Karščiausia „ILIFE“ naujiena: iš Lenkijos sandėlio ir už puikią kainą išparduodami naujausi „ILIFE A80 Plus“ robotai dulkių siurbliai - plauna ir siurbia, automatinis kilimų aptikimas, programėlė ir kiti pažangiausi sprendimai  ()

„ILIFE A80 Plus“ yra naujausias gerai žinomos kompanijos robotas dulkių siurblys. „ILIFE“ specializuojasi būtent tokių įrenginių segmente ir naujasis jų modelis puikiai atitinka kainos-kokybės apibrėžimą.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„ILIFE A80 Plus“ robotas dulkių siurblys:

  • Aliexpress - 190,09 €;
    • 43 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„ILIFE A80 Plus“ yra naujai rinkoje pasirodęs robotas dulkių siurblys ir savo specifikacijomis tikrai džiugina. Ypač turint galvoje, kad jis nekainuoja ir 200 eurų.

Ir ką mes gauname už tokią kainą?

Trumpai tariant, labai pažangų ir funkcionalų robotą dulkių siurblį.

„ILIFE A80 Plus“ aprūpintas bešepetėliniu varikliu ir giroskopine navigacijos sistema. Taip, čia ne lazerinė navigacijos sistema, tačiau „ILIFE“ jau spėjo ne kartą įrodyti, kad jie sugeba iš šios technologijos išspausti maksimumą.

Tokia technologija yra pigesnė, dėl ko robotai dulkių siurbliai nekainuoja 400+ eurų, tačiau su kiekvienu nauju modeliu giroskopinės navigacijos efektyvumas išauga ir „ILIFE A80 Plus“ būtent tai, kas leis kokybiškai ir greitai išvalyti namus.

Gamintojas tvirtina, kad „ILIFE A80 Plus“ po namus juda sistemingai ir galima rinktis iš kelių valymo režimų, kaip: klasikinio, palei kambario kraštus, konkrečios vietos ir maksimalios galios.

„ILIFE A80 Plus“ aprūpintas davikliais, kurie neleidžia jam nukristi ir trankytis į baldus, o geriausia tai, kad šis mažylis turi jutiklius, kurie leidžia jam nustatyti, kada užvažiuoja ant kiliminės dangos.

Vos tik robotas dulkių siurblys užvažiuoja ant kiliminės dangos, jis automatiškai padidina siurbimo galią nuo 600Pa iki 1000Pa. Suprantama, čia ne 2000 ar 3000Pa, kaip kituose robotuose dulkių siurbliuose, bet nedideliems ir nestoriems kilimėliams ir 1000Pa pilnai pakaks.

Be to, didžiausias „ILIFE A80 Plus“ privalumas yra ne tik tai, kad jis turi talpią 450 ml atliekų dėžutę su dviguba filtravimo sistema, bet ir papildomai pritvirtinamą 300 ml vandens talpą.

Beliks ją pritvirtinti ir paleisti robotą plauti grindis. Gamintojas tvirtina, kad robotas vienu metu palaiko grindų siurbimą ir plovimą, kas taupo laiką bei baterijos energiją. Be to, robotas palaiko 3 grindų plovimo režimus ir juos galima rinktis programėlėje.

Tuo pačiu robotas labai gerai valdo vandens padavimą ir vos tik esami jutikliai užfiksuos, kad talpoje baigėsi vanduo - robotas automatiškai sustoja ir siunčia į programėlę pranešimą. Puikus dalykas. Juk tikrai nesinorėtų, kad robotas su sausa plaušine važinėtųsi po kambarį ir labai tikėtina, kad taip apgadintų grindis. Su „ILIFE A80 Plus“ išvengsime nemalonumų ir nereikės patiems jo stebėti.

Be to, pakuotėje drauge atkeliaus ir štai tokia stotelė, kurią galima pastatyti bet kurioje kambario vietoje ir taip nustatyti „virtualias sienas“. „ILIFE A80 Plus“ tiesiog nevažiuos į tas teritorijas, į kurias jam uždrausite važiuoti. Labai naudinga funkcija.

Kaip ir dera tikram robotui dulkių siurbliui, taip ir „ILIFE A80 Plus“ automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės, įkrauna bateriją ir tęsia darbą. Vienu įkrovimu robotas darbuojasi 1,5-2 val., kas tokioje kainų kategorijoje yra labai gerai.

Taip pat „ILIFE A80 Plus“ palaiko išmaniąją programėlę ir joje galėsite matyti roboto piešiamą teritorijos žemėlapį, pasirinkti valymo režimą, kontroliuoti vandens padavimą, įjungti/išjungti automatinį kilimų aptikimą ir siurbimo galios padidinimą, sudaryti valymo tvarkaraščius ir t.t.

„ILIFE A80 Plus“ yra labai šaunus robotas dulkių siurblys. Jis palaiko sausą siurbimą ir grindų plovimą. Tą gali daryti vienu metu. Turi jutiklius, kurie padeda aptikti kiliminę dangą ir automatiškai padidinti siurbimo galią. Tik ženkliai brangesni robotai dulkių siurbliai gali pasigirti šia technologine naujove.

Programėlė ir jos suteikiami valdymo privalumai, ilgai tarnaujanti baterija, šauni išvaizda ir labai gera kaina. „ILIFE A80 Plus“ tiesiog atitinka visus reiklaus bei taupaus pirkėjo reikalavimus.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(20)
(2)
(18)

Komentarai ()

Susijusios žymos: