Geriausi pasiūlymai iš Vokietijos sandėlio: iki 70 km nuvažiuojantis „Samebike SH26“ elektrinis dviratis, įspūdingų parametrų naujausias „Xiaomi Viomi V3“ robotas dulkių siurblys ir mažiausios kainos „Anet A8 Plus“ 3D spausdintuvas (Video)  ()

Geriausių pasiūlymų trejetukas:

- „Samebike SH26“ elektrinis dviratis;

- „Xiaomi Viomi V3“ robotas dulkių siurblys, plauna ir siurbia grindis;

- „Anet A8 Plus“ 3D spausdintuvas.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

„Samebike SH26“ elektrinis dviratis

Šiuo metu jis parduodamas už 611,99 €;

taikoma 24 % nuolaida;

iš Vokietijos sandėlio, jokios rizikos dėl muitų mokesčių;

į Lietuvą pristatys nemokamai, per 3-5 darbo dienas;

ribotas prekių skaičius.

Į akis labai krenta „Samebike SH26“ galingas 250W (mak. 288W) elektros variklis ir 36V 8Ah talpos baterija. Toks derinukas leidžia vien tik elektra nuvažiuoti iki 35 km., o papildomai minant pedalus net iki 70 km.

Labai geri rezultatai. Be to, baterija yra įkraunama per 4-6 valandas, o tai taip pat geras rezultatas.

Baterijos turi įdiegtas apsaugos nuo perkaitimo, trumpo jungimo ir perkrovos, kas padės kuo ilgiau išlaikyti kokybišką baterijos tarnavimą.

Gamintojas pabrėžia šių elektrinių dviračių puikią pagaminimo kokybę.

„Samebike SH26“ yra tvirto aliuminio rėmo, magnio lydinio ratlankiais, 26 colių dydžio pripučiamais ratais, amortizatoriais, su diskiniais stabdžiais, Shimano pavarų sistemomis - iš viso 7 pavaros, LED žibintais ir t.t.

Verta paminėti ir tai, kad ant vairo turime visus valdymo mygtukus bei rankenėles.

Čia turime LED ekranėlį ir visas reikalingas valdymo rankenėles ir mygtukus. LED ekranėlyje matysime baterijos energijos likutį, pasirinktą važiavimo režimą ir kitą informaciją.

Atkreipiame dėmesį, kad „Samebike SH26“ nėra sulankstomas elektrinis dviratis. Jo išmatavimai tokie: 170 x 101 cm.

 

„Samebike SH26“ sveria 21,2 kg., tad jis yra labiau skirtas vyresniems paaugliams ir suaugusiems. Juo gali važinėti iki 180 kg svorio asmenys.

„Samebike SH26“ yra labai kokybiškas, tvirtas, galingas, funkcionalus ir tiesiog šaunus elektrinis dviratis. Su tokiu dviračiu galima važinėti praktiškai bet kokiais keliais.

„Xiaomi Viomi V3“ robotas dulkių siurblys, plauna ir siurbia grindis

Šiuo metu jis parduodamas už 409,99 €;

taikoma 5 % nuolaida;

iš Vokietijos sandėlio, jokios rizikos dėl muitų mokesčių;

į Lietuvą pristatys nemokamai, per 3-5 darbo dienas;

ribotas prekių skaičius.

„Xiaomi Viomi V3“ robotas dulkių siurblys yra vienas naujausių produktų robotų dulkių siurblių rinkoje ir kaip matyti iš pirmųjų apžvalgininkų testavimų, tai yra tikrai dėmesio vertas produktas.

Įdomu yra ir tai, kad „Viomi V3“ yra „Xiaomi“ dukterinės kompanijos produktas ir peržvelgus jo specifikacijas galima drąsiai teigti, kad tai yra tiesiog nuostabus kainos ir kokybės atstovas.

„Viomi V3“ palaiko drėgną bei sausą grindų valymą, turi lazerinę navigacijos sistemą ir yra galingias siurblys - 2600 Pa siurbimo galia.

Štai kuo apžvalgininkus džiugina „Viomi V3“, tai palaikomu labai kokybišku grindų plovimu ir trimis vandens padavimo lygiais. Tokiu dalyku negali pasigirti „Xiaomi“ robotai dulkių siurbliai.

 

Viskas yra valdoma nuotoliniu būdu ir taip galime pasirinkti tokį kiekį vandens, kokio reikia - atsižvelgiant į grindų dangą: plytelės, medis ir kt.

Be to, su „Viomi V3“ vienu metu galima plauti grindis, sausai siurbti arba tuo pačiu metu daryti abu darbus. Puikus funkcionalumas.

Kalbant apie „Viomi V3“ vandens ir atliekų dėžutes, tai jos taip pat yra labai talpios (abi po 550 ml).

Tiesa, kai vienu metu norėsime siurbti bei plauti grindis, tada pritvirtinamas atskiras priedas ir čia jau sausų atliekų dėžutės talpa siekia 300 ml, o vandens talpa 200 ml. O tai taip pat yra užtektinai - ypač, kai toks robotukas darbuosis kasdien arba beveik kasdien.

„Viomi V3“ turi plaunamą Hepa filtrą ir net 12 jutiklių, kurie robotą apsaugo nuo trankymosi, kritimo nuo laiptų ir t.t.

Lazerinė navigacijos sistema leidžia puikiai orientuotis aplinkoje, nusipiešti valomos teritorijos žemėlapį ir sistemingai išvalyti kambarius.

„Viomi V3“ palaiko Mi Home programėlę ir joje galima sudaryti tvarkaraščius, virtualias sienas ir no-go teritorijas, nurodyti konkrečias teritorijas, kurias norėsime išvalyti, stebėti baterijos lygį ir t.t.

„Viomi V3“ yra labai šaunus robotas dulkių siurblys, kuris aprūpintas pačiomis naujausiomis ir pažangiausiomis robotų dulkių siurblių technologijomis, kai kuriais aspektais lenkia „Xiaomi“ robotus dulkių siurblius, o kainuoja pigiau. Puikus variantas.

 

Šioje apžvalgoje galite daugiau sužinoti apie „Viomi V3“, jo galimybes ir kaip jis darbuojasi:

„Anet A8 Plus“ 3D spausdintuvas

Šiuo metu jis parduodamas už 141,10 €;

taikoma 75 % nuolaida;

mažiausia kaina;

iš Vokietijos sandėlio, jokios rizikos dėl muitų mokesčių;

į Lietuvą pristatys nemokamai, per 3-5 darbo dienas;

ribotas prekių skaičius.

„Anet A8 Plus“ išsaugojo savo pirmtako - „Anet A8“ - gerąsias savybes ir įgijo naujų privalumų.

„Anet A8 Plus“ yra ypač puikių matmenų (612 x 462 x 573 mm) ir sveria vos 10 kg, tad čia turime stalinį 3D spausdintuvą su 300 x 300 x 350 mm spausdinimo erdve.

Jis neužima didelės erdvės, yra kompaktiškas, nesunkiai surenkamas bei patogus naudoti. Pats spausdintuvas pagamintas iš aliuminio lydinio ir akrilo, kuris užtikrina dar stabilesnį spausdinimo procesą.

„Anet A8 Plus“ planuojamo atspausdinti modelio brėžinį galima sukurti naudojant „Windows“ ir „Mac“ operacines sistemas.

Labai svarbu paminėti, kad su „Cura“ programine įranga sukurtas brėžinys vėliau gali būti atspausdintas tiesiog naudojant atminties TF kortelę, todėl su „Anet A8 Plus“ galima dirbti net jei šalia nėra kompiuterio ir/ar interneto ryšio.

 

„Anet A8 Plus“ turi LCD ekraną, tad spausdinimo metu matoma visa svarbiausia informacija, tokia, kaip „Anet A8 Plus“ darbinės charakteristikos bei pačio spausdinimo eiga.

„Anet A8 Plus“ spausdinimui naudojamas išplėstinis ir greitaeigis variklis, kuris užtikrina ilgą darbo trukmę bei padidina darbo efektyvumą.

Pasiekiamas 30 – 120 mm/s spausdinimo greitis bei užtikrinimas itin didelis X, Y bei Z ašių pozicionavimo tikslumas.

Purkštukų skersmuo yra 0,4 mm, sluoksnio storis 0,1-0,4 mm, o spausdinimo tikslumas – 0,1 mm.

Verta pažymėti, kad „Anet A8 Plus“ šildomas spausdinimo padėklas pasiekia 90 laipsnių temperatūrą ir užtikrinamas itin platus užpildų pasirinkimas: PLA, ABS, TPU, HIPS ir kt.

„Anet A8 Plus“ surinkimo instrukcija:

„Anet A8 Plus“ apžvalgos:

 

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(6)
(1)
(5)

Komentarai ()