„Xiaomi 70mai Lite“ - iš Lenkijos sandėlio ir su tobulu pirkėjų įvertinimu. Štai ką sugeba gerokai pigesnė fantastiškai populiaraus oro kompresoriaus versija ir kuo ji skiriasi nuo labai perkamo „Xiaomi 70mai“ (Video)  ()

„Xiaomi 70mai Lite“ yra dar vienas šaunus automobilinis oro kompresorius. Jis šiek tiek skiriasi nuo labai populiaraus „Xiaomi 70mai“ oro kompresoriaus ir tuo pačiu kainuoja ženkliai pigiau.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Xiaomi 70mai Lite“ oro kompresorius:

  • Aliexpress - 28,56 €;
    • 67 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 3,19 € į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.

 

„Xiaomi 70mai“ oro kompresorius:

  • Aliexpress43,27 €;
    • 50 % nuolaida;
    • mažiausia kaina;
    • iš Lenkijos sandėlio, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių;
    • už 4,19 € į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas.

„Xiaomi 70mai“ oro kompresorius yra labai populiarus Aliexpress parduotuvėje, tačiau ir „Xiaomi 70mai Lite“ versija yra puikiai vertinama pirkėjų.

 

„Xiaomi 70mai“ oro kompresoriaus apžvalgas rasite čia.

Ir kuo jos skiriasi bei kuo panašios?

Pirmas panašumas yra tas, kad abu modeliai turi LCD ekranus ir juose matysite oro putimo rezultatus. Galima pasirinkti KPA, BAR arba PSI vienetus.

Taip pat abu modeliai automatiškai sustoja putę orą, kai pasiekiama pasirinkta slėgio riba.

Taip pat abu modeliai turi adatėles, skirtas pripūsti įvairių transporto priemonių ratams, čiužiniams, kamuoliams, valtims ir t.t.

Taip pat abu modeliai prijungiami su 3,5 metrų ilgio laidu prie transporto  priemonėje esančio 12V pridegiklio.

Abiem atvejais turime 10A oro kompresorius, tačiau „Xiaomi 70mai Lite“ dirba kiek lėčiau: 25l/min. prieš „Xiaomi 70mai“ 39l/min.

Įdomu tai, kad „Xiaomi 70mai Lite“ palaiko iki 11 barų, o štai „Xiaomi 70mai“ iki 7 barų. Tad brangesnis „Xiaomi 70mai“ oro pripučia greičiau, bet palaiko mažesnį slėgį, palyginus su pigesniu „Xiaomi 70mai Lite“.

 

Iš kitų skirtumų yra akivaizdžiai matyti, kad „Xiaomi 70mai Lite“ yra kitokio dizaino ir čia jau turime plastikinio korpuso dėklą, prieš „Xiaomi 70mai“ metalinį lagaminą.

Tačiau „Xiaomi 70mai Lite“ taip pat viskas susideda labai kompaktiškai ir čia yra paslepiami visi laidai, adatėlės ir pats oro kompresorius kur kas kompaktiškesnis: 14,8 x 16,4 x 5,4 cm prieš 23,5 x 23,5 x 11 cm. Ir tuo pačiu ženkliai lengvesnis: 0,95 kg prieš 2,3 kg.

Pirkėjai yra patenkinti „Xiaomi 70mai Lite“ oro kompresoriumi ir, kad jį taip pat galima naudoti nuo -30 iki +80 laipsnių temperatūroje, kaip ir jo brangesnį modelį.

Štai kelios pirkėjų padarytos „Xiaomi 70mai Lite“ nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto, 9 foto, 10 foto.

 

O čia galite plačiau sužinoti apie „Xiaomi 70mai Lite“ oro kompresorių ir pasižiūrėti, kaip jis yra išbandomas:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(2)
(0)

Komentarai ()