Už geriausią kainą, populiariausi ir lietuvių perkamiausi multimetrai: AC/DC įtampos, varžos, dažnio matavimas, paslėptų laidų radimas, integruoti žibintuvėliai, LCD ekranai ir kitos naudingos bei praktiškos savybės (Kuponas, Atnaujinta 2021 04 19)  ()

Geriausi pasiūlymai iš Aliexpress:

- Naujo modelio elektrinio lauko testeris + voltmetras, puikiai vertinamas ir perkamas lietuvių, antras pagal populiarumą BSIDE testeris - „BSIDE Voltage Indicator 2.4"LCD Non contact Live wire Detector Tester Electric Pen Voltmeter Multimeter NCV Continuity Test“;

- Ankstesnės laidos, dar funkcionalesnis ir perkamiausias BSIDE testeris - „BSIDE Digital Multimeter Ultra-Portable 3.5"LCD Display DC AC Voltmeter Analogue Tester DIY meter Capacitance NCV Ohm Hz tester“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Naujo modelio elektrinio lauko testeris + voltmetras, puikiai vertinamas ir perkamas lietuvių, antras pagal populiarumą BSIDE testeris

  • Aliexpress - nuo 15,52 € su kuponu (Atnaujinta 2021 04 19);
  • BSIDE00419 kuponas - prieš užsakymą spauskite Get coupons;
  • 40 % nuolaida;
  • 1,03 € už siuntimą į Lietuvą.

Tai yra naujo modelio BSIDE multimetras ir galbūt net labiau reikėtų sakyti, kad testavimo įrenginys, kadangi multimetrais galima atlikti daugiau įvairių matavimų.

Tačiau tai nereiškia, kad šis BSIDE įrenginys yra prastas. Priešingai, jis yra skirtas įprastam buitiniam naudojimui ir virš 4 444 užsakymų, 2340 atsiliepimų ir 4,8 balų įvertinimas rodo, kad pirkėjai šiais prietaisais yra labai patenkinti.

Taip pat atkreipiame dėmesį, kad pasiūloje galite rinktis iš dviejų modelių versijų - žiūrėkite į žemiau pateiktą nuotrauką.

Iš esmės vienintelis jų skirtumas yra tas ekranas. Viename modelyje turime EBTN, o kitame LCD ekraną. O taip abu prietaisai palaiko tas pačias funkcijas.

Taip pat pasiūloje papildomai galite drauge įsigyti ir daugiau funkcijų palaikančių multimetrų.

Taigi, šiais BSIDE matuokliais galima išmatuoti DC ir AC įtampą - iki 400V; omus - iki 10 megaomų; tuo pačiu atlikti dažnio testą - iki 1000 Hz, atlikti baterijų testą - 1.5V/6V/9V/12V, ir kt.

 

Šauniausia yra tai, kad su šiuo matuokliu belaidžiu būdu galima aptikti įtampos nutekėjimą ir surasti kur sienoje yra paslėpti laidai - iki 3 cm gylyje. Ant korpuso esantys šviesos indikatoriai atitinkamai šviečia stipriau, kuo didesnė įtampa.

Plius, prietaisas turi labai ryškiai šviečiantį žibintuvėlį, kas pravers daugeliu atvejų.

Šis BSIDE matuoklis yra maitinamas 1.5V AAA tipo baterija, kurią reikės įsigyti atskirai. Matuoklis yra 150*39*18 mm dydžio ir sveria tik 65 gramus.

Kompaktiškas, išvaizdus ir svarbiausia - funkcionalus daiktas įprastiems buitiniams darbams.

Pirkėjai iš Lietuvos jam duoda maksimalų 5 balų įvertinimą ir tvirtina, kad įprastam buitiniam naudojimui tokio prietaiso yra užtektinai: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

Ankstesnės laidos, dar funkcionalesnis ir perkamiausias BSIDE multimetras

  • Aliexpress - nuo 12,95 € (Atnaujinta 2021 04 19);
  • BSIDE00419 kuponas - prieš užsakymą spauskite Get coupons;
  • 2,18 € už siuntimą į Lietuvą.

 

Tai yra ankstesnės laidos, bet dar funkcionalesnis ir pats perkamiausias BSIDE multimetras: virš 1 160 užsakymų, 800 atsiliepimų ir labai aukštas 4,8 balų įvertinimas.

Čia taip pat atkreipiame dėmesį, kad pasiūloje galite papildomai įsigyti įtampos matuoklių bei kitų prietaisų, o šie BSIDE multimetrai yra dviejų tipų.

Jie tarpusavyje skiriasi ir visus jų skirtumus bei panašumus galite matyti žemiau pateiktoje lentelėje.

Iš esmės ADMS9CL modelis yra funkcionalesnis, palaiko daugiau funkcijų, kaip diodų testą, talpos matavimą, vietoje 6 kiloomų jau matuoja iki 10 megaomų ir kt.

Lyginant šį, ankstesnės kartos BSIDE multimetrą, su naujesnės kartos įtampos matuokliu, matyti, kad ankstesnis modelis yra įprastesnės stačiakampio formos, tačiau užtikrina visas naujesnio modelio funkcijas ir turi papildomų.

Jis taip pat bekontakčiu būdu gali aptikti įtampą, o bendrai įtampą jau sugeba išmatuoti AC/DC iki 600V, vietoje 400V.

 

Taip pat ankstesnės kartos modelis palaiko talpos matavimą - iki 6000 mikrofaradų, palaiko vadinamąjį True RMS ir kt. Tad ankstesnės kartos ir ypatingai ADMS9CL modelis yra funkcionalesnis.

Šis multimetras yra 136*67*12 mm dydžio, sveria 110 gramus ir yra maitinamas dviem 3V (CR2032) tipo baterijomis - jos jau įdėtos į pakuotę.

Pirkėjai iš Lietuvos yra labai patenkinti šio multimetro tiksliu ir greitu veikimu, patogiu naudojimusi ir puikia pagaminimo kokybe. Už tokią kainą, tai yra puikus variantas: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(4)
(8)

Komentarai ()