Geriausi iš Aliexpress: pirkėjų giriamas japoniškas virtuvės peilių rinkinys, 3D piešiantys rašikliai ir puikiai vertinama UVC spindulių dezinfekavimo dėžutė (Video)  ()

Geriausi Aliexpress pasiūlymai:

- Labai gerai vertinami ir puikiai atrodantys peiliai - „Kitchen knife Japanese Chef Knives Set Professional Germany 1.4116 High Carbon Steel Vegetable Santoku Bread Knife for Cooking“;

- 3D piešiantys rašikliai - „lihuchen 3D Pen RP900A DIY 3D Printing Pen Support ABS/PLA Filament 1.75mm Creative Toy Gift For Kids Design Drawing“;

- Puikiai vertinama UVC spindulių dezinfekavimo dėžutė - „UV Phone Sterlizer Box For iPhone Xiaomi Redmi Oneplus Huawei Samsung Phone Mask Multifunction UVC Steriliser Box Sterilizer“.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Labai gerai vertinami ir puikiai atrodantys peiliai - Mokithand (MKD-0051)

  • Aliexpress - nuo 8,73 €;
    • 52 % nuolaida;
    • nemokamas siuntimas į Lietuvą.

Pirkėjams šie virtuviniai peiliai labai patinka ir turime 4,9 balų įvertinimą.

Šaunu yra tai, kad pasiūloje galima rinktis iš įvairių komplektacijų. Kitaip tariant, galime įsigyti nuo vieno peilio - iki viso rinkinio.

Maksimalų rinkinį sudaro 6 peiliai, tarp kurių yra ir Šefo, ir Santoku.

Tai yra japoniški peiliai, pagaminti iš vokiško 1.4116 plieno, su HRC56-58 tvirtumo rodikliu.

Kitaip tariant, tai yra puikios kokybės virtuviniai peiliai, pagaląsti iš abiejų pusių 15 laipsnių kampu ir su stilingomis medinėmis rankenomis.

Pirkėjai jais yra patenkinti ir tvirtina, kad tai yra puikus pasirinkimas kiekvienam: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

3D piešiantys rašikliai - Lihuachen (RP900A)

 

Tai yra labai išvaizdūs, funkcionalūs ir pirkėjų itin gerai vertinami 3D piešiantys rašikliai.

Ką su jais galima padaryti? Puikus tokių rašiklių panaudojimo pavyzdys yra pateiktas žemiau esančiame paveikslėlyje.

Ne tik vaikui, bet ir suaugusiam bus smagu su tokiu įrankiu sukurti kažką savito ir originalaus.

Tereikia šį rašiklį prijungti prie maitinimo šaltinio, įdėti norimos spalvos PLA/ABS plastiko juostelę, pasirinkti temperatūrą, norimą plastiko padavimo greitį - čia turime net 6 režimus - ir pradėti darbuotis. OLED ekranėlyje matysite pagrindinę informaciją.

 

Šaunus daiktas, kuriam negaili pagyrų ir jį įsigiję pirkėjai: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto.

Puikiai vertinama UVC spindulių dezinfekavimo dėžutė - AIEACH

  • Aliexpress - 17,68 €;
    • 20 % nuolaida;
    • 2,07 € už siuntimą į Lietuvą.

Mokslininkai jau nustatė, kad geriausias medicininių kaukių dezinfekavimo būdas yra jas apšvitinti ultravioletiniais spinduliais. Ir tokią spinduliuotę skleidžiantys daiktai yra parduodami už patrauklias kainas.

 

Be to, juose galima dezinfekuoti ne tik medicinines kaukes, bet ir įvairią elektroniką, papuošalus, akinius ir taip toliau. 

Tereikia daiktą įdėti į tokį prietaisą, jį uždaryti, spustelėti maitinimo mygtuką ir po kelių minučių įdėtas daiktas yra dezinfekuotas.

Čia taip pat atkreipkite, kad ši dezinfekavimo dėžutė yra 21,1 cm x 11,1 cm x 2,7 cm dydžio ir į ją telpa telefonai, apsauginės kaukės, akiniai, raktai ir kiti smulkūs daiktai.

Jos viduje esančios lempos skleidžia UVC spindulius 360 laipsnių kampu, tad į vidų įdėti daiktai yra apšvitinami iš visų pusių.

Taip pat dėžutė palaiko du veikimo režimus: 10 arba 30 min. Ir juos pasirinksite su ant korpuso esančiu mygtuku. 10 minučių yra minimalus laikas, per kurį UVC spinduliai sunaikina bakterijas, virusus, patogenus.

Svarbu ir tai, kad šioje UVC dėžutėje yra įdiegta apsaugos priemonė. Jei dezinfekavimas bus dar nebaigtas ir atidarysite viršutinį dangtelį, lempos automatiškai išsijungs. Labai geras dalykas, nes UVC spinduliai yra žalingi regėjimui.

 

UVC dėžutė yra maitinama integruota baterija, kurią įkrausime per C-tipo UBS jungtį. Įkrovimui reikalingas laidas jau yra pakuotėje.

Pirkėjai šiomis UVC dėžutėmis yra labai patenkinti ir joms duoda maksimalų 5 balų įvertinimą: 1 foto, 2 foto, 3 foto, 4 foto, 5 foto, 6 foto, 7 foto, 8 foto.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(2)
(1)
(1)

Komentarai ()