Jau seniai buvo toks išpardavimas: daugybė nuolaidų, kuponų bei pusvelčiui išparduodamų naujausių ir pačių perkamiausių prekių - Banggood skelbia „September“ išpardavimo pradžią  ()

Banggood skelbia „September“ išpardavimo pradžią ir pačią svarbiausią informaciją bei įdomiausius pasiūlymus.


Prisijunk prie technologijos.lt komandos!

Laisvas grafikas, uždarbis, daug įdomių veiklų. Patirtis nebūtina, reikia tik entuziazmo.

Sudomino? Užpildyk šią anketą!

Visą esminę Banggood „September“ išpardavimo informaciją rasite specialiai jam skirtame internetiniame puslapyje čia.

Svarbiausias dalykas yra tas, kad iki rugsėjo 9 dienos galima iš anksto rezervuoti norimą prekę už mažiausią kainą, o nuo rugsėjo 9 iki 12 dienos jau galėsime jas įsigyti.

Tiesa, čia yra labai svarbus momentas. Tų prekių už mažiausias kainas yra itin ribotas kiekis, tad jei esate nusižiūrėję norimą daiktą - delsti neverta.

Nežinote kas šiuo metu yra labiausiai perkama ir pirkėjų trokštama? Kokie daiktai yra patys populiariausi? Tuomet verta apsilankyti „Hot sellers ranking list“.

Čia rasite pačias populiariausias ir perkamiausias prekes, kurios parduodamos už pačias geriausias kainas. Tuo pačiu ir galima bus pasinaudoti papildomais nuolaidų kuponais.

Kalbant apie nuolaidų kuponus, tai Banggood kasdien atnaujina specialių kuponų pasiūlą ir visus kuponus rasite „Coupon center“. Taip pat dar įvairių nuolaidų ir kuponų rasite ir „9.9 VIP DAY“ puslapyje.

 

O gal ieškote kažko visiškai naujo ir dar nematyto? Pačių naujausių kompanijų produktų? Tada reikia apsilankyti „New arrival ranking list“ puslapyje. Čia rasime pačius naujausius technikos produktus: telefonai, dronai, 3D spausdintuvai ir t.t.

Ieškantiems prekių namams, grožio produktų, sveikatos priemonių - verta apsilankyti „Beauty & Comfort“ puslapyje. Čia randame avalynės, drabužių, radijo stotelių, apsauginių kaukių, taktinių peilių ir kitų įdomių bei naudingų dalykų.

O gal ieškote monitoriaus, televizoriaus, planšetės, išmanaus laikrodžio ar greitąjį įkrovimą palaikančio įkroviklio? Tada keliaujame į „Smart Tech Smart Life“ puslapį.

 

Banggood nepamiršo ir mėgstančių aktyviai leisti laiką lauke bei ieškančių dronų, elektrinių lėktuvėlių, automobilių ir panašiai. „Toys Hobbies & Robot“ puslapyje jų rasite didžiulį pasirinkimą ir dar su nuolaidų kuponais.

Ieškantiems šviestuvų, automobilių savininkams ir mėgstantiems pasikrapštyti, labai rekomenduojame apsilankyti „Electronics & Tools“ puslapyje. Čia ir įvairūs šviestuvai, ir multimedijos sistemos automobiliams, ir suktuvai, ir multimetrai, ir net suvirinimo aparatai.

Tad įvairių prekių pasirinkimas yra didžiulis ir kažką sau ras net ir patys išrankiausi. Visą informaciją, pasiūlą, kuponus ir sąlygas rasite oficialiame „September“ išpardavimo puslapyje.

Pasidalinkite su draugais
Aut. teisės: Technologijos.lt
(4)
(14)
(-10)

Komentarai ()