Už tokią kainą - neįtikėtinų parametrų planšetė: ką sugeba pirkėjų giriama „Lonwalk X30“ ir kodėl už kuklesnę jos versiją nieko geriau nerasite („Lonwalk X30“ ir „Lonwalk M10“ planšetės)  ()

Iškart pasakysime, kad „Lonwalk X30“ nekainuoja ir 120€, bet planšetės parametrai tokie, kad vargiai pavyktų rasti ką geriau. Pirkėjai šias planšetes labai giria. Bet yra ir dar ženkliai pigesnis variantas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Speciali akcija ir sąlygos

„Lonwalk X30“ planšetė:

  • Aliexpress - nuo 118,73 €;
    • 51 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą;
    • pasiūloje galima rinktis iš trijų spalvų modelių: pilkos, juodos ir sidabrinės.

„Lonwalk X30“ planšetė pasižymi puikiais techniniais parametrais ir kainuoja tiek, kiek Lietuvoje turėtume už panašų analogą sumokėti mažų mažiausiai 200 eurų.

Apie tai, kuo turi pasižymėti planšetė, kad patenkintų vaikų ir namiškių poreikius, rekomenduojame perskaityti šį tekstą.

„Lonwalk X30“ planšetė yra labai puikiai vertinama Aliexpress pirkėjų, kuriems patinka ne tik tai, kad galima rinktis iš skirtingų jos modelių versijų, bet ir papildomai įsigyti planšetei skirtą laikyti dėklą, klaviatūrą, 64GB talpos atminties kortelę ir kt. Visi gali pasirinkti pagal asmeninius poreikius.

 

Kuo pasižymi „Lonwalk X30“ planšetės?

24 x 17 x 1 cm išmatavimai, 610 gramų svoris ir metalinis korpusas. Tokioje kainų kategorijoje ir dar tarp planšečių iš Kinijos - ne toks jau dažnas atvejis.

Kitas svarbus dalykas yra 10,1 colių įstrižainės ir 1920 x 1200 raiškos ekranas. Puikus rodiklis.

Toliau turime Android 9.0 operacinę sistemą. Taip pat labai geras rodiklis. Naujesnė operacinė sistema palaikys atnaujinimus ir suteiks visas naujausias galimybes.

„Lonwalk X30“ planšetė pasižymi ir geru procesoriumi: MT6797X (X27) kur maksimalus darbinis dažnis siekia iki 2.4 GHz. Šalia jo turime ARM Mali-T880 MP4 vaizdo plokštę, 8GB RAM + 256GB ROM ir dar vidinę atmintį papildomai galima padidinti su atminties kortele 256GB.

Skamba įspūdingai? Tai dar ne viskas. „Lonwalk X30“ turi integruotus mikrofonus, garsiakalbius bei dvi kameras: priekyje 5MP, o gale 13MP.

Į šią planšetę galima įdėti SIM kortelę ir su „Lonwalk X30“ galėsime skambinti savo bičiuliams. Planšetė palaiko visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius ir užtikrina vaizdo skambučius.

 

Prie visų šių privalumų pridėkime 3,5mm audio jungtį, C-tipo USB jungtį, 8000 mAh talpos bateriją, Bluetooth 4.0, WiFi (2.4GHz/5.0GHz) ir GPS+GLONASS navigaciją. Tiesiog fantastiškas pasiūlymas už tokią kainą.

Pirkėjai yra labai patenkinti „Lonwalk X30“ planšetėmis ir tvirtina, kad visi gamintojo teiginiai atitinka realybę. Tai yra puiki planšetė: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto.

O gal ieškote ko nors dar pigiau? Tada yra ir kitas puikus variantas.

„Lonwalk M10“ planšetė:

  • Aliexpress - nuo 77,88 €;
    • 55 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

 

„Lonwalk M10“ planšetė yra gerokai pigesnė ir kiek kuklesnių parametrų, bet taip pat labai geras variantas. Ir pirmieji šias planšetes įsigiję pirkėjai jomis labai patenkinti.

Šiuo atveju taip pat galime rinktis iš trijų spalvų modelių ir drauge įsigyti planšetės dėklą. Taip pat rinktis iš 32 arba 64 GB atminties. Palaiko atminties kortelę.

„Lonwalk M10“ planšetė palaiko daugelį funkcijų, kaip ir „Lonwalk X30“: SIM kortelę, visus Lietuvoje esančius mobiliojo ryšio dažnius, Bluetooth, WiFi, GPS, Android 9.0 ir 10,1 colių dydžio ekraną.

Visgi, yra ir skirtumų. To paties ekrano raiška yra kiek mažesnė: 1280 x 800. Taip pat ir CPU silpnesnis: 8-nių branduolių SC9863A. Baterija 5000 mAh ir nors yra dvi kameros, bet MP taip pat mažiau: 2 ir 5MP. MicroUSB vietoje C-tipo jungties.

Tad „Lonwalk M10“ akivaizdžiai nusileidžia „Lonwalk X30“ planšetei, tačiau jos ir kaina yra net 40 eurų mažesnė. O siekiantiems sutaupyti ir už mažiausią kainą gauti maksimumą, tai yra labai šaunus variantas.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(12)
(6)
(6)

Komentarai ()