Išorinė baterija už centus jau Lenkijos sandėlyje, kiekis labai ribotas: „TOPK“ turbūt perkamiausia ir labiausiai Lietuvos pirkėjų giriama išorinė baterija - 20000 mAh talpos, greitasis įkrovimas ir vienu metu geba įkrauti 3 įrenginius (iš Lenkijos sandėlio, su nuolaidos kuponais, papildyta 2020-09-28)  (4)

„TOPK“ išorinės baterijos perkamos masiškai. Tai yra vienos populiariausių išorinių baterijų Aliexpress ir tikrai ne veltui.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„TOPK“ 20 000 mAh talpos išorinė baterija:

  • Aliexpress - nuo 14,96 € (20 000 mAh su greituoju įkrovimu arba be jo);
    • 40 % nuolaida;
    • iš Lenkijos sandėlio;
    • už 2,86 € už į Lietuvą pristatys per 3-7 dienas;
    • ribotas kiekis.

„TOPK“ 20 000 mAh išorines baterijas perka masiškai: virš 6 700 užsakymų, 3 000 atsiliepimų ir 4,9 balų įvertinimas. Rezultatai daugiau nei įspūdingi.

Tačiau su jomis buvo vienas niuansas, apie kurį dėkojame pranešusiam Kinijos turgelio Facebook skaitytojui.

Jas ir dabar galima įsigyti iš Kinijos sandėlio ir pasiūla yra didesnė, tačiau aiškėja, kad dėl koronaviruso atsirado papildomų išorinių baterijų pristatymo į Lietuvą problemų ir jų pardavėjas tiesiog negali mums atsiųsti.

Visgi, „TOPK Official Store“ tvirtino, kad išorines baterijas bus galima įsigyti iš Lenkijos sandėlio ir taip jos į Lietuvą atkeliaus bei tą padarys vos per kelias dienas.

 

Dabar jau pasiūloje yra „TOPK“ 20 000 mAh talpos išorinių baterijų ir vienos jų palaiko greitąjį įkrovimą, o kitos įprastą. Apie techninius dalykus kiek vėliau.

Taip pat galima pasinaudoti pardavėjo pateikiamais nuolaidos kuponais. Juos rasite prie kainos, kur parašyta „Get coupons“ ir perkant bet kurią bateriją - papildomai gausime € 1,76 nuolaidą. Perkant daugiau baterijų - galima gauti dar didesnę nuolaidą.

Tiesiog prieš spaudžiant „Buy Now“ ant pasirinkto kupono spauskite „Get“ ir galutinėje kainoje jau bus pritaikyta nuolaida.

Kas gi pirkėjams patinka šiose baterijose?

„TOPK“ 20 000 mAh išorinė baterija yra viena ploniausių - tik 23,5 mm. Bendrai išmatavimai yra tokie: 100 x 74 x 23,5 mm. Tačiau ne vien baterijos kompaktiškumas žavi pirkėjus.

Pasiūloje galima rinktis iš dviejų baterijų versijų: su greituoju įkrovimu ir be jo. Priklausomai nuo asmeninių poreikių, galima įsigyti standartinę, 10,5W įkrovimą palaikančią bateriją. Šiuo atveju įrenginių įkrovimas bus lėtesnis ir C-tipo jungtis palaikys 10W.

 

Sumokėjus porą papildomų eurų gausime analogišką išorinę bateriją, bet jį jau palaikys greitąjį įkrovimą: PD 3.0 + QC 3.0 /18W ir C-tipo jungtis čia užtikrins 18W.

Kitais aspektais baterijos iš esmės yra identiškos ir turi tokį patį kiekį jungčių: įvesties microUSB bei C-tipo, o išvesties 2 USB jungtis ir tuo pačiu naudojama C-tipo: čia galite matyti visų jungčių palaikomus įkrovimus - 1 foto.

Vienu metu gali įkrauti 3 įrenginius, yra tokių pat išmatavimų, svorio (po 400 gr.) ir tokios pat talpos: po 20 000 mAh, kur realiai prieinama yra 13 000 mAh. Visos išorinės baterijos yra mažesnės talpos, nei teorinė ir gerai, kad gamintojas nurodo tikrąją talpą.

Verta pažymėti ir tai, kad „TOPK“ 20 000 mAh išorinės baterijos turi įvairias apsaugas: nuo perkaitimo, trumpo jungimosi, perkrovimo ir t.t.

Taip pat ant korpusų turi šviesos indikatorius (mėlynus ir žalios spalvos - pastaroji šviečia, kai vyksta greitasis krovimas aut. past.) ir pagal juos paprasta orientuotis kiek baterijoje liko energijos. Indikatoriai užgesta kas 25 proc.

 

Pirkėjai yra labai patenkinti šiomis „TOPK“ 20 000 mAh išorinėmis baterijomis ir absoliučiai visi pirkėjai iš Lietuvos joms duoda maksimalų 5 balų įvertinimą bei teigia, kad baterijos pagamintos labai kokybiškai, gamintojo deklaruojama informacija atitinka realybę ir tiesiog už tokią kainą, tai yra puikus pasirinkimas.

Kelios pirkėjų padarytos „TOPK“ baterijų nuotraukos: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(10)
(8)
(2)

Komentarai (4)