To dar nebuvo: elektriniai paspirtukai, siurbliai, garso įranga ir kiti populiariausi bei pirkėjų mėgiamiausi daiktai už pačias mažiausias kainas, iš Europos sandėlių ir į Lietuvą pristatomi vos per 5 dienas - GeekBuying skelbia „Back To School“ išpardavimą (Video)  ()

Geriausi GeekBuying pasiūlymai:

- „Back To School“ išpardavimo įdomiausi pasiūlymai;

- 45 km/h greitis ir vienu įkrovimu 45 km nuvažiuojantis „KUGOO KIRIN M4“ elektrinis paspirtukas iš Lenkijos sandėlio;

- 25 km/h greitis ir vienu įkrovimu 25 km nuvažiuojantis „KUGOO KIRIN S1“ elektrinis paspirtukas iš Lenkijos sandėlio;

- Pažangiausios ir pačios geriausios „Tronsmart Apollo Bold“ belaidės ausinės iš Čekijos sandėlio;

- Labai stilinga ir visiškai vandeniui atspari garso kolonėlė „Tronsmart Element T6 Plus“ iš Čekijos sandėlio;

- Aukščiausios klasės, sausą ir drėgną valymą palaikantis robotas dulkių siurblys „Roborock S5 Max“ iš Vokietijos sandėlio;

- Galingas TV priedėlis - „TANIX TX3“ 4GB/64GB iš Čekijos sandėlio.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

GeekBuying.com skuba informuoti apie įsibėgėjusį „Back To School“ išpardavimą ir naujausius pasiūlymus.

Šiuo metu šaunių ir naudingų daiktų galima įsigyti su didžiulėmis nuolaidomis ir iki rugpjūčio 28 d. taikomas papildomas nuolaidų kuponas:

  • Pirkdami už dugiau kaip $180, su GKBBA10 kuponu papildomai gausime $10 nuolaidą.

Plačioje pasiūloje rasime pamėgtų gamintojų nešiojamų kompiuterių, išmaniųjų telefonų, apyrankių, laikrodžių, robotų dulkių siurblių, elektrinių dviračių, paspirtukų ir daugybę kitų šaunių prekių, kurioms taip pat yra taikomos nuolaidos ir specialūs kuponai.

GeekBuying tvirtina, kad absoliuti dauguma prekių vos per 5 dienas atkeliaus tiesiai iš Europos sandėlių, tad nėra rizikos dėl muito mokesčių.

O dabar pasižiūrėkime į keletą labai naudingų, praktiškų ir už gerą kainą parduodamų daiktų.

„KUGOO KIRIN M4“ elektrinis paspirtukas

  • Taikomas nuolaidos kodas SPORTS02​​, tad galutinė kaina yra 513,19 €;
  • mažiausia kaina;
  • iš Lenkijos sandėlio;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„KUGOO KIRIN M4“ yra galingiausias kompanijos elektrinis paspirtukas: 500W elektros variklis, dvigubi amortizatoriai ir net 45 km nuvažiuojamas atstumas. Tikras žvėris.

Šis elektrinis paspirtukas aprūpintas 48V 10 Ah baterijomis, kurių vienu įkrovimu užteks nuvažiuoti 45 km. Be to, palaikomi 3 skirtingi važiavimo režimai ir maksimalus greitis siekia net 43 km/h.

Įspūdinga ir tai, kad baterijos įkraunamos per 6 valandas. Dažnu atveju per tiek laiko įkraunamos paspirtukų baterijos, kurie gali nuvažiuoti vos pusę tokio atstumo.

Mažasis monstras sugeba įveikti iki 15 laipsnių įkalnes, turi dvigubas amortizatorių bei stabdžių sistemas - yra diskiniai stabdžiai, atsparus vandeniui - IPX4, 10 colių dydžio ratai, žibintai, juo gali važiuoti iki 150 kg sveriantis žmogus ir paspirtukas yra sulankstomas.

Be to, yra galimybė prie plačios stovėjimo aikštelės pritvirtinti pakuotėje esančią sėdynę. Įvertinus visas specifikacijas ir ypatingai nuvažiuojamą atstumą bei greitį - čia jau beveik motoroleris.

Šis įspūdingos išvaizdos ir puikiomis techninėmis specifikacijomis pasižymintis elektrinis paspirtukas gali drąsiai vadintis vienu geriausiu rinkoje. Už tokią kainą būtų sudėtinga rasti geresnį variantą.

„KUGOO“ kompanija visada pasižymėjo puikiu kokybės ir kainos santykiu. Ne veltui ji vien Europoje jau yra pardavusi virš 100 000 elektrinių paspirtukų ir šis „KUGOO KIRIN M4“ modelis taps naujuoju šios vasaros hitu.

„KUGOO KIRIN S1“ elektrinis paspirtukas

  • Taikomas nuolaidos kodas SPORTS02​​, tad galutinė kaina yra 210 €;
  • mažiausia kaina;
  • iš Lenkijos sandėlio;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„Kugoo Kirin S1“ yra vienas naujausių kompanijos elektrinių paspirtukų ir reikia pripažinti, kad už tokią kainą būtų labai sunku rasti jam alternatyvą.

Puikaus dizaino, kokybiškai pagamintas, lengvai sulankstomas, talpios baterijos ir net palaiko išmaniąją programėlę, kuri suteikia dar daugiau funkcionalumo.

Iškart norisi pažymėti, kad „Kugoo“ kompanija ir toliau nenustoja gerinti elektrinių paspirtukų sulankstymo mechanizmo.

Dėl šio aspekto kompanija anksčiau buvo susilaukusi kritikos, bet to tikrai nenutiks su „Kugoo Kirin S1“ elektriniu paspirtuku.

Dabar jis sulakstomas vos per kelias sekundes ir tuo galite įsitikinti žemiau pateiktoje apžvalgoje.

„Kugoo Kirin S1“ pagamintas iš tvirto aliuminio lydinio, rankenos padengtos specialios gumos danga, kaip ir pati stovėjimo aikštelė. Tad ant jos stovėti yra dar patogiau ir saugiau.

Paspirtukas sveria 11,9 kg ir yra kompaktiškas: 1080 x 420 x 1050 mm (1080 x 420 x 410 mm sulankstytas), tad lengvai tilps į automobilio bagažinę.

Verta pažymėti ir naujo dizaino valdymą ir ekranėlį. Vietoje keleto mygtukų, kaip kad yra ankstesniuose „Kugoo“ elektrinių paspirtukų modeliuose, dabar turime vieną valdymo mygtuką ir juo galima pasirinkti skirtingus važiavimo režimus.

Pastarųjų čia yra trys: 10 km/h, 20 km/h, 25 km/h.

Taip pat su šiuo mygtuku įjungsime/išjungsime „Kugoo Kirin S1“ elektrinį paspirtuką ir jo šviesas.

Kalbant apie kitus svarbius „Kugoo Kirin S1“ aspektus, tai jis turi 350W elektros variklį bei aprūpintas (36V) 6 Ah baterijomis, kurių energijos užtenka nuvažiuoti iki 25 km. Baterija įkraunama per 4-6 val.

Taip pat „Kugoo Kirin S1“ įveikia iki 15 laipsnių įkalnes, juo gali važiuoti iki 100 kg sveriantis žmogus ir naudojama dviguba stabdymo sistema.

Priekyje turime elektroninius stabdžius, o galinį ratą stabdysime prie jo spausdami purvasaugį.

Čia iškart reikėtų pažymėti ir tai, kad „Kugoo“ kompanija savo elektriniuose paspirtukuose pradėjo naudoti korio tipo ratus.

Jie yra kieto tipo - be pripučiamų padangų, kas leis išvengti pradurtos padangos problemų. Kai kuriems tai gali pasirodyti, kaip trūkumas, tačiau korio dizaino ratai pagerina amortizaciją ir be to - priekiniame rate yra integruota papildoma smūgius sugerianti sistemą. Tad vien privalumai.

„Kugoo Kirin S1“ turi ir dar keletą svarbių privalumų. Šis elektrinis paspirtukas palaiko išmaniąją programėlę ir su ja galima „Kugoo Kirin S1“ valdyti.

Nuotoliniu būdu jį užrakinti; aktyvuoti kruizo režimą; matyti nuvažiuojamą atstumą, greitį, baterijos energijos likutį; peržiūrėti važinėjimo statistiką; pasinaudoti Google Map žemėlapiais ir balsu duoti komandas.

Tvirtas, išvaizdus ir tiesiog apgalvotas iki pačių smulkiausių detalių. Už tokią kainą „Kugoo Kirin S1“ yra nuostabus elektrinis paspirtukas.

„Tronsmart Apollo Bold“ belaidės ausinės

  • Taikomas nuolaidos kodas NNN70TSAB​​, tad galutinė kaina yra 70 €;
  • mažiausia kaina;
  • iš Čekijos sandėlio;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Išbandėme ne vienas „Tronsmart“ kompanijos ausines, bet galima drąsiai sakyti, kad „Tronsmart Apollo Bold“ yra pačios geriausios. Jose yra pačios pažangiausios technologijos ir tai leidžia pasiekti aukščiausią garso kokybę.

„Tronsmart Apollo Bold“ belaidžių ausinių apžvalgą rasite čia:

„Tronsmart Apollo Bold“ – ausinės, kurios turėtų sukelti tokią revoliuciją, kaip žmogaus išsilaipinimas Mėnulyje: fantastiška garso kokybė, pažangiausios rinkoje technologijos ir kainuoja vos trečdalį to, kiek „Sony“, „Sennheiser“ ar „Apple AirPods“

Geriausia yra tai, kad šiuo metu šios ausinės parduodamos už pačią žemiausią kainą. Vos tik rinkoje jos pasirodė - kaina siekė daugiau kaip 100 eurų. O dabar jos kainuoja vos 70 eurų.

Naujosios belaidės TWS+ ausinės užtikrina stereo garsą ir yra aprūpintos paskutinės kartos Qualcomm QCC5124 lustu, kuris leidžia išnaudoti visą aptX ir tuo pačiu AAC, SBC muzikos kodavimo potencialą, prisideda prie maksimaliai stabilaus ir dar greitesnio duomenų perdavimo bei baterijų energijos taupymo.

„Tronsmart Apollo Bold“ ausinės užtikrina kokybiškiausią garsą, kokį tik gali šiuo metu pasiūlyti belaidės ausinės.

Prie to labai stipriai prisideda ir kompanijos užpatentuota dvigubo tipo, 360° hibridinė aplinkos triukšmo slopinimo technologija su 6 mikrofonais.

Čia turime vadinamąją ANC, bet dar labiau patobulintą, kas leidžia visiškai izoliuoti pašalinius garsus ir klausytis tik mėgstamos muzikos bei patogiai kalbėtis su pašnekovais.

Verta pažymėti ir tai, kad „Tronsmart Apollo Bold“ ausines galima naudoti tiek po vieną, tiek ir abi iškart. Jos yra nepriklausomos viena nuo kitos ir šią puikią savybę „Tronsmart“ kompanija taiko praktiškai visose savo belaidėse ausinėse. Labai patogus dalykas.

„Tronsmart Apollo Bold“ ausinės reaguoja į prisilietimus ir taip galime valdyti muziką, garso lygį, skambučius, įjungti/išjungti ANC, iškviesti balso asistentus.

Šios šaunios ausinės palaiko ir dar vieną labai naudingą technologiją. Jose yra įrengti jutikliai ir dėka jų ausinės supranta, kada yra išimamos iš ausų ir atgal į jas įdedamos.

Todėl vos tik ausines išimsite iš ausų, muzika sustos grojusi, o kai ausines įdėsite atgal į ausis - vėl automatiškai pradės groti muzika.

„Tronsmart Apollo Bold“ baterijos vertos atskiro žodžio. Ausinių dėkliukas yra įkraunamas su C-tipo USB laidu. Vienu įkrovimu ausinių energijos užteks muzikos klausytis iki 10 val. ir šis rodiklis „Tronsmart Apollo Bold“ paverčia tikromis lyderėmis.

Su „Tronsmart Apollo Bold“ dėkliuke esančia baterija šis laikas padidės iki 30 val., kas yra tiesiog puiku. Palaikomas greitasis ausinių baterijų įkrovimas ir vos per 10 min. jos bus tiek įkrautos, kad muzikos galima klausytis 1 val. Labai geri rezultatai.

„Tronsmart Apollo Bold“ išvaizdžios, labai kokybiškai pagamintos, su IP45 standartu (atsparios vandeniui, prakaitui ir dulkėms), aukščiausio lygio TWS+ ausinės, Bluetooth 5.0 ryšiu suderinamos su iOS ir Android įrenginiais.

Garso įrangą gaminanti „Tronsmart“ kompanija sukūrė aukščiausio lygio belaides ausines, kurios parduodamos kelis kartus pigiau nei kitų garsių kompanijų produktai.

„Tronsmart Element T6 Plus“ garso kolonėlė

  • Taikomas nuolaidos kodas CZT6PLUS​​, tad galutinė kaina yra 39,79 €;
  • mažiausia kaina;
  • iš Čekijos sandėlio;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

„Tronsmart Element T6 Plus“ yra atspari vandeniui - IPX6 standartas, bei aprūpinta naujuoju Bluetooth 5.0 techniniu sprendimu, kuris suteikia stabilesnį, mažiau energijos reikalaujantį ryšį ir įrenginiai vienas nuo kito gali būti nutolę toliau.

Taip pat „Tronsmart Element T6 Plus“ turi du garsiakalbius po 20W galios ir yra maitinama dviem baterijomis, kurių kiekvienos talpa yra po 3300 mAh.

„Tronsmart Element T6 Plus“ dar ir veikia, kaip išorinė baterija, tad su šia kolonėle galėsime įkrauti savo įrenginius. Ir klausantis muzikos, kai garso lygis yra vidutinis, baterijų energijos užteks 15 val.

Kolonėlė taip pat palaiko TF/Micro SD kortelę, valdymą balsu ir turi kitus privalumus, apie kuriuos išsamiai kalbama šioje apžvalgoje:

„Roborock S5 Max“ robotas dulkių siurblys

  • Taikomas nuolaidos kodas ROBOS5Z14​, tad galutinė kaina yra 369,22 €;
  • mažiausia kaina;
  • iš Europos sandėlių;
  • nemokamas pristatymas į Lietuvą.

Tai yra aukščiausios klasės robotas dulkių siurblys, kuriam daug gerų žodžių negaili ir štai šis apžvalgininkas.

„Roborock S5 Max“ roboto dulkių siurblio apžvalgą rasite čia:

„Jei jį turėsite savo namuose, garantuoju 100 % – švara bus aukščiausio lygio“: sausas ir drėgnas valymas, 7 darbo režimai, automatinis kilimų aptikimas ir dvigubai išaugusi siurbimo galia

„Roborock S5 Max“ yra pats naujausias kompanijos robotas dulkių siurblys. 

Ir jei reikėtų trumpai apibūdinti „Roborock S5 Max“, tai jis palaiko drėgną ir sausą grindų valymą, užtikrina galingą 2000 Pa siurbimą, ko užtenka išvalyti kiliminei dangai, turi labai talpią 5200 mAh bateriją ir iš esmės yra skirtas vidutinių ir didesnių patalpų valymui.

Taip pat „Roborock S5 Max“ dabar aprūpintas net 290 ml vandens talpa ir 460 ml atliekų dėžute.

Ir ypač didelis privalumas, kad vandens padavimą galima reguliuoti tiesiog savo išmaniajame telefone - robotas dabar palaiko elektroninį vandens padavimo reguliavimą.

Programėlėje galima rinktis iš trijų vandens padavimo režimų ir prisitaikyti grindų plovimą prie jų dangos ir asmeninių poreikių.

Ne ką mažiau svarbu ir tai, kad „Roborock S5 Max“ turi net 5200 mAh talpos bateriją, kurios energijos užtenka darbuotis apie 120 min., ir išvalyti 200 m2 teritorijai.

Išties įspūdingas rezultatas. Plius, „Roborock S5 Max“ automatiškai grįžta prie įkrovimo stotelės, kai baterijos energijos yra mažiau nei 20 proc., įsikrauna bateriją ir tęsia darbą nuo ten, kur baigė.

„Roborock S5 Max“ išsiskiria ir savo atnaujintu algoritmu. Dabar robotas tapo dar išmanesnis. Jis nuskenuoja valomą teritoriją ir pagal jos išplanavimą, pasirenka patį efektyviausią valymo režimą. Pats veikimo principas ypač gerai pavaizduotas žemiau pateiktame paveiksle. 

Toks technologinis sprendimas leidžia „Roborock S5 Max“ greičiau ir efektyviau išvalyti kambarį.

Gamintojas teigia, jog „Roborock S5 Max“ valymo efektyvumas dabar padidėjo 15 proc., palyginus su jo pirmtakais.

Verta pažymėti ir kitą praktišką „Roborock S5 Max“ funkciją, tai jo gebėjimą automatiškai identifikuoti kiliminę dangą ir įjungti Turbo siurbimo režimą.

Tad mums patiems nereikės specialiai patraukti kilimo ar įjungti kiliminei dangai skirto siurbimo režimo. Visą tai automatiškai padarys pats „Roborock S5 Max“.

Jis taip pat sugeba perlipti iki 2 cm kliūtis, yra valdomas su ant korpuso esančiais mygtukais, išmaniąja Roborock programėle - ateityje bus galima valdyti ir su Mijia programėle - bei yra galimybė pasitelkti Alexa ir Google Home balso asistentus ir taip „Roborock S5 Max“ duoti komandas.

Pagrindiniai programėlės privalumai yra tie, kad joje galima visiškai valdyti „Roborock S5 Max“ ir sudaryti kiekvienam kambariui atskirus valymo tvarkaraščius.

Tokia funkcija yra tikra naujiena ir dabar galėsime nurodyti, kad virtuvę robotas išvalytų 9 val. ryte, svetainę - 12 val., o miegamąjį 15 val. Ar bet kuriuo kitu, mums patogiu laiku.

Taip pat galime nurodyti „no-gone“ ir „no-mop“ zonas, kiekvienai valymo zonai parinkti konkrečią siurbimo galią, vandens padavimo kiekį, matyti teritorijų žemėlapius ir kt. 

Galima drąsiai sakyti, kad „Roborock S5 Max“ yra pats pažangiausias kompanijos robotas dulkių siurblys, kuris susilauks itin daug dėmesio.

„TANIX TX3“ 4GB/64GB TV priedėlis

  • Taikomas nuolaidos kodas 4NUBGHNV​, tad galutinė kaina yra 33,87 €;
  • mažiausia kaina;
  • iš Čekijos sandėlių;
  • 2,88 € už pristatymą į Lietuvą.

„TANIX TX3“ TV priedėlis turi 4-ių branduolių Amlogic S905X3 procesorių, 4 GB operatyviosios ir 64 vidinės atminties.

„TANIX TX3“ yra puikios kokybės TV priedėlis, kuris atstoja visą multimedijos sistemą.

Su juo galima ne tik žiūrėti 4K raiškos vaizdo įrašus, interneto transliacijas, bet ir klausytis muzikos, žaisti žaidimus ir visą tai - viename televizoriuje.

„TANIX TX3“ taip pat palaiko 2,4G ir 5G WiFi, Bluetooth 4.1, dirba su Android 9.0 operacine sistema - kas tokioje kainų kategorijoje ir dar kiniškuose TV priedėliuose yra ganėtinai retas dalykas - palaiko iki 8K (nuotraukų atveju) ir 4K (vaizdo įrašų atveju) bei turi reikalingas jungtis.

„TANIX TX3“ yra labai šaunus ir galingas TV priedėlis, palaikantis įvairias kalbas, pasižymintis plačiu funkcionalumu bei dabar parduodamas už puikią kainą.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(5)
(3)
(2)

Komentarai ()