Vos 22€, o tokios galimybės - išparduodami „BlitzWolf BW-AT1“ išmanieji laikrodžiai stebina ir apžvalgininką - šis super išvaizdus laikrodis turi viską, ko tik gali prireikti (Video)  (1)

„BlitzWolf BW-AT1“ išmanusis laikrodis pasižymi nuostabiomis savybėmis ir ypatingai gražia išvaizda. Čia yra ir plaukimo režimas, ir kraujo spaudimo bei deguonies kiekio kraujyje matavimas, ir nuotolinis kameros valdymas ir kitos naudingos funkcijos.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„BlitzWolf BW-AT1“ išmanusis laikrodis:

  • Aliexpress - 21,69 €;
    • 46 % nuolaida;
    • 1,46 € už siuntimą į Lietuvą.

„BlitzWolf BW-AT1“ išmanusis laikrodis pasirodė šiais metais ir pirkėjai jį vertina labai teigiamai. Turime 4,8 balus iš 5 galimų.

Tiek pirkėjams, tiek ir apžvalgininkui labai patinka šio išmanaus laikrodžio išvaizda ir pagaminimo kokybė.

Pasiūloje galima rinktis iš kelių skirtingų spalvų modelių ir šaunu yra tai, kad čia turime standartinį bei keičiamą dirželį. Tad galėsime užsidėti sau patinkantį.

„BlitzWolf BW-AT1“ turi ryškų ir į prisilietimus reaguojantį ekraną. Čia turime 1,3 colių įstrižainės ir 240 x 240 raiškos ekraną su nuostabia vartotojo sąsaja. Informacija pateikiama labai gražiai.

Džiugu ir tai, kad pačiame laikrodyje galima keisti ekrano ryškumą ir taip jį priderinti prie atitinkamų sąlygų.

 

Laikrodžio valdymas vyksta liečiant jo ekraną bei šone esančiu mygtuku ir „BlitzWolf BW-AT1“ rasime 8 sporto režimus.

Čia yra krepšinis, futbolas, badmintonas, šokinėjimas per šokdynę, ėjimas, bėgimas, važiavimas dviračiu ir plaukimas.

„BlitzWolf BW-AT1“ atitinka IP68 standartą ir su šiuo laikrodžiu galima plaukioti. Tiesa, nardyti bei į pirtis ar sausas su juo eiti nerekomenduojama.

Labai daug informacijos pateikiama pačiame „BlitzWolf BW-AT1“ laikrodyje, bet dar daugiau jos rasime Da Fit programėlėje.

„BlitzWolf BW-AT1“ matuoja širdies ritmą, kraujo spaudimą bei deguonies kiekį kraujyje ir visą išsamią statistiką pateikia programėlėje.

Puikus funkcionalumas tokioje kainų kategorijoje. Mėgstantiems sportuoti bei sekti savo fizinės veiklos rodiklius, „BlitzWolf BW-AT1“ leis tą padaryti labai lengvai.

Taip pat „BlitzWolf BW-AT1“ seka miego kokybę ir programėlėje galima matyti tikslius rezultatus: prabudimą, būdravimą, lengvą miego fazę, gilųjį miegą.

Pagal šiuos rezultatus bus galima matyti kaip kokybiškai miegojome ir, ar tikrai pailsėjome.

 

„BlitzWolf BW-AT1“ su išmaniaisiais Android 4.4/iOS 8.0 ir naujesnėmis operacinėmis sistemomis dirbančiais telefonais suporuojamas Bluetooth 4.0 ryšiu ir pats laikrodis palaiko anglų, rusų, ispanų, prancūzų ir kt. kalbas.

Na, o Da Fit programėlė palaiko daugiau nei 30 kalbų, tarp kurių rasime anglų, rusų, vokiečių, italų ir kt.

Iš kitų šaunių „BlitzWolf BW-AT1“ funkcijų verta paminėti ir tai, kad jis palaiko nuotolinį kameros valdymą, žadintuvą, chronometrą, orų prognozę, priminimą apie per ilgą užsisėdėjimą vienoje vietoje, informuoja apie gautus SMS bei socialinių tinklų pranešimus, skambučius - atsakyti, deja, galimybės nėra.

„BlitzWolf BW-AT1“ yra aprūpintas 280 mAh talpos baterija ir jos užtenka iki 20 dienų, naudojant įprastai - iki 7 dienų. Tikrai geras rodiklis, juolab, kad ir bateriją įkrausime per 1,5-2 val.

„BlitzWolf BW-AT1“ yra labai išvaizdus, itin patrauklios vartotojui sąsajos ir daugiau funkcijų nei galima būtų tokioje kainų kategorijoje tikėtis palaikantis išmanusis laikrodis.

Pirkėjai šiuo laikrodžiu yra labai patenkinti ir dalijasi padarytomis nuotraukomis: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto.

 

Plačiau apie „BlitzWolf BW-AT1“ išmanųjį laikrodį galite sužinoti šioje apžvalgoje, kurios autorius mano, kad „BlitzWolf BW-AT1“ yra vertas kiekvieno už jį išleisto cento:

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(13)
(10)
(3)

Komentarai (1)