Kaina ir galimybės tokios, kad pirkėjai sako - „jis tobulas“: su vos 33€ kainuojančiu „PMTI“ galima skambinti, valdyti muzikos grotuvą ir daryti tai, ką sugeba retas tokios kainos išmanusis laikrodis  (1)

„PMTI“ yra būtent tai, ką galima vadinti išmaniuoju laikrodžiu. Puikus funkcionalumas, nuostabi išvaizda ir stebėtinai žema kaina. Pirkėjai labai džiaugiasi šiais laikrodžiais.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„PMTI“ išmanusis laikrodis:

  • Aliexpress - 33,28 €;
    • 30 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

„PMTI“ yra labai simpatiškas išmanusis laikrodis ir pirmieji pirkėjai jam duoda kone maksimalų balų įvertinimą - 4,9 iš 5 galimų.

Be nuostabios išvaizdos bei, akivaizdu, puikios kainos, pirkėjams patinka ir platus „PMTI“ funkcionalumas.

Jis ne tik palaiko nuotolinį telefono kameros valdymą, bet ir galima tuo pačiu valdyti muzikos grotuvą. O dar geriau yra tai, kad „PMTI“ turimos vidinės atminties užtenka į patį laikrodį įsikelti iki 30 dainų.

Telieka laikrodį Bluetooth 4.0 ryšiu suporuoti su belaidėmis ausinėmis ir pirmyn į sporto salę ar pabėgioti po parką. Telefoną galite palikti namuose. Labai šaunus dalykas.

 

Kalbant apie „PMTI“ sporto režimus, tai jų čia turime 8, tarp kurių yra ėjimas, bėgimas, važiavimas dviračiu, krepšinis, futbolas, tenisas ir kt. Laikrodis atitinka IP67, tad visiškai nebijo vandens ir netikėtinai užklupusio lietaus.

Taip pat „PMTI“ skaičiuoja žingsnius, nueitą atstumą, sudegintas kalorijas, tuo pačiu nuolat matuoja širdies ritmą bei kraujo spaudimą ir seka miego kokybę.

Kita puiki „PMTI“ savybė yra ta, kad jis informuoja apie gautas SMS bei socialinių tinklų žinutes ir palaiko Bluetooth pokalbius. Jei kas nors skambins į telefoną, galėsite atsiliepti ir su savo pašnekovu kalbėtis tiesiog per „PMTI“ laikrodį. Tokia savybe pasižymi retas tokios kainos atstovas.

Kas dar gero „PMTI“ laikrodyje? Žadintuvas, priminimas apie per ilgą užsisėdėjimą, kad metas išgerti vandens, telefono suradimas, daugybė ekrano atvaizdavimo pasirinkimų, programėlės palaikymas (anglų, rusų vokiečių, prancūzų ir kt. kalbos), poravimas su Android 5.0/iOS 8.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis dirbančiais telefonais.

Taip pat tvirto korpuso, ryškaus ir į prisilietimus reaguojančio 1,28 colių dydžio 240 x 240 raiškos ekrano laikrodis palaiko magnetinį įkroviklį ir baterija tarnauja iki 14 dienų. Geras rodiklis.

 

Pirkėjai yra labai patenkinti „PMTI“ išmaniaisiais laikrodžiais ir tvirtina, kad už tokią kainą, tai yra puikus pasirinkimas: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(27)
(10)
(17)

Komentarai (1)