Išskirtiniai pasiūlymai iš Vokietijos sandėlio: net 100€ pigiau nei kitur išparduodami automobilių klasės ličio jonų akumuliatoriais aprūpinti „Xiaomi Himo Z16“ elektriniai dviračiai, vieni populiariausi „Anet ET4“ 3D spausdintuvai ir aukščiausios klasės „MJX Bugs 7 B7“ 5G, 4K dronai (Video)  ()

Geriausi savaitgalio pasiūlymai:

- „Xiaomi Himo Z16“ elektrinis dviratis iš Vokietijos sandėlio;

- „Anet ET4“ 3D spausdintuvas iš Vokietijos sandėlio;

- „MJX Bugs 7 B7“ 5G, 4K dronas iš Vokietijos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Xiaomi Himo Z16“ elektrinis dviratis

  • Šiuo metu jis parduodamas už 586,49 €;
  • nuolaidų kuponas CCZ16;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą per 3-5 darbo dienas;
  • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • ribotas prekių skaičius.

Taip pat verta pažymėti, kad galima rinktis iš 4 spalvų modelių: baltos, pilkos, mėlynos ir geltonos

Tačiau didžiausias privalumas, kad šiuo metu Cafago.com šiam „Xiaomi Himo Z16“ elektriniam dviračiui siūlo pačią geriausią kainą.

Kitose populiariose Kinijos internetinėse parduotuvės „Xiaomi Himo Z16“ elektrinis dviratis kainuoja 100 € brangiau.

„Xiaomi Himo Z16“ yra naujausias kompanijos elektrinis dviratis, rinkoje pasirodęs tik pačioje šių metų vasaros pradžioje.

Iš pradžių buvo kalbama, kad jis bus siūlomas tik Kinijos rinkoje, bet dabar šį šaunų elektrinį dviratį jau gali įsigyti ir kitų šalių pirkėjai.

„Himo Z16“ dizainas primena šiek tiek anksčiau debiutavusį itin kompatiškai susilankstantį „Himo Z1“, tačiau yra didesnis ir turi ne tik elektrinį variklį (250W), bet ir pedalus, kuriais bus galima pasiekti tikslą, jei baterija išsikraus.

Išlankstyto dviračio matmenys yra 140 * 55 * 105 cm, o sulankstyto - 86 * 65 * 23 cm.

Įdomu tai, kad dviratis sveria vos 22,5 kg, to priežastis – lengva aliuminio konstrukcija.

„Himo Z16“ pasižymi trigubai sulankstomu dizainu – sulenkiamas ne tik rėmas, bet ir vairo rankenos bei pedalai.

Kaip ir dauguma tokio tipo produktų, „Himo Z16“ turi LCD ekraną, kuriame rodo veikimo parametrus – baterijos įkrovimą, greitį, galimą nuvažiuoti atstumą ir panašią informaciją. Skydelis atsparus vandeniui – turi IPX7 sertifikatą.

Dviratis gali būti naudojamas 3 skirtingais režimais: vien elektra, mynimas padedant elektros motorui ir visiškai fizine jėga paremtas važiavimas.

Vienu įkrovimu visiškai elektriniu režimu „Himo Z16“ gali nuvažiuoti 55 km, o jei nuspręsite padėti jam pedalais, atstumas pailgės iki 80 km.

Gamintojas dviratyje montuoja automobilių klasės ličio jonų akumuliatorių (10Ah, 36V), kuris gali būti visiškai įkrautas per 5 val.

„Himo Z16“ aprūpintas dviguba diskinių stabdžių sistema, kas yra ganėtinai neįprasta, nes dauguma elektrinių dviračių naudoja būgninius stabdžius gale.

„Z16“ aprūpintas atspariomis „CST“ tipo padangomis, kurias galima rasti ir profesionaliuose elektriniuose dviračiuose. Jos užtikrina gerą sukibimą ir pagerina stabdymą. Kad vartotojui nebereikėtų niekuo rūpintis, dviratis turi gamykliškai įrengtus priekinį ir galinį žibintus bei atšvaitus.

Kinijoje elektriniams dviračiams taikomi apribojimai, tad „Himo Z16“ greitis ribojamas iki 25 km/h, bet užsimenama, jog jis gali būti kur kas didesnis.

„Anet ET4“ 3D spausdintuvas

  • Šiuo metu jis parduodamas už 132,60 €;
  • 75 % nuolaida;
  • mažiausia kaina;
  • nemokamas siuntimas į Lietuvą per 3-5 darbo dienas;
  • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • ribotas prekių skaičius.

„Anet ET4“ yra pigus bei tuo pačiu kokybiškas 3D spausdintuvas ir kaip teigia jį išbandęs apžvalgininkas, tai yra šiuolaikiškas 3D spausdintuvas, su visais būtinais techniniais sprendimais ir tiesiog puikus pasirinkimas pradedantiesiems.

„Anet ET4“ yra labai kompaktiškas įrenginys su puikiais išmatavimais. Jo matmenys yra 34 x 44 x 48 cm ir sveria vos 7,2 kg, tad tai iš tikrųjų yra rimtas ir tuo pačiu kompaktiškas stalinis 3D spausdintuvas.

Jis neužima didelės erdvės, yra kompaktiškas, nesunkiai surenkamas bei patogus naudoti. Pats spausdintuvas pagamintas iš metalo ir yra itin tvirtas bei kokybiškai pagamintas.

„Anet ET4“ pasiekia 20 – 150 mm/s spausdinimo greitį. Purkštukų skersmuo yra 0,4 mm, sluoksnio storis 0,1-0,3 mm, o spausdinimo tikslumas – 0,1 mm.

Šildomas padėklas pasiekia iki 100 laipsnių temperatūrą pagal Celsijų vos per 5 minutes, o purkštukų temperatūra siekia iki 250 laipsnių.

„Anet ET4“ planuojamo atspausdinti modelio brėžinį galima sukurti naudojant „Windows“ ar „Mac“ operacines sistemas.

Labai svarbu paminėti, kad su „Cura, Repetier-Host, Simplify3D“ programine įranga sukurtas brėžinys vėliau gali būti atspausdintas tiesiog naudojant SD kortelę, todėl su „CREALITY CR-10S Pro“ galima dirbti net jei šalia nėra kompiuterio ir/ar interneto ryšio.

„Anet ET4“ turi LCD ekraną, tad spausdinimo metu matoma visa svarbiausia informacija, tokia, kaip darbinės charakteristikos bei pačio spausdinimo eiga.

Dar vienas svarbus privalumas, kad „Anet ET4“ palaiko automatinį spausdinimo medžiagos padavimą ir automatiškai fiksuoja, kada ji baigiasi. Tokiu atveju sustabdomas spausdinimo procesas ir jis vėl tęsiamas nuo ten, kai 3D gauna naują porciją spausdinimo medžiagos.

Tad toks dalykas pravers ir tada, kai reikės atspausdinti didelės apimties 3D modelį. Be to, ši „Rezume“ funkcija veikia ir tuo atveju, kai dingsta elektros maitinimas.

„Anet ET4“ spausdinimui naudoja įvairiais medžiagas: PLA, HIPS, medienos kompozitą ir kt. medžiagas. Patariama naudoti iki 1,75 mm storio spausdinimo medžiagą.

Galima šį 3D spausdintuvą pritaikyti praktiškai bet kam, nuo įvairių mokslinių modelių ar medicininės įrangos spausdinimo iki žaislų vaikams. Viskas priklauso nuo asmeninių poreikių ir fantazijos.

Taip pat nevertėtų išsigąsti, kad teks patiems surinkti šį 3D spausdintuvą. Jo pakuotėje rasite visą reikalingą informaciją ir išsamias instrukcijas + 10 metrų spausdinimo medžiagos.

O papildomai verta peržiūrėti ir šią apžvalgą, kurios autorius išpakuoja „Anet ET4“ 3D spausdintuvą, jį žingsnis po žingsnio surenka, įjungia, išbando, atspausdina įvairių modelių ir pasidalina savo asmeniniais pastebėjimais apie šį pradedantiesiems puikiai tinkantį 3D spausdintuvą:

„MJX Bugs 7 B7“ 5G, 4K dronas

  • Šiuo metu jis parduodamas už 106,24 €;
  • 58 % nuolaida;
  • už 5,61 € į Lietuvą pristatys per 3-5 darbo dienas;
  • iš Vokietijos sandėlio, tad jokios rizikos dėl muito mokesčių;
  • ribotas prekių skaičius.

„MJX Bugs 7 B7“ yra labai šaunus 4K dronas, kuriuo itin džiaugsis tiek patyrę dronų valdytojai, tiek ir tie, kuriems tai bus pirmasis dronas.

Pakuotėje rasite viską, ko tik gali prireikti. Taip pat papildomai gausite ir 4 atsarginius propelerius.

Tuo pačiu drauge su dronu galite įsigyti ir iki 3 papildomų baterijų.

Šis naujausios kartos dronas turi net 7.6V 1500mAh talpos LiPo bateriją, kurią įkrauti užtruks vos 2,5 valandas. Įprastai tokių talpų dronų baterijas užtrunka įkrauti kone dvigubai ilgiau, tad čia akivaizdus „MJX Bugs 7 B7“ privalumas

Be to, „MJX Bugs 7 B7“ vienu įkrovimu galės skraidyti 15 minučių, kas taip pat yra gerai.

„MJX Bugs 7 B7“ dronas turi 90 laipsnių kampu pasisukančią kamerą, su 120 laipsnių matymo kampu. Jos filmavimo raiška siekia  3860 x 2160p (16fps) ir 2560 x 1400 (25fps), o fotografavimo 3860 x 2160p.

Smagus dalykas ir tas, kad programėlėje galima nupiešti trajektoriją ir būtent jos laikydamasis dronas skraidys.

Netgi palaikomas ir FOLLOW ME režimas bei, vadovaujantis GPS/GLONASS navigacijos sistemomis, automatinis grįžimas namo.

Gamintojas teigia, kad kai tik baterijoje liks nedaug energijos arba bus prarasta drono kontrolė, dronas automatiškai grįš namo.

Verta paminėti ir tai, kad „MJX Bugs 7 B7“ dronas palaiko ir atminties kortelę - iki 32 GB.

„MJX Bugs 7 B7“ droną valdysite su pakuotėje esančiu nuotolinio valdymo pulteliu, nuo kurio „MJX Bugs 7 B7“ dronas gali nutolti iki 300 metrų. Išties geras rezultatas.

Kuo dronas gali nuskrieti toliau, tuo mažiau jums reikės paskui jį keliauti ir įsitaisę patogioje vietoje galėsite iš paukščio skrydžio dairytis po apylinkes. 

„MJX Bugs 7 B7“ yra labai šaunus dronas ir už tokią kainą dar reikėtų labai gerai paieškoti adekvataus konkurento.

Daugiau apie šį droną galite sužinote šioje itin išsamioje apžvalgoje:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(0)
(6)

Komentarai ()