę dėžutę ir yra valdomas su jau minėta Ewelink programėle.

 

Taip galėsite dar prieš nuvažiuodami į sodybą nuotoliniu būdu įjungti šildytuvą, kondicionierių, drėkintuvą ar bet kokį kitą įrenginį, kurį tik būsite prijungę prie „Sonoff Dual“ valdiklio. Tuo pačiu matysite energijos suvartojimo rodiklius, galėsite sudaryti įsijungimo/išsijungimo tvarkaraščius.

„Sonoff Dual“ valdikliai leidžia bet kokį prietaisą paversti išmaniu ir valdomu nuotoliu būdu. Pigūs, naudingi ir labai gerai pirkėjų vertinami valdikliai: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, išardytas valdiklis - 1 foto, 2 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(2)
(8)

Komentarai ()